29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na této nástěnce najdete základní informace o každé z maminek a jejím zimním dítku:
A to už jsme my, MAMINKY:
Saďourek
Věk: xx, první miminko
Tomášek se narodil 14.10.2010 ve 21:35 - 740g / 33cm
Štvorlistok
Věk: xx, druhé miminko, doma už má Filípka
Oliverek se narodil 25.11.2010 v 6:05 - 3340g / 51cm
Maryt
Věk: 30, první miminko
Madlenka se narodila 29.11.2010 v 11:15 - 3320g / 50cm
zuzik
Věk: 25, druhé miminko, doma už má Danielku
Honzíček se narodil 16.12.2010 v .... - 3860g / 53cm
Antaliss
Věk: 25, první miminko
Lindička se narodila 11.12.2010 v 15:35 - 2978g / 50cm
Lazurka
Věk: 35, první miminko
Anička se narodila 13.12.2010 v 15:00 - 3350g / 50cm
Tetamon
Věk: 34, první miminko
Jasmínka se narodila 15.12.2010 v 16:36 - 2830g / 47cm
Cizinka
Věk: 34, druhé miminko, doma už má Maxíka (19.08.2007)
Sophinka se narodila 21.12.2010
KitKat
Věk: 36, druhé miminko, doma už má Tobiáška
Berenička se narodila 29.12.2011 v x:xx - 4060g / 51cm
bambi
Věk: 30, první miminko
Vojtíšek se narodil 30.12.2010 ve 14:46 - 3100g / 49cm
Krtkaa
Věk: 25, druhé miminko, doma už má Jiříka
Vojtíšek se narodil 09.01.2011 v 10:47 - 3570g / 50cm
Abby21
Věk: 23, druhé miminko, doma už má Terezku (19.3.09)
Dorotka se narodila 22.01.2011 v 7:14 - 3420g / 49cm
Liciáš
Věk: 29, první miminko
Sárinka se narodila 27.01.2011 v 8:40 - 3200g / 50cm
Šišulajda
Věk: 29, druhé miminko, doma už má Nikolku ( 26.11.2008 )
Deniska se narodila 31.1.2011 v 8:43 - 3750g / 51cm
Dita.L
Věk: 35, čtvrté miminko, doma už má Pavlu, Báru a Christopha
Alexia se narodila 22.02.2011 v 18:01 - 3060g / 48cm
BABINET: nick: Zima 10/11 heslo: zima10/11
E-MAIL: zimni@centrum.cz heslo: kulisci
LILYPIE: e-mail: zimni@centrum.cz heslo: kulisci
Upravil(a) Zima 10/11 (11. 5. 2011 8:47)
Není tady
Ahojky, dobrý nápad tak jak ste prožili ten krásný víkend ? my pracovně, já uklízela doma, prala a manžel venku...těším se až padnu večer do postele, snad po tý nemoci jiřík už zase bude spát v klidu sám a budem mít chvilku klidu
fotky krásný, jdu je ještě zkouknout a taky nějakou vložim, ale zase nevim jak
Není tady
ahojky tak to je super že už nejsme v těhulkách, ale v maminkách
mi strávily včera u prababičky měla narozky a sešla se nás tam celá rodina i s pravnoučatama takže to bylo super.
a dneska celý den zavření protože tady strašně fučí větr a ani se nehodí jít ven. tak snad zítra vyrazíme konečně na procházku. Hoky mě začíná Denča pomáli a jistě chtít chovat a už jsme vytáhly hrací deku a hračky to je strašný jak to letí . Ale konečně už to sní bude sranda ale na druhou stranu už nic neudělám
už to není to spací miminko.
Není tady
bambi, to je skvělý, Vojtík je šikulka, těším se až to uvidim u našeho Vojtíka ten se teď učí spinkat sám - včera krásně sám usnul - ani by mě nenapadlo ho to nějak učit, kor když má ještě ty antibiotika, ale šlo mu to tak samo, tak sem si řekla, že to zkusíme dál
ááá dudlík venku
Není tady
Ahojte maminky !!! Jééé Bambi to musí být super, i když já taky vidím pokroky u malé. Třeba ted si začala hrozně prohlížetž svoje ruce
Je to srandovní, ale už se těším, až začne trochu víc vnímat hrazdičku, protože ona vyžaduje neustále pozornost. Už někdy nevím jak ji zabavit
Třeba ted jsem ji zabavila tím, že jí dávám plínku na hlavu a jí chvíli trvá, než ji sundá, ale evidentně se jí to líbí
Holky ta naše opice mi úplně bojkotuje spaní přes den
V noci sice spí těch 6-7 hodin, pak kojení, spánek 2 hodky, kojení a pak už většinou neusne. No a během dne si chrupne tak dvakrát na 20 minut a to je vše
Když s ní nejdu ven, nebo nejedeme někam autem, tak je schopná být celý den vzhůru. Ono by to zas až tak nevadilo, kdyby pak večer nebyla protivná jak vřed. Je hrozně přetažená, nemůže zabrat, tak řve jak tur
Doufám, že je to jen nějaké přechodné období
Upravil(a) Liciáš (14. 3. 2011 11:39)
Není tady
Ahoj děvčata,
Cizin - za vytvoření nového chlívku. Už jsme v miminech, to to letííí
Lici, taky mi občas docházejí nápady. Střídám hrací deku, hrazdičku, houpadlo, ale Madlenka si vydrží sama hrát max. 10 minut. Většinou se chce nosit a koukat, ale z toho má maminka ruku jak rambo. Teď objevila novou dimenzi hlasivek, takže jakože výská, ale ve skutečnosti jeko-piští Ještě že už je pěkně, venku většinou usne a pak doma cca půl hodinky dospává.
Krtí, jak dlouho bude mít atb? Bobek malej Ať je brzo líp!!
No a babinetky moje, taky bych se vám chtěla s něčím pochlubit, nápověda viz foto
Upravil(a) Maryt (14. 3. 2011 16:54)
Není tady
Maryt - a jak se cítíš ? je to l.epší ??? my se brali když bylo jiříkovi 5 měsíců jian atb bude mít ještě dnes večer a zítra ráno...ale jiřík už má zase 36,9 - už mi hrábne jestli se tu zase něco objeví
Není tady
krtkaa napsal(a):
Maryt gratuluju - krásný prstýnek a krásné nehty !
děkuju nehty jsem si nechala dělat u našich vietnamských spoluobčanů, je to levnější
Cítím se někdy líp, někdy hůř. Nejvíc mi pomáhá Madlenka, když se na mě podívá těma svýma očkama, říkám si, že to bude jednou úplně dobré, bez těch blbejch depresí. Taky jsem ráda, že už je jaro a teplo, nemůžu se dočkat nákupu balkónovek a podobného pralesa
Krti, tak doufám, že už budete co nevidět zdraví!
Není tady
Maryt gratulace veliká
Není tady
ähojte
v novom domceku, cizinko diky
maryt moc gratulujem, super spravicka a krasny prstienok
u nas oliverko by si vystacil cely den sam :vissla:ked je najedeny je spokojny vydrzi tak hodku, az mi to pride hrozne malo ta hodinka, ani sa mu nestihneme venovat poriadne, bud je v lehatku a hra sa s kockou co tamma yavesenu, alebo pod hrazdickou alebo sa len culi na okolie prestal byt nosiaci... zaspava sam ze sa prinuchna k medvedovi takemu placatemu a pustim mu kolotoc, niekedy ked je dlhsie hore tak ho chvilu hladim aby zaspal kludny, lebo tam akoby vrci v postielke, hladenim sa ukludni a spi...
minulu noc trhol rekord jedol o siestej vecer a potom az o tretej rano, som vstala na kojenie a bola som cela mokra od mlieka
krti tak snad uz budete ok , oli ako vzdy nachcipany aj nadalej... von stale nemoyeme stale ma teplotu a rymu a k tomu este najnovsie zapalene oci antal vy ste kvapkali do oci? ako si kvapkala mne to vobec nejde roztiahnut jeho oko ani po dobrom ani pozlom, akonahle sa chytim oka tak zacne plakat zavre oci a neexistuje mu kvapnut.
teto ako je v prahe? co prevoz? zvladli ste ok? ozaj a tvoja mamina je v dochodku, sak mohla tyzden byt v prahe kym sa zabehnes bola by si kludnejsia. uz podla teba skusam kvapkat mlieko do nosa, zatial nepomaha ale tak zatial len dva dni kvapkame..
krasne fotky deticiek mate som rada ze ste ukazali vase poklady
jo nas oli tiez si prezera rucky, uplne ich vnima a najlepsie je ako sa chyta za kolena pri prebalovani, to je take zlate a ako ma tie oci zapalene tak si ich tre rukou, ale nie tak vselijak detsky ale uplne ako dospely, som vcera cumela
samozrejme sa najviac smeje na filipka a to sa mu filipek len ukaze... ja som uz uplne zabudla ake to bolo ked bol filipek malicky musim pozriet kedy mal prve zuby filipek, mal hrozne skoro tak kedy nas to moze cakat... hrozne to leti.
Upravil(a) stvorlistok (14. 3. 2011 18:44)
Není tady
bambi presne aj u nas strka hracky do pusy to je najlepsia zabava ... tak to ti hodne vydrzi hore..u nas hodinku dve ale dve uz je nanho moc a uz nemoze dobre zabrat... filipek takto moc vobec nespaval.
Upravil(a) stvorlistok (14. 3. 2011 18:43)
Není tady
este vam sem hodim videa na mrknutie ako sa nas oli smeje
http://www.youtube.com/watch?v=c2fd6rZ15Fo
http://www.youtube.com/watch?v=mHC4pjgWtzo
http://www.youtube.com/watch?v=IF8jJjtgjNg
myslim ze uz som to pisala, ze sa zo spania smeje nahlas.. minule som letela k postielke co je to za zvuky a on sa smial a mal zavrete oci
Není tady
Ale neni zac kocky, co bych pro vas neudelala Jeste s tou nastenkou musime neco urobit
Bambi Sophinka si uz taky par dnu strka hracky do pusy, je to krasny, sledovat ten vyvoj. A muzu ti rict, ze ted to mozna prozivam jeste vic nez u Maxicka...si rikam...tak uz je to naposled, musim si to vychutnat
Není tady
4lí super videa. Oli je takový smíšek
Maryt tak to jsem ráda, že nejsem sama kdo musí dělat psí kusy, aby zabavil dítě Taky ji všechno baví 10 minut
Doufám, že ta její nespavost je přechodná, protože včera jsem ji musela oblíct, dát do autosedačky a jít i sní vyvenčit psa před barák. Poštačka na mě dost nechápavě hleděla, že chodím se sedačkou v ruce kolem baráku
Ještěže spí alespon v kočárku
Dneska je tam zase krásně, takže po obědě vyrazím minimálně na dvě hodky
Není tady
AHoj holky :-)
až se mi sevřelo srdce, když jsem šla za vámi do maminek. Pamatuju si, když se zakládala zimňátka..tak to uteklo :-)
My jsme zpět ze Slovenska, bylo to docela namáhavý. Myslela jsem, že bude Lindička hajat, ale prd. Cestou tam spala pěkně do Prahy a pak až k Brnu, ale zbytek cca hodinu byla uplakaná. A cesta zpět děs a hrůza. U každěho mcdonalda jsme stavili a chodili s ní venku a od Prahy po Plzeň brečela :-( Bylo mi jí tam líto v tý autosedačce. Byl to na dlouhou dobu náš poslední výlet.
4 lí - Oli je úžasný, jak se směje :-))) Je to zlatíčko, asi si ho rezervuju pro naší Lindu :-)
JInak malá až teď začla sledovat kolotoč a strkat si ruce do pusinky, jinak jí stále moc hračky nezajímají. Nejraději se mnou hopsá na míči :-)
A ještěpro zasmání : moje teta když viděla mamku jak mi připravuje pro malou Bebu, aby jsem jí dokrmila, tak za mnou přišla a řekla mi, ať raději převařím plnotučný mlíko a dám do něj lžičku medu, že to bude lepší.
Není tady
Liciáš napsal(a):
4lí
super videa. Oli je takový smíšek
Maryt tak to jsem ráda, že nejsem sama kdo musí dělat psí kusy, aby zabavil dítěTaky ji všechno baví 10 minut
Doufám, že ta její nespavost je přechodná, protože včera jsem ji musela oblíct, dát do autosedačky a jít i sní vyvenčit psa před barák. Poštačka na mě dost nechápavě hleděla, že chodím se sedačkou v ruce kolem baráku![]()
Ještěže spí alespon v kočárku
Dneska je tam zase krásně, takže po obědě vyrazím minimálně na dvě hodky
U nás to samý..dneska vydržela 15 minut na kolotoči, pak břebalit a větrat pipku, pak na bříško, pohoupat..a tak to je celý den dokola. Ale dneska jí naložím do kočárku a půjdeme na celé odpoledne ven. To bude chrnět :-)
Není tady
Antí neboj, příště to malá zvládne My teda nejezdíme až tak daleko ( rodinu mám 70 kiláků ), ale Sára v autě chrní a pak jak jsme na návštěvě dělá čurbes a brečí. Asi nemá ráda změnu
A mlíko s medem mě teda pobavilo
Bambi dvě děti a ještě dvojky
paní musí být supermatka
U nás momentálně vede hra s holou prcinou ( to nejspíš u všech ) a pak plína na hlavě. To jí ohromně baví a když si jí sundá, tak se začne ozývat, jako že jí ji mám zase na tu hlavu dát
Nic jdu vařit, abych mohla jít co nejdříve ven. Dělám jen buřtguláš na dva dny,abych nemusela vařit zítra, protože mě čeká kontrola po šestinedělí a s těmi doktory je to na celý den
Není tady
bambi: no, ctyri deti Mam kolegyni (stejne starou jako ja, 34), ktera ma 4 deti, nejmladsi ma ted tak dva, tri roky. A ona porad chtela vetsi rodinu (manzela ukecavala i do toho ctvrtyho ditete), ten se po te posledni male sprajcl, ze ctyri staci (chlapecek, holcicka, chlapecek, holcicka, po 20 mesicich od sebe)... Tak to zkousela, nepruchozi, tak to nechala plavat an akonec prisel manzel sam, ze teda paty jo, ale kdyz uz paty, tak decka maji moc velky rozestupy od sebe, tak aby nebylo jedinacek, tak jeste teda i sesty. Tak tem pokud by se v poslednim kole podarily dvojcata, tak to by byla sranda
U nas uz rucicky v puse (nejlip po loket az pomalu ) jedou uz docela dlouho, ale hrazdicka moc nezajima (zatim nejvic pozoruje tu hrazdicku, je to takovy jakoze zebra, tak asi ten kontrast barev?) A, uz se mi tam cili..tak nic
Není tady