Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 17. 3. 2011 16:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Co vysíláme, to se nám vrátí

Vysielam myšlinky na niečo sladké... tongue najlepšie štrúdľu. Som zvedavá, čo sa mi vráti. big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#177 17. 3. 2011 16:41

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Sel, mám tady amoletky, s meruňkovou marmeládou, zajdi big_smile. Štrúdlík pravda, ne vissla

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#178 17. 3. 2011 17:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Momentálne všetko sladké dobré... vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#179 17. 3. 2011 17:14

majkafa
Host

Nemožem si pomocť, ale ja ti musím vrátiť vynikajúci lovečák, ktorý som si kúpila v Bille a teraz sa napchávam, až mám "boule za ušima". big_smile

#180 17. 3. 2011 17:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile Aj lovečák ujde, ja som "masotarián".

Brita

Není tady

#181 17. 3. 2011 17:38

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Vysielam myšlinky na niečo sladké... tongue najlepšie štrúdľu. Som zvedavá, čo sa mi vráti. big_smile

...růžovej polštářek? Řeči toho pána odvedle? tongue

Není tady

#182 17. 3. 2011 17:50

majkafa
Host

Já někdy nevím, co vysílám. Tak si to studuji na tom, co se mi vrací a někdy se divím - TOHLE že jsem vyslala? smile
Musím se ještě hodně učit, hodně učit. stolt

#183 18. 3. 2011 6:49

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Vysílám - k manželovi - odstup,naštvanost, nekomunikaci,zlost na něho. Vrací se mi - odstup,naštvanost,zlost.
Ted jsem po dlouhé době začala řídit a jsem trošku nejistá (bojácná) - manžel - cítí se ochránce, vedle v autě mi radí, pochválí.Je to fajn.
Takže kdybych vysílala, že jsem slabá bezmocná ženská i v běžných věcech, našel by si práci? Vysílat ze sebe takovou hloupou naivní blondýnu?
No přemýšlím o tom, že asi ano. To je ta diplomacie. Ale já to neumím. Všechno řeším emocema.
A hlavně, přijde mi,že kdybych dělala ze sebe, to co nejsem, přišla bych si jak blbec.

Upravil(a) dusička (18. 3. 2011 6:50)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#184 18. 3. 2011 7:16

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

dusička napsal(a):

Takže kdybych vysílala, že jsem slabá bezmocná ženská i v běžných věcech, našel by si práci?

Jsem si JIST, ze ano tongue ( Ja mel dojem, ze uz pracuje v Nemecku, mel to prece v planu.)
Ja to mam vyzkousene na spolubydle : Vysilam k ni, ze mam chut na hovezi, vraci se mi, ze jde do kramu pro hovezi. Vysilam k ni, ze mam chut na sex, vraci se mi, ze jde do sprchy, pak do pelisku a vola me k sobe, ale tak to mam ja, vy to muzete mit jinak smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#185 18. 3. 2011 7:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jenomže já to vysílám neumím, přijde mi to faleš, dělat to co nejsem. I když co vlastně jsem? Slabá ženská nebo silná . Tot otázka. Jak kdy, jak kde. Nechci ze sebe dělat naivní husu, když jsem normální ženská, která si umí poradit se sebou, se starostma. (se svýma starostma)
A to vysílání ,že máš chut na sex, děláš jak? wink to by mě zajímalo, jak chlap vysílá chut.

Není tady

#186 18. 3. 2011 7:45

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Dusicka : jednoduse ji to reknu smile Nebo ji pohladim, nebo vyndam z knihovny kucharku a listuju si v ni, ona je dost vnimava a zepta se, tak co by si dalo moje srdiecko ? A ja: Hovezi ! smile A ona : Vyborne a za pul hodiny je tu i s nakupem. Proste toto vazne funguje smile ( u me )

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#187 18. 3. 2011 8:10

majkafa
Host

dusička napsal(a):

Jenomže já to vysílám neumím, přijde mi to faleš, dělat to co nejsem. I když co vlastně jsem? Slabá ženská nebo silná . Tot otázka. Jak kdy, jak kde. Nechci ze sebe dělat naivní husu, když jsem normální ženská, která si umí poradit se sebou, se starostma. (se svýma starostma)
A to vysílání ,že máš chut na sex, děláš jak? wink to by mě zajímalo, jak chlap vysílá chut.

"Mí" chlapi vysílají prostě tak, že mě obejmou a začnou mě líbat. big_smile

Vysílat máme přirozeně. To, co cítíme uvnitř.
Pokud vysíláme falešně, z jakýchkoli jiných důvodů, zištných, sobeckých, manipulativních... je to na milú kedveš. smile

#188 18. 3. 2011 8:24

Rainfall
♥♥-----

...pořád přemýšlím, jak je to z hlediska toho "co vysíláme, že se nám vrací"(o čemž tedy vůbec nepochybuji) s tím, když se stane to, co se v této době velmi řeší- znásilnění a zabití dětí..jak to tedy, prosím je? čím si to všechny ty oběti "zaslouží"? čím si to přivolají? ...

Není tady

#189 18. 3. 2011 8:44

majkafa
Host

Rainfall napsal(a):

...pořád přemýšlím, jak je to z hlediska toho "co vysíláme, že se nám vrací"(o čemž tedy vůbec nepochybuji) s tím, když se stane to, co se v této době velmi řeší- znásilnění a zabití dětí..jak to tedy, prosím je? čím si to všechny ty oběti "zaslouží"? čím si to přivolají? ...

Přečti si na tomto vlákně "pohádku" v příspěvku Pan.
Myslím si, že to může být I nějak takhle.
Ale nevnímám to nijak zle.
Duše nemá strach. Duše ví, proč právě tahle lekce. Vrahova duše i duše oběti.
To "jenom" člověk má strach.

Když jsem se v mém životě bála, příšerně bála, tak, že se mi spousty měsíců přímo viditelně fyzicky třásla kolena a celé tělo strachy, a i teď, když mě občas "přepadne" nějaký strach, říkám si, že se nemusím bát, že vše je přesně tak, jak má být. A bezpodmínečně věřím "Všehomíru", že on ví. A že nám nic, čeho bychom se měli bát, nepřichystal. Že jsou to naše lekce, co se máme naučit. A když je zvládneme, nebudeme se opakovaně bát z toho samého důvodu, který jsme už ve své lekci zvládli.

Upravil(a) majkafa (18. 3. 2011 8:58)

#190 18. 3. 2011 8:47

venuše
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Vysílám - k manželovi - odstup,naštvanost, nekomunikaci,zlost na něho. Vrací se mi - odstup,naštvanost,zlost.
Ted jsem po dlouhé době začala řídit a jsem trošku nejistá (bojácná) - manžel - cítí se ochránce, vedle v autě mi radí, pochválí.Je to fajn.
Takže kdybych vysílala, že jsem slabá bezmocná ženská i v běžných věcech, našel by si práci? Vysílat ze sebe takovou hloupou naivní blondýnu?
No přemýšlím o tom, že asi ano. To je ta diplomacie. Ale já to neumím. Všechno řeším emocema.
A hlavně, přijde mi,že kdybych dělala ze sebe, to co nejsem, přišla bych si jak blbec.

To vysilani je rizeno podvedomim. To neovlivnis....
Ja pise Majka, kdyz si budes na neco hrat, napr. na hloupou, bezmocnou.... bude to mozna fungovat, ale ne dlouho...
Ja to neumim a myslim, ze hrani si na neco, co nejsem, by me stalo spoustu energie navic, kterou proste v mem veku uz nemam...

Není tady

#191 18. 3. 2011 8:57

majkafa
Host

venuše napsal(a):

Ja pise Majka, kdyz si budes na neco hrat, napr. na hloupou, bezmocnou.... bude to mozna fungovat, ale ne dlouho...
Ja to neumim a myslim, ze hrani si na neco, co nejsem, by me stalo spoustu energie navic, kterou proste v mem veku uz nemam...

stolt Už taky vím, že to takhle je. Pokud to není ze mě, přirozeně, tak se nijak "neznásilňuji. Proč taky? Bůh to stejně pozná. stolt

#192 18. 3. 2011 8:59

Rainfall
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Rainfall napsal(a):

Přečti si na tomto vlákně "pohádku" v příspěvku Pan.
Myslím si, že to může být I nějak takhle.
Ale nevnímám to nijak zle.
Duše nemá strach. Duše ví, proč právě tahle lekce. Vrahova duše i duše oběti.
To "jenom" člověk má strach.

Když jsem se v mém životě bála, příšerně bála, tak, že se mi spousty měsíců přímo viditelně fyzicky třásla kolena a celé tělo strachy, a i teď, když mě občas "přepadne" nějaký strach, říkám si, že se nemusím bát, že vše je přesně tak, jak má být. A bezpodmínečně věřím "Všehomíru", že on ví. A že nám nic, čeho bychom se měli bát, nepřichystal. Že jsou to naše lekce, co se máme naučit. A když je zvládneme, nebudeme se opakovaně bát z toho samého důvodu, který jsme už ve své lekci zvládli.

Majko, děkuju. "pohádky" jsem četla, je to trochu pro mě ještě složitější pochopit to, proto o tom (zatím pořád) přemýšlím....

Není tady

#193 18. 3. 2011 12:47

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Dušičko, takto zase přece nemůžeš brát.Přetvářka je špatně.  Všeho s mírou. Musíš normálně žít, tak , jak je ti přjemné s láskou a cílem milovat svět. Všechno ostatní se poddá cestou, když na to půjdeš jaksi  (nechci aby to vyznělo vznešeně, ale úplně normálně!) s láskou.. Nemůžeš uvažovat před každou větou, co máš říct a jak,aby to neslo ovoce, jako když  házíš mince do automatu a voliš Colu nebo Gambrinus ..  spekulovat co se ti vrátí. Vrátí se pak maximálně   spekulace.
A s tou láskou také nahlížet na sebe! Nejen na druhé.Chránit sebe, nepoškozovat sebe. 
Prostě stačí mít rád a všechno , co děláš v tuto chvíli dělat tak, jak nejlépe umíš, se svým nejčistším svědomím  a to i k sobě.

Diplomacie je něco jiného, spíš řekla bych volení taktiky, ale předtím , než ji začneš účinně uplatńovat už musíš vědět kdo jsi a kam jdeš.

Upravil(a) Wiki (18. 3. 2011 12:49)

Není tady

#194 18. 3. 2011 12:55

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Dušičko, auto je výborně zvolená věc. Pěkně se uč. Osvobodí tě a můžeš kdy chceš , kam chceš. (dneska si jdu zrovna objednat big_smile  vissla novoučkého kamaráda cool).
Není nic lepšího, než se stát nezávislou na všem a všech (v rámci reálného života). Můžeš o víkendu, tak to dělávám, sebrat haranty, naházet je do auta, popřípadě i  psy a tradá, kam chceš... big_smile

Není tady

#195 18. 3. 2011 13:01

majkafa
Host

Nu, k tomu autu.
Já to mám jinak.
Cítím se maximálně svobodná bez auta.
Pro mě by bylo za trest MUSET řídit auto. A já ho řídit NECHCI.

#196 18. 3. 2011 13:08

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Chtěla jsem vždycky řídit, jenže nikdo mě nepustil za volant sednou (tatka, manžel). Navíc tatka je řidič z povolání, stále se motal kolem aut. řidičák mám od dvaceti.
Když člověk nemá auto, nepřijde mu to. Jezdila jsem MHD, ale jsou i chvilky, kdy jsem potřebovala s klukem do nemocnice, čekat na někoho, až bude mít čas.
Jsem pánem svého času. Nepospíchám na bus, v práci můžu být do kolika chci. Ráno můžu odvážet holku do školky (když jezdím busem, tak to nestíhám).
A hlavně - baví mě to. Za volantem jako bych vypla veškeré starosti, pustím si rádio a sleduju provoz. Neřeším, co by kdyby, a tak. Pro mě je to relax.

Není tady

#197 18. 3. 2011 13:15

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Venuše napsala To vysilani je rizeno podvedomim. To neovlivnis
Dostat se do podvědomí, aby vysílalo jinak. stolt
Samozřejmě já netahám nic za špagát a vysílám podle svého svědomí stolt

Není tady

#198 18. 3. 2011 13:19

majkafa
Host

Já jsem si to s handicapem strachu z řízení auta vyřešila jinak prvotně.

Právě proto bydlím ve městě, kde je prima doprava kamkoli, 2 minuty od nádraží, se skvělou obchodní sítí kousek od mého bytu, s plovárnou, dvěmi kiny, divadlem, zimním stadionem...
A navíc, jsem v tom městě moc ráda a cítím se v něm velmi příjemně.
Dojíždím do práce vlakem, jsem tam v podstatě téměř za stejnou dobu, za jakou bych byla autem, vlak jezdí 2x za hodinu a na nádraží vidím z okna mé kanceláře. A v UL je vše, co by mi náhodou chybělo v mém městečku, vrchovatě k dispozici, včetně Multikina, kam moc ráda chodím.
Předtím jsem bydlela vždy kromě 4 let na vesnici a tam to byl děs běs s dojížděním, kultura žádná, zásobování žádné...
Doufám, že už nebudu muset bydlet na vesnici, maximálně v důchodu, jestli dožiju a budu chtít.
Když přijedu na návštěvu k našim na Slovensko, pokaždé mám větší radost, než běžně, že už v takové zašité vesnici nemusím bydlet a že bydlím v mém milovaném městečku.

#199 18. 3. 2011 13:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

venuše napsal(a):

Ovlivnit to lze stolt Ale jen tak, že si co nejvíc vyčistíš to smetiště, které tvé podvědomí obsahuje. Říká se tomu práce na sobě, odkládání masek, poznávání jak si s námi hraje Soratek, boj s parazitem...... Prostě říká se tomu různě, ale pořád je to obyčejná, poctivá a trpělivá práce na sobě stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#200 18. 3. 2011 13:39

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Majkafo - já zase žiju od narození v malém městečku, kde nic není, a nikdy jsem neměla potřebu se stěhovat. Je tu klid, nebojím se vypustit děti ven. Vše má své pro a proti.
Práce na sobě. stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí