|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

helena napsal(a):
helčo, ty furt chceš prvotně měnit druhého
Ále prd a vořech... já jen říkám, že ani moje změna nemusí změnit osobu či situaci. Probatum est.
Pořád je to jen a jen moje změna, která ani nemusí/nechce být registrována jinými.
Tvůj šéf se nezměnil - jen líp maskuje své pruhy. Ty je nevidíš, ergo se nebojíš signifikantního tygřího znaku a je ti dobře.
helčo, v případě buzerujícího šéfa se nejedná o černé pruhy tygra, ale spíš o bílé pruhy skunka ...
neboť rozeřvaný, uzurpátorský napoleonek žádné tygří vlastnosti nemá, na to je to zvíře moc ušlechtilé 
Není tady

hirondel napsal(a):
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
KDyž tak přemýšlím, nerozumím tomu.
Právě že mě přijde,že u mě je to naopak. Když otevřu srdíčko, přijde špatné. Když nasadím masku, a dělám jako normál, žádné otevírání, nic mi neublíží.
Přirovnala bych to k větě, v lásce vyhrává ,kdo má rád mín.SOUHLAS!
Svet je naprosto cynicka a sobecka zalezitost. Ma spravdu, kdyby se clovek rozkrajel nemusi nic dostat. Ja znam par nechutnych lidi, podlvodniku, zlodeju lharu, co umi brilantne ublizovat...a jak je jim? Nevim to absolutne presne, ale nezda se mi, ze by potrebovali nekde pomoct.Sahleb,
nezda se Ti ,ale zdani klamou. Videt za oponu je nelehky ukol.
Svet je takovy jaky ho vidis prave Ty. Bude takovy jaky ho uvidis. Tomu se rika projekce. Projektujes svoji predstavu sveta.
No nic kocko ,ja vim ze bude slozite to pochopit.Ale zase si rikam ze to nepisu jen tak pro nic zanic ,na to ja neverim.
Ale houbeles. To jak se lidi chovaji neni v zadnem pripade moje projekce. Ja vidim nestesti v Japonsku ,tak to vidim takovy jako ho vidim. Projektuji svou predstvu sveta? Jak rikas?
To, ze mi jeden clovek dluzi penize za projekt nebo mi manzel uz leta neplati alimenty (a pro nej zadny problem) , je jenom moje projekce, ja to tak chci videt. 

To jsou jen takovy "reci" slusne receno.
Upravil(a) sahleb (16. 3. 2011 18:44)
Není tady

nic
Upravil(a) sahleb (16. 3. 2011 17:55)
Není tady

helena napsal(a):
když chci měnit jiného člověka, tak vysvětlení, že to nejde jinak, než změnit sebe sama
Ale běž... ani když se obrátíš naruby, není to (nemusí být) pro druhého důvod k jeho změně.
Taktez souhlas a to bezpodminecny.
Není tady
Jsem to vedela sahleb ze Tva reakce bude vypadat tak ze jsi se v tom ztratila,v tom o cem to bylo. 
Není tady
sahleb napsal(a):
Ale houbeles. To jak se lidi chovaji neni v zadnem pripade moje projekce. Ja vidim nestesti v Japonsku ,tak to vidim takovy jako ho vidim. Projektuji svou predstvu sveta.
To ze mi jeden clovek dluzi penize za projekt nebo mi manzel uz leta neplati alimenty a zadny problem , je jenom moje projekce, ja to tak chci videt.
To jsou jen takovy "reci" slusne receno.
Co říká tvá duše? Slyšíš ji?
Sahleb, na šťastnou nevěstu chvilku před svatbou, jak jsi psala, mi přijdeš hodně útočná, bolavá, zraněná. Co tě žere? Nejen tady a dnes.

hirondel napsal(a):
Jsem to vedela sahleb ze Tva reakce bude vypadat tak ze jsi se v tom ztratila,v tom o cem to bylo.
ne neztratila. To je jen tvoje videni sveta, takova tvoje projekce.....vis? Videt za oponu je nelehky ukol.
Vis?
Me je jasne, ze je to o tom, ze pry, kdyz se nekdo zmeni, tak se tim zmeni okoli. Ja tomu neverim. Jak proste.
Není tady

majkafa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Ale houbeles. To jak se lidi chovaji neni v zadnem pripade moje projekce. Ja vidim nestesti v Japonsku ,tak to vidim takovy jako ho vidim. Projektuji svou predstvu sveta.
To ze mi jeden clovek dluzi penize za projekt nebo mi manzel uz leta neplati alimenty a zadny problem , je jenom moje projekce, ja to tak chci videt.
To jsou jen takovy "reci" slusne receno.Co říká tvá duše? Slyšíš ji?
Sahleb, na šťastnou nevěstu chvilku před svatbou, jak jsi psala, mi přijdeš hodně útočná, bolavá, zraněná. Co tě žere? Nejen tady a dnes.
To je zase jen tvoj evideni. ja mam takovy nazor, ze veta: kdyz chces zmenit svet, tak mas zmenit sebe" proste neverim. A dala jsem jen par prikladu. To je samozrejme realita.
Není tady
Sahleb, mlžíš.
Už jsem se tě ptala dříve na jiném vlákně, co tě žere. Mně odpovídat nemusíš.

Co vysielame to sa nam vrati? Zamyslime sa! Ak vysielame zlo mozeme zlo ocakavat je tak? Pravdepodobne ano ale je to 50 na 50. Ak myslime na zlo a zlo robime cely zivot nemozeme cakat ze sa nam vrati dobro to jednoducho nejde lebo zla akcia sposobi logicky zlu reakciu. Na druhej strane poznam ludi co cely zivot sposobuju utrpenie a zlo a ziju si extrmne dobre a pokojne :-) Zvlastne ze? No ludia co na to nemaju odpoved to volaju paradox ale ja tomu hovorim zivot... Nezalezi na tom co sposobujete ae zalezi na tom ako to vnima obet :-) Ak sosobite zlo a obet sa to dozvie je problem na svete a vracia sa vam zlo ak sposobite zlo a obet to vnima ako pozitivum v jeho zivote potom mate navrh a pokojny zivot :-) Preco by obet mala brat zlo ako pozitivum v zivote? No obcas je to jednoduche staci pouzit slovo slovne spojenie "vsetko zle je na nieco dobre" a obete si sami ospravedlnia vlastnu hlupost 
Není tady
sahleb napsal(a):
hirondel napsal(a):
Jsem to vedela sahleb ze Tva reakce bude vypadat tak ze jsi se v tom ztratila, v tom o cem to bylo.
ne neztratila. To je jen tvoje videni sveta, takova tvoje projekce.....vis? Videt za oponu je nelehky ukol.
Vis?
Me je jasne, ze je to o tom, ze pry, kdyz se nekdo zmeni, tak se tim zmeni okoli. Ja tomu neverim. Jak proste.
No jasne,mas recht
A ted si jeste jednou (pokud vsak chces -to znamena ze neni to podminka ani ocekavani nebo tak neco
) si precti co pisu. Jo jo cti to tak aby jsi zachytila co autor (ja
) tim chtel rict.
No a pak to dalsi-Ty tomu preci samozrejme nemusis verit.To je skutecne velice proste. To vis nejen Ty,ze je to proste . 
Není tady

Morpheus napsal(a):
diagnoza ? ( je zde nejaky lekar - psychiatr ? )
Prca je, jaxe snazite vsicki poznat Morfa a nikomu se to nedari, to nas*re co ?
Majkafo, sorry za OT, ale musel jsem reagovat.
A proč bych měla stanovovat nějakou diagnozu? Svůj názor na tebe už jsem si dávno vytvořila a nemám potřebu ho ventilovat. Ovšem pokud mi poděkuješ za to, že tě považuji za povrchního imbecila, tak se zamysli nad tím, že TY SE DOMNÍVÁŠ, že tě za něj považuji. Tvoje věc. S mým názorem na tebe to nemá nic do činění. Jo, ať žijí domněnky.
A musím tě zklamat, já už ty tvoje bláboly ani nečtu, pouze případné tvé reakce na mé příspěvky. Je to totiž pro mne ztráta času, to se raději budu dívat na Krtka, je to smysluplnější zábava
. Už jednou jsem ti napsala, že 100x nic umořilo osla, natož mě
.
Není tady
Fakt? Ako vo svojich očiach alebo v očiach tej zlej svokry? Ja keď si niečím som istá, tak kašlem na to, čo is myslí okolie alebo "súper". Iba keď sa s ich myslením a cítením stotožním, mám problém.
Nooo - já osobně v očích zlý tchýně, samozřejmě. Jak sis možná všimla, taky mi názory a myšlenky "těch druhých" neberou chuť k jídlu
Ovšem jsou i tací, kteří pod "nátlakem" povolí... stačí, aby ona tchýně své poznámky o mrše šikovně trousila po rodině a okolí... a pod jejich zkoumavými pohledy - "jestli na tom přeci jen něco nebude" - může nad tím slabší povaha taky začít uvažovat. Některý se úspěšně dopracujou i k uvěření.
v případě buzerujícího šéfa se nejedná o černé pruhy tygra, ale spíš o bílé pruhy skunka
Tímto se omlouvám tygrům - nic proti nim nemám 
Použila jsem tygra jakopříklad proto, že bez pruhů je to od pohledu jen velká kočka... a kočičky jsou přece milé, že. Skunk, byť bez pruhů, žádné mazlivé zvířátko nepřipomíná.
Není tady
Lvice napsal(a):
A proč bych měla stanovovat nějakou diagnozu? Svůj názor na tebe už jsem si dávno vytvořila a nemám potřebu ho ventilovat. Ovšem pokud mi poděkuješ za to, že tě považuji za povrchního imbecila, tak se zamysli nad tím, že TY SE DOMNÍVÁŠ, že tě za něj považuji. Tvoje věc. S mým názorem na tebe to nemá nic do činění. Jo, ať žijí domněnky.
Schvalne, proc si myslis, ze se tu na BBN nazyvam temi nejhorsimi vyrazy a urcuju si ty nejhorsi diagnozy ? Jisteze bych to delat nemusel, ale jak jsi si vsimla, ma to pro me jisty vyznam, jsi inteligentni a jiste vis jaky
Napovim : Jak se bude citit clovek, ktery jinemu cloveku povi : "Hele poslouchej, ty jsi takove hovado, ze ti neni rovno" a ten druhy se na neho mile usmeje a rekne "Ja vim, nejsi sam, kdo si to mysli, ale me to nikterak nevadi, jsem hovadem uz od narozeni" Toho prvniho to prinejmensim nas.ere - je to okamzita reakce, odraz toho co vyslal, chtel ponizit toho druheho, ale nepovedlo se a vratilo se jako bumerang pekne k nemu, necekal ani do pristiho zivota ...
Kdyz se nad tim zamyslite, takove pocity zazivate i na BBN denne, kazdy den vysilate na svoje protejsky negativni myslenky v podobe pismenek a pokud je to silnejsi jedinec, nepochodite 
Pozn. autora : Diskutujete o tom uz nekolik stran, niceho jste se nedobrali a mate to pred ocima dnes a denne 
Upravil(a) morpheus (17. 3. 2011 7:49)
Není tady
morpheus napsal(a):
Pozn. autora : Diskutujete o tom uz nekolik stran, niceho jste se nedobrali a mate to pred ocima dnes a denne
morphe, tvoje teorie má jednu vadu: právě tuhle 

Není tady
Pan : Stejne jako pro 99% uzivatelu Babinetu a nejen Babinetu
To jedno procento je dost zvlastni sorta, uz jsem to tu ( nekde ) naznacoval 
Není tady

majkafa napsal(a):
Sahleb, mlžíš.
Už jsem se tě ptala dříve na jiném vlákně, co tě žere. Mně odpovídat nemusíš.
Ja na otazku, ktera je namirena na me odpovim. Vubec nic me nezere. ja neverim na motto: Co vysilame, to se nam vrati. To je naprosto vse.
Není tady
morpheus napsal(a):
Kdyz se nad tim zamyslite, takove pocity zazivate i na BBN denne, kazdy den vysilate na svoje protejsky negativni myslenky v podobe pismenek a pokud je to silnejsi jedinec, nepochodite
Soude druhe podle sebe? ,uz zase?
To je vopruz Morphiku,jejeje...
Není tady
sahleb napsal(a):
majkafa napsal(a):
Sahleb, mlžíš.
Už jsem se tě ptala dříve na jiném vlákně, co tě žere. Mně odpovídat nemusíš.Ja na otazku, ktera je namirena na me odpovim. Vubec nic me nezere. ja neverim na motto: Co vysilame, to se nam vrati. To je naprosto vse.
Sahleb, dávej si pozor. To, že nevěříš na auta neznamená, že tě nějaké nemůže přejet.
Není tady

Víš Morphe, to máš tak. Jaký si to uděláš, takový to máš. A jak sis to nastavil, tak se ti to vrací. No a buď to spláchneš do záchodu, nebo s tím něco uděláš. 
Není tady
Lvice : Cekal jsem od Tebe zajimavejsi povidani, ale nevadi, protoze i toto je lepsi, nez dratem do oka 
Není tady

. Dnešní příděl duchovna už jsem vyčerpala pro svého syna
. Cítím se docela unavená, tak nic duchaplného už nečekej 
Upravil(a) Lvice (17. 3. 2011 16:39)
Není tady