|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
Tak už začínám chápat teorii.
A v praxi jsem to dělala blbě, když jsem cítila k někomu lásku, jakobych se odevzdala. Nejenom při milování. Prostě jsem to tak cítila,že je to dobře.
Jak ale to udělám, aby ten "odstup" byl zevnitř, aby nebyl předtvařovaný.Skús si rozdeliť pozornosť, lásku, čas a energiu na viaceré objekty.
Neupínať sa len na ten jeden.
Seli, za tohle dík. Nejako ma to hodne oslovilo. 
hirondel napsal(a):
Pak sef ,co si pouze myslel ze si muze dovolit co chce,byl nahle promenen v momente kdy zjistil ze se spletl. Muj pristup ho promenil.
Takze z meho pohledu jasne fungujici zakon.
Tohle vidím názorně na mém šéfovi.
Těší mě, jak s ním umím "pracovat". Jak se choval ke všem včetně mě, když v červnu do firmy přišel. Jak se teď chová k některým z nás, kteří jsme si nenechali líbit jeho cholerické výstupy atd. 
venuše napsal(a):
hirondel napsal(a):
venuše napsal(a):
Diky Pandorro,
ja vim, ze jsem se zmenila, moje okoli to taky zaregistrovalo.A proc jsi psala teda tohle? : "Proc se menit? Neni lepsi byt spokojeni s tim, kdo jsme?"
Nazorny priklad jak se venuse zmenila pote co prisla Pan s jejim prispevkem.Napsala jsem prece, ze to slo nenasilne! Nic jsem nemenila, jen jsem prijala samu sebe. Bez nejakeho velkeho chteni. Proste mne nic jineho nezbyvalo....
A je to tak fajn. Nesmirna uleva.
jééžižmáárjáá 
a ona přitom napíš - "nic jsem neměnila" !!! ?
Přijmout sama sebe , to je to nejtěžší, uvědomit si tím svoji cenu je jakýsi prazáklad spokojenosti a je nesmírně těžké (podle mě) najít tu vyváženost lásky k sobě i druhým, dokázat si cenit jak sebe, tak druhých. To přijmutí něčeho - je jedna z nějtěžších piruet naší mysli. A pak příjde ta úleva - jak píše venuše...
a prej..nic
... 
Není tady
prostě furt budeš trvat na tom, že ne a ne a ne a takhle to není
Řekla bych, že jsem dostatečně dospělá, svéprávná a vhodně barevná
k tomu, abych mohla vyjádřit svůj názor, přestože se od názorů jiných liší, ba dokonce je považován za nesprávný, špatný a vůbec divný... Ostatně trvám-li si na svém názoru, zdá se mi to lepší, než ho měnit jen proto, že je - viz výše. Čímž vůbec nechci říct, že ho neumím změnit - ale teprve tehdy, když sama uznám, že není dobrý. Ne proto, že si myslí jiní.
Není na nikom zde, aby ti říkal, že je to špatně, máš ho změnit, bla bla.
Děkuju... Jsem ráda žes napsala "Je to tvoje věc... Když budeš chtít..." - a neprobíráš, jestli ne/jsem ňáká divná 
Není tady
venuše napsal(a):
hirondel napsal(a):
venuše napsal(a):
Diky Pandorro,
ja vim, ze jsem se zmenila, moje okoli to taky zaregistrovalo.A proc jsi psala teda tohle? : "Proc se menit? Neni lepsi byt spokojeni s tim, kdo jsme?"
Nazorny priklad jak se venuse zmenila pote co prisla Pan s jejim prispevkem.Napsala jsem prece, ze to slo nenasilne! Nic jsem nemenila, jen jsem prijala samu sebe. Bez nejakeho velkeho chteni. Proste mne nic jineho nezbyvalo....
A je to tak fajn. Nesmirna uleva.
Ale venuse ,pointou je zde prave ze ta (Tvoje) zmena.
Nejednalo se me o to jak jsi to udelala,ale ze se to stalo. Ta zmena nastala. 
Nebyla jsi spokojena -nechtela jsi byt troskou a tak se to stalo(zmena) a je jedno jak. 
Není tady
Jak se teď chová k některým z nás, kteří jsme si nenechali líbit jeho cholerické výstupy
No právě - k některým "silnějším". Ale cholerikem pravděpodobně zůstal - jen to před těmi některými koriguje, řekla bych.
Není tady
helena napsal(a):
Děkuju... Jsem ráda žes napsala "Je to tvoje věc... Když budeš chtít..." - a neprobíráš, jestli ne/jsem ňáká divná
Nepostřehla jsem, že by tu kdokoli probíral, jestli ne/jsi nějaká divná. 

helena napsal(a):
Jak se teď chová k některým z nás, kteří jsme si nenechali líbit jeho cholerické výstupy
No právě - k některým "silnějším". Ale cholerikem pravděpodobně zůstal - jen to před těmi některými koriguje, řekla bych.
Mně je jedno, čím zůstal, řeším sebe. A mně je hezky, když se ke mně chová jak se chová. A to je JEHO změna. 
Já ho přeciž nechtěla měnit. Jen jsem si přála, aby MNĚ nebylo blivno poté, co spolu něco řešíme.
helčo, ty furt chceš prvotně měnit druhého. Takhle to nefunguje. 
Já prvotně změnila své chování k němu. A bylo jen na něm, co udělal. Kdyby nic, klíďo můžu dát i výpověď.
Když bych to hnala do extrému, abys to jako pragmatik opravdu viděla. 
Upravil(a) majkafa (16. 3. 2011 14:13)
Wiki a ostatni, diky moc! 
Jsem moc stastna, konecne jsem ta holka, co jsem byla driv, i kdyz o hooodne starsi s par vraskama a kilama navic.... no a?
Není tady
venuše napsal(a):
Wiki a ostatni, diky moc!
Jsem moc stastna, konecne jsem ta holka, co jsem byla driv, i kdyz o hooodne starsi s par vraskama a kilama navic.... no a?
super 
Holky, proc se vzdycky zacnu chovat "divne", kdyz mam chlapa?
Mate s tim zkusenosti?
Kdyz jsem sama, je mi lepe....
Není tady
venuše napsal(a):
Holky, proc se vzdycky zacnu chovat "divne", kdyz mam chlapa?Mate s tim zkusenosti?
Taky jsem tohle mívala. Doufám, že se to lepší. Taky nevím zatím úplně přesně, proč.
Hele Venuše, Majko - toto jsou ty okamžiky - takových psychických orgasmů
- kvůli kterým chodím vůbec sem , na babinet. 
Jo .. a mmch ty vrásky
- kam chodíte na botox ? 
Není tady
Wiki napsal(a):
Jo .. a mmch ty vrásky
- kam chodíte na botox ?

Není tady
helčo, ty furt chceš prvotně měnit druhého
Ále prd a vořech... já jen říkám, že ani moje změna nemusí změnit osobu či situaci. Probatum est.
Pořád je to jen a jen moje změna, která ani nemusí/nechce být registrována jinými.
Tvůj šéf se nezměnil - jen líp maskuje své pruhy. Ty je nevidíš, ergo se nebojíš signifikantního tygřího znaku a je ti dobře.
Není tady
Tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama....
Není tady
venuše napsal(a):
Mate s tim zkusenosti?
Já se obecně (nejen u chlapa) chovám divně, kecám, melu..srandičky,atp., když jsem si nejistá. Toho jsem si všimla i v práci, když nejsem připravená (zapomenu na schůzku, jedu pozdě, bez papírů a informací).
Ale to se mi stává jen jednou za 5let - samozřejmě.

V soukromí - ta nejistota ...už asi není. V začátcích partnerství určitě byla.
Není tady
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
Jo .. a mmch ty vrásky
- kam chodíte na botox ?
hééj- já to myslela vážně!
Ty mládě! 
Není tady
helena napsal(a):
Řekla bych, že jsem dostatečně dospělá, svéprávná a vhodně barevná k tomu, abych mohla vyjádřit svůj názor, přestože se od názorů jiných liší, ba dokonce je považován za nesprávný, špatný a vůbec divný...
Ostatně trvám-li si na svém názoru, zdá se mi to lepší, než ho měnit jen proto, že je - viz výše. Čímž vůbec nechci říct, že ho neumím změnit - ale teprve tehdy, když sama uznám, že není dobrý. Ne proto, že si myslí jiní.
Heli,
skutecne si zkus vsimnout ze to co pises ve vytucnenem je jen v Tve mysli.Je to iluze.
Zde se stale tvrdi jedno a to,ze kazdy vidi to co vidi ze sve pozice. To ale vubec neznamena ze je jeho videni-nazor spatny,nespravny nebo divny. 
Není tady
Wiki napsal(a):
venuše napsal(a):
Mate s tim zkusenosti?
Kdyz jsem sama, je mi lepe....Já se obecně (nejen u chlapa) chovám divně, kecám, melu..srandičky,atp., když jsem si nejistá. Toho jsem si všimla i v práci, když nejsem připravená (zapomenu na schůzku, jedu pozdě, bez papírů a informací).
Ale to se mi stává jen jednou za 5let - samozřejmě.![]()
V soukromí - ta nejistota ...už asi není. V začátcích partnerství určitě byla.
Jo, nejistota, to bude asi ono. V práci určitě.
Ale - jistota ve vztahu... žádná není.
Pozorovala jsem na sobě zajímavý jev. Situace rozumem pro mě pozitivní. Ale uvnitř jsem měla tíseň, neklid, žádné těšení.. A přitom bych tíseň dle okolností vůbec mít neměla.
A podobná situace v jiném obsazení - pro mě rozumem negativní a přitom uvnitř žádná tíseň, ale klid až radost a těšení se.
Asi si musím vždy dát chvilku a vnímat, co cítím uvnitř, i když rozum říká něco jiného. A poslouchat cit.
Wiki napsal(a):
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
Jo .. a mmch ty vrásky
- kam chodíte na botox ?
hééj- já to myslela vážně!
Ty mládě!
Nekeceeej ze vazne ,tomu odmitam verit. 
Na co by Ti byl botox? Jsi jaka jsi a basta. 
Mlade, jeeeee hura jsem mlade 
Jsem opici mlade a taky nepotrebuju upravu. 

Není tady
Wiki napsal(a):
Hele Venuše, Majko - toto jsou ty okamžiky - takových psychických orgasmů
- kvůli kterým chodím vůbec sem , na babinet.
Jo .. a mmch ty vrásky- kam chodíte na botox ?
Psychické orgazmy. Ano, to je odpovídající vyjádření 

(Psychické) orgazmy mám ráda. 
Upravil(a) majkafa (16. 3. 2011 14:39)

helena napsal(a):
majko, když (hypotetickou) zlou tchýni opustím, velmi pravděpodobně budu za mrchu, která "radši odešla, než by se přizpůsobila rodině"... například http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png, když od blbýho šéfa v řadě za sebou odejde pět sekretářek, velmi pravděpodobně si řekne "nestačily mé náročnosti a pracovnímu tempu", namísto aby si přiznal, že je uřvanej, buzerující a voloviny vymáhající napoleónek.
No a toho pána, co s ním bydlím, už jsme probírali několikrát... netrvám na tom, že musíš pochopit, stačilo by, kdybys akceptovala, že to tak mám. Neřeším... už dávno ne... a to, co jsem zveřejnila, byl pouhý popis situace - nebo jsem snad někde psala "poraďte mi, co mám dělat"???
Fakt? Ako vo svojich očiach alebo v očiach tej zlej svokry?
Ja keď si niečím som istá, tak kašlem na to, čo is myslí okolie alebo "súper". Iba keď sa s ich myslením a cítením stotožním, mám problém.
Není tady

majkafa napsal(a):
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
Tak už začínám chápat teorii.
A v praxi jsem to dělala blbě, když jsem cítila k někomu lásku, jakobych se odevzdala. Nejenom při milování. Prostě jsem to tak cítila,že je to dobře.
Jak ale to udělám, aby ten "odstup" byl zevnitř, aby nebyl předtvařovaný.Skús si rozdeliť pozornosť, lásku, čas a energiu na viaceré objekty.
Neupínať sa len na ten jeden.
Seli, za tohle dík. Nejako ma to hodne oslovilo.
Ja som to zažila z oboch strán - a ani z jednej to nie je dlhodobo príjemné...
Možno chvíľku, v najväčšej zamilovanosit, keď sú veci "inak". Akonáhle sa vrátia k "normálu", môže to byť únavné. 
Není tady

Wiki napsal(a):
hirondel napsal(a):
venuše napsal(a):
Diky Pandorro,
Nazorny priklad jak se venuse zmenila pote co prisla Pan s jejim prispevkem.Vida - zde je čítankový příklad.
A je pravda, co píše Pan. Venuše byla kvůli nějakému chlapovi, který ji nechtěl nebo chtěl(?)(dobře si to pamatuju?) úplně vyřízená. Dnes už tak nepůsobí, ač kus tvrdohlavé baby tam je, ale to známe všechny, všechny míváme tvrdé palice...
Taky mi pak nedává v této souvisli smysl otázka "proč se menit?" - mně znějící naprosto absurdně. Ale to od kohokoliv.
Proč je měnit? Lebo chcem/potrebujem. (JA, nie niekto iný.)
Není tady