Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 12. 3. 2011 22:51

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vysíláme, to se nám vrátí

morpheus napsal(a):

majkafa napsal(a):

morpheus napsal(a):

Zdarec, nebudu prudit napisu a mizim. Ja nevim, zda to tak funguje, mozna ano a mozna ne-e, ale ja osobne si svuje vnimani sveta nenechavam ridit tim, co nekdo napsal.Je to  jeho vnimani a ja mam zase to moje, vse na co jsem prisel a jak to vnimam ja, jsou jen moje zkusenosti, tyto knihy ktere "vysvetluji" jak co funguje  v duchovni oblasti nejsou pro me, na to bud prijdu sam, nebo jeste nenadesel "muj cas" a nasilim se "posouvat vpred" se nehodlam.
Abych se stal vnimavym, k tomu nepotrebuji knihy, staci se divak kolem sebe a trochu "myslet" ( moje vlastni zkusenost ).

Tak proč to neděláš? Ještě nenadešel tvůj čas?

Ne. V konverzaci s Tebou nemusim "myslet" tongue

ty provokatére big_smile nech ty co tomu věří vysílat dobro, ono se jim občas vrátí, stejně jako těm co na ostatní kašlou. Já jsem se naučila na koho se vy.... a předkým se po.... wink

dum spiro spero

Není tady

#27 12. 3. 2011 23:23

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

"Abych se stal vnimavym, k tomu nepotrebuji knihy, staci se divak kolem sebe a trochu "myslet" ( moje vlastni zkusenost )."

Jak vidite, cituji sam sebe. Sledujte me pozorne a nebudete potrebovat pikacoviny co vymysleli jini, ale pockate si na vhodny okamzik, aby jste pochnapali, co prave potrebujete:
Dneska jsem jel vlakem a divka, ktera jela se mnou spala me na rameni. Usnula v Praze a vzbudil jsem ji tim, ze jsem poslovenstil nazev mista a chechtal se jak idiot, kde jsme se nachazeli. Doba cesty byla asi 45 minut, pro me to bylo asi tolik casu, ze jsem stihnul presist neco o bitve u Usti nad Labem 16. cervna 1426 a jeste se nad tim zamyslet, pro nekoho to byl okamzik, ktery nedokaze casove ohranicit. Napadlo me neco o neexistenci casu, pokud nase "smysly" nefunguji, pokud clovek napriklad usne, nebo umre. Divka rekla : to uz jsme tady ? va A me docvakla vec, kterou jsme predtim nechapal a to se mi snazilo spousta "umelcu" v duchovni oblasti ozrejmit, ze cas proste neexistuje smile Jiste ze neexistuje, ale pouze v mimosmyslovem vnimani ! tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#28 13. 3. 2011 11:39

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

A mimosmyslové vnímání je kapitolou samotnou stolt a myslím, že velice blízce souvisí s tím, co vysíláme, to se nám vrátí stolt

Upravil(a) dusička (13. 3. 2011 11:40)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#29 13. 3. 2011 13:30

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

A mimosmyslové vnímání je kapitolou samotnou stolt a myslím, že velice blízce souvisí s tím, co vysíláme, to se nám vrátí stolt

Nerozumim, vysvetlis ? Pisu o bezcasovosti, o tom, jak svou vlastni zkusenosti prichazim postupne na veci, ktere mi nebyli uplne jasne a hlavne o tom, ze nectu v knihach, ktere napsali jini, pac jim nerozumim. Jak souvisi spanek s tim co vysilame ?

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#30 13. 3. 2011 20:23

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Hele Morphe, zajdi si do kina na Strážce osudu a hned v tom máš jasno big_smile.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#31 13. 3. 2011 21:02

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice : dekuji, ze me povazujes za povrchniho imbecila, ktermu staci naservirivat "dobry" film a hned v tom bude mit jasno smile Na me toto neplati, zrejme se tu mluvi o necem, co ani sami autorky "vyroku" netusi, jak to myslely, proto by me zajimalo, jak to kdo mysli, bo ja jsem to "svoje" napsal dost jasne tongue

Není tady

#32 13. 3. 2011 21:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Morfe - neexistuje bezčasovast, prostě čas je. Je to zákon přírody a ten tu prostě je. Střídá se den a noc. Je to náš čas, řídíme se přírodou, jsme součástí přírody.
Měla jsem na mysli, že i ve spánku jsou myšlenky (možná si je nepamatujeme, možná ano) protože sny nám můžou napovědět (když budeme s nima umět pracovat) jak a co máme vnímat a vysílat. stolt

Není tady

#33 13. 3. 2011 21:04

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

hirondel napsal(a):

xxxx napsal(a):

.....žili poklidný miloučký nestresovatý život. Nevrátilo se jim to utrpení, naopak byli štastní a pyšní na to jak zatočili s nižší rasou a užívali si postavení do smrti.

Věřím na to, že každý má nějak rozdané karty.

Kde beres jistotu ze tomu tak bylo? Protoze to bylo nekde napsano? Nebo se domnivas x ze znas vnitrni svet tehle lidi o kterych je rec?
Ja tvrdim stale jedno- veci casto nejsou takove jak se zdaji ,jak se tvari.
S maskou na ksichte se clovek tvari jako strasne stastnej borecek,milouckej,nevinej blabla bla a uvnitr muze byt naprosto rozervanej. Vidi se to venku a podle toho dalsi slepous posuzuje,vsak neni videt to co je uvnitr.

A pak ,co Ty x si osobne myslis o dalsich zivotech ,nebo o tom co bude nasledovat po smrti?
Protoze Tva odpoved muze take uzce souviset s tim ze si myslis ze to co vysilame se nam nevrati. smile

A nakonec,kdo si myslis ze Ty karty rozdava? A proc jsou rozdany prave takhle -u nekoho tak,u jineho jinak i kdyz to zdanlive vypada nespravedlive.  Veci nejsou takove jake se zdaji byt.

Jde naprosto opet o nasich uhle pohledu. O nasem mysleni a zpusobu prozivani sveta. smile

hirondel, vzalas mi to z úst. stolt

a kde ty bereš jistotu, že to bylo jinak. Vážně věříš tomu, že se až do smrti zřírali svědomím při rybolovu v Karibiku? vissla Nebo, že jim kvůli tomu nechutnaly doutníčky nebo, že jejich vnoučatům vadí původ peněz a dají je na psí útulek? big_smile

Upravil(a) xxxx (13. 3. 2011 21:05)

dum spiro spero

Není tady

#34 13. 3. 2011 21:05

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : Ano, ale ve spanku neprobiha cas, tak jak ho vnimame, kdyz bdime. A toto jsem tu zduraznoval. Navic jsem tu chtel na tomto mem chabem prispevku, demonstrovat, ze na literaturu, ktera ozrejmuje tato tajemstvi vesmiru kaslu. Dokud sam na to neprijdu, vlastni zkusenosti, je mi to k nicemu, ale kazdy podle sveho smile

Upravil(a) morpheus (13. 3. 2011 21:07)

Není tady

#35 13. 3. 2011 21:09

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Dusicka : Ano, ale ve spanku neprobiha cas, tak jak ho vnimame, kdyz bdime. A toto jsem tu zduraznoval. Navic jsem tu chtel na tomto mem chabem prispevku, demonstrovat, ze na literaturu, ktera ozrejmuje tato tajemstvi vesmiru kaslu. Dokud sam na to neprijdu, vlastni zkusenosti, je mi to k nicemu, ale kazdy podle sveho smile

Když člověk spí, probíhá čas, nezastaví se čas. Jen prostě spánkem je člověk utlumený, že čas nevnímá.
Vždyt na literaturu kašli, nic neříkám.

Upravil(a) dusička (13. 3. 2011 21:09)

Není tady

#36 13. 3. 2011 21:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

*

Upravil(a) PPavlaa (14. 3. 2011 19:25)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#37 13. 3. 2011 21:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

třeba čas vůbec není tongue

Jo třeba není, to my nevíme. Psala jsem proto, že se řídíme časem, který nám určuje příroda. Den a noc. Lidi si čas pojmenovali sami. stolt

Není tady

#38 13. 3. 2011 21:24

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ale stejně je zajímaví,jak lidi si vymysleli čas. Vteřinu, minutu. Kdo může vědět, že právě tohle je správný čas? Může být jiný čas, jen lidi na něho nepřišli, v jiné dimenzi ... je třeba vteřina jako rok. A dál se sekunda dělí na měsíce, dny...
ANo, lidé se naučili čas ovládat podle slunce.

Není tady

#39 13. 3. 2011 21:57

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

a kde ty bereš jistotu, že to bylo jinak. Vážně věříš tomu, že se až do smrti zřírali svědomím při rybolovu v Karibiku? vissla Nebo, že jim kvůli tomu nechutnaly doutníčky nebo, že jejich vnoučatům vadí původ peněz a dají je na psí útulek? big_smile

Ke komu mluvis? lol 
Tvoje reakce na moji otazku je ale povedena hovadina.  tonguelol
No to nic ,to Ti mozna jeste dojde. cool  Takhle ftakovne regujou deti kdyz neco nechapou. lolpussa

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#40 13. 3. 2011 21:59

morpheus
Babinet Klub
Web

Moji mili, necham vas hadat se podle libosti a ja hmizzim tongue na svuj chlivek tongue Tak je vse dovoleno. Svoje jsem tu napsal a nemam co bych dodaval.

Není tady

#41 14. 3. 2011 14:39

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Morpheus napsal(a):

Lvice : dekuji, ze me povazujes za povrchniho imbecila

Tebe ne, jenom Morphea tongue.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#42 14. 3. 2011 15:30

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice napsal(a):

Morpheus napsal(a):

Lvice : dekuji, ze me povazujes za povrchniho imbecila

Tebe ne, jenom Morphea tongue.

No a v nejhlubsi podstate je to prave Morpheus sam,kdo sebe sama povazuje za povrdchniho imbouse.  lol
To je me ale super zapletka,co? tongue

Není tady

#43 14. 3. 2011 15:37

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Majko, krásné téma, ..
já s tebou naprosto souhlasím.

Dokonce ona rezonance je již vědecky dokázána, což mi jako jeden čtvereček skládanky chybělo. O tom, že to takto funguje už nepochybuju. Zpočátku mě docela  mrzelo, že to neumím někomu předat  a objasnit stejně tak, jak to vnímám já, ale později jsem pochopila i to proč ne. Prostě to nejde. Ono to  v člověku totiž vzniká, roste , pomalu jako ze semínka. Takže to nejde předat jako balík, hotovej převázanej.

Pokud se najde někdo, kdo má v tomto směru napřemýšleno, něco tuší, jen přesně neví, je trochu nespokojený, shání se po informacích, tak pro tohoto člověka v té jeho fázi to bude přínosem. Také hledám tyto můstky, asi jako každý Hlavonautik lol

Všechno posuzujeme - my lidé - jen ze své pozice, ze svého úhlu, jak psala Hir. A přesto jsou lidé, kteří to ani netuší, a berou to co vidí a slyší jako jediné dogma.
Ale ve chvíli, kdy si  uvědomíme, že mnohé ani netušíme a neobsáhneme,  dojde nám, že celý ten obrovský vesmír je jedním mega otazníkem a zároveń že se nám tím  otevírá celé nové hrací pole. Což je fantastické!
Posuzujeme  z úhlu našeho pohledu, tedy tak malinkého plytkého, přízemního, že nemůžeme pojmout s nahledem celý vesmír. Naše smysly nejsou toho ani schopny, my vidíme vnímáme a slyšíme pouze zlomeček toho co existuje.. Naštěstí si to alespoń uvědomuju. Tu lidskou malinkost.. i to naše obrovské ego. big_smile

Každopádně je vnímání dávání- vysílání velmi příjemnou cestou života a třeba konkr. mně přineslo svobodu, áčkoliv se to může zdát paradoxní.. smile

Není tady

#44 14. 3. 2011 15:50

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Kdysi dávno to tu hezky vysvětlila Pan. Že na přátelství máme kamarádky. Ale já si to nepamatuji. Taky bych potřebovala občerstvit. Stále se učím. smile A trénuju. Někdy to jde, jindy moc ne.

Přijde mi, že celé "tajemství" tkví v tom, jestli je Žena s Mužem, kterého miluje a jestli má pocit, že on ji taky, nebo když s takovým mužem není.
Když jsou spolu Žena a Muž, jde to dle mého názoru samo.

myslím, že ne přímo "kamarádství" ale na takové to poplkání...které chlapa nebude bavit a kterého tím baba utejrá . ..bylo myšleno.

No a to tvoje tajemství je přesné!  tummenupp
To je ono, tu situaci si již zrealizovat, zažít si ji, tisíckrát ten "spoj" sepnout a on pak nakonec drží sám! I bez toho chlapa. . Jestli člověku(babě) pomůže vědomí, že "má" muže, tak jo, tak se můžu vžít do pocitu, že mám muže (někde....). A můžu se vsadit, že se ta osoba změní, bude-li se chovat tak, jako by muže měla. A návazně to její chování bude pro muže, pro všechny.. v reálu velmi přitažlivé a budou chtít být u té supr baby co nejblíž..Vlastně se to všechnom potencuje. smile

Dokonce si tam nemusím dosadit ani toho muže...ale něco víc...ale to neprozradím, to byste pak dělali všichni ...tongue a měli se všichni  dobře..lol a to tak! vissla,

Není tady

#45 14. 3. 2011 17:01

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Majko, tu knížku čtu taky, je to celkem zajímavý, co v ní je psáno. A něco na tom bude, spíš všechno na tom bude.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#46 14. 3. 2011 18:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

*

Upravil(a) PPavlaa (14. 3. 2011 19:24)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#47 14. 3. 2011 18:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

*

Není tady

#48 14. 3. 2011 18:42

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Majko je to pekne tema. smile

Upravil(a) hirondel (14. 3. 2011 19:39)

Není tady

#49 14. 3. 2011 19:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

*

Není tady

#50 14. 3. 2011 19:21

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

myslím si hirondel, že ten nadhled bys potřebovala ty.

Prosím, řeš si to někde jinde, ne na mém vlákně. Děkuji.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí