|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

majkafa napsal(a):
Morphe, TY máš problém s tím, že JÁ jsem měla 2x za 5,5 roku, co jsem na babi ban?
Proč?
Nebo považuješ za nutné to oznámit, aby to všichni věděli?
Proč?
Jaký máš se mnou problém?Že odmítám tvé nabídky na kafe?
Odmítám. A budu i nadále. Nejsi muž, se kterým bych se chtěla osobně seznamovat.
Wow
Sfinga promluvila... 
Není tady

morpheus napsal(a):
...Ale ano moje mila, problem jednotlivce, je problemem vsech, zeptej se Zenuy, nebo Pan, kdyz MI neveris
Jin - Jang 
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Petuli - jj, Pandory,Hirondel,Majkafy příspěvky jsou do hloubky, přemýšlím o nich, převádím si je duševně do své řeči, pomáhaj mi rozšiřovat náhled na svět.
Ano moje mila, mas naprostou pravdu a souhlasim s Tebou. Jdou az tak moc do hloubky a jsou tak tak hodnotne a pro ostatni povzbuzujici, ze tato uzivatelka je z toho vseho cas od casu aj zabanovana...
Morfe ty se tu dnes projevuješ jako ještě větší chudák než obvykle (chtělo by se dodat "a to je co říct").
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Petuli - jj, Pandory,Hirondel,Majkafy příspěvky jsou do hloubky, přemýšlím o nich, převádím si je duševně do své řeči, pomáhaj mi rozšiřovat náhled na svět.
Ano moje mila, mas naprostou pravdu a souhlasim s Tebou. Jdou az tak moc do hloubky a jsou tak tak hodnotne a pro ostatni povzbuzujici, ze tato uzivatelka je z toho vseho cas od casu aj zabanovana...
Ale pfuj!
MY SLOVACI rikame: V každom človeku je slnko, len ho nechať horieť..., no ni?
![]()
![]()
Nakybany jsou pak nepodstatny...
![]()
A u nás se říká, že by se mělo hledat na lidech to dobré, ne to špatné 
Není tady

dusička napsal(a):
problem jednotlivce, je problemem vsech -mámjiný názor než Ty, neberu si problém druhých za svůj problém.
Skoda 
Není tady

morpheus napsal(a):
... Pritom pokud se ja povazuju za nejhorsiho zaka Pandory, ktery je vecne odkazany do zadnich lavic, ponevadz zlobi a nebyl jsem zabanovany, protoze znam hranice svych obcasnych provokaci a nechybi mi jista slusnost a takt...
To je konec! Skrtam Te z "oblibenych"!
A o dalsi konverzaci mezi anma dvema budu velice uvazovat! 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
dusička napsal(a):
problem jednotlivce, je problemem vsech -mámjiný názor než Ty, neberu si problém druhých za svůj problém.
Skoda
Proč bych měla brát za svůj problém,že je někdo zabanovaný? To přeci nemůžu brát za svůj problém.
Jestliže má můj manžel problém s alkoholem,není to můj problém.
Když se někomu rozbije auto,není to můj problém.
Můžu nabídnout pomocnou ruku ale není to můj problém. Tak proč Viktorko ten plačící smajl?
Není tady

majkafa napsal(a):
Morphe, kdybych chtěla mít ban, tak bych napsala, že tvé dnešní psaní je velmi hloupé.
Za to bys ho rozhodne nedostala. To ybs musela minimalne "strilet"... 
Není tady

morpheus napsal(a):
...Zacal jsem s tim ja, jakozto reakci na Dusicky vyzdvihovani Majkafy az do nebes a jako ze ja mam na NI jiny nazor, i kdyz nebeham maraton po celem Babinetu, staci mi 2 - 3 chlivky a vim...
Z vas dvou budou jednou "vyborne" kamaradky, coz je fajn
To jo. NEZ SE POPEROU... 
Není tady
Ronja napsal(a):
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Morfe ty se tu dnes projevuješ jako ještě větší chudák než obvykle (chtělo by se dodat "a to je co říct").
Proc si to myslis ?
Není tady

dusička napsal(a):
...Proč bych měla brát za svůj problém,že je někdo zabanovaný? To přeci nemůžu brát za svůj problém.
Jestliže má můj manžel problém s alkoholem,není to můj problém.
Když se někomu rozbije auto,není to můj problém.
Můžu nabídnout pomocnou ruku ale není to můj problém. Tak proč Viktorko ten plačící smajl?
Jestli Te oprevdu zajima odpoved, premyslej trosku dele... 
Není tady

Morpheus napsal(a):
Kdyby Dusicka byla objektivnejsi, vyjmenovala by napriklad takovou Lvici, taky si lezeme na nervy, ale nezereme se jako psi, ted se naskyta otazka, PROC ?
Protože ty mě na nervy nelezeš, proto.
Sice jsem netušila, že ti lezu na nervy , ale je fajn to vědět
.
Není tady

majkafa napsal(a):
...Prosím tě, Morphe, než se úplně zamotáš do svých nesmyslů, ukaž mi PŘESNĚ, ve kterém svém příspěvku Dusička mě vyzvedla do nebes. Konkrétně přesně takhle. Zdá se, že jsem to přehlédla.
Ráda bych se pokochala, to víš, i já mám Egouška.
Nezda. Zrejme se nepokochas...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
majkafa napsal(a):
...Prosím tě, Morphe, než se úplně zamotáš do svých nesmyslů, ukaž mi PŘESNĚ, ve kterém svém příspěvku Dusička mě vyzvedla do nebes. Konkrétně přesně takhle. Zdá se, že jsem to přehlédla.
Ráda bych se pokochala, to víš, i já mám Egouška.Nezda. Zrejme se nepokochas...
A hele....Morpheus alias 
Není tady

Ale ne-ne, jen skvjela jeho uca, no..., Ale, vlastne, zakynka take... 
Není tady
Viktorko -natuk ni mě prosím, jak si to myslela s tím problémem. Jako že někdo může mít problém díky mně?
Ale i tak to není můj problém. Nemůžu přijít, jak si to myslela
Není tady

Morphe, ty už se sem nechodíš bavit, ty sem chodíš cíleně prudit 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Jasně, však to tu Morfeus nedávno psal, že je nejlepší....a vida, odkud vítr fouká. 
Není tady

dusička napsal(a):
Viktorko -natuk ni mě prosím, jak si to myslela s tím problémem. Jako že někdo může mít problém díky mně?
Ale i tak to není můj problém. Nemůžu přijít, jak si to myslela
No ad to vytucnene urcite jo. Teda ze nekomu muzes problemy zpusobit.
Ja ale mluvila o tom, ze kazda vec, kterou kde postrehnes (kolem sebe v realu, na netu, v masmediich, v kine..., co ja vim, kde? Proste kolem sebe..., a VSIMNES SI, ZAREGISTRUJES... JE TVUJ PROBLEM ! a rikas si: A?
...jinak bys ji minula bez povsimnuti, vis? Nebo teda (soudim dle sebe, nemusi to tudiz byt pravidlem!...) s lehkym usmevem na tvari... 
Promin. Jsem trosku slozita a zasadne se skrabu levou nohou za pravym uchem, no... 
Není tady

Dušička napsal(a):
Ano, zapomněla jsem napsat Lvici, její psaní taky je pro mě k zamyšlení. Nevzpomněla jsemsi na ní,protože sem chodí málo, sakra, jsem blbá, ....
A není to naprosto úplně fuk, jestli sis vzpomněla nebo ne? Důležité je to, jestli si člověk v těch písmenkách najde pro sebe něco přínosného a je přece jedno, jestli si pak na něho vzpomene nebo ne. Ne a nejsi blbá, sakra nepodceňuj se pořád. 
Není tady

Daphné napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Jasně, však to tu Morfeus nedávno psal, že je nejlepší....a vida, odkud vítr fouká.
Ale no tak, vcil fakt nevim, jestli se mam rdit pychou, nebo stydet, no...

Není tady

Jo Viki, trefa do černýho. Dušičko, já uvedu názorné vysvětlení. Tak např. já lezu Morphovi na nervy a tudíž se Morph domnívá, že zákonitě musí lézt na nervy on mě. Jenže ouha, on mě na nervy vůbec neleze. Takže problém je v kom? Nu hádej ........ 
Není tady
Lvice 
viktorko - ano, i když bude mít třeba někdo díky mě problém, on má problém ne já. Takhle jsem to myslela. Otázkou už je, jak se zachováš dál. Jestli se omluvíš, budeš pomáhat zlepšit problém, nebo se odvrátíš .
Viktorko - já jsem taky komplikovaná, ale to si každý myslí o sobě 
Není tady
Lvice napsal(a):
Jo Viki, trefa do černýho. Dušičko, já uvedu názorné vysvětlení. Tak např. já lezu Morphovi na nervy a tudíž se Morph domnívá, že zákonitě musí lézt na nervy on mě. Jenže ouha, on mě na nervy vůbec neleze. Takže problém je v kom? Nu hádej ........
v Morfovi 
Není tady
Lvice napsal(a):
Morphe, ty už se sem nechodíš bavit, ty sem chodíš cíleně prudit
Omlouvam se vsem, pokud to tak vyznelo. Opravdu uprimne. Vecer pisnu neco vaznejsiho, mam opet dalsi otazky na Pan a ostatni duchovni bytosti. Majkafa mi alek odpovidat nemusi.
Není tady