Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#276 28. 3. 2011 20:56

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Co vysíláme, to se nám vrátí

Pandorraa napsal(a):

Tohle je o VĚDOMÉM rozhodnutí se, že už nepůjdeš PROTI sobě ani nikomu dalšímu to nedovolíš.
Že přestaneš věřit těm hloupostem, které jsi od druhých přijal jako neměnnou pravdu O SOBĚ.

Mila Pan, abys vedela, ze toto pisu zcela vazne, tak to predem upozornuju, ze toto neni Morpheuv vtip smile
Z celeho prispevku bych vybral mnoho vet, na ktere bych potrebovat vysvetleni, ale zuzil jsem vyber jen na totok.
Jak tomu man rozumet ?
Jak nejit proti sobe ? Clovek je sobec, a nehadejte se se mnou holki, ze "ja ne" a ze "ja to mam jinak", pac pred nama se narodili jini mudrci, kteri toto napsali pred mnoha staletimi, nedovoli sam sobe jit proti sobe samemu ( proc bych si mel ublizovat ? chci pro sebe prece to nejlepsi, vsichni to tak maji a kdo rekne ze ne, nemluvi pravdu ) a ve vetsine pripadu, pokud to neni masochista, nedovoli ani nikomu jinemu. Kdyby to bylo ze nedovoli sam sobe jit proti nikomu dalsimu, pak by ta prace na sobe mela logicke vysvetleni, protoze lide maji tendenci ublizovat druhemu. Pokud by rakl tak dost, ja uz nikomu ublizovat nehodlam a rekne si to dostatecne nahlas a durazne, aby to sam slysel a pochopil, pak by mohl zmenit co se povede jen malokomu..
A k druhe vete : Jakou nemennou pravdu o sobe ? Okoli se mi neustale snazi neco vnutit a ja to prijimam, TV, kolegove, rodina, spolecnost, je na me co si z toho vyberu, nektera pravda se proste prijmout musi, jinak bych neprezil, ale jinou pravdu mohu odmitnout. Nechci tady psat sve vlastni pribehy - i kdyz by to mnoho uzivatelu asyk zajimalo - stejne by to nebylo k nicemu, ale napriklad vec, ktera vam je dost znama, moje spolubydla se mi snazila vnutit, ze ja mohu za jeji neveru. Kdyz se ji ptam, braval jsem Te do divadla ? Ano. Chodili jsme spolu na vylety ? Ano. Makal jsem doma kazdy patek a uklizel cely byt, abych si Te setril a abych Te mel mladou a krasnou ? Ano. Libilo se Ti to se mnou v posteli ? Ano. Dosahovala jsi ... Ano. ( plus takove dve desitky dalsich otazek, vsechny odpovedi ano ) Tak proc si myslis, ze za to mohu ja ? No, protoze jsi neresil nasi spolecne bydleni na Slovenku, choval jsi se, jako ze te to nezajima. A taky ze nezajimalo a vedel jsem proc.
Co myslis ? Nechal jsem si vnutit od ni pravdu o sobe, ze jsem mizerny chlap, ktery neresi bydleni a proto musi byt podvadeny ? Nenechal. Protoze ja se na Slovensko stehovat nehodlam a vedela to 7.5 roku !
Kuwa to se Morfidlo rozepsal... smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#277 29. 3. 2011 9:25

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Morphe, sice nejsem milá Pan, ale vložím se do diskuze. Otázka je, zda to, o čem mluvíš je sobectví nebo zdravé sebevědomí. To o čem ty mluvíš, já vidím jako zdravé sebevědomí, nikoliv sobectví. Je přirozené chtít pro sebe a své nejbližší to nejlepší - pokud to nesklouzne do syslení ve všech oblastech, pak už se to stává sobectvím. Já osobně nevidím souvislost mezi cílem neubližovat někomu a prací na sobě. Vidím to jako dvě nezávislé jednotky. Můžu na sobě pracovat a přesto ubližovat druhým (i nechtíc, jako třeba já), protože prostě holt člověk nemá prolezené veškeré bažiny svojí duše a než to holt zvládne, tak si tu hubu nabije.......

To vytučněné, to máš tak. Napíšu tady jeden příklad nazvěme tu dámu slečnou X, který mi teď vyskočil a krásně se mi to spojilo. Jednoho krásného dne si slečna X otevřela téma na diskuzním serveru ve snaze získat nějaké informace od ostatních uživatelů, kteří by jí mohli pomoci. Sice slečna X už dávno intuitivně věděla, co má a co chce dělat, ale protože stále ještě dostatečně nevěřila svému vyššímu vedení a vlastnímu já, obrátila se o radu na druhé. Dostala spousty rad, které téměř ve všech případech šly proti jejímu vlastnímu přesvědčení. Nakonec se rozhodla, že NEPŮJDE PROTI SOBĚ a nebude poslouchat jejich pravdy a poslechne své vyšší vedení. Ve finále po nějaké době zjistí, že udělala to nejlepší co mohla, protože naslouchala svému vnitřnímu hlasu, který je tím nejlepším rádcem. Okolí se jí sice něco snažilo vnutit, ale ona je neposlechla a šla dál svojí vlastní cestou. Ti lidé jí radili ze svých vlastních zkušeností a snažili se jí nabídnout to nejlepší, co sami v daný okamžik měli.

Můžeš naslouchat to, co ti okolí nabízí, ale zařídit by ses měl na základě řekněme vnitřního hlasu, intuice a neměl bys jít proti sobě. Vždycky máš možnost volby, jen vnitřní strach nám často nedovolí být sám sebou.

Nu a příběh se spolubydlou? Holt někdy je problém, že lidé NECHTĚJÍ přijmout pravdu, který jim ten druhý podá (na Slovensko s tebou nepůjdu) a myslí si, že časem se to změní, partnera zviklají...... A pak jsou rozčarování, že se tak nestane. Tak, jak to popisuješ ty, v tom žádnou tvou vinu nespatřuji. Jénže, k tomu, aby člověk mohl udělat závěr, musí znát názory obou stran. Jinak vyplodí stejně jen hromadu domněnek.......... Ona ta "pravda" většinou bývá někdy uprostřed.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#278 29. 3. 2011 14:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

morpheus napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Tohle je o VĚDOMÉM rozhodnutí se, že už nepůjdeš PROTI sobě ani nikomu dalšímu to nedovolíš.
Že přestaneš věřit těm hloupostem, které jsi od druhých přijal jako neměnnou pravdu O SOBĚ.

Mila Pan, abys vedela, ze toto pisu zcela vazne, tak to predem upozornuju, ze toto neni Morpheuv vtip smile
Z celeho prispevku bych vybral mnoho vet, na ktere bych potrebovat vysvetleni, ale zuzil jsem vyber jen na totok.
Jak tomu man rozumet ?
Jak nejit proti sobe ? Clovek je sobec, a nehadejte se se mnou holki, ze "ja ne" a ze "ja to mam jinak", pac pred nama se narodili jini mudrci, kteri toto napsali pred mnoha staletimi, nedovoli sam sobe jit proti sobe samemu ( proc bych si mel ublizovat ? chci pro sebe prece to nejlepsi, vsichni to tak maji a kdo rekne ze ne, nemluvi pravdu ) a ve vetsine pripadu, pokud to neni masochista, nedovoli ani nikomu jinemu. Kdyby to bylo ze nedovoli sam sobe jit proti nikomu dalsimu, pak by ta prace na sobe mela logicke vysvetleni, protoze lide maji tendenci ublizovat druhemu. Pokud by rakl tak dost, ja uz nikomu ublizovat nehodlam a rekne si to dostatecne nahlas a durazne, aby to sam slysel a pochopil, pak by mohl zmenit co se povede jen malokomu..
A k druhe vete : Jakou nemennou pravdu o sobe ? Okoli se mi neustale snazi neco vnutit a ja to prijimam, TV, kolegove, rodina, spolecnost, je na me co si z toho vyberu, nektera pravda se proste prijmout musi, jinak bych neprezil, ale jinou pravdu mohu odmitnout. Nechci tady psat sve vlastni pribehy - i kdyz by to mnoho uzivatelu asyk zajimalo - stejne by to nebylo k nicemu, ale napriklad vec, ktera vam je dost znama, moje spolubydla se mi snazila vnutit, ze ja mohu za jeji neveru. Kdyz se ji ptam, braval jsem Te do divadla ? Ano. Chodili jsme spolu na vylety ? Ano. Makal jsem doma kazdy patek a uklizel cely byt, abych si Te setril a abych Te mel mladou a krasnou ? Ano. Libilo se Ti to se mnou v posteli ? Ano. Dosahovala jsi ... Ano. ( plus takove dve desitky dalsich otazek, vsechny odpovedi ano ) Tak proc si myslis, ze za to mohu ja ? No, protoze jsi neresil nasi spolecne bydleni na Slovenku, choval jsi se, jako ze te to nezajima. A taky ze nezajimalo a vedel jsem proc.
Co myslis ? Nechal jsem si vnutit od ni pravdu o sobe, ze jsem mizerny chlap, ktery neresi bydleni a proto musi byt podvadeny ? Nenechal. Protoze ja se na Slovensko stehovat nehodlam a vedela to 7.5 roku !
Kuwa to se Morfidlo rozepsal... smile

Morphe, ty už nejsi Morpehus? Stěhuješ se na Pandoru?

Nu, k tvému textu:
Tohle si asi po písměnkách nevysvětlíme, protože je to složitě jednoduché:

Pochopitelně, že člověk JE sobec a je to tak správně - nepochybuju, že se z některých míst strhne pokřik, že NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ. Což vlastně už samo o sobě znamená, že JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ stoltstolt

Takže: Ruku na srdce, co udělá většina malých dětí, když je nachytáš, jak tlučou kámoše po hlavě lopatičkou, protože si chtějí přivlastnit jeho barevnější kyblíček a ty jim řekneš: No, FUJ, tohle hodná/nej holčička/chlapeček nedělá! Styď se, jsi ošklivý sobec a maminka tě nebude mít za to ráda...
No?
Co myslíš?
Většina si do svého "počítače" na krku kdesi hluboko do skrytého souboru uloží něco jako: chtít cizí kyblíčky znamená být sobec a maminka sobce nemá ráda... a TEĎ POZOR: ale já CHCI cizí kyblíček, jsem teda sobec - neměnná pravda o sobě = pochopitelně je to kolosální blbost. Přesto ji dítě příjme, řekla to přece maminka, a zachová se podle toho: jsem sobec, ale musím si dát pozor, aby to na mně nikdo NEPOZNAL. Takže až zase budu chtít někomu něco čajznout a nebo ho znemožnit, musím to udělat ne takhle přímo a hloupě, ale MAZANĚ stolt
Takže člověk jak správně říkáš, zůstane sobcem, ale navlékne si masku altruisty, profesionální oběti a nebo lovce všech OSTATNÍCH sobců, aby sám nebyl odhalen.
Nu jen se tu rozhlédni, kolik  přímo parádních exemplářů všech těhle druhů i podruhů více či méně  sofistikovaných,  tu písmenkuje smile

Pouze v případě, že v dospělosti tenhle "soubor" dokážeš v tom svém "compu" najít, otevřít a příjmout vše, co tam najdeš, jako svou součást, pak můžeš klidně nahlas říci: Já JSEM sobec, ale přesto se nemusíš projevovat jako sobec, ale jako člověk znající svou vlastní hodnotu. Neskáčeš nikomu po hlavě, ale taky nikomu nedovolíš, aby skákal po té tvé.
Pokud ale tu masku například profesionální oběti pořád nosíš, tváříš se prostě ukřivděně, pláčeš a naříkáš, za vše, co se ti děje, můžou ti druzí a sobec uvnitř se směje a baví, protože on to všem přece nandal. NIKDO nepoznal, že JE SOBEC..... Že trpíš? No to kolikrát jako sfiňa...to bez debaty. Jenže nejspíš ti to stojí za to, jinak to neumíš.... a PROČ VLASTNĚ? Hmmm?

Nu a že nejdeš sám proti sobě a nikomu to nedovolíš?
Fakt?
Tím, co jsi napsal, jsi mne nijak nepřesvědčil.
Ona říká, že za to můžeš ty...nu, řekla bych, že I ty. Ty totiž její priority poměřuješ těmi svými a protože nedosahují pro tebe důležitých hodnot, klidně je smeteš ze stolu...chybí ti respekt k ní....dost možná proto, že ho nemáš ani sám k sobě (?).... To, co máš, to není respekt, to je ILUZE o respektu.
A pak: Odpustil jsi ji? To jest už tě ta nevěra nijak netrápí, nemyslíš na to, nekalkuluješ s tím?
Nevím, ale já osobně bych asi nedovolila, aby o mne muž, se kterým žiju, mluvil jako o SPOLUBYDLÍCÍ.
A už vůbec ne s takovým despektem, který cítím z tvých písmenek....
Osobně si myslím, že člověk se může rozhodnout jak chce, že se bude chovat, ale musí to být přímé a jasně čitelné. Žádné schovávačky a tanečky, žádné hry. Taky si myslím, že ty jsi nadmíru inteligentní na to, abys tyhle hry musel hrát. Je to ale tvoje rozhodnutí. OK. Je to tak pro tebe V POŘÁDKU a osobní zodpovědnost a riziko každého, kdo přistoupí na tvá pravidla, takže nemá si nač stěžovat, rozhodl/a se sám/a smile

Podle mého názoru KAŽDÝ člověk, který ustupuje nebo dělá kompromisy i tam, kde by nemusel, jde sám proti sobě.
Pochopitelně on sám to nevidí, jeho ego mu úspěšně nakecalo, že je tak spokojený.
Nu, proč ne. I tak se dá prožít život.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#279 29. 3. 2011 14:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nu super smile Lvice ti dala další pohled na věc a tak to má být.

Já sobectví vidím jako hrubý neobroušený kámen, ze kterého člověk dokáže udělat buď sekeru, kterou kolem sebe mává, sem tam někomu usekne hlavu, nohu... a když mu ta skera náhodou vypadne z ruky, sekne po palici i jeho samotného.
Nu a nebo z toho kamene taky může vybrousit zcela jiný nástroj, v některých případech i drahý kámen.
To je kus od kusu.

Vždycky záleží jen na každém, co z toho, co má právě k dispozici, udělá.
Někdo přemění své sobectví v ublíženectví, majetnictví... protože se nechá vést Strachem.
Jiný ho změní ve zdravé sebevědomí, sebeúctu a tedy i úctu k ostatním lidem, protože ho vede Láska.
stolt

Není tady

#280 29. 3. 2011 18:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Našla jsem docel zajímavý článek http://www.srichinmoy.org/czech/duchovn … zske_pravo
a jdeme pracovat s klukem nad úvahou, je na světě spravedlnost? Nevíme, jak začít. tillfreds

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#281 30. 3. 2011 7:07

Peťuli
♥♥♥♥---

Pan, tvé příspěvky mě vždycky osloví a pomohou mi. Spoustu věcí už si uvědomuji, jen je nedokážu popsat jako ty. Jsem ale moc ráda, že už jim rozumím daleko víc, než před těmi třemi lety, kdy jsem tě poznala.

Není tady

#282 30. 3. 2011 7:25

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Peťuli napsal(a):

Pan, tvé příspěvky mě vždycky osloví a pomohou mi. Spoustu věcí už si uvědomuji, jen je nedokážu popsat jako ty. Jsem ale moc ráda, že už jim rozumím daleko víc, než před těmi třemi lety, kdy jsem tě poznala.

Petuli - jj, Pandory,Hirondel,Majkafy příspěvky jsou do hloubky, přemýšlím o nich, převádím si je duševně do své řeči, pomáhaj mi rozšiřovat náhled na svět.

Není tady

#283 30. 3. 2011 7:31

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Petuli - jj, Pandory,Hirondel,Majkafy příspěvky jsou do hloubky, přemýšlím o nich, převádím si je duševně do své řeči, pomáhaj mi rozšiřovat náhled na svět.

Ano moje mila, mas naprostou pravdu a souhlasim s Tebou. Jdou az tak moc do hloubky a jsou tak tak hodnotne a pro ostatni povzbuzujici, ze tato uzivatelka je z toho vseho cas od casu aj zabanovana...vissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#284 30. 3. 2011 7:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Ano moje mila, mas naprostou pravdu a souhlasim s Tebou. Jdou az tak moc do hloubky a jsou tak tak hodnotne a pro ostatni povzbuzujici, ze tato uzivatelka je z toho vseho cas od casu aj zabanovana...vissla

To ale není Tvůj problém, nebo ano?

Není tady

#285 30. 3. 2011 7:38

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

To ale není Tvůj problém, nebo ano?

Ale ano moje mila, problem jednotlivce, je problemem vsech, zeptej se Zenuy, nebo Pan, kdyz MI neveris tongue

Není tady

#286 30. 3. 2011 7:54

majkafa
Host

Morphe, TY máš problém s tím, že JÁ jsem měla 2x za 5,5 roku, co jsem na babi ban?
Proč?
Nebo považuješ za nutné to oznámit, aby to všichni věděli? smile
Proč? smile
Jaký máš se mnou problém? big_smile Že odmítám tvé nabídky na kafe? big_smile
Odmítám. A budu i nadále. Nejsi muž, se kterým bych se chtěla osobně seznamovat.

#287 30. 3. 2011 7:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

problem jednotlivce, je problemem vsech -mámjiný názor než Ty, neberu si problém druhých za svůj problém.

Není tady

#288 30. 3. 2011 7:57

majkafa
Host

Morphe, tentokrát jsi zapomněl napsat, že mám nejvíc ignorací. smile

#289 30. 3. 2011 8:12

morpheus
Babinet Klub
Web

majkafa napsal(a):

Ale notak Majkafo. Tady nejde o tom, ze jsi mela ten ban, ani ze mas ignorace, ja je mam prece taky, ani to neoznamuju, vsichni to vedi, uzivatele nejsou pitomci. Tady jde spis o to, ze Te nektere uzivatelky povazuji za nekoho, kdo se muze rovnat Pan ( jisteze muze, ale ne chovanim, Pan nikoho nenapada ). Jenze moje mila, nikdy jsem od Tebe necetl napriklad neco jako "Ale kdepak Dusicko, ja Pan nesaham ani po kotnicky" jako to napriklad ja obcas ve sve skromnosti, protoze ja Pan skutecne nesaham ani po jeji sexi kotnicky, obcas udelam. Nebo napisu, ajajaj, aby mi nenaprselo do nosiku, tim davam jasne najevo svou podrizenost. Pritom pokud se ja povazuju za nejhorsiho zaka Pandory, ktery je vecne odkazany do zadnich lavic, ponevadz zlobi a nebyl jsem zabanovany, protoze znam hranice svych obcasnych provokaci a nechybi mi jista slusnost a takt, jak potom muze byt Majkafa, ktera se vubec neciti byt nejhorsim zakem a dokonce je nekym porovnavana s Pan a Zenuou !!! vnitrnim citenim lepsim Padorinym zakem nez je kdokoli z nas ? Kdyby Dusicka byla objektivnejsi, vyjmenovala by napriklad takovou Lvici, taky si lezeme na nervy, ale nezereme se jako psi, ted se naskyta otazka, PROC ? Ja vim proc, ale Ty jsi dost inteligentni, aby jsi si za otazku PROC dosadila odpoved sama smile
To si jen skladam logickou skladacku, jsem takovy hravy, mentalne na 13 let, toho si nevsimejte tongue

Není tady

#290 30. 3. 2011 8:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ano, zapomněla jsem napsat Lvici, její psaní taky je pro mě k zamyšlení. Nevzpomněla jsemsi na ní,protože sem chodí málo, sakra, jsem blbá, dumbom
A navíc Morfe, proč myslíš, že bych měla být objektivní. Já jsem přeci nepsala, jestli někdo někomu sahá nebo nesahá po kotníku. Ani já se necítím podřízená. Jsme snad lidi, proč bych se měla cítit něco méně než Pandora, než Ty, než Majkafa. Tím, že neumím psát, že duševně nejsem tak daleko?
Já nesoudím lidi, kdo je dál, nedělám někoho lepšího nebo horšího, podřízeného. Já nikde nepsala, že Pandora je lepší než Majkafa, nebo ostatní.
Já psala, že mi psaní těchto žen dává impuls k přemýšlení. Každá píše jinak, svým způsobem, a já se to snažím přebrat.
Morfe - neskládej si puzzle ze svých domněnek

Není tady

#291 30. 3. 2011 8:37

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

majkafa napsal(a):

Ale notak Majkafo. Tady nejde o tom, ze jsi mela ten ban, ani ze mas ignorace, ja je mam prece taky, ani to neoznamuju, vsichni to vedi, uzivatele nejsou pitomci. Tady jde spis o to, ze Te nektere uzivatelky povazuji za nekoho, kdo se muze rovnat Pan ( jisteze muze, ale ne chovanim, Pan nikoho nenapada ). Jenze moje mila, nikdy jsem od Tebe necetl napriklad neco jako "Ale kdepak Dusicko, ja Pan nesaham ani po kotnicky" jako to napriklad ja obcas ve sve skromnosti, protoze ja Pan skutecne nesaham ani po jeji sexi kotnicky, obcas udelam. Nebo napisu, ajajaj, aby mi nenaprselo do nosiku, tim davam jasne najevo svou podrizenost. Pritom pokud se ja povazuju za nejhorsiho zaka Pandory, ktery je vecne odkazany do zadnich lavic, ponevadz zlobi a nebyl jsem zabanovany, protoze znam hranice svych obcasnych provokaci a nechybi mi jista slusnost a takt, jak potom muze byt Majkafa, ktera se vubec neciti byt nejhorsim zakem a dokonce je nekym porovnavana s Pan a Zenuou !!! vnitrnim citenim lepsim Padorinym zakem nez je kdokoli z nas ? Kdyby Dusicka byla objektivnejsi, vyjmenovala by napriklad takovou Lvici, taky si lezeme na nervy, ale nezereme se jako psi, ted se naskyta otazka, PROC ? Ja vim proc, ale Ty jsi dost inteligentni, aby jsi si za otazku PROC dosadila odpoved sama smile
To si jen skladam logickou skladacku, jsem takovy hravy, mentalne na 13 let, toho si nevsimejte tongue

lollollol
Morphe, a proč ty máš potřebu mě s kýmkoli porovnávat? Já takovou potřebu nemám se s někým srovnávat nebo hodnotit.) Dusička ani nikdo jiný mě s Pan neporovnává. To jenom ty.
Proč? Hochu, hochu, jak už jsem psala, máš v té své hlavě pořádný guláš a evidentně nevíš, jak ho jíst. stolt

Upravil(a) majkafa (30. 3. 2011 8:39)

#292 30. 3. 2011 8:39

morpheus
Babinet Klub
Web

Ale notak Dusicko ...
Tak to ja zasek jo. ja se nestydim napsat, ze jsem "blbejsi", nez Pan. A vis proc ? Nemyslim tim, ze jsem blbejsi, jakoze jsem totac Los Dementos, znam jine veci, ktere by Pan posadily do zidle a ona zna veci, nad kteryma se rozum zastavuje, zasek z meho pohledu. Pokud jsme na duchovnim, nebudu vam tu vykladat o firewallech, takze moje znalosti a schopnosti jdou do haje. Piseme si o vecech, ktere zna Pan a dalsi a ja je neznam, proto se citim "blbejsi", nez je Pan, ale rozne ne jako Majkafa.

Není tady

#293 30. 3. 2011 8:41

majkafa
Host

Morphe, kdybych chtěla mít ban, tak bych napsala, že tvé dnešní psaní je velmi hloupé. stolt

#294 30. 3. 2011 8:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

I přesto,že nejsme tak daleko duchovně jako jiný, nejsme blbější. stolt
Ano vím, že jsem blbá,když něco zkazím ,přiznám si to, přiznám to druhým.
To jako chceš říct, že člověk,který je vyučený je blbější než ten co má vysokou? hm - z Tvého psaní mi to tak vyznívá

Není tady

#295 30. 3. 2011 8:56

morpheus
Babinet Klub
Web

Ale notak holki smile Vy jste si to opet ( jako jinak ze ? ) prekroutily podle sebe. Na dalsi otazky neodpovidam smile Co jsem chtel napsat, napsal jsem, preberte si to jak chcete. Zacal jsem s tim ja, jakozto reakci na Dusicky vyzdvihovani Majkafy az do nebes a jako ze ja mam na NI jiny nazor, i kdyz nebeham maraton po celem Babinetu, staci mi 2 - 3 chlivky a vim...
Z vas dvou budou jednou "vyborne" kamaradky, coz je fajn smile

Není tady

#296 30. 3. 2011 9:16

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ale notak holki smile Vy jste si to opet ( jako jinak ze ? ) prekroutily podle sebe. Na dalsi otazky neodpovidam smile Co jsem chtel napsat, napsal jsem, preberte si to jak chcete. Zacal jsem s tim ja, jakozto reakci na Dusicky vyzdvihovani Majkafy az do nebes a jako ze ja mam na NI jiny nazor, i kdyz nebeham maraton po celem Babinetu, staci mi 2 - 3 chlivky a vim...

Takhle sis přebral moje psaní?
Já jsem takto nepsala.

Není tady

#297 30. 3. 2011 9:36

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

Prosím tě, Morphe, než se úplně zamotáš do svých nesmyslů, ukaž mi PŘESNĚ, ve kterém svém příspěvku Dusička mě vyzvedla do nebes. Konkrétně přesně takhle. Zdá se, že jsem to přehlédla.
Ráda bych se pokochala, to víš, i já mám Egouška. big_smile

#298 30. 3. 2011 9:39

majkafa
Host

dusička napsal(a):

I přesto,že nejsme tak daleko duchovně jako jiný, nejsme blbější. stolt
Ano vím, že jsem blbá,když něco zkazím ,přiznám si to, přiznám to druhým.
To jako chceš říct, že člověk,který je vyučený je blbější než ten co má vysokou? hm - z Tvého psaní mi to tak vyznívá

Nu, Morpheus si to zřejmě myslí.
Morphe, myslela jsem si o tobě až do dnešku, že to máš v hlavě srovnáno přece jenom už trošku moudřeji.
Vidím, že nemá cenu s tebou o čemkoli debatovat. Že máš před sebou ještě dlouhou cestu.
Mně se už nechce tě na ní provázet.

#299 30. 3. 2011 11:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Peťuli napsal(a):

Peťuli, díky. Já ze své vlastní zkušenosti vím, že tohle je běh na dlouhou trať. A taky vím, že lidi, kteří mne nejvíc vždy iritovali, mi taky nejvíc dali. Musela jsem si ale sáhnout hluboko a bolelo to. Dnes jsem za tyhle lidi moc ráda smile A taky jsem ráda, že jsem tu odvahu našla a zbavila se strachu.
Všech lidí, kteří se na tuhle cestu vydali, si nesmírně vážím, protože moc dobře vím, že to nebylo jednoduché si ji zvolilt a není vůbec jednoduché na ní vytrvat.
Je to nekonečný příběh stolt

Není tady

#300 30. 3. 2011 12:12

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Ale pfuj! dumbom MY SLOVACI rikame: V každom človeku je slnko, len ho nechať horieť..., no ni? hjarta hjarta hjarta Nakybany jsou pak nepodstatny... dumbom styrka

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí