Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#226 26. 3. 2011 11:14

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Co vysíláme, to se nám vrátí

Dusicka : tak to vyzkousime face-to-face ?

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#227 26. 3. 2011 11:25

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

smile neni to jen vymena nazoru smile Pred tydnem jsem zacal psat docela zajimavy ( jak pro koho ) serial na novem Babinetu o disinhibici - jednani bez zabran, kdyz je clovek schovany za svou "zdanlivou" anonymitu na internetu. Jeho reakce jsou uplne jine, nez reakce v realnem svete. Napsat neznamemu cloveku v SZ, ze je hovado neni totez, co vymenit si telefonni cisla a rict mu to do telefonu a neni totez jako se sejit a rict mu to do oci smile

Jestli si ted nedelas legraci ,tak me to hlava nemuze pobrat pokud by jsi tohle myslel snad vazne. roll

Jako ze jestli Ty se chovas za sklem jinak nez ve skutecnosti a Tve reakce jsou jine za sklem nez ve skutecnosti jeste neznamena ze to tak ma kazdy,neniliz pravda brachu?

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#228 26. 3. 2011 11:27

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : Ano, mas pravdu, kazdy to tak nema. Pouze uzivatele internetu, coz je "skoro" kazdy wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#229 26. 3. 2011 11:29

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

morpheus napsal(a):

Opravdu funguje smile
Vysvetlim, jake to melo pozadi. Zakroutil jsem hlavou a rikam si : jak muze nekdo rict, ze na sobe pracuje, citi se vyrovnana, atd... a denne se hada s ostatnimi uzivateli Babinetu ? Tim jsem nemyslel JEN Tebe,  ale spoustu dalsich lidi, kteri tu tvrdi, jak jsou duchovni a jak na sobe pracuji.
Jestlize je prace na sobe vyvolavani hadek, co je potom opravdova prace na sobe ? Toto me zajimalo a nebylo to mysleno na konkretni Majkafu,  nebo Lvici, nebo na Pan, nebo na Zenuu atd...

Vyvolávání hádek - to je tvůj pohled. Dokonce denně, hm. stoltsmile

A zase je po me. lol
Delas si fakt prcu nebo jsi snad skutecne polapen ve sve iluzi?

Majka to napsala velice vystizne. To je Tvuj pohled. stolt

Jak tedy? Bylo to mysleno konkretne treba na Majku a treba na me,nebo nebylo?  lol

To je zase hliiiiina toto. tongue

Není tady

#230 26. 3. 2011 11:31

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Zenua : Ano, mas pravdu, kazdy to tak nema. Pouze uzivatele internetu, coz je "skoro" kazdy wink

Z me pozice Ti garantuju,ze nejsem jina nez ve skutecnosti. Ty si vsak muzes myslet naprosto cokoliv,rozumis tomu?

Není tady

#231 26. 3. 2011 11:31

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : ja si taky myslim cokoli jineho smile

Není tady

#232 26. 3. 2011 11:35

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Zenua : ja si taky myslim cokoli jineho smile

No vzdyt presne to pisu,to jsi taky nepochopil? roll

Kdybych tohle nevedela,nemohla bych to predem ani vyslovit. stolt

A jeste dodam: kazdy ,proste uplne kazdy si muze myslet zde o kazdem co chce a cokoli. Meze se zde nekladou.
A intuici tez nic neprekazi. smile

Není tady

#233 26. 3. 2011 11:39

morpheus
Babinet Klub
Web

Pochnapal ale Tys nepochnapala, ze jsem to jen zduraznil smile To nevadi, kuwa ...

Není tady

#234 26. 3. 2011 11:42

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Pochnapal ale Tys nepochnapala, ze jsem to jen zduraznil smile To nevadi, kuwa ...

Ano pochnapala a davam Ti najevo ze to nebylo vubec potreba(pokud by jsi to vsak pochopil) ,ale to jsi nevedel.Proste jsi musel.
smile

Není tady

#235 26. 3. 2011 11:45

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : Ale ja jsem PRESNE vedel jak to myslis a vedel jsem, ze to nebylo potreba. Misto toho, abys mi na duchovnim okomentovala knihu o taoismu, pac vis ze jsem nevzdelanec a dement, se tu se mnou jen hadas grater A to jsi prosim pekne jedina moje kamaradka z BBN...grater
( ostatni kamaradky prominou )

Není tady

#236 26. 3. 2011 11:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Koukám, že jediný Morf nechápe, že uživatelé internetu to můžou mít a maj to jinak než Morf, a že tu nelepší na sklo pikačoviny a hovadiny, které by v reálném světě neřekli. A to nemluvím o tom z očí do očí stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#237 26. 3. 2011 11:50

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Zenua : Ale ja jsem PRESNE vedel jak to myslis a vedel jsem, ze to nebylo potreba. Misto toho, abys mi na duchovnim okomentovala knihu o taoismu, pac vis ze jsem nevzdelanec a dement, se tu se mnou jen hadas grater A to jsi prosim pekne jedina moje kamaradka z BBN...grater

No vidis a tady to mame. to je to jedine co umis a vlastne nic jineho nez tohle neumis. lol

Není tady

#238 26. 3. 2011 11:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Pleteš si pojmy chlapče, hádání je něco jiného stolt Toto je jen výměna názorů, ne každý chápe písmenka druhého, jak to kdo napsal, nebo nechápe a šokuje ho to.
No Morfe - myslím ,že Tobě už se začíná vracet, co vysíláš. Virtuálně určitě va Protože vysíláš bláboly, vrací se Ti to, co si o Tobě myslíme a Tobě se to nelíbí, tak kolem sebe kopeš a myslíš si, že se hádáme. stolt
Hirondel, Majkafa - cítím že maj vyvinutý šestý smysl, intuici, a umí jí vlepit na sklo uplně výstižně. Myslím, že já vím taky, ale neumím to vyjádřit ze sebe

Není tady

#239 26. 3. 2011 11:53

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : Ajajaj, ja umim veci, to by ses divila tongue
Ja se vazne v taoismu nevyznam a potrebuji darek pro moji kamaradku. Ale asyk se budu muset poohlednout po jinem uzivateli BBN, ktery mi laskave knihu okomentuje tongue

Není tady

#240 26. 3. 2011 11:53

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Dusicka : tak to vyzkousime face-to-face ?

Vezmu sebou dumbom

Není tady

#241 26. 3. 2011 11:54

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

A taky jsem přemýšlela, že učení na sobě je to, když nemluvím jen o sobě ,jaký jsem dokonalý, nejlepší, nej nej, nebo jaký jsem nejhorší, ale když naslouchám druhé stolt

Není tady

#242 26. 3. 2011 11:54

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

No Morfe - myslím ,že Tobě už se začíná vracet, co vysíláš.

Pouziju Zenuino "Je po me !!!" lol tummenupp To je nejlepsi hlod od zacatku roku tongue

Není tady

#243 26. 3. 2011 11:56

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

A taky jsem přemýšlela, že učení na sobě je to, když nemluvím jen o sobě ,jaký jsem dokonalý, nejlepší, nej nej, nebo jaký jsem nejhorší, ale když naslouchám druhé stolt

Ale ja jsem ten nejlepi, kdyz to o sobe nereknu ja, kdo jiny to udela ? A to, ze jsem nejhorsi uzivatel z BBN ? Vsak se na me podivejte ...

Upravil(a) morpheus (26. 3. 2011 11:56)

Není tady

#244 26. 3. 2011 11:57

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

morpheus napsal(a):

Pleteš si pojmy chlapče, hádání je něco jiného stolt Toto je jen výměna názorů, ne každý chápe písmenka druhého, jak to kdo napsal, nebo nechápe a šokuje ho to.
No Morfe - myslím ,že Tobě už se začíná vracet, co vysíláš. Virtuálně určitě va Protože vysíláš bláboly, vrací se Ti to, co si o Tobě myslíme a Tobě se to nelíbí, tak kolem sebe kopeš a myslíš si, že se hádáme. stolt
Hirondel, Majkafa - cítím že maj vyvinutý šestý smysl, intuici, a umí jí vlepit na sklo uplně výstižně. Myslím, že já vím taky, ale neumím to vyjádřit ze sebe

Dusicko jsi velice vnimava bytost. tummenuppsmile

Morphik se dle mne bude ted nejaky cas vyrovnavat s tim co zasiva a zasel.
Zatim nevi neb nevnima co delam. smile

Není tady

#245 26. 3. 2011 11:59

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Zenua : Ajajaj, ja umim veci, to by ses divila tongue

Ajajaj lol a co je me po tom Morphi?  smile

Není tady

#246 26. 3. 2011 12:03

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : Ja nevim, Ty nejsi zvedava ?
Kazdy je prece zvedavy tongue Ja taky a moc tongue Hlavne me zajima soukromi ostatnich uzivatelu Babinetu a davam pozor, co kdo pise, abych to potom mohl sikovne pouzit proti nemu, vis ? A taky si vsechno pamatuju, nebo zapisuju, abych o vsech vedel uplne vsechno s delal, jako ze jim vidim do duse tongue

Není tady

#247 26. 3. 2011 12:08

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Zenua : Ja nevim, Ty nejsi zvedava ?
Kazdy je prece zvedavy tongue Ja taky a moc tongue Hlavne me zajima soukromi ostatnich uzivatelu Babinetu a davam pozor, co kdo pise, abych to potom mohl sikovne pouzit proti nemu, vis ? A taky si vsechno pamatuju, nebo zapisuju, abych o vsech vedel uplne vsechno s delal, jako ze jim vidim do duse tongue

A co je me do toho se ptam znovu?

Není tady

#248 26. 3. 2011 12:13

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : Pac mam takove tuseni, asyk intuice se tomu rika, ze bys rada vedela, kdo je Morf a tak...Chces cist mezi radky, analyzujes kazdou moji vetu, abys z toho dostala odpoved, cim opravdu jsem atd... Takze to Ti je PO TOM a to tak, ze MOC smile Ale vis jak, jsem jen obycejny zeleznicar, navic o duchovnim zivote nemam ani poneti, taxe mohu mylit tongue

Není tady

#249 26. 3. 2011 12:49

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Ale ja jsem ten nejlepi, kdyz to o sobe nereknu ja, kdo jiny to udela ? A to, ze jsem nejhorsi uzivatel z BBN ? Vsak se na me podivejte ...

Chceš aby Ti jiný pochválili? Tak přemýšlej, si na správném vlákně gloria

Není tady

#250 26. 3. 2011 13:00

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

majkafa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

myslím si hirondel, že ten nadhled bys potřebovala ty.

Prosím, řeš si to někde jinde, ne na mém vlákně. Děkuji.

Wow. Dekuju, Majko, zes to "chytla"... Jsem na druhe strane, vidim tady uz snad sedm vyhvezdickovanych komentaru, a predstavuju si, co bude dal? reta

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí