|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
koukám samý nemoci
My jsme taky byly ve středu na očkování Priorix a zatím teda ok. Mezi 8-11 dnem může být zvýšená teplota a osypání, ale zatím je v pohodě. Stoličky máme 3 venku a čtvrtá se klube, ale naštěstí v pohodě.
Někdo se ptal na zámek na ledničku- my ho máme, myslím, že byl z Ikea. Fuj rotaviry, tohle měla Niki v roce a půl a skončila jsem s ní v nemocnici, ona teda měla ještě patogenní E. colli, takže jí to složilo, vypadala tenkrát chuděrka strašně.
Tak okna budeme dělat v dubnu, takže by to na sraz nemělo mít vliv. A je nějaké nové info ohledně srazu?
Tak pěkný víkend všem
Bryy vecirek sobotni 

Sissi,teeeda...to jsou zazitky
tak hlavne,ze uz to je dobry..
I kdyz semse pobavila u reakce Teuš,ze vozila prcka na golfacich po dome
uplne si to predstavuju a fakt se tlemim i kdyz chapu,ze do smichu asi nebylo 
Ja mam z tech ockovani taky hruzu a minule jsem se tady dvakrat ptala na to ockovani tou zivou vakcinou,co nas ceka ted a nikdo mi neodpovedel,tak ted diki Peti za info
...ja bych to teda taky rada odlozila..z jakyho duvodu se to vubec picha tak brzo teda? 
Muj problem je,ze ja neumim lhat,tak vubec nevim jak to s dr skoulim 
Marudkum vsem posilam pusinku na celicko
a doufam,ze uz je vsude lip..jen me znervoznuje,ze Jitus se neozvala tak dlouho
doufam,ze jsou v poradku..
Ja jsem tu mela dneska segru,ona studuje fotografickou skolu a potrebovala nejaky fotky do skoly,tak nam udelala hezky fotky..akorat jsme tu meli malo svetla,takze se jeste budou upravovat a doretusovavat,ale prvni neopracovany vam ukazu 
Není tady

Tanko, krásné fotky. To se máš, žes kvůli nim nemusela z domu. Já chci prcky nechat vyfotit v ateliéru, jen nejsem schopná jim koupit stejné oblečení a v 15 mě s focením pošlou někam. 
Sissi, jak je Tobíkovi?
Mag, co Agi?
Potvůrko, Martínek byl z rotavirů vyřízený v listopadu,Luky je už jen takový přešlý a pořád ukakává, velký průjem nemá, ale zadek má chudák už odřený. 
Není tady
Tanko, to jsou nádherný fotky :-)
Já jsem dneska Agi prozkoumala pusinu a má ještě hroznou bouli dole, takže těch zubů bude víc... to leccos vysvětluje.
Mojí dobré kamarádce se dneska narodil syn Honzík, zajímavé na tom je, že H. má dneska narozeniny a hádejte, jak se jmenuje 
Není tady
Ahoj Berušky moje 

/pravě jsem si smazala sahodlouhy příspěvěk 
/
Moc se omlouvam
a hlasím příchod :)Terezce dneska začalo byt trochu líp.něco snědla :-))Včera jsem byla uklízet,zdalo se,že je male líp,ale rano nas zaměstnala :-))Nepočítam,kolikrat jsem převlikala
Ale s mamkou to zvladla
Večer jsem vyřizovala objednavky a padla jsem mrtva na kousek postele,kterou mi mala nechala
Dneska už byla víc pohodova,ale zase tady mrčí u PC a chce pouštět ty svoje laláááá .byly jsme už i venku,pač by mi z toho už asi švihlo
A dnes jsem jí vlezla do pusiny
podařilo se mi prozkoumat jednu stranu
a tam jsou venku asi 3 zuby
do druhe půlky se pustím zítra
Tanko,krasne fotečky
:hjarta:Ja bych taky chtěla takove krasne s malou
A jinak slibuji na holy pupík
že Vas dočtu :)papa
jste moc hodne,že jste na nas myslely 

Upravil(a) jitulak (19. 3. 2011 23:29)
Není tady
teodora napsal(a):
Leni, nestraš. Zatím má přes den jen zvýšenou. A
volal nemocnici, tak ve výtěru má rotaviry, z toho asi byly ty horečky.
Sissi, chudáček malinký, vlastně veliký, jo, studené obklady. Já jednou Lukáška po očku vozila v golfkách po baráku asi dva dny, odmítal chodit.
Mag, ať má Agi brzo pokoj od zubu.
Jitule toho má asi moc, ale ozvat by se měla.
Holky já dnes byla na pohřbu, umřel mamčin bratranec, měl 44 a zůstaly po něm dvě děti, 5 a 7 let. To bylo hrozné, chudáčci malincí.Babičce jsme to ani neřekli, v pár letech jí umřelo hrozně moc příbuzných, kamarádek a sousedek. Dnes jsem ji viděla po 10ti dnech a úplně jsem se lekla. Minule ještě přecházela a mluvila se mnou, dnes leží, vozí ji na vozíčku, krmí a přebalují. Skoro nemluvila a nebyla jsem si jistá jestli mě poznala.
Teuš posílam moc moc
at to zvladneš a babi je líp.Ach jo 44 je věk,kdy by si měl člověk něco užívat:-((Drž se 

Není tady
teodora napsal(a):
Tak Lukáš to dnes vytáhl na 41, myslela jsem, že to se mnou sekne. P s ním je v nemocnici, čekají na výsledky.
Ježíš Teuš,Ty jsi si taky užila
Tak snad je už líp 
Dočítam ....
Není tady
Holky,diky za pochvalu
jsem jeste hodne zvedava pak na ty upraveny..
JItu,no konecne
to je dobre,ze uz je u vas taky lip..
to mohlo teda asi bejt klidne od tech zoubku,co?
KOukam,ze se u vas vsech rozjizdi dalsi kolo rostoucich zubu..u nas zatim nic..mame stale nasich 8 a nikde se nic nedeje.. 
JO a taky jsem zapomela,diky za radu s tou lednickou,tak kupime v Ikee teda asi..
Mag
to je ale nahodicka
budou slavit spolu HOnzikove 
Teuš,nemuseli jsme sice do atelieru,ale cely to bylo takovy improvizovany a malo svetla,takze spousta fotek bylo rozmazanejch a nebo tmavejch,no puvodne jsme meli fotit venku,jenze to by muselo svitit slunicko a ne snezit 
Ale jako kazdopadne sem rada,ze mam fotografa v rodinne
a uz jsme se domluvili,ze az bude fakt hezky,tak si udelame uplne rodinne i s T. nekde venku asi..
JInak to za mnou je jen prosteradlo poveseny ve dverich,takze jako fakt uplne znouzectnost 
Není tady

Jitule, krásné fotky, Terezka je taaak roztomilá.
A pak že nespinká.
Snad už jí bude dobře, třeba fakt tolik zlobily ty zoubky.
S babičkou nevím, všichni jí dávají 14 dní, ale prababička v podobném stavu byla půl roku. Ale ta se držela, babi už to vzdala. 
Tanko, právě, kdo umí, stačí mu málo a něco s tím dokáže. 
Není tady

jéé holky už jste tu zase? několik měsíců jsem nenapsala a pak vás nemohla najít.... juchůůůůůů
Pak si vás dočtu. Musím kouknout na fotky a jak se máte 
Já mám novinku..včera jsem zjistila že čekáme další miminko
Jsem cca 4-5 týdnů 
Danielkovi nebudou ani dva roky..termín je cca 13.11.2011 
Posílám pár foteček:

7
Upravil(a) RAIEM (20. 3. 2011 14:31)
Není tady
Raiem tak gratulujeme
Krásné fotečky 
Není tady
RAIEM, to je super, gratuluju!!!!
Není tady
Raiem gratulace!! ..teda to bude veseloo
mno a u nás víkend nakonec dopadl všelijak..v sobotu bylo divadlo a bylo nádherný - Černošská pohádka,děti unešený herci je vtáhli do hry prostě super,ale z Prahy nebylo nic neb Šímu chytlo ucho takže ráno se jelo směr pohotovost..ale snad to rozkapem
Tak ať už daj zubiska pokoj !! 
Není tady

Jaňule, uši, brrr. Tak kapejte. 
Raiem, hezký chlapeček a krásná novinka. 
Není tady
Raiem,krasna zpravička
moc velka gratulace
Krasne fotečky 
Tak mi valí hlavou,proč ta naše dr.neudělala male aspon vytěr 
Janule at jste v pohodě a at uši neéééé

Teuš a jak u Vas??Teploty jsou fuč?
Tanko,ja bych taky chtěla segru fotografku
nebo kadeřnici
to se vždycky hodí 

Mag a co ta boule??U nas z ty boule pořad nic 
Není tady
hoj holky 
moooooc krásné fotečky 

Raiem gratulujem!!!!!!!!!!!!
Jinak my si dáme odklad na příští rok asi...máme moc oprav domu ted...potřebuju dělat, bez bříška 

jo a Tobík dostal sper dárek 

el.auto..to je kááára 

Zítra hodím foto.
Tak berušky brý večír a brou noc 
Není tady
Sissi oprav na baraku bude
to by jste si to daší mimi nedovolily nikdy,kdyby jsi to brala takhle
Nech tomu volny průběh 
Mam tady dnešní storku
Sousedka od mojí segry a mamky/takže moje byvala súseda z meho milovaneho rodiště
/ještě před tydnem shaněla peníze na potrat
je to socialní rodina,tak se ničemu nedivte
k segře strka popelnice,protože nemají zaplaceno,věčně odpojeny plyn,elektrika
k mamce si chodí půjčovat peníze ...
A dneska jsem byli u našich na navštěvě a mi říkají -souseda ma kluka -4,60!!! a ukazovali mi fotku v novinach
jim říkam,že si dělají p....
5 dítě
Chudaci děti to jsou
ale fakt mi to hlava nebere
pry se bala,že ten její manžel by ho dal k adopci,no však kdoví jestli je jeho
Jako je možný,že je někdo takhle mimo...???!!!
Ještě že jsem normalní
snad teda
doufam
Tož tak dneska pro odreagovaní
Holky ja se tak těším až si spolu opečeme buřta
.... už jdu hají nebojte nehrablo mi,jen se na ten NÁŠ srazík moc těšíííím 
Upravil(a) jitulak (20. 3. 2011 23:45)
Není tady

Jitu 

bývalá sousedka, to je síla. 
Už jsme bez teplot, ale já jsem úplně mrtvá. Kluci se v noci navzájem budili, teď byl nějaký brutální úplněk, Lukáš vůbec nejí, Martin si taky začíná vymýšlet, nechce jogurty ani ovoce, mě z nich totálně tečou nervy. 
A já bych ty ségry chtěla tři.
fotografku, kadeřnici a kosmetičku. 
Sissi, my taky opravovali barák s pupkem a novorozencem. Se divím, že nemá astma, chudáček. Jenže já už neměla čas na delší pauzu. 
Není tady
JaROOO,jarooo,jaro je tadyyy 
doufam,ze tam nahore to teda taky zaregistrovali a bude to podle toho vypadat
Ted mi to tu ukazuje na slunicku 18° tak to by slo 
RAiem,gratulace velika,melas bys zajit casteji
krasny klucina na fotkach,ale dyt ho ani nezname 

My jsme se s T. dohodli,ze na dalsim miminku zacnem pracovat asi nekdy koncem leta,nebo zacatkem podzimu..T. chce mit letnatko
No prijde mi to tak strasne za dverma,ze sem z toho nervozni trosku.. 
Jitu,ta sousedka
to je des fakt..hlavne co z tech deti bude?Znam tady od videni v okoli taky nektery takovy rodiny...jinak pak tu mame taky dost "neprizpusobivych"
a to je taky pecka teda..na gynde poslouchas treba rozhovory o tom kolikrat byla dotycna na potratu a ted si otravene stezuje,ze uz ji to nechtej vzit,protoze prisla pozde..
BTW jsme letos mesto stromu..uz se tu zacinaj objevovat loga s umazanym S a T ve slove stromu 
Teus,tak aspon,ze ta teplota uz neni
Snad ti daj apson odpocinout trochu..
Jitu,ja se taky tesim na srazik 

Není tady
Jaroooo
jdu hrabat travník
Tady jsem našla na FB něco pro zasmaní
http://www.stream.cz/video/570196-mimin … i-maminkou
Není tady
baf 
tak se hlásím z dnešní návštěvy hradecký nemocnice-no potní test v pohodě-10minut musel mít na ručičce dvě takový pacičky co mu dávali slabouličký el. vrnění-nebo jak to napsat
-pak na to místo dostal náplast,igelit-na to silnou mikču a navrch ještě na ruku plínu...aby se to zahřálo....-no na to měl 3/4 hodky-tak jsme mezitím sfoukli návštěvu chirurgie-kvůli těm kulindám
-tak je tam má.......ufff tak to jsem v klidu aspon kvůli tomu.....
jinak teda št se v nemocnici hrozně líbilo-byl fakt vzornej pacoš!!!moc se mu tam líbilo v těch dětskejch koutkách-to maj fakt pěkný
-ale doufám že už nás tam nikdo neuvidí.....
no já jdu asi zkočit z okna 

-zas má to hučení v hlavě....to je šílený holky.....prej to je od krční páteře.....ale já strašně trpím-to je tak nepříjemný....
Není tady
Sudí ... mojí mamce zase stále píská v uchu od páteře 
My jsme před chvilkou teprve dorazili domů,Matějíček dnes nedá ani kaši,pije mlíčko a usíná při tom.Dnes toho snědl za den dost.Bramborové knedlíky se mnou papal,řízek s chlebem ode mě kousal
a říkal mňam mňam když si šel kousnout
bábovku papal,2 tvarohový jogurty jahodový měl taky
to vše od oběda do 18 hod. V pátek jsem koupila jahodový smetanový 380 g jogurt,že si dá Matěj s Nikčou,no bohužel Matěj Nikče nic nenechal,snědl ho sám
On nás sní
Lipánky taky sní 2 velký
po jednom začne plakat,že chce ještě.Máte taky takový jedlíky?
A tady malý čtenář 
![]()
Upravil(a) Leninka41 (21. 3. 2011 19:59)
Není tady