|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ježiš Teuš
Držím palce, ať to není nic vážného a ať v té nemocnici pomůžou

Dej nám pak vědět.
Není tady
Teo
myslíme na vás aˇto není nic vážného 
Není tady

Teuš něco nového?
A Jitu...co vy? Pořád Terezka blinká?
Holky moc na vás myslím ...... 
Není tady

Holky, já vás miluju, tady se člověku tak uleví, že s ním někdo cítí. 
Lukášek má udělané vyšetření krve, moči, ještě bude stolice. Dr měl strach hlavně o ledviny, je to nefrolog a Luky je jeho pacient, měl vrozenou hydronefrózu, naštěstí tam nic nebylo. Podle krve je v těle zánět, nikde ho nic nebolí. Dr se zdálo, že podle krku mu začíná angína, ale Luky si tam nechtěl nechat nahlídnout a všechny je přitom poblil.
Je doma, kdyby něco přivezem ho na hospitalizaci, naštěstí zatím pil a teplota se daří srážet. Má atb, to mě netrápí, na rozdíl od Martina ani nepamatuju, kdy je měl naposledy. To zas bude noc. 
Není tady
Tak ať se broučkovi brzo uleví
snad ATB brzo zaberou.
Není tady
Hoj maminy...
Jdu jen naskok a vidím tu moc marůdku...Takže at jste brzy všichni fit broučci 

My jdem asi zítra na ko a očko 
Takže dobrý večír a dobrou noc 

Není tady
Teda holky co to tu čtu..samej marůdek..tak se hlavně držet a ať je drobečkům co nejdřív dobře!!
Unás se zatím držíme tak to tu klepu na dřevo..jen už nám začíná strašit alergie chmm
jo a boty už taky máme essi za 770,- mno
Není tady
Teuš
tak snad uz bude jen lip,posilam trochu sily aspon takhle na dalku
..je to trapeni ty nemoci.. 
Jitu,co Terezka?
doufam,ze je u vas uz taky lip..
Holky a te Anicky mi je tak lito,co chuderka asi musela zazit ..je to desny
jako fakt aby mel clovek o ty deti porad jen strach.. 
JA jsem byla dneska na Zumbe a jinak je hnusny pocasi a taaak..no..tak pojdte nekdo s nejakou vselou zpravou,jo? 
Jo a holky,jak jste na tom s tim zabezpeceni lednicek?MAte nekdo?JA mam za dva dny tak namrazenej mrazak,ze me z toho asi slehne 
Není tady
Dobré ráno,
Tanko neporadím mě zatím lednici ani mrazák neotvírá.
Jinak v postýlce vydrží spát tak do 1 a pak jde ke mě
Ale usíná tam,tak se to snad zlepší.
Není tady

Ahoj, díky za podporu. Na noc dostal Panadol i bez teploty, fakt jsem neměla nervy zjistit o půlnoci, že hicuje, zatím teplotu pořád nemá. Je možné, že by atb zabraly tak rychle? Měl dávku když přijeli a pak večer.
Tanko, mně jde lednička i mrazák tak ztuha, že nemá šanci.
Zato
ji v noci nedobouchnul, někdy tam zůstane škvíra a mám ji ráno plnou vody. 
Co ostatní marodi? Jitul, Sudi? A kdo ještě, bylo tu těch nemocných fůra. 
Není tady
Teo ....Matěj byl jeden den zcela bez teploty a druhý měl opět 39.Tak ať to u vás není také tak 
My si dali s Matějíčkem dopolední siestu když venku prší a spali jsme od 9 do půl 11

Není tady
Hoj berule...tak jsme zpět, to bylo maso
3 jsme ho drželi na ty pichance 
Jinak máme 11.500kg a 83cm. Blakal ještě půl hod..i v autobuse, chudátko..no naposled jsem jela autobusem 
Tak snad to snese dobře jako vždy. Jinak máme jít za 2m na očkování spalničky 

Marůdci at se uzdraví 
Není tady
uf teuš-tak snad už mu bude dobře!!!!!!šmudlík malej 

sissi co vám dávali za píchuli?? 
tanko-neprodávaj něco v ikea na ty ledničky??
no já zumbu ted odpískala-bolí mě koleno-a to nedám...hlavně mě štve že jsem vůbec nezhubla-jen zpevnila.....a prej o tom včera bylo v tom pořadu o hubnutí....-a že tam je tak vysoká tepová frekvence že se spalujou svaly a ne tuky....,tak ted přemýšlím že zkusím power platy...-neznáte??
JItu-co terýsek??
no mi byli včera u dr....-tak prej-vzadu to má čistý a ve předu ještě něco slyšela-ale že o hodně lepší....-no vidíte i bez atb......-ale to jsem jí neříkala.........no a ted mi fakt příjde už lepší......já mu nasadila ten imunoglukan....+prospan+průduškový čaj......-si pořídím stetoskop a už k ní nebudeme muset 

Není tady
Ahoj holky, jsem ráda, že Lukymu už je líp.
Tanka, v ikee mají chrániče na dvířka, máme je na lince, jsou lepící a super. Ale nedali jsme je na spižírnu a tam teď Agi kraluje, vytahuje zeleninu, mouku, cukr....
Jinak jí brutálně trápí stolička a je tááááák protivnááááá, že jsem byla ráda, že jsem šla dneska do práce :-D
Není tady
Tak a já jsem se urvala...holky já tu řvala jak malá
Malý má nějakou reakci. Bolí ho noha ta od prevenaru, a to tak, že s ní nehýbe raději, sebemenší pohyb ho bolel a hned plakal... Prakticky od 13.15 co vstal po obědě, tak fnuká, plače. Večer tak moc, že jsem volala 2xnaši dr... Kdyby to nezvedla, tak volám asi pohotovost. Celé hodiny jen ležel na zádech a plakal. 

Tak se mi ho padařilo večer po mléku uspat..vlastně vytuhl hned. Před tím jsem mu dala čípek paralen a v noci mu mám dát když se vzbudí nurofen. Pořád na něj koukám a sahám na nožku jestli je teplá... Ted už leží na bříšku jak se mi ho podařilo přendat do postýlky...ale fnukal..bolí pořád 
Tak toliko info..jdu zase k němu raději 
Jo měli jsme hexu a prevenar
Není tady

Holky Jitu tady nebyla.... snad se nic vážného neděje 
teuš tak už to snad bude lepší. Halvně kvůli Lukymu .... to musí být pro to těíčko záhul 
Sissinko to je mi tak líto
Vím, proč nedávat zbytečná očkování ......
Zkus mu to chladit a hlavně pořád hlídej. Nechápu, proč taková očkování dávají v pátek, když pak Dr není v ordinaci a pak se musí jet na pohotovost, kde vědí o dítěti kulový
Ježiš chudák Tobi.
A to další očkování s ohledem na tuhle reakci určitě odlož. Máš na to právo. Klidně až na dva roky dítěte. Oni to ti starší mnohem lépe snášejí, než tihle prckové.
Sudi tak hlavně, že už je lépe 
Není tady
Tak jsem ještě tady.. Peti my jsme to měli odložené, že byl nemocný, dnešek jsem si vybrala já, že nebudem sami doma...a nikdy neměl reakce... 
Ale spinká zatím ok..i se přetočil...
Jinak na to druhé máme jít za 2m 

Co jí mám jako říct??? že chci odklad?? jejda...odkládáte to všichni??
Chjo..to je marůdků a kde čeho 
Není tady
Sissi chudák Tobík ..tak hlavně ať to brzo odezní..přeci jen je to darda dvě očka najednou..já nevím proč to tak dávaj..a za sebe jsem se taky ujistila,že nedávat žádná zbytečná očkování!!
Taky myslíme na Lukáška a vůbec všechny marody tady
Na Anet už to taky zase padlo dneska byla ukňučená a rýma jí tekla všude chudě malý
Tak pěkný víkend a hlavně klidný ..my se chystáme se Šímou do divadla a v neděli do Prahy na výstaviště na dobu ledovou
a spojíme to s Ikeou
Není tady

Leni, nestraš. Zatím má přes den jen zvýšenou. A
volal nemocnici, tak ve výtěru má rotaviry, z toho asi byly ty horečky. 

Sissi, chudáček malinký, vlastně veliký
, jo, studené obklady. Já jednou Lukáška po očku vozila v golfkách po baráku asi dva dny, odmítal chodit. 
Mag, ať má Agi brzo pokoj od zubu. 
Jitule toho má asi moc, ale ozvat by se měla. 
Holky já dnes byla na pohřbu, umřel mamčin bratranec, měl 44 a zůstaly po něm dvě děti, 5 a 7 let. To bylo hrozné, chudáčci malincí. 

Babičce jsme to ani neřekli, v pár letech jí umřelo hrozně moc příbuzných, kamarádek a sousedek. Dnes jsem ji viděla po 10ti dnech a úplně jsem se lekla. Minule ještě přecházela a mluvila se mnou, dnes leží, vozí ji na vozíčku, krmí a přebalují. Skoro nemluvila a nebyla jsem si jistá jestli mě poznala. 
Není tady

Sissi odložit to můžeš. A i se to doporučuje s ohledem na živou vakcínu a na to, že čím starší dítě, tím lepší snášenlivost. A když řekneš, že je důvodem tahle reakce, tak doktorka nemůže nic namítat. A ty jsi zástupce toho dítěte a ty jsi ta, kdo rozhoduje o tom, co s ním kdo bude dělat. A v případě tohodle očkování není určená doba, kdy nejpozději se musí očkovat. Doporučuje se nejpozději před nástupem do jeslí/školky. Tam už musí být naočkovaný
Já to chci odložit, až bude Danymu přes dva roky a vím, že i Mag to bude odkládat
Teuš tak snad už to máte za sebou. A s babičkou je mi to moc líto. Tímhle jsem si taky prošla a vím, jak je to hrozné
Jani užijte si víkend.
Já jdu na sraz ze ZŠ a chlapi budou sami doma přes noc a dopoledne. Btw .... musím napsat návod na použití k Danymu. Aby P. věděl co, kdy, kde a jak 
Hlavně ho musí nechat ráno vykakat do nočníku, že ......

Není tady
Brý poledne nebo co je 
Tak Tobi spal prakticky celou noc, nurofen už jsem nedávala, nebylo třeba když byl klidný... Ale v 5 ž ofic vstávačka..takže mám uvařené, uklizené, vyparané.. 

No a je ok..uuuuuuuuuuuf, mně se tak ulevilo a jsem štastná..v hlavě se mi honilo..kdyby ochrnul na nožku..no fuuuuj..asi nebudu číst ty nemoci a vše 
Na ten odklad se jí zeptám...musím jí ještě dnes dát vědět jak jsme na tom...říkala at dáme vědět...ona je hodná..bydlí u nás na vesnici, což je taky plus
kdyby někdy něco že...
A co vy marůdci? 
Není tady
Ahoj, sissi, tak to je dobře, že je tobík dobrej.
Agi vstávala taky v pět a už neusnula, tak jsme kolem šestý vylezli a v půl 9 odpadla, bez jídla, bez mlíka a spí doteď, to už se jí odpoledne nebude chtít, to zas bude den, chjo :-)
A ráno měla zase teplotu :-(
Není tady