3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Strč ho do vlané vany a pomaloučku připoutěj studenou. Nebo namoč svoje ponoky do octové vody a natáhni mu je. Studené obklady na zápěstí a do třísel.
Není tady
Ahoj holky, sissi, chuátko, jak píe Tea, octové ponoky, sprcha o stupeň chladnějí ne je má teplotu.
Tak Agi byla na hexe a má za sebou i jedenapůlroční prohlídku a váí 10,3 kg a měří 83 cm, zrovna včera jsem H. říkala, jak je to velká holka, e úplně změnila proporce a aby ne, kdy za půl roku přibrala 200g a vytáhla o 7 cm :-) Take Peti, jj, je to docela hubeňour.
A včera večír tu byla děsná bouřka, lilo jak z konve blesky jeden za druhým, rány jak blázen, to celé trvalo 2 hodiny a zlatíčko se ani neprobudilo
Upravil(a) mag (7. 6. 2011 11:37)
Není tady
holky děkuju, zdá se mi dle čela e klesla, ale jak bude třeba, dám co říkáte...
Mag, se vytahují e?? Taky jsme vysoké íaly
Není tady
Halo haloo,kde jste kdo..
predstavte si,ze jsem byla vcera celej vecer a dnes pul dne bez telky i bez netu..spadnul nejakej jistic v baraku,jenze ja nevedela kde a T. byl na nocni,nesvitilo ani chodbovy svetlo,takze jsem aspon dohackovala hracku pro Alicka
Dneska jsem ho osprchovala a byl v pohode
Alik jede ted v autech a klicich ,na vetu "pujdeme ven" odpovida "autí" a taky ze proste na kazdy auto nadsene vola "autí" a ke kazdymu se zene a osahava..Kazdy dvere,ktery mijime tak musi osahat a ukazuje na zamek a vola "kýtě" jakoze klice a jde k T. a saha mu do kapsy a vytahuje klice a zkousi je strkat do zamku..no sranda,ale nez nekam dojdem
No a minule v parku zdrhnul k vedlejsi lavicce kde sedeli nejaky mlady kluci a meli na zemi polozeny lahvace,Alik se pred ne posatvil a rikal "pijo,pijo" kluci koukali
Není tady
Mag,fakt takovahle bourka?Tady je furt sucho,za posledni dva dny tady prselo asi pet minut...na zahrade uz nemame ani cim zalejvat jinak ja mam takovyhle bourky rada,ty letni klasicky,teda pokud jsem doma a nejsem sama
Není tady
Pijo, pijo je super
Agi taky odemyká auto, ale bohuel nejen nae ale i různých sousedů
Tanka, jj, lilo hrozně a hádejte co, máme sundané půl střechy na baráku a je to jenom pod plachtou, ale natěstí nefičelo, take plachta vydrela.
Není tady
Ahojky
Matěj auta také miluje.Teď nám v ulici bagrují chodník a nakládají to na náklaďák,tak je ve svym ivlu kdy na to můe koukat.Ani z okna ho nesmím sundat
Tak my definitivně nespíme v postýlce,dostala jsem od bráchy 2 molitanové matrace,tak má na zemi svou malou postel a je astnej jak bleka.
Není tady
Holky tad taky jedno videjko
Jedna z méně upovídaných jízd autem. Dokonce tam Dany i chvilku mlčí
http://www.youtube.com/watch?v=umWktv-af9U
No a buřina včera u nás ohromná. Trochu krup, vichřice ..... no přiletělo to hroznou rychlostí. Ano prádlo jsem nestihla sebrat ze ňůr.
Pijo je fakt super
Holky Dany je teď takovej malej audiorecorder. Opakuje neuvěřitělně. Ale nejhoří je, e i slovní spojení.
POřád mu říká. e na koberec se nečurá a on třeba v záchvatu nějaké vztekliny začne buit do koberce a volá u toho : Na koberrrrec ne! Na koberrrrec ne!
A na tom RRRR si dává fakt záeet. A já vdycky jen zírám
Není tady
Pijo . No musel ho to někdo naučit.
Klíče od áa jsou taky nae oblíbená hračka. Občas je pořádně umyju mýdlem, protoe je ulá. A ten cirkus, kdy mu je seberu. Zase v třeba v obchodě, kdy ječí e se nudí nebo je ospalý, tak se s nima zabaví. Ale ty nervy, aby je někam nezahodil.
Odpoledne jsem la s klukama na besedu k ségře. Lukáka jsem ani neviděla, byl se synovcem venku a Maa dělal rodeo v baráku. Měl docela rozmluveno, vude vlezl, vechno roztahal.Ségra ho nějakou dobu neviděla a zírala. Ne jsme odcházeli, rozhlídla se a konstatovala, e takový bordel u dlouho neměli. Shozené poltářky z gauče, zapatlaná okna, odsunutý konferenční stolek i idle v jídelně, pokapaná a podrobená zem a vekerá křehká výzdoba nacpaná o patro vý.
Tak jsem ji uklidnila, e jí mohl jetě vykrámovat uplíky.
Mag, tady to dnes taky vypadalo na pořádnou bouřku a houby z toho. Jsem ráda, já se bouřky bojím. Děláte novou střechu? Tak a neprí a nefouká.
Tanko, mě se zdálo divné, es ani nenakoukla.
Leni tak ho v noci nezalápni, drobka.
Není tady
Peo to je kulíek Já u chci taky aby Matějíček takhle mluvil
Není tady
Jejda Peti, ten je sladký. A to povídání zní tak rozumně.
Není tady
Leni jen nechvátej. Pak je to docela mazec, kdy spustí nějakou "nahrávku" před cizíma .
Chudáka psa cepuje pořád
Teu on pěkně vidí a komentuje. Jene se mu musí odpovídat, bo jinak opakuje poslední slovo pořád dokola jak zaseknutá deska
Není tady
Chichi,Peti..Dany je skvelej
Mimochodem Alik taky dela hned po ranu "tytyty" na kocky a "hulaka" na ne pac to je kazdej druhej den nejaka schozena kytka rano,takze nadavam a uz to pekne okoukal
Teu,jo s klicema mame jednu storku,byli jsme v Kauflandu ve vedlejsim meste a aby se ALicke nenudil v kosiku,tak mu T. pripnul na to madlo cely svoje klice,ktery ma s retizkem a ma tam klice uplne od vseho..no vsak samozrejme,jsme nakoupili,kosik nechali u kosiku a u auta jsme zjistili,ze ty klice nemame nastesti je nasel nekdo rozumnej a ihned odevzdal na informacich..ale sranda to byla
Není tady
btw,mame prekecano..nechcete se toho nekdo ujmout?
Není tady
Ahoj holky,
omrkla jsem videa a je hrozný, jak nám ty děti rychle rostou
U nás byla bouřka včera a pěkná.
My jdeme na prohlídku ve čtvrtek, tak pak nahlásím míry.
Sofča je mistr světa v pití, ona toho přes den vypije hrozně moc a přemýlím jestli je to normální
A máme překecáno
Pa
Ahoj holky tak jsem zase nakoukla..a prej bouřky a kdeee tady je k padnutí !
Videjka jsem okoukla a míry ty raději nekomentuju - nae madam není ádná modelka
Mno a u nás mazec. Včera jsem strávila večer na pohotovosti - íma měl astmatickej záchvat .Dejchal fakt straně tak nám to tam rozháněli Ventolinem a prednisonem . Jsem se jen modlila aby si nás tam nenechali. No nakonec nás tam vechny poblindil a pak si mezi dejcháním schrupnul tak e i v sedě chrápal jak medvěd.Tak máme doporučení na nosní mandle. Máme léků víc ne důchodec a samo ATB protoe začal kalat. V pátek jdeme k naí alergoloce aby nasadila protiastmatickou léčbu . No a do toho vecho musel T. na kolení na dva dny ..take jsem s kulichama sama doma .
Sissi a jste brzo ok!
A já si jdu dát kávu abych vydrela
Není tady