29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Strč ho do vlažné vany a pomaloučku připouštěj studenou. Nebo namoč svoje ponožky do octové vody a natáhni mu je. Studené obklady na zápěstí a do třísel.
Není tady
Ahoj holky, sissi, chuťátko, jak píše Tea, octové ponožky, sprcha o stupeň chladnější než je má teplotu.
Tak Agi byla na hexe a má za sebou i jedenapůlroční prohlídku a váží 10,3 kg a měří 83 cm, zrovna včera jsem H. říkala, jak je to velká holka, že úplně změnila proporce a aby ne, když za půl roku přibrala 200g a vytáhla o 7 cm :-) Takže Peti, jj, je to docela hubeňour.
A včera večír tu byla děsná bouřka, lilo jak z konve blesky jeden za druhým, rány jak blázen, to celé trvalo 2 hodiny a zlatíčko se ani neprobudilo
Upravil(a) mag (7. 6. 2011 11:37)
Není tady
holky děkuju, zdá se mi dle čela že klesla, ale jak bude třeba, dám co říkáte...
Mag, se vytahují že?? Taky jsme vysoké žížaly
Není tady
Halo haloo,kde jste kdo..
predstavte si,ze jsem byla vcera celej vecer a dnes pul dne bez telky i bez netu..spadnul nejakej jistic v baraku,jenze ja nevedela kde a T. byl na nocni,nesvitilo ani chodbovy svetlo,takze jsem aspon dohackovala hracku pro Alicka
Dneska jsem ho osprchovala a byl v pohode
Alik jede ted v autech a klicich ,na vetu "pujdeme ven" odpovida "autí" a taky ze proste na kazdy auto nadsene vola "autí" a ke kazdymu se zene a osahava..Kazdy dvere,ktery mijime tak musi osahat a ukazuje na zamek a vola "kýtě" jakoze klice a jde k T. a saha mu do kapsy a vytahuje klice a zkousi je strkat do zamku..no sranda,ale nez nekam dojdem
No a minule v parku zdrhnul k vedlejsi lavicce kde sedeli nejaky mlady kluci a meli na zemi polozeny lahvace,Alik se pred ne posatvil a rikal "pijo,pijo" kluci koukali
Není tady
Mag,fakt takovahle bourka?Tady je furt sucho,za posledni dva dny tady prselo asi pet minut...na zahrade uz nemame ani cim zalejvat jinak ja mam takovyhle bourky rada,ty letni klasicky,teda pokud jsem doma a nejsem sama
Není tady
Pijo, pijo je super
Agi taky odemyká auto, ale bohužel nejen naše ale i různých sousedů
Tanka, jj, lilo hrozně a hádejte co, máme sundané půl střechy na baráku a je to jenom pod plachtou, ale naštěstí nefičelo, takže plachta vydržela.
Není tady
Ahojky
Matěj auta také miluje.Teď nám v ulici bagrují chodník a nakládají to na náklaďák,tak je ve svym živlu když na to může koukat.Ani z okna ho nesmím sundat
Tak my definitivně nespíme v postýlce,dostala jsem od bráchy 2 molitanové matrace,tak má na zemi svou malou postel a je šťastnej jak bleška.
Není tady
Holky tad taky jedno videjko
Jedna z méně upovídaných jízd autem. Dokonce tam Dany i chvilku mlčí
http://www.youtube.com/watch?v=umWktv-af9U
No a buřina včera u nás ohromná. Trochu krup, vichřice ..... no přiletělo to hroznou rychlostí. Ano prádlo jsem nestihla sebrat ze šňůr.
Pijo je fakt super
Holky Dany je teď takovej malej audiorecorder. Opakuje neuvěřitělně. Ale nejhořší je, že i slovní spojení.
POřád mu říká. že na koberec se nečurá a on třeba v záchvatu nějaké vztekliny začne bušit do koberce a volá u toho : Na koberrrrec ne! Na koberrrrec ne!
A na tom RRRR si dává fakt záežet. A já vždycky jen zírám
Není tady
Pijo . No musel ho to někdo naučit.
Klíče od áťa jsou taky naše oblíbená hračka. Občas je pořádně umyju mýdlem, protože je žužlá. A ten cirkus, když mu je seberu. Zase v třeba v obchodě, když ječí že se nudí nebo je ospalý, tak se s nima zabaví. Ale ty nervy, aby je někam nezahodil.
Odpoledne jsem šla s klukama na besedu k ségře. Lukáška jsem ani neviděla, byl se synovcem venku a Maťa dělal rodeo v baráku. Měl docela rozmluveno, všude vlezl, všechno roztahal.Ségra ho nějakou dobu neviděla a zírala. Než jsme odcházeli, rozhlídla se a konstatovala, že takový bordel už dlouho neměli. Shozené polštářky z gauče, zapatlaná okna, odsunutý konferenční stolek i židle v jídelně, pokapaná a podrobená zem a veškerá křehká výzdoba nacpaná o patro výš.
Tak jsem ji uklidnila, že jí mohl ještě vykrámovat šuplíky.
Mag, tady to dnes taky vypadalo na pořádnou bouřku a houby z toho. Jsem ráda, já se bouřky bojím. Děláte novou střechu? Tak ať neprší a nefouká.
Tanko, mě se zdálo divné, žes ani nenakoukla.
Leni tak ho v noci nezašlápni, drobka.
Není tady
Peťo to je kulíšek Já už chci taky aby Matějíček takhle mluvil
Není tady
Jejda Peti, ten je sladký. A to povídání zní tak rozumně.
Není tady
Leni jen nechvátej. Pak je to docela mazec, když spustí nějakou "nahrávku" před cizíma .
Chudáka psa cepuje pořád
Teuš on pěkně vidí a komentuje. Jenže se mu musí odpovídat, bo jinak opakuje poslední slovo pořád dokola jak zaseknutá deska
Není tady
Chichi,Peti..Dany je skvelej
Mimochodem Alik taky dela hned po ranu "tytyty" na kocky a "hulaka" na ne pac to je kazdej druhej den nejaka schozena kytka rano,takze nadavam a uz to pekne okoukal
Teuš,jo s klicema mame jednu storku,byli jsme v Kauflandu ve vedlejsim meste a aby se ALicke nenudil v kosiku,tak mu T. pripnul na to madlo cely svoje klice,ktery ma s retizkem a ma tam klice uplne od vseho..no vsak samozrejme,jsme nakoupili,kosik nechali u kosiku a u auta jsme zjistili,ze ty klice nemame nastesti je nasel nekdo rozumnej a ihned odevzdal na informacich..ale sranda to byla
Není tady
btw,mame prekecano..nechcete se toho nekdo ujmout?
Není tady
Ahoj holky,
omrkla jsem videa a je hrozný, jak nám ty děti rychle rostou
U nás byla bouřka včera a pěkná.
My jdeme na prohlídku ve čtvrtek, tak pak nahlásím míry.
Sofča je mistr světa v pití, ona toho přes den vypije hrozně moc až přemýšlím jestli je to normální
A máme překecáno
Pa
Ahoj holky tak jsem zase nakoukla..a prej bouřky a kdeee tady je k padnutí !
Videjka jsem okoukla a míry ty raději nekomentuju - naše madam není žádná modelka
Mno a u nás mazec. Včera jsem strávila večer na pohotovosti - Šíma měl astmatickej záchvat .Dejchal fakt strašně tak nám to tam rozháněli Ventolinem a prednisonem . Jsem se jen modlila aby si nás tam nenechali. No nakonec nás tam všechny poblindil a pak si mezi dejcháním schrupnul tak že i v sedě chrápal jak medvěd.Tak máme doporučení na nosní mandle. Máme léků víc než důchodec a samo ATB protože začal kašlat. V pátek jdeme k naší alergoložce aby nasadila protiastmatickou léčbu . No a do toho všecho musel T. na školení na dva dny ..takže jsem s kulichama sama doma .
Sissi ať jste brzo ok!
A já si jdu dát kávu abych vydržela
Není tady