29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda, tady je marůdků.
Agi měla v noci skoro 40, dávala jsem jí paralen, ráno měla pořád 39, tak jsem jí dala paralen a jeli jsme k Dr. je to chřipka, jinak má naštěstí všechno čisté. No a u dr. měla 37,3, se picnu :-)
A zjistila jsem, že jsem tele a dával jsem jí nurofen 60 mg a to je pro ní málo, takže nazbíral, bych si nafackovala, takhle se trápila kvůli mně.
Uvidíme, kolik bude mít, až se probudí.
Jo a že jí setřička dělala CRP, ani nepískla, ale měly jste vidět, co předvedla, když jí dr. sebrala krtka, kterýho ho jí půjčila... tatínek byl v čekárně celej zelenej, cože jsme jí to tam dělali :-))))
Teo, co kluci???? A terezka???
Není tady
Teda Mag, tak co jí berete krtka, když je tak nemocná
Ty jo ...stejěn je to hrozný, že tak horečkujete. I jak psala Rači .... já mít tak dlouho takové horečky, takjsem mrtvá.
Ale oni to ti bobíšci tak nějak zvládají ...vůbe to nechápu
A s tím dávkováním ..... koukala jsem na krabičky od obojeho (Par i Nur ) docela nedávno, protože podzimňata to dávkování taky řešili. A hoky tam psaly, že to snad dávají po lžičce a častěji
Danymu ta dávka teda nijak nevadí, ale někkteré děti to rpý nespolknou, když je toho tolik
Mag jak jsi poznala, že jsi dala jen 60 mg? Já jsme asi tupoun, ale ty trubičky jsou jen na ml
Není tady
Ahojte holky, zase zdravím po delší době. Vidím, že je tady marůdků, už aby bylo lepší počasí. Všem přejeme hodně sil a brzké uzdravení.
Mag já ani netuším, že je nurofen pro děti více druhů
Holky já jsem včera zjistila, že se ten sraz měl zaplatit do 10.3. a já měla zafixované datum 15.3.. Myslíte, že to můžu ještě dneska poslat a nebo je už pozdě?
Jitu co Terezka?
Není tady
Marluk určo to pošli. Ono se to nezblázní. Ostatní už jsme platily, tak pán nemůže nic namítat
Ty máš teď hodně velký fofr, což? Já jsem konec března úplně nesnášela ....
Není tady
PetraP napsal(a):
Marluk určo to pošli. Ono se to nezblázní. Ostatní už jsme platily, tak pán nemůže nic namítat
Ty máš teď hodně velký fofr, což? Já jsem konec března úplně nesnášela ....
Já ho taky nesnáším, ale už jen jedna daňovka, sice ta největší, ale pořád nemám ještě všechny podklady - zabít málo . Pak ještě odevzdat moji a je to HOTOVO.
Tak jak přijedu dbeska z práce tak hned posílám, jsem fakt ostuda.A kdo teda všechno jede?
Není tady
Ahojky,
foto z dnešní návštěvy u kamarádky.
Matěj s Terezkou
Není tady
Tanko, já ani nezmatkovala, ale udělalalo se mně zle. Byla jsem na nákupu, P chtěl potřeboval něco vyřídit, tak že vezme Maťku ven. Měl Lukáška před odchodem změřit a dát Filipovi na starost. Prý měl 37,7. Přijela jsem asi za hodinu, změřila ho, 39,7. Dala jsem Nurofen, octové ponožky a za půl hodiny měl těch 39,9. To se mi zatmělo před očima, tak zábal, chudák plakal, že je mu strašná zima. Za tři hodiny jsem dala Paralen a pak se mu to drželo těsně po 39. Tak spal se mnou a Martinem, naštěstí soí hezky a malý ho nevzbudil. Dnes má pořád přes 38 a třetí den skoro nic nejí. Martin má zvýšenou teplotu, ale jinak vypadá v pohodě.
Normálně nedám dopustit na Nurofen, ale teď se mi zdá, že Paralen líp zabírá.
Mag, chudinka Agi, taky si to užívá.
Leni, hezké, jak ťape.
Není tady
Mag,chripajzna jedna hnusna...s Nurofenem jsem taky nevedela,ze je nejaky jiny davkovani nebo co
Ja davam radsi paralen cipek..ale kdyz uz se pak musi kombinovat,nebo to trva dyl,tak je urcite dobry to stridat..
Nozicky jsem matlala citronovou stavou..fuj fuj,nerada na to vzpominam na to horeckovani..
To tak bejva no,ze jak dojdes k doktorovi tak ses bez priznaku a podobne..klasika zakon schvalnosti...tak hlavne at uz to neleze k tem 40..
Teus,taky jses uz zkusena mamina,tak to je jasny,ja jsem ta desne vyplasena prvomatka
Marluk,jee,no to zaplat..jinak na novym bb je na prvni strance sraziku seznam kdo jede..je nas asi 9
Kdovi jak Dajaja s tou zalohou to vyresila???
No a uplne sem vam zapomela napsat vcerejsi story T. sel do mesta,tak mu rikam,at koupi dudlik,ale musis koupit presnej typ,tak si to napis.Tak jo,Nuk,velikost 2,musi to bejt ten ortodontickej a ten cistej pruhlednej silikon..jinej ne,jinak to jsou vyhozeny penize..co myslite,ze prines?Nuk,velikost 2,ortodontickej,silikonovej ALE ruzovej
Ptam se ho,ruzovej?To jinej nemeli?Prej,ajooo,to sem si nevsim
se chudak tak soustredil jakej ma koupit,ze se uplne zapomel podivat na barvu
jako me to nijak nevadi,ja v tomto nemam genderovy predsudky..ale uz slysim ty kecy okoli
Není tady
Tanko, super storka Což jsi mi připomněla, že na plavání byl jeden tatínek s holčičkou a Agi se kolem nich motala furt jim něco vykládala a on říká ty si tak šikovná, teda ný... a to má růžové plavky s volány :-)
Ten nurofen byly čípky, měla jsem je tady už dlouho a něják mě nenapadlo, že jsou pro menší děti, bylo to 60 mg, teď máme 125, ale máme kousek fiknout.
Jinak nám taky zabral paralen, ale asi proto, že ho byla správná dávka :-)
Jinak Agi je bez teplot, zatím :-)
Není tady
Tak Agi je sice bez teplot, zato jí trápí ta stolička, má v puse děsnou bouli a neusne a neusne a neusne.
Není tady
Ahojky
Děkuju,že jste na nas tak myslely Terezka už mi ted večer připadala lepší,ale přes den ještě zvracela,a i na tu Smectu došlo
jíst nechce,snědla par lžiček vyživy
až k večeru.Odpoledne už moc nedala ani tomu spanku
Nam tedy ty paralenove čípky taky pěkně zabírají.Ale at už je to zase ta moje mala nabita duracelka
Teuš,ježíš takove teploty to bych z toho byla taky pěkně v ....
Tanko,nooo chlap a nejde vymněnit savička ?
Maf my tam mame taky bouli ale fakt vůbec nevím,jak to v te pusině vypada,protože zamkne a musím ,když ji to chci pomasírovat tím gelem a to nestíham zjistit nove přírustky
Marluk tak at už maš to danove šílenství za sebou
Leni ,super video,jak maly už to paradně zvlada i na tom nerovnem terenu Je to fraja
Ja jsem taky male sehnala ty botky Fare ,jsou lehoučke ale už jí musím i papučky pořídit ve vetší velikosti ,z toho už stihla vyrůst
A ted jí tchyně koupila boty u Bati.Mě s tím docela zarazila
tak se ani nedomluví,ví prd,jestli pro ni nemam někde něco objednane a najednou donese boty :kapitulation:Jsem se bala tu krabičku otevřít,jestli to není něco od Tamanů
mame tyto Bubble Gummers http://www.net-market.cz/pictures/produ … 514220.jpg
Upravil(a) jitulak (16. 3. 2011 20:51)
Není tady
Se omluvuju se mi ten můj příspěvek sem podařilo dat tolikrat
Upravil(a) jitulak (16. 3. 2011 20:46)
Není tady
a to byla poslední kopie netuším,jak se mi to povedlo
Asi jdu do hajan,nějak mě bolí hlava
Upravil(a) jitulak (16. 3. 2011 20:48)
Není tady
Jitu jednou by to fakt stačilo a ty to se dáš hned 6x
Jé mě je těch dětiček tak líto.
teuš tak děsné teploty takovou dobu
Jitu a vy už neblinkejte. To přeci není možné, aby tak dlouho zvracela .... i když .... u nás se zvracelo 4 dny
Leni hezké. Matějík je šikula Líbí se mi to hřišťátko u té knajpošky
Tanko příhoda skvělá Taková typická .... přeně popisuje chlapské myšlení
Já teda naposled dávala sirupy. Na střídačku Panadol s Nurofenem. Danymu to chutná. On mi ty čípky hned vytlačí ve a já pak nevím, jestli dát další a nebo ne. I když je fakt, že rychleji zabírají
A je faktem, že ěkd opravdu zabírá líp Nurofen a někdy Paralen. Asi záleží na typu virozy
Marluk tak držím palce, ať už to máš za sebou. Br ... úplně mám husinu, když jsem si na to období vzpomněla a jsem ráda, že už to nedělám. Nejlepší bylo vždycky to "krabicové hospodářství" donesené 28. března
Není tady
Peti je to o 2 ulice od nás a točí tam 8 druhů piv A majirtel tam právě když je hezky vyndá z boudy hračky a děti si tam pěkně pohrají a ty si dáš pivko pod stromem
Jinak pak chodíme klasicky na Podskalí,ale to budeme nosit hračky sebou.Tak kdy se vypravíme do toho MC?
Teo ať jsou kluci brzo fit
Jituš fajn,že je Terezce o něco lépe,zvracení je pro ty prcky utrpení .
Mě Matějíček dnes málo spinkal přes den jen asi 45 minut a tak byl k večeru mrzoutek Už chrupká od půkl 8 v postýlce tak jsem zvědavá kdy se probudí.Včera jsem ho musela vyndat,protože se pořád budil (asi moc nových zážitků z ťapkání) a tak spinkal zas v pelíšku do 7 hodin.
Není tady
PetraP napsal(a):
Tanko příhoda skvělá
Taková typická .... přeně popisuje chlapské myšlení
Jitule a nemá nakonec rotavira, chudinka? Pije? To jsou nervy s mrňatama.
A tchýně se velikostí asi nezatěžovala,jsou Terezce ty botky?
Leni, Matějíče je z vycházky utahaný, určitě bude spinkat zase celou noc.
Lukáškovi se daří srážet teplotu, už mu to ani nevylezlo nad 38,5, uvidím jak bude spát, že bych s ním poslala P k dr. Maťa je večer bez teploty, tak bůhví co to bylo.
Máme novou super hru. Martin se někde zabouchne a ječí. Když ho jdu vysvobodit, tlačí dveře proti mně a chechtá se.
Když je něčím založím aby nešly zavřít, ječí ještě víc.
Peti a byla jsem potrestaná, že jsem se smála pokaděnému Danymu. Martin po ovesných vločkách pros..l plínu s čerstvě nalanolínovanýma vlňákama, stačil do toho hrábnout rukama, rozmatlat to po sobě i po mně. To už jsem ho strčila do vany a tam vyslíkala, ale bylo to všude.
Není tady
Zaplacenooooo:storstark:
Není tady
Tak Lukáš to dnes vytáhl na 41, myslela jsem, že to se mnou sekne. P s ním je v nemocnici, čekají na výsledky.
Není tady
Panebože Teo tak to by seklo i se mnou, to snad není možné taková teplota. Chudák malý snad mu už nějak pomůžou.Držím pěsti:hjarta:
Není tady
teodora napsal(a):
Tak Lukáš to dnes vytáhl na 41, myslela jsem, že to se mnou sekne. P s ním je v nemocnici, čekají na výsledky.
Brouček.
Upravil(a) mag (17. 3. 2011 13:43)
Není tady
Teo, to je mi lito. Snad mu v nemocnici pomuzou a malemu se ulevi
Není tady
teuš posílám hodně sil....
u nás na dětech jedna kočka byla dnes s maličkou taky hospitalizovaná se zápalem plic.....a docela blbý...je na kortikoidech a má kanylu v hlavičce.....mě je uplně zle.....
co to je za období blbý tohleto......
Není tady