3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
s čím si to hraje??já to nepoznala ,ale jak leí v tý posteli mudlinka.....
sissi-tak jsem koupila taky ty boty co máte vy-akorát v tm.modrý....tamty co se mi páčili tak v tom krámě co jsem je okukovala stáli 900,- no mazec..... ,tyhle vyli na 350.....
-jak je tastnej e má boty-to je sranda s ním
teo-tak u vás se taky takhle marodí..... ,snad vás to dlouho nepotrápí....
mag ty boty jsou parádní!!
no holky u toho léčitele....jako kdybych to nezaila tak neuvěřím.....se podíval na těpu-jen jsem řekla dt narození a on první co bylo řekl e to bude hrozně chytrý dítě a e bude moc ikovnej na malování a na počítače
-asi po obou rodičích něco
,no a pak řekl větu kterou jsem chtěla slyet-e je ZDRAVEJ,jen tam vidí trochu alergie a poruchu imunity....-co si právě já myslím taky....-ale slovo zdravej mě moc potěilo....víte kvůli čemu....
a já ......jsem mu dala ruku,řekla dt narození a.....unavená,vyčerpaná,nervozní,problémy se zády,studený nohy-prej-budete spát v ponokách....ehm ehm-já v nich tuhle zimu spím pořád...... -to ostatní sedí taky...
Není tady
No holky,to me teda dostavate s tema cenama bot nas tady teda asi vodiraj,protoze tady proste neni jinej kram s ceskejma botama..jako pod petikilo,tady zadny detsky botky nejdou...nojono,co uz...ja myslela,ze je to normalni cena..tak to mozna priste nekam zajedem dal...a usetrime pulku ceny..mazec..
Mag,tak at je z toho hlavne Agi brzo venku... a s tim srazem s H. to snad jeste nejak dopadne..
Jinak videjko je super..proste Agi,me snad uz nicim neprekvapi taky jsem to teda chvili zkoumala co to je..a asi krabicka do kterys udelala diry a k tomu brcka??Jako fakt,ono nakonec nejlepsi hracky..u nas stale vede nabijecka na telefon
jako hracku na provazku tahat nebude,ale nabijecku celej den sem a tam..kdyz s ni jde kolem zasuvky (i kdyz je samozrejme zabezpecena zaslepkou) tak ji jakoby zapojuje do elektriky..sranda..
NO a jinak miluje gauc a deku nebo satek,to se proste vali,bali do deky nebo do satku a je nejvic vyrehtanej..je to mekoucky a tak..uplne ulitlej na to,jen polozim satek na zem,tak se do nej bali a taha ho po byte..to budu muset natocit..
Sudi,tak to je faajn,ze to takhle vlastne hezky dopadlo u toho lecitele,takze zadna CF nebude ...T. je strasnej pragmatik a tyhle veci z duse nesnasi a neveri jim..podle nej je to sarlatanstvi jenom
ja teda tomu verim i kdyz je urcote spousta lidi,co nemaj zadnej dar a fakt jen obiraj lidi a to je blby..
Melas nejakej tip od nekoho,zes vedela,ze jdes k dobrymu cloveku?
Není tady
Tanka, bingo, krabička a brčka A stejně tak jsem jí vyndala její první botičku, dala jí k tomu tkaničku a jak provlíká a já trubka chtěla kupovat provlíkadlo
No a moná se to se srazem vyřeí, bo si asi zítra půjde pro neschopenku, ale zase se nám tady začíná kupit práce, potřebují trochu protěit les (potřebujeme stření latě) a osázet ho a ty dny táááák letí.
Sudi, to je fajn, e tě utvrdil v tvých pocitech
Agi měla večer jenom zvýenou, tak uvidíme, co s ní udělá noc. Alespoň jsem měla důvod odloit očkování, na které měla jít zítra
Není tady
Ahojky,
vem marůdkům ádné stonání a ádné teplotky
Mag ta fotka marůdků je sladká . A video mě inspirovalo. Brčka u u nás jedou , ale krabička mě nenapadla
Holky my jdeme kupovat botky zítra. Mají tu i Fare i Pegresky a jetě pár irafkových značek. Sice je to kadé na jiném místě, take se asi naběháme, ale stojí to za to.
Dany se toti hrne k chození jak ďas a u nechce být v kočárku. A doma lítá úplně bezhlavě a samozřejmě, e to končí drkopádem
Teu ten látkový capák má cca 15 cm. Je to natahovací. Kupovala jsem je z druhé ruky a jsou pro ty větí děti pro cca dvouleté. Já je vyuívám maxumáně právě i do kočárku. Jsou teploučké a Dany je má a k pr..., take v teploučku jsou celé noičky
Sudi je fajn, jak jste dopadli u toho léčitele. Já tomu věřím. Ale opradvu to nesmí být arlatáni. A kdy o tom nakonec přemýlí, tak zjistí, e řeknou stejně jen to, co u sama ví
Není tady
Peti, mojí kolegyně sestřenice jeden z nich vlastní, před 14 dny jí ho pomáhala stěhovat Svět je malý :-)
Není tady
no holky já tomuhle právě taky nikdy nevěřila....ale situace je taková e u zkouím vechno.. no chodí k němu mamka a pár mých známých.......,nic se u něj neplatí-a pak za ty preparáty.....ale zrovna mě je třeba nenapsal-jen rakytníkovou távu,probiotika a takovou mastičku do nosu.....
jo tak brčka jo :-) tak to mu udělám taky......právě e dneska s tkaničkou od bačkůrky si vydrel snad 20minut hrát-zkouel se trefit.......
Není tady
mag napsal(a):
Peti, mojí kolegyně sestřenice jeden z nich vlastní, před 14 dny jí ho pomáhala stěhovat
Svět je malý :-)
Mag asi nevím, o čem je řeč .....
Není tady
Jo o krámku, to mi říká H. pořád, e bych měla říct vechno na co myslím a ne jenom půlku, e mi pak nerozumí :-)
Není tady
Tyjo,ja mam asi taky dlouhy vedeni ,ale premyslela jsem o cem ze to je vlastne rec..Sudi,dik za vysvetleni
Mag,tvoje veta me ted fakt pobavila.. ja mam zase opacnej problem,ja vcechno vysvetluju obsirne a polopate..az moc,ale to uz jste si urcite vsimly
Není tady
Tanko, tvoje romány miluju, aspoň si počtu. Nemyslím to ironicky.
Mara si se átkem taky takhle hraje. Dnes jsem si ho chtěla vzít ven pověsit prádlo. Kdy viděl, e chystám átek, úplně výskal. Akorát jsem mu u nechala ruce venku a mizera se snail chytat ňůry.
Peti, děkuju. A jetě, nejsou protiskluzové, e? e by je jetě pak uil jako papauče v zimě.
Sudi, fajn, e jsi spokojená.
Luky měl pořád přes 38,5, kleslo mu to a teď kdy jsem zkombinovala Nurofen a Paralen. Vechno ho bolí. Asi si přivezl z veletrhu chřipku. Martin zatím dobrý, jen protivný, protoe jsme se nedostali ven.
Není tady
Ahoj, noc hrozná, Agi horečkuje, má hrozný kael, poblila se. Take nejdřív jde k Dr. H. a pak jedeme s ní, já zatím pořád drím...
Není tady
Ahojky,
tak Matějíček první noc v postýlce spinkal do 6,včera večer dělal scény,nicméně nakonec usnul a spinkal zas do 6.V pelíku vydrel spinkat i do půl 8,tak snad si zvykne.
Marůdkům přejeme brzké uzdravení
Tady jedno foto
Není tady
Teus, jee dekuju
Mag..to me mrzii,chudinka Agi ...tak hlavne at aspon tobe se to vyhne..nasad si nejakou prevenci,caj s medem a citronem a zazvor a tak..
Leni,ja myslim,ze to je dobrej vysledek to spani do 6 a urcite se to jeste zlepsi..
To u nas je to ted se spanim trochu boj..jako vecer usina dobre,ale vzbudi se ve tri a dozaduje se ke me do postele,tak ho vezmu..treba nakojim a jak zacne usinat,tak znova sup do postylky,ale chtela bych to zrusit..uz spaval i celou noc..
A pak znova kolem paty..no a v o pul sedmy vstava..achjo..takze jako moc se nevyspim,kdyz s nim po kazdym probuzeni pul hodiny resim jestli bude znova spat v postylce..
Není tady
Mag, taky jsem ti chtěla poradit prevenci, Tanka byla rychlejí. Tak se drte.
Leni, náhodou takové spinkání je jetě super.
Tanko u nás noc probíhá podobně, ale já tomu říkám zlepení.
Není tady
Ahoj kočky moje:)
U nas se od rana zvrací mala je uplně vyřízena,zase horečkuje a temeř pořad spí.Tak snad jí bude líp :(Rano snědla troku bananu,toho byla cela postylka:butter: a nechce ani nic pít.Od rana ani jedna plínka.Byla jsem s ní u dr.ale jsem si myslela hned,e mi nic moc neřekne :kapitulation:pry jí mam davat studene čaje,pry z ledničky
Koupila jsem Smectu,ale nevím,moc to nechce v tom čajíku.Tak od rana peru a převlíkam.Ach jo,a ja myslela,e u to ma chudatko moje za sebou:grater: Jetě teda dr.vyjeveně koukala,kolik jí tam leze zubů naraz
to ani ja jsem netuila,mě tam nechce pustit a nechci ji moc prudit tedka .
Tak ja zas utíkam...
Marůdkum posílam velkou papa
Není tady
Jitul, chudinka Terezka. Posílám pofoukání.
My jsme nakonec u Dr. nebyli, volala jsem jí a domluvili jsme se, ýe jetě počkáme. Ale od odpoledne to nejde pod 38 ani s čípkama, tak uvidíme co noc. Zuby jí taky lezou doprořezává se jedna stolička druhá u je taky nachystaná, má tam mega bouli, take pořád si říkám e snad jí zlobí i ty zoubky. Jinak nekale, měla jenom ráno nějáký kalací záchvat, tak snad bude líp.
H. vyfasoval atb, ale zatím s nima taky nezačal, jetě počká do zítřka.
Není tady
Jitul, Smekta je na průjem, ne na zvracení. Na zvracení je Kulíek se zázvorem. A nebo Maovi pomohl černý slazený čaj z ledničky po ličkách. A pokud je na tom opravdu patně, klidně bych dala i colu.
U nás Luká 39,9, Maa 37,4 po odečtu.
Upravil(a) teodora (15. 3. 2011 20:54)
Není tady
Hoky díky
Teu ona mi tu smectu stejně nepila.A odpoledne začala trochu pít,ale hodně spala.a kdy u Terezka takhle moc spí Vzbudila se-39 ,2 a měla jsem jí u sebe a pak začala knourat a chtěla do postylky.Po čípku u nebyla tak horka a od 6 spí .Dneska ta moje pr... neudělala snad ani krok
Jeje oba klučíci jsou taky marodi ? ach jo konečně začne krasne počasí a mame to sameho maroda
Tak snad bude rano líp ......
Holky drte se
Není tady
Mag jak měl teď Matějíček ty teploty kolem 39,říkala Dr. a mu čípky střídám třeba se sirupem já dávám Nurofen.A čípky při takové teplotě dát po 4 hodinách.
Jitul a se Terezce brzy uleví
My dnes apali venku,a natáhnu do pc video hodím sem odkaz.
Není tady
Jééé to je marůdků
Jitul to musí být hrozné. To je jí moc zle, kdy pořád spinká. Posílám moc sil, aby jste to měly brzo za sebou
Mag vám taky. Doufám, e jsou to jen ty zoubky a nic jiného se z toho nevyklube
Teu a u vás toposílám oběma klukům. U těch sourozenců je to pech, jak to chytají jeden od druhého
A to máte vichni za sebou a můete uívat sluníčka. I kdy od zítřka má mbýt zase hnusně, tak vám to nebude líto.
Ale Jitu stejně, vůbec si nedovedu předtsvit, e Terezka pořád spinká
Leni tak třeba nakonec vezme Matějíček tu postýlku na milost :wink:
Hoky my dneska koupili ty botky. A cena?? 829,- Kč
Prostě u nás jen jedinej oobchod s certifikovanýa botičkama a cey opravdu "lidové"
Jsou to Santé. Jako jsou krásné a kvalitní ..... ale ty prachy ..... a to jsme z jednoho obchodu přd tím odcházeli s tím, e sed stovek bych za botky na dva měsíce nikdy nedala
A nakonec jsme vycálovali 800,-
Není tady
Jeezisi,vsude se marodi..
vsem nemocnickum posilam pusinku at je to zase rychle pryc...
Mag,tak at jsou to ty zuby "jenom"
Jitu,chudak Terezka...to ji je teda si fakt mizerne
Teu,39.9 je dost ja bych panikarila..
snad uz bude taky lip..
Peti,fiiha,a ja si tady vcera stezovala,jak tu mame ty botky drahy ..nam teda pani prodavacka tvrdila,ze mu na podzim jeste urcite budou.Ja tomu ale moc neverim
Holky mate nejak zabezpecenou lednicku?Alik zjistil,ze muze otevirat mrazak a lednicku..takze neustale stoji u otevrenyho mrazaku a nebo vykrada spodek lednice no ale jsou na to nejaky ty pojistky protidetsky,zejo..mate nekdo zkusenost?ty decka jsou vynalezavy,tak fakt to neotevrou pak?A me se to bude otevirat dobre?
Není tady
ahojte holky,
juva, tady je marodů
Tak a vichni brzy vyzdravíte.... jitu, neboj, to bude v klidu..Ondráek takhle prospal 2 dny a kdy nespal, tak byl tak hoďku a půl vzhůru a zas el spinkat....pít taky nepil...a měl pořád nad 39 po odečtu...dávali jsme jen čípky, jako po 4 hodinách to začala být horí, take jsem jen nosila, ale zvládl to, já nějak neměla odvahu dávat po 4 hodinách, neplakal, jen se tulil a byl ko....a po čípku vdycky okřál...my byli raděj u dr..a byla to chřipka...dr říkal, jen čípky po 6 hod., snait se, aby něco vypil, dokud zvracel neměli jsme podávat mléko, ale jinak nějaké tekutiny do něj dostat - no samo, e skoro nepil, a ani nejedl...to trvalo tak týden, dnes u druhý den jí...jo a horečky měl 2 dny, nad 39 (pozor nedávat zábaly, pokud má studené noky a ruce) a pak jen teploty do 38 - to u nás dr. upozorňoval, e nesráet, jen pokud přesáhne teplotu 38 po odečtu - trvalo to 7 dní, ne byl úplně ok, musel se ale z toho vyleet...koukám, e si to "vyrala" vechna zimňátka
jinak my holky koupili taky botky - dnes - fare za 790.- jako pecka, u nás je teda výběr vekerý ádný no a samozřejmě u jsme ani je nesundávali a Ondráek se hned rozběhl, no a vyletěl mi samozřejmě na patník a málem sebou hned vihl...jinak jsme koupili nový kočík - chtěla jsem golfky, ale do ádných se neveel
, tak jsme koupili lehký sporák - má snad 8 kilo a tam se vlezl - zopu fusion, tak jsem celkem spokojená - u se to v freelandru nedalo...to tak my...
drte se a nebojte, to přejde
Není tady
Tady jedno foto z vycházky
A tady video
http://www.youtube.com/watch?v=WUvtElFwf2Y
Upravil(a) Leninka41 (15. 3. 2011 22:48)
Není tady