29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
chlapečka má: Pajtašek, RAIEM, Margaretka, FERDAFERDA, Račice Dračice, Leninka41, Sissi, Marluk, Markeeet, Sudina, Nikiska, Tanka, Cream
holčičku má: Potvůrkapodivná,Brusinka, Mag, Jitulak, Jancas, Clariceann
PETRAP 31 let, Daneček se narodil 36tt 29.10.2009 ve 13:10, CS, 1900g
DAJAJA 29 let, Kamilka se narodila 38tt 19.11.2009 v 5:48, 47cm 2369g
FUFÍK 32 let, Deniska se narodila 40tt 21.11.2009 v 22.20, 50cm 3550g
POTVURKA 32 let, Sofinka se narodila 42+1tt 9.12.2009 ve 13.39, 52cm 3100g
BRUSINKA 25 let, Anežka se narodila 41tt 15.12.2009 ve 11.14, 52cm 3650g
RAČICE DRAČICE 31 let, Ondrášek se narodil 40+1tt 18.12.2009 ve 14.00, 4000g
PAJTAŠEK 32 let, Lukášek se narodil 39+3tt 20.12.2009 ve 12.45, 3280g a 49cm
RAIEM 26 let, Danielek se narodil40+0tt 21.12.2009 ve 8.15, 3700g
MAG 30 let, Agátka se narodila 41+4tt, 3.1.2010 v 6:17 CS, 51cm 3390g
NIKISKA 31 let, Tomášek se narodil40+5tt 9.1.2010 ve 15.45, CS, 4100g, 54cm
TEODORA 39 let, Martínek se narodil38+6tt 14.2.2010, 3500g,53 cm
MARLUK 37 let, Tomášek se narodil 40+1tt 25.1.2010, v 1:59, 3300g a 50cm
ANNIE 28 let, Jakoubek se narodil 39+3tt 26.1.2010, 4050g a 52cm
JANCAS, Kristýnka se narodila 40tt, 26.1.2010 20:10,49 cm, 3560g,
TANKA 26 let, Alíček se narodil 38+4tt 27.1.2010 2755g, 48cm
JITULAK 37 let, Terezka se narodila 38+6tt plánovaným CS 28.1.2010 51cm 3200g
CLARICEANN 31 let, Kristýnka se narodila 40+5tt 31.1.2010 v 5:26 50cm 3500g
LENINKA41 35 let, Matěj se narodil 38+6tt 4.1.2010 ve 21:39, 2750g 47cm
MARKET 31 let, Matyášek se narodil 38+1tt 7.1.2010 ve 4:49, 50cm, 3110g
SUDINA 32 let, Štěpánek se narodil 28.2.2010, ve 23:15, 50 cm, 3890g,
SISSI 31 let, Tobiášek se narodil 2.3.2010,52 cm, 3700g, CS
jak koupat miminko
jak správně kojit
jak připravit umělou výživu
jak na říhání
jak si poradit s nadýmáním
jak správně změřit teplotu
jak snížit horečku bez léků
jak oblékat novorozence
jak obléci novorozence na chladnější vycházku
jak zajistit spokojený spánek
jak odsávat hleny
jak správně stříhat nehty
Upravil(a) Zima2009/10 (11. 3. 2011 21:46)
Není tady
PetraP napsal(a):
První první
Jsi nejlepší! - tenhle mi chyběl
- ten taky
Není tady
Ty jo,Teuš mě předběhla
ale nevadíííííí
Upravil(a) jitulak (11. 3. 2011 21:58)
Není tady
Gall díky za přivítání
Holky mě ti smajlové chyběli snad všichní
Není tady
Mě taky
Třeba Markeet to na novem vzdala taky Tak ja jsem ted spokojena ,spravím metřík a je to..Jak jednoducheééé
Není tady
Jé, čau :-) Prda bude, až to tu za týden zavřou
Jitul, globální problémy světa nezměníme Posílám
Jinak to Japonsko je děs, připomnělo mi to Tsunami v 2004, měla jsem rodiče oficiálně několik dnů pohřešované, nemohla jsem dneska v noci spát, pořád se mi vracel ten strach o ně, jestli žijou, jestli nesjou zranění někde bez pomoci, co jí, co pijou, naštěstí byli jenom bez spojení a za pár dnů se jim podařilo zavolat ze satelitního telefonu novinářů z BBC. Ale to co zažili, viděli, kolik mrtvých, jakou zkázu, to už nikdy nezapomenou.
Upravil(a) mag (12. 3. 2011 7:33)
Není tady
Jeeee,holky to je dobrej pocit,jako kdyz se clovek vrati domu z nejaky hnusny ubytovny treba cooo?Ja jsem docetla,ale jeste jsem to nestihla nejak poradne zpracovat...
Zpravy jsem vcera videla jen jednim okem a to jen par vterin,takze radsi zatim moc nic nevim..ale je to masakr..
Jaňu,me desis se Simou,mrzi me to...ale vubec nedokazu poradit co s tim a vuubec si neumim predstavit,ze budu muset s tim svym roztomilym miminkem taky neco takovyho brzo resit..i kdyz uz i ted se dokaze vzteknout,kdyz neni po jeho A jak pise Peta,ja nedavam i ty vylevy u jidla,kdy mi kazdou druhou lzicku vyhodi z ruky..a vubec nevim jak reagovat a zvysuju hlas a zlobim se a nechci to takhle...
Jitu,snaz se si to moc nepripoustet k telu a nerikej si a neocekavej,ze prijde neco spatnyho,protoze pak to fakt prijde,jak vim,ze se to lip rekne nez udela,ale bojuj s tou bourackou te uplne chapu..je to mazec,a ja mam po takovejchhle vecech taky podobne hloubavou naladu jako ty..ale je to jak s tou nicotou,kdyz ji pustis k sobe,tak se zacne rozpinat..
Ja se snazim vzdycky na vecech videt tu lepsi stranku i kdyz zdanlive tam zadna neni..jenom malej priklad..treba jsme meli nekam jet s T. autem a nemohli jsme nastartovat za boha...a fakt dobu,ze jsme si udelali radny zpozdeni..T.nadaval jak spacek,ze auto posle ze strane apod ja rikam,bud v klidu,nic se nedeje bez priciny,treba jsme se tim zpozdenim vyhnuli bouracce..
A uz nevim co jsem jeste vsechno chtela...
Není tady
Krásny sluníčkovy den všem
Tanko,napsala jsi všechno moc pěkně
To sluníčko je supeeer,hned ma člověk lepší naladu
Mag,tak se kdyžtak za tyden šoupnem na tu starou ubytovnu zpatky
Není tady
jupíííí, supeeeer
teda mag, to musela být síla....se divím tvým rodičům, že jsou schopni se pořád na ta místa vracet...
Jitu, bude líp, neboooj
Upravil(a) Račice dračice (12. 3. 2011 18:26)
Není tady
Rači, táta říká, že dvakrát do stejnýho místa neudeří Oni tam jezdili už předtím a mají tam už celkem dost kamarádů, jak z těch, co tam jezdí na dovolenou, ale i domorodců, mají tam tak trochu druhý domov. Letos je to tam dost hrozný, ale svět o tom bohužel moc neví, i tady proběhla jenom krátká zpráva, že jsou tam ve vnitrozemí velké záplavy a sesuvy půdy, vnitrozemí je totiž ve vyšší nadmořské výšce a pěstuje se tam mimo rýže i veškerá zelenina na ostrově a díky těm sesuvům, muselo být evakuováno 300 tis. lidí a celá jedna letošní úroda je zničená, což tam žene ceny jídla hrozně nahoru a peněz oni mají opravdu málo, hlavně tamilové ve vnitrozemí.
Tak dost, tolik problémy Srí Lanky
Chtěla bych vám napsat, co všechno se u nás teď spravilo a co Agátce zase jde, ale nebudu, víte jak to dopadá
Po těch smajlících se mi fakt stýskalo
Není tady
Mag, chudáci lidi, my si to tu neumíme ani představit a hlavně si neumím představit, že by se mnou trpěly moje děti, brrr.
Jitul, Tanka ti to vždycky tak hezky napíše, já bych to tak nesesumírovala, ale souhlasím s ní.
Zase jsem zapomněla, jak jsem dávala ten metr a dnes už nemám náladu to spravovat, ach jo.
Upravil(a) teodora (12. 3. 2011 21:19)
Není tady
Ahoj holky, naháním vás jak vzteklá
Jitu, chápu tvoje rozpoložení , zase bude líp a optimistický náhled na svět je nutnost
Teo, ty mi řekni, co mám říct tý mojí vopici, když mě začne vydírat tím, že jí nemám ráda Já fakt vůbec nevím, jak na tohle reagovat. Když jí řeknu, že to není pravda, že jí máme rádi, tak začne úpět: vůbec nikdo mě nemá rád. A to vydrží několik minut a ke konci už bych normálně vraždila
Kdo z vás bere starší dítka na srazík? Jestli je Agi nejšikovnější dítko z chlívku, tak pravděpodobně u nás najdete to nejzlobivější
Sofča je v poho, lezou jí zubiska, ale nekňourá, baští, spí, takže jsem spokojená.
Potvůrko, tak my rozhodně bereme to nejukňouranější. Jo, mě neříká, že ho nemám ráda, říká, že mě nesnáší a zničí.
Já mu prostě tvrdím, že mi to nevadí, že mě nemá rád, já ho ráda mám.
Není tady
Brý večír, tak H. má regulérní chřipku, tak doufám, že nás nenakazí, mě už šolíchá v krku, Agi je zatím dobrá, H. je chudák v karanténě
Není tady
Sissi krasne fotečky
Mala dneska vstavala v 5.15 Jsem myslela,že ji ještě nějak udusím
ke spanku ale ani nahodou
:dumbom:Jsem si rozestlala v obyvaku
a přesunula se i s peřinou
a mala kramovala a hltala ty její zpívanky
akorat jsem musela pořad vstavat,abych jí tam pustila novou lalalá
To budu muset nějak hodit na CD
Metřík jsem si spravila,jen mi tam nejde dat ta fotka :dumbom:jsem už zase zapomněla,jak se to tam cpe
Mag tak at to mala nechytne ,ja jsem rada,že u nas už je líp,už ani neodsavame,jen trochu pokašlava.Včera jsme byli na oslavě u kamaradky,maly měl 4 roky.Ale začal lítat zvracet,tak doufam,že nechytneme nějakou střevní chřipku
Asi jdu padnout do postele
Není tady
Sissi, moc hezké, ten dort bych si dala, vypadá dobře.
Mag, kam jsi ho zavřela?
Jitu, tak to se asi domluvili, Marťa taky tak vstával.
Holky, tak ať se vám ty bacily vyhnou.
P dnes s Lukášem byli v Brně na výstavišti a vrátili se večer nadšení, až mě mrzelo, že jsem taky nejela. Ale zase jsem si užila klidný den. Martin byl hrozně hodný, jen udělal doma šílený chlív, barákem se nedalo projít, vytahal na co přišel.
Není tady
brej veciiir,tak ja jsem byla vcera juchat zase po nejaky dobe v hospode s kamoskama,sla jsem spat ve tri rano Alik od 6 vzhuru,takze parada
celej den jsem polehavala a faakt se flakala,kdyz sel spat ALik,tak ja taky..no ja proste nejsem schopna vubec fungovat,kdyz se nevyspim..
Sissi,a jaky byly darecky?
MAg,tyyjo,tak at vas to neskoli
JItu,mrkla jsem do staryho chlivka na novym BB a pal ti tam jeste nejakou zpravu Morpheus
A udelala jsem si metrik na sraz
Není tady
Ahojky,
Mag tak aťr se vám chřipajzna vyhne
Teuš taky tak přemýšlím. Mě by asi ani nevadilo, že nějak trpím já, ale kdyby měl trpět Dany ..... to bych neunesla
Sissi fotky hezké. Sad jste si to řádně užili
Holky a nestrašte s těma dětma .... to moje určitě takové nebude
A já vstávat v pět ráno, tak v osm jsem mrtvá. A jdou ty děcka pak nějak rozumně dopoledne spát???
Holky Dany asi začal chodit. Udělaá dva tři krůčky. Jenže pak se chce rozběhnout a buchne sebou. Já nechápu, že musí jít do všeho tak po hlavě. Kdyby en pomalu chodil ..... to neeee ..... on bude rovnou běhat
A nastala alergie Oči mám jak ropucha, nos pldej ......
Není tady