|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Hezký den, nabízím přivýdělek za hodnocení webových stránek. Jedná se o zahraničí agenturu, která je špička ve svém oboru a platí Vám za ohodnocení různých stránek. Nejedná se o žádný podvod, peníze se přičítají v dolarech obvykle kolem 0,2 dolaru za ejdnu stránku, převod je možný na bankovní účet, nebo na paypal nebo jiné internetové peneženky. Výběr od 50 dolarů. Využíte této šance, stránky i dotazníky ohledně hodnocení jsou sice v angličtině, ale člověk s průměrnými znalostmi nebude mít žádný problém. Případně jsem ochoten pomoct. Pro blížší informace mě kontaktujte na upraveno, nepovolená reklama
Dále nabízím placené vyplňování dotazníků pro různé větší i menší reklamní agentry, pro více informací mě kontaktuje na emailu : smazáno
Těším se na spolupráci.
Upravil(a) AndreaP. (10. 3. 2011 8:48)
Není tady