29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Vím, že je to asi u každého individuální, ale za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět?? Mi to nejde už od prosince. :-( Tak nevim. Je to ještě brzo nebo by se to mělo nějak už řešit??
Není tady
Tak měla jsem nitroděložní tělísko, které nemám od unora 2010 od te doby žádnou HA. Od prosince 2010 se snažime s přítelem otěhotnět a nic. Tak uvidíme. Díky za odpověd.
Není tady
Kaly hlavně zkus zůstat v klidu - i když vím, že to není snadné Zdravému páru trvá otěhotnění v průměru půl roku až rok, takže jste úplně v normě. Teprve kdybyste se blížili už k tomu roku a pořád nic, je na místě udělat základní vyšetření...ale většinou se povede nakonec v pohodě doma, i když to někdy trvá dýl. A tři měsíce, jestli počítám správně od prosince, to opravdu není důvod k obavám!
Není tady
PUL ROKU
Není tady
u první 3roky a něco u druhé 4měsíce
Není tady
Tak já asi patřím mezi ty šťastnější, obě holky se zadařily hned po jednom nechráněným styku...ale jinak od kamarádek vím, že jim to trvalo zhruba kolem půl roku, tak nevěš hlavu
Není tady
Natálka nám trvala 18 měsíců a o druhé se snažíme skoro dva roky a zatím bezúspěchu takže tři měsíce je opravdu krátká doba
Není tady
přes 4 roky a stále nic
když jsme se začali snažit tak sem si dávala tak rok a něco takže 3 měsíce by mě vůbec nerozhodily...
Upravil(a) Bublina (8. 3. 2011 22:47)
Není tady
Skoro čtyři roky.
Od prosince je fakt krátce, ať se brzo zadaří, ale snaž se nad tím moc nepřemýšlet. Zatím není důvod si myslet opak.
Není tady
No tak u nás taky skoro čtyři roky se dvěma potraty mezi tím, ale zase se neděs když tu čteš o těch letech...ber to tak, že hodně holek sem chodí právě proto že mají s otěhotněním problémy a léčí se třeba v různých centrech, určitě nejsme reprezentativní vzorek populace
Není tady
U prvního 4 roky, u druhého 2 měsíce, u třetího napoprvý
Není tady
Rok a čtvrt.
Teď napodruhý končíme osmý měsíc a furt nic
Není tady
U nás přesně po roce a půl snažení - a 2 měsíce po tom, co nám Dr. řekl, že přirozeně to nepůjde vůbec no a šlo to
Upravil(a) MiriDc (10. 3. 2011 20:01)
Není tady
Po třech měsících bych snad ještě ani neuvažovala o problému ne.
Jinak nám se synek podařil po dvou letech a kousek,a o druhé se snažíme osm let, vyděsila jsem
Není tady
Stránky: 1