Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 3. 2011 17:40

7domi7
♥------

Nevi co chce?Poradte..

Dobrý den, asi před měsícem jsem poznala jednoho kluka (no, kluka..je mu 25let,mně 18). Na akci, strávili jsme spolu celý večer, až do rána (ale nespali spolu), vzal si číslo, napsal hned dvě hodiny poté. O pár dní později jsme se viděli, normální první rande-kafe kino, už přivítání i rozloučení polibkem, hned večer mi psal, pozval mě na další večer na akci, viděli se pak o pár dní potzději..Chovali se normálně jako pár. Posledně jsme byli na procházce..Vše bylo super. On byl ten co říkal narážky typu "klasická partnerská sobota", či že on snad není "každej" nebo tak..Zajímal se o mě, vše.
Před týdnem jsem byla přes noc u něj - vyzvedl mě, uvařil mi, víno, písničky, celý večer jsme si povídali, krása! Pak jsme spolu poprvé spali. Pak přišel domů jeho bratr - řekl mi at jdu za ním ze nas představí, což také vůbec nemusel.. Usínali jsme při držení se za ruce, ráno mi udělal snídani, pusy, vše.
Pak jsme si druhý den psali,vše ok.. Měli jsme se vidět včera či dnes.Předevčírwem jsme mu psala jak tedy, on hned ze ho to moc mrzi, ze mu to nakonec nevyjde. Pak jsem o nem nevedela a bohuzel jsme udelala cybu, ze jsem ho "bombardovala" - ne moc, ale ne malo.
Dnes mi napsal ze ho to nastvalo, a pak, ze se k sobe mozna vraceji s minulou pritelkyni a neni si jistej co vlastne ted chce a jestli to chce vubec, takze neni schopnej ani nejak pokracovat/zacinat nas potencialni "vztah".. takze vlastne nevi co se deje ani jak co dopadne. Ze to trva asi tyden. Ale ze nevi jestli to je dobrej napad, jestli to vlastne chce atd.. a resit neco se mnou mu pak pride trochu nefer. Nakonec jsme se dohodli ze zitra zajdeme na kafe a probereme to. Napsala jsem mu, že se nemuselo stát to minulé pondělí, že to je něco, co je nefér, že holce to pak ublíží o to víc, a že prostě nesnáším "řešení" mlčením, okecáváním či řešením přes net, že mi to přijde mi to puberácký, že já si tyhle věci radši vyříkávám z očí do očí. Najednou byl hned ochotný, že jasně že na netu se nic nevyřeší a že může kdykoliv během dne, a si řeknu..
Nevím co s tím. Jasně že vím, že to byla krátká doba, mám se na něj vykašlat, všecko - to je jasné že napíšete, a to vím smile Ale co když mám ještě malinkou naději, že mu třeba nejsem tak strašně moc ukradená?
Děkuji za reakce.

Není tady

#2 8. 3. 2011 13:03

Beta El
♥♥-----

Re: Nevi co chce?Poradte..

Ahoj Domi, pokud se takhle vymlouvá, je to špatně. Jen ti asi nechce říct rovnou ne...  Nečekej na něj, jsi mladinká, víš, kolik je na světě kluků? big_smile Jen by ses zbytečně trápila... Držím ti palečky, a najdeš toho správnýho... tummenupp

Není tady

#3 8. 3. 2011 13:26

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Asi neví co chce. Lépe, ví, že ti nechce dát přednost před svou bývalou (teď už možná zase současnou). Já (viděno prizmatem mého věku, čili matky, která by tě měla ve vyšším věku) bych to s ním neřešila. Na kafe s ním klidně jdi, pokud si chceš příjemně popovídat a dokážeš to teď s ním. Jestli jsi rozbolavělá, vykašli se na to, zbytečně by ti hořklo v ústech. Jako na svého hocha na něj nemysli, není jím. Nečekej, jak se rozhodne, nezáleží na tom. Vztah, kdy se už na počátku řeší, zda ti dá přednost před jinou není to pravé ořechové. Pokud se znovu sejdete, ty o něj stát budeš, on o tebe bezvýhradně rovněž, tak proč ne. Ale jako nový vztah, ne jako pokračování téhle chcíplotiny. Jinak, jak o něm píšeš, nepříjde mi špatný. Jako tvá matka bych asi byla ostražitá, protože mám pocit, že ve vašem věku je mezi vámi dost velký věkový rozdíl, každý jste trochu jinde. Co by mě jako tvou matku trápilo (kdybych se o tom dozvěděla) je, jak brzy jsi se s ním sexuálně sblížila. Dávej si na to pozor!

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#4 8. 3. 2011 15:26

vera
♥♥♥♥♥♥-

Bramborko......hezké......

Není tady

#5 8. 3. 2011 18:56

majkafa
Host

Domi píše to samé i na psychologické. A tyhle vztahy zřejmě často opakuje. Motá se v kruhu. Včetně rychlého sexuálního styku po seznámení.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí