6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, asi před měsícem jsem poznala jednoho kluka (no, kluka..je mu 25let,mně 18). Na akci, strávili jsme spolu celý večer, a do rána (ale nespali spolu), vzal si číslo, napsal hned dvě hodiny poté. O pár dní později jsme se viděli, normální první rande-kafe kino, u přivítání i rozloučení polibkem, hned večer mi psal, pozval mě na dalí večer na akci, viděli se pak o pár dní potzději..Chovali se normálně jako pár. Posledně jsme byli na procházce..Ve bylo super. On byl ten co říkal naráky typu "klasická partnerská sobota", či e on snad není "kadej" nebo tak..Zajímal se o mě, ve.
Před týdnem jsem byla přes noc u něj - vyzvedl mě, uvařil mi, víno, písničky, celý večer jsme si povídali, krása! Pak jsme spolu poprvé spali. Pak přiel domů jeho bratr - řekl mi at jdu za ním ze nas představí, co také vůbec nemusel.. Usínali jsme při drení se za ruce, ráno mi udělal snídani, pusy, ve.
Pak jsme si druhý den psali,ve ok.. Měli jsme se vidět včera či dnes.Předevčírwem jsme mu psala jak tedy, on hned ze ho to moc mrzi, ze mu to nakonec nevyjde. Pak jsem o nem nevedela a bohuzel jsme udelala cybu, ze jsem ho "bombardovala" - ne moc, ale ne malo.
Dnes mi napsal ze ho to nastvalo, a pak, ze se k sobe mozna vraceji s minulou pritelkyni a neni si jistej co vlastne ted chce a jestli to chce vubec, takze neni schopnej ani nejak pokracovat/zacinat nas potencialni "vztah".. takze vlastne nevi co se deje ani jak co dopadne. Ze to trva asi tyden. Ale ze nevi jestli to je dobrej napad, jestli to vlastne chce atd.. a resit neco se mnou mu pak pride trochu nefer. Nakonec jsme se dohodli ze zitra zajdeme na kafe a probereme to. Napsala jsem mu, e se nemuselo stát to minulé pondělí, e to je něco, co je nefér, e holce to pak ublíí o to víc, a e prostě nesnáím "řeení" mlčením, okecáváním či řeením přes net, e mi to přijde mi to puberácký, e já si tyhle věci radi vyříkávám z očí do očí. Najednou byl hned ochotný, e jasně e na netu se nic nevyřeí a e můe kdykoliv během dne, a si řeknu..
Nevím co s tím. Jasně e vím, e to byla krátká doba, mám se na něj vykalat, vecko - to je jasné e napíete, a to vím Ale co kdy mám jetě malinkou naději, e mu třeba nejsem tak straně moc ukradená?
Děkuji za reakce.
Není tady
Ahoj Domi, pokud se takhle vymlouvá, je to patně. Jen ti asi nechce říct rovnou ne... Nečekej na něj, jsi mladinká, ví, kolik je na světě kluků? Jen by ses zbytečně trápila... Drím ti palečky, a najde toho správnýho...
Není tady
Asi neví co chce. Lépe, ví, e ti nechce dát přednost před svou bývalou (teď u moná zase současnou). Já (viděno prizmatem mého věku, čili matky, která by tě měla ve vyím věku) bych to s ním neřeila. Na kafe s ním klidně jdi, pokud si chce příjemně popovídat a dokáe to teď s ním. Jestli jsi rozbolavělá, vykali se na to, zbytečně by ti hořklo v ústech. Jako na svého hocha na něj nemysli, není jím. Nečekej, jak se rozhodne, nezáleí na tom. Vztah, kdy se u na počátku řeí, zda ti dá přednost před jinou není to pravé ořechové. Pokud se znovu sejdete, ty o něj stát bude, on o tebe bezvýhradně rovně, tak proč ne. Ale jako nový vztah, ne jako pokračování téhle chcíplotiny. Jinak, jak o něm píe, nepříjde mi patný. Jako tvá matka bych asi byla ostraitá, protoe mám pocit, e ve vaem věku je mezi vámi dost velký věkový rozdíl, kadý jste trochu jinde. Co by mě jako tvou matku trápilo (kdybych se o tom dozvěděla) je, jak brzy jsi se s ním sexuálně sblíila. Dávej si na to pozor!
Není tady
Bramborko......hezké......
Není tady
Domi píe to samé i na psychologické. A tyhle vztahy zřejmě často opakuje. Motá se v kruhu. Včetně rychlého sexuálního styku po seznámení.