27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den,
mám mení či větí problém...
Měla jsem mení úraz při sexu (malá trhlinka na zevních rodidlech). Při návtěvě gynekologa se k tomu nael výtok (asi to s úrazem nemá nic společného)- pan doktor mi předepsal Polygynax. Kdy si zavádím tobolky, přijde mi, e v pochvě je najednou hrozně málo místa, a hned za vstupem je nějaká kost či něco tvrdího, co tam předtím nebylo.. Můe to být jen otok z úrazu (i kdy to byl náraz penisu zvenčí..) a nebo to můe nějak souviset s tím, e bych mohla být těhotná? Jestli to třeba není nějaké posunutí kosti kvůli zvětující se děloze nnebo tak něco.. Docela mě to děsí, pte vím, e tohle jsem tam určitě neměla.. Ale zase antikoncepsi beru pravidelně, minulý měsíc sem menstruaci dostala v termínu...
Prosím, poraďte někdo, jestli z tím máte nějaké zkuenosti...
Předem moc děkuju za jakoukoliv odpověď...
Není tady