Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 7. 3. 2011 16:40

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VI

Zenua : Ja bych takoveho potreboval, aby srovnal ty dve moje blbky tongue Aby si nehrali s pakovou baterii porad a nekockovaly se. kazdy vecer pozoruju boje mezi nema, mit tak k nim jeste dovokou kočku, myslim ze by ty dve ani nedutaly ... Ale stejne je mam rad smile Uz se na ne tesim, presne vim co budou delat. Budu se jich ptat, kterapak z nich to provedla, obe se budou tvarit jako ja nic ja muzikant a za zady se mi budou chechtat, blbky lol

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#177 7. 3. 2011 18:23

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Uz se na ne tesim, presne vim co budou delat. Budu se jich ptat, kterapak z nich to provedla, obe se budou tvarit jako ja nic ja muzikant a za zady se mi budou chechtat, blbky lol

Uplne to vidim lol

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#178 7. 3. 2011 21:17

morpheus
Babinet Klub
Web

300 - Bitva u Thermopyl. Tento film me sokuje porad, dokonalou technikou boje big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#179 7. 3. 2011 21:49

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

morpheus napsal(a):

Tak co, placnem si maminko ??

Nema problema....

Howardééé! Kde jsou všechny zelené nanuky? Nejíš to v posteli, že ne chlapče??? A co je to za děvče, co si s ní hraješ?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#180 7. 3. 2011 21:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

tak dostal vychovnyho lepaka a koukal jak vrana. big_smile

Bodejť tummenupp i kočky se musej vychovávat, to se nedá svítit. Škoda, že nemáš psa - ten by ti to olízal a byla bys v pěti minutách, jako rybka. storstark

Není tady

#181 7. 3. 2011 22:38

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

morpheus napsal(a):

Uz se na ne tesim, presne vim co budou delat. Budu se jich ptat, kterapak z nich to provedla, obe se budou tvarit jako ja nic ja muzikant a za zady se mi budou chechtat, blbky lol

Uplne to vidim lol

Tak moje mila, kocky za nic nemohou. Zahada vysoke spotreby je vyresena. Me to bylo hned divne, ze by se kočka sprchovala tolikrat za den ? va Cistotna zviratka to jsou, ale vodou mi nikdy neplytvaji. Pani na odecet si spletla trojku s sestatricitkou, takze razem byla spotreba o 33 kubiku vic, coz bych nespotreboval ani za rok smile
Omlouvam se vsem, dneska na legracky neni cas, bo mam na praci vele-dulezitou vec tongue Jiste nekterym z vas po Morpheovi smutno, ale to se neda nic delat lol

Není tady

#182 8. 3. 2011 10:13

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

hirondel napsal(a):

Bodejť tummenupp i kočky se musej vychovávat, to se nedá svítit. Škoda, že nemáš psa - ten by ti to olízal a byla bys v pěti minutách, jako rybka. storstark

Ano ano ,je potreba je vychovat.Ale ze to jsou chytry zviratka to teda jo.Uci se rychle.  smile
Jsem si to olizala sama lupi big_smile. ,no neeee vazne neutral ,neni jen tak nahodou ze si zvire lize rany a i clovek si instinktivne slini prst na svoje male bobo.  big_smile  Samane to vedeli uz davno davno,ze sliny leci. wink 
Nakonec jsem napul zvire takze je to jasna vec s tim olizanim ran. tonguebig_smile

Není tady

#183 8. 3. 2011 10:16

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Omlouvam se vsem, dneska na legracky neni cas, bo mam na praci vele-dulezitou vec tongue Jiste nekterym z vas po Morpheovi smutno, ale to se neda nic delat lol

Tak zlom vaz kamo. smile
Beeeeeee grater je me smutno beeeeee grater ,jsem silene smutna princezna big_smile

No a snad jsi kocickam nenabancil driv nez jsi zahadu rozlustiiiil ? dumbom

Není tady

#184 8. 3. 2011 15:06

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : Kdepak smile Nedelam neuvazene veci tongue Musel jsem nejdrive zjistit co to zpusobilo, ale mym kočkam bych stejne neublizil, ani kdybych zjistil, ze to udelaly ony smile

Není tady

#185 8. 3. 2011 16:22

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Já mám podobné šoky dennodenně.
Ale neskromně tvrdím - mnohem , mnohem větší a horší a nákladnější - ty šoky! roll

Dcera s přítelem si pořidili psa...(tlak se mi dere nahoru i když to jen píšu) . Nebude náhodou, že je to zlatá retrívřice, kterou celý život , a to denně, dceruška poptávala... Onen přítel, , kterého jsem před touto katastrofou naprosto jednoznačně podrobila výslechu, abych se ujistila, že psa chce skutečně ON a že pes za všech okolností bude jeho se všemi právy a povinnostmi, všechno odkýval a mně bylo paradoxně naprosto jasné, že bude průser. Nezadržitelnej průser.  Bojovala jsem za NE všemi zbraněmi, které jsem mohla použít. Bohužel střelné jsem vynechala.   Vy, už tušíte, stejně jako já tenkrát už věděla..., co se stane a stalo. usch

Jo. Psa mám doma.  grater Čili, když je sečtu  - psy - nikoli výdaje , tak jsou 3. Slovy - tři psi
Každý den šok. Šok poté, co otevřu dveře chlíva  (myslím tím dceřin doposud dětský pokojíček !), kde pár hodin denně pobývá náš nový přírůstek, již pěkně půlroční a zdatný, šok poté, kdy zjistím na čem konkretně pracovala dnes. Mnohdy musím dlouho skládat cca 2cm střípky a promýšlet, než zjistím co to vlastně bylo původně. roll (hodinky? svíčka, kalendář? fotoalbum? kniha?  šnůra z dvd? pozdro na kont.čočky? šperkovnice?)

No, maminka měla pravdu, když říkala, že mi to (všechno)bůh oplatí na dětech. smile  Matně si vzpomínám, že jsem nějak kolem 18.roku svého života přinesla domů kokršpaněla ze zverimexu, za 810Kč, s tím, že mi ho bylo líto. cool

Není tady

#186 8. 3. 2011 16:35

morpheus
Babinet Klub
Web

Wiki : Xmichu to teda rozhodne neni, ale usmevne ano smile Ja osobne bych se psem byl hotovy ein-zwei, podle me psi maso lze lepe pouzit na cokoli, nez kocici. Kocce bych neublizil, ale pokud by se nenaucila skrabat skrabadlo a devastovala mi nabytek, letela by z baraku. Pokud by panicka trvala na tom, aby kocicka zustala, OKI, ale nesmela by devastovat moje veci. Kazde zvire se da leccemu naucit, pokud se nenauci do 3 mesicu, je to zabednenec a utulek mi ho rad vezme k sobe, zadarmo.
Momentalne shanim Jorksira, chci nejakou 3 minutovou hracku pro meho kocoura, mel by byt asi stejne velky jako on, aby nebyl ani jeden v nevyhode, jen odkud ho vzit, cekam na nejakeho zatoulaneho smile Jen nechci videt ten rev moji spolubydly, kdyby nahodou vyhral Jorksir tongue Ale to se nestane ( asyk ) ...vissla

Není tady

#187 8. 3. 2011 16:52

morpheus
Babinet Klub
Web

=NAROZENINY=
Holki, mam na Vas jednu velikanskou prosbu, tentokrat to je ale dost vazna vec, neni to Morpheuv vtipek. Moje pritelkyne bude mit za mesic kulate narozeniny, jubileum. Nemohu za ni odjet, protoze je dost daleko a navic ted se dostala z nemoci a myslim, ze neni pripravena na panske navstevy a vlastne na navstevy jakekoli. Nevim, jaky pro ni darek k narozkam. Melo by to byt neco, co se k jubileu hodi, melo by to byt male a odolne, aby se to neposlkodilo v bublinkate obalce A5, nebo A4 podle velikosti darku. Premyslim jak Los Dementos a nedokazu na nic prijit. Snad me napada nejaky zlaty retizek a prstynek, jenze problem, naposledy jsem ji prsten kupoval pred 6 lety a nevim, jak je na tom a zda se trefim do velikosti, do vkusu atd... grater
Vite ze nikdy nepotrebuji radu do zivota, vim, jak mam zit, ale toto je jiny typ rady, udelejte dobry skutek devcata. Poradite mi ? Jinak budu velice nestastny Morfikus Xichtikus grater
= NAROZENINY =

Není tady

#188 8. 3. 2011 16:52

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Wiki : Xmichu to teda rozhodne neni, ale usmevne ano smile Ja osobne bych se psem byl hotovy ein-zwei, podle me psi maso lze lepe pouzit na cokoli, nez kocici. Kocce bych neublizil, ale pokud by se nenaucila skrabat skrabadlo a devastovala mi nabytek, letela by z baraku. Pokud by panicka trvala na tom, aby kocicka zustala, OKI, ale nesmela by devastovat moje veci. Kazde zvire se da leccemu naucit, pokud se nenauci do 3 mesicu, je to zabednenec a utulek mi ho rad vezme k sobe, zadarmo.
Momentalne shanim Jorksira, chci nejakou 3 minutovou hracku pro meho kocoura, mel by byt asi stejne velky jako on, aby nebyl ani jeden v nevyhode, jen odkud ho vzit, cekam na nejakeho zatoulaneho smile Jen nechci videt ten rev moji spolubydly, kdyby nahodou vyhral Jorksir tongue Ale to se nestane ( asyk ) ...vissla

Morphee, pomni svého motta! Počkej, jak ti bude, až jorkšír s kocourem v tvé nepřítomnosti nechají vyměnit zámky od bytu! Zbydou ti jen oči pro pláč! tongue

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#189 8. 3. 2011 17:08

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

Dcera s přítelem si pořidili psa...(tlak se mi dere nahoru i když to jen píšu) . Nebude náhodou, že je to zlatá retrívřice, kterou celý život , a to denně, dceruška poptávala... Onen přítel, , kterého jsem před touto katastrofou naprosto jednoznačně podrobila výslechu, abych se ujistila, že psa chce skutečně ON a že pes za všech okolností bude jeho se všemi právy a povinnostmi, všechno odkýval a mně bylo paradoxně naprosto jasné, že bude průser. Nezadržitelnej průser.  Bojovala jsem za NE všemi zbraněmi, které jsem mohla použít. Bohužel střelné jsem vynechala.   Vy, už tušíte, stejně jako já tenkrát už věděla..., co se stane a stalo. usch

Wiki, jsi skvělá! Podařilo se a máš/máte i zlatého retrívra! Představuji si tvou nenápadnou nápovědu, když ten chlapec pod palbou tvých otázek nevěděl jak dál a už už to vypadalo, že se snad proflákne, že ta retrívřice vlastně vůbec není nic, co by ho napadlo a zajímalo. godlike
Ať žijí milovnice psů!!! tummenupp

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#190 8. 3. 2011 17:41

morpheus
Babinet Klub
Web

Bramborka napsal(a):

Morphee, pomni svého motta! Počkej, jak ti bude, až jorkšír s kocourem v tvé nepřítomnosti nechají vyměnit zámky od bytu! Zbydou ti jen oči pro pláč! tongue

va A vis ze je to docela mozne ? Bo ten muj dement uz umi krome jineho i telefonovat ! tongue To abych si zahral na hackera a  vymyslel nejaka zadni vratka, napriklad pres strechu a oknem tongue na to ti dva koumaci neprijdou, i kdyz ... Ted's mi nasadila brouka do hlavy kote wink

Není tady

#191 8. 3. 2011 18:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

hirondel napsal(a):

Ano ano ,je potreba je vychovat.Ale ze to jsou chytry zviratka to teda jo.Uci se rychle.  smile
Jsem si to olizala sama lupi big_smile. ,no neeee vazne neutral ,neni jen tak nahodou ze si zvire lize rany a i clovek si instinktivne slini prst na svoje male bobo.  big_smile  Samane to vedeli uz davno davno,ze sliny leci. wink 
Nakonec jsem napul zvire takze je to jasna vec s tim olizanim ran. tonguebig_smile

No já se tomu nedivím, dělám to taky a dělala jsem to i dětem. Nejlepší desinfekce, rychlé hojení - prostě luxus. Akorát, že od psů je to ještě větší fofr a ještě větší luxus cool

Není tady

#192 8. 3. 2011 18:54

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ano, kočky se musí vychovávat lol
Vzpomněla jsem si, jak jsem jedla a jedna z mých mafiánek se mi usadila vedle talíře, natáhla krk a už-už se chtěla připojit k hostině. Na "Kššššššc....!!!!" "Jedeeeeeeš!!!" a "Mazej!!!" nereagovala, takže dostala výchovnej pohlavek. Oči jí jantarově zasršely, rozpřáhla se a facku mi bleskurychle vrátila ... lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#193 8. 3. 2011 19:05

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

No já se tomu nedivím, dělám to taky a dělala jsem to i dětem. Nejlepší desinfekce, rychlé hojení - prostě luxus. Akorát, že od psů je to ještě větší fofr a ještě větší luxus cool

Mas recht. wink

Není tady

#194 8. 3. 2011 19:07

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Oči jí jantarově zasršely, rozpřáhla se a facku mi bleskurychle vrátila ... lol

Proste zadny posera. big_smile  A tyhle ja mam nejradsi. smile

Není tady

#195 8. 3. 2011 19:14

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Morphisko,
tak ja Ti nevim,ale prstinek je ftakovina,ale neco peknyho kolem krku je fajn. Treba perly kamo,misto zlata. tongue
Ja nevim fakt,me se druhym blbe radi a blbe se radi taky kdyz toho cloveka neznam. smile

A jak se ji vede?

Není tady

#196 8. 3. 2011 19:20

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Momentalne shanim Jorksira, chci nejakou 3 minutovou hracku pro meho kocoura, mel by byt asi stejne velky jako on, aby nebyl ani jeden v nevyhode,

lol Tri minutovou hracku. A pak je po nem? lol

Není tady

#197 8. 3. 2011 19:27

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

hirondel napsal(a):

Morphisko,
tak ja Ti nevim,ale prstinek je ftakovina,ale neco peknyho kolem krku je fajn. Treba perly kamo,misto zlata. tongue
Ja nevim fakt,me se druhym blbe radi a blbe se radi taky kdyz toho cloveka neznam. smile

A jak se ji vede?

Perly nosí slzy, hir - ty neznáš tu pověru smile ?!?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#198 8. 3. 2011 19:32

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

hirondel napsal(a):

Morphisko,

A jak se ji vede?

Kiaro,nejsem poverciva. Povery na me neplati. smilesmilesmile

Ale jestli na nekoho plati,pak bude nejspis z takoveho darku na kasi.  Ach jo,neni ten svet na hlavu?!?

Není tady

#199 8. 3. 2011 19:40

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

Kiara napsal(a):

hirondel napsal(a):

Morphisko,

A jak se ji vede?

Kiaro,nejsem poverciva. Povery na me neplati. smilesmilesmile

Ale jestli na nekoho plati,pak bude nejspis z takoveho darku na kasi.  Ach jo,neni ten svet na hlavu?!?

Je, to na pikacu tongue Ale aj tak nemam na prave perly dostatek penez, bo jsem jen obycejny zeleznicar grater
Nejaky jiny navrh ?

Není tady

#200 8. 3. 2011 19:42

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

morpheus napsal(a):

Momentalne shanim Jorksira, chci nejakou 3 minutovou hracku pro meho kocoura, mel by byt asi stejne velky jako on, aby nebyl ani jeden v nevyhode,

lol Tri minutovou hracku. A pak je po nem? lol

Ano, zda se, ze ano. Kdyz venku vidim Jorksira, tak se pokazde rozesmeju a rikam spolubydle : Podivej, jde Puntova vecere tongue Myslim, ze by s Jorksirem zacvicil asi tak, jak pred casem s jezevcikem, kdyz prisla jedna z mych kamaradek. Chjo...asyk mu chutna psi maso, zrejme bude po paneckovi lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí