|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zenua : Ja bych takoveho potreboval, aby srovnal ty dve moje blbky
Aby si nehrali s pakovou baterii porad a nekockovaly se. kazdy vecer pozoruju boje mezi nema, mit tak k nim jeste dovokou kočku, myslim ze by ty dve ani nedutaly ... Ale stejne je mam rad
Uz se na ne tesim, presne vim co budou delat. Budu se jich ptat, kterapak z nich to provedla, obe se budou tvarit jako ja nic ja muzikant a za zady se mi budou chechtat, blbky 
Není tady
morpheus napsal(a):
Uz se na ne tesim, presne vim co budou delat. Budu se jich ptat, kterapak z nich to provedla, obe se budou tvarit jako ja nic ja muzikant a za zady se mi budou chechtat, blbky
Uplne to vidim 
Není tady
300 - Bitva u Thermopyl. Tento film me sokuje porad, dokonalou technikou boje 
Není tady
morpheus napsal(a):
Tak co, placnem si maminko ??
Nema problema....
Howardééé! Kde jsou všechny zelené nanuky? Nejíš to v posteli, že ne chlapče??? A co je to za děvče, co si s ní hraješ?
Není tady
hirondel napsal(a):
tak dostal vychovnyho lepaka a koukal jak vrana.
Bodejť
i kočky se musej vychovávat, to se nedá svítit. Škoda, že nemáš psa - ten by ti to olízal a byla bys v pěti minutách, jako rybka. 
Není tady
hirondel napsal(a):
morpheus napsal(a):
Uplne to vidim
Tak moje mila, kocky za nic nemohou. Zahada vysoke spotreby je vyresena. Me to bylo hned divne, ze by se kočka sprchovala tolikrat za den ?
Cistotna zviratka to jsou, ale vodou mi nikdy neplytvaji. Pani na odecet si spletla trojku s sestatricitkou, takze razem byla spotreba o 33 kubiku vic, coz bych nespotreboval ani za rok 
Omlouvam se vsem, dneska na legracky neni cas, bo mam na praci vele-dulezitou vec
Jiste nekterym z vas po Morpheovi smutno, ale to se neda nic delat 
Není tady
lupina montana napsal(a):
hirondel napsal(a):
Bodejť
i kočky se musej vychovávat, to se nedá svítit. Škoda, že nemáš psa - ten by ti to olízal a byla bys v pěti minutách, jako rybka.
Ano ano ,je potreba je vychovat.Ale ze to jsou chytry zviratka to teda jo.Uci se rychle. 
Jsem si to olizala sama lupi
. ,no neeee vazne
,neni jen tak nahodou ze si zvire lize rany a i clovek si instinktivne slini prst na svoje male bobo.
Samane to vedeli uz davno davno,ze sliny leci.
Nakonec jsem napul zvire takze je to jasna vec s tim olizanim ran. 

Není tady
morpheus napsal(a):
Omlouvam se vsem, dneska na legracky neni cas, bo mam na praci vele-dulezitou vec
Jiste nekterym z vas po Morpheovi smutno, ale to se neda nic delat
Tak zlom vaz kamo. 
Beeeeeee
je me smutno beeeeee
,jsem silene smutna princezna 
No a snad jsi kocickam nenabancil driv nez jsi zahadu rozlustiiiil ? 
Není tady
Zenua : Kdepak
Nedelam neuvazene veci
Musel jsem nejdrive zjistit co to zpusobilo, ale mym kočkam bych stejne neublizil, ani kdybych zjistil, ze to udelaly ony 
Není tady
Já mám podobné šoky dennodenně.
Ale neskromně tvrdím - mnohem , mnohem větší a horší a nákladnější - ty šoky! 
Dcera s přítelem si pořidili psa...(tlak se mi dere nahoru i když to jen píšu) . Nebude náhodou, že je to zlatá retrívřice, kterou celý život , a to denně, dceruška poptávala... Onen přítel, , kterého jsem před touto katastrofou naprosto jednoznačně podrobila výslechu, abych se ujistila, že psa chce skutečně ON a že pes za všech okolností bude jeho se všemi právy a povinnostmi, všechno odkýval a mně bylo paradoxně naprosto jasné, že bude průser. Nezadržitelnej průser. Bojovala jsem za NE všemi zbraněmi, které jsem mohla použít. Bohužel střelné jsem vynechala. Vy, už tušíte, stejně jako já tenkrát už věděla..., co se stane a stalo. 
Jo. Psa mám doma.
Čili, když je sečtu - psy - nikoli výdaje , tak jsou 3. Slovy - tři psi
Každý den šok. Šok poté, co otevřu dveře chlíva (myslím tím dceřin doposud dětský pokojíček !), kde pár hodin denně pobývá náš nový přírůstek, již pěkně půlroční a zdatný, šok poté, kdy zjistím na čem konkretně pracovala dnes. Mnohdy musím dlouho skládat cca 2cm střípky a promýšlet, než zjistím co to vlastně bylo původně.
(hodinky? svíčka, kalendář? fotoalbum? kniha? šnůra z dvd? pozdro na kont.čočky? šperkovnice?)
No, maminka měla pravdu, když říkala, že mi to (všechno)bůh oplatí na dětech.
Matně si vzpomínám, že jsem nějak kolem 18.roku svého života přinesla domů kokršpaněla ze zverimexu, za 810Kč, s tím, že mi ho bylo líto. 
Není tady
Wiki : Xmichu to teda rozhodne neni, ale usmevne ano
Ja osobne bych se psem byl hotovy ein-zwei, podle me psi maso lze lepe pouzit na cokoli, nez kocici. Kocce bych neublizil, ale pokud by se nenaucila skrabat skrabadlo a devastovala mi nabytek, letela by z baraku. Pokud by panicka trvala na tom, aby kocicka zustala, OKI, ale nesmela by devastovat moje veci. Kazde zvire se da leccemu naucit, pokud se nenauci do 3 mesicu, je to zabednenec a utulek mi ho rad vezme k sobe, zadarmo.
Momentalne shanim Jorksira, chci nejakou 3 minutovou hracku pro meho kocoura, mel by byt asi stejne velky jako on, aby nebyl ani jeden v nevyhode, jen odkud ho vzit, cekam na nejakeho zatoulaneho
Jen nechci videt ten rev moji spolubydly, kdyby nahodou vyhral Jorksir
Ale to se nestane ( asyk ) ...
Není tady
=NAROZENINY=
Holki, mam na Vas jednu velikanskou prosbu, tentokrat to je ale dost vazna vec, neni to Morpheuv vtipek. Moje pritelkyne bude mit za mesic kulate narozeniny, jubileum. Nemohu za ni odjet, protoze je dost daleko a navic ted se dostala z nemoci a myslim, ze neni pripravena na panske navstevy a vlastne na navstevy jakekoli. Nevim, jaky pro ni darek k narozkam. Melo by to byt neco, co se k jubileu hodi, melo by to byt male a odolne, aby se to neposlkodilo v bublinkate obalce A5, nebo A4 podle velikosti darku. Premyslim jak Los Dementos a nedokazu na nic prijit. Snad me napada nejaky zlaty retizek a prstynek, jenze problem, naposledy jsem ji prsten kupoval pred 6 lety a nevim, jak je na tom a zda se trefim do velikosti, do vkusu atd... 
Vite ze nikdy nepotrebuji radu do zivota, vim, jak mam zit, ale toto je jiny typ rady, udelejte dobry skutek devcata. Poradite mi ? Jinak budu velice nestastny Morfikus Xichtikus 
= NAROZENINY =
Není tady
morpheus napsal(a):
Wiki : Xmichu to teda rozhodne neni, ale usmevne ano
Ja osobne bych se psem byl hotovy ein-zwei, podle me psi maso lze lepe pouzit na cokoli, nez kocici. Kocce bych neublizil, ale pokud by se nenaucila skrabat skrabadlo a devastovala mi nabytek, letela by z baraku. Pokud by panicka trvala na tom, aby kocicka zustala, OKI, ale nesmela by devastovat moje veci. Kazde zvire se da leccemu naucit, pokud se nenauci do 3 mesicu, je to zabednenec a utulek mi ho rad vezme k sobe, zadarmo.
Momentalne shanim Jorksira, chci nejakou 3 minutovou hracku pro meho kocoura, mel by byt asi stejne velky jako on, aby nebyl ani jeden v nevyhode, jen odkud ho vzit, cekam na nejakeho zatoulanehoJen nechci videt ten rev moji spolubydly, kdyby nahodou vyhral Jorksir
Ale to se nestane ( asyk ) ...
Morphee, pomni svého motta! Počkej, jak ti bude, až jorkšír s kocourem v tvé nepřítomnosti nechají vyměnit zámky od bytu! Zbydou ti jen oči pro pláč! 
Není tady
Wiki napsal(a):
Dcera s přítelem si pořidili psa...(tlak se mi dere nahoru i když to jen píšu) . Nebude náhodou, že je to zlatá retrívřice, kterou celý život , a to denně, dceruška poptávala... Onen přítel, , kterého jsem před touto katastrofou naprosto jednoznačně podrobila výslechu, abych se ujistila, že psa chce skutečně ON a že pes za všech okolností bude jeho se všemi právy a povinnostmi, všechno odkýval a mně bylo paradoxně naprosto jasné, že bude průser. Nezadržitelnej průser. Bojovala jsem za NE všemi zbraněmi, které jsem mohla použít. Bohužel střelné jsem vynechala. Vy, už tušíte, stejně jako já tenkrát už věděla..., co se stane a stalo.
Wiki, jsi skvělá! Podařilo se a máš/máte i zlatého retrívra! Představuji si tvou nenápadnou nápovědu, když ten chlapec pod palbou tvých otázek nevěděl jak dál a už už to vypadalo, že se snad proflákne, že ta retrívřice vlastně vůbec není nic, co by ho napadlo a zajímalo. 
Ať žijí milovnice psů!!! 
Není tady
Bramborka napsal(a):
Morphee, pomni svého motta! Počkej, jak ti bude, až jorkšír s kocourem v tvé nepřítomnosti nechají vyměnit zámky od bytu! Zbydou ti jen oči pro pláč!
A vis ze je to docela mozne ? Bo ten muj dement uz umi krome jineho i telefonovat !
To abych si zahral na hackera a vymyslel nejaka zadni vratka, napriklad pres strechu a oknem
na to ti dva koumaci neprijdou, i kdyz ... Ted's mi nasadila brouka do hlavy kote 
Není tady
hirondel napsal(a):
hirondel napsal(a):
Bodejť
Ano ano ,je potreba je vychovat.Ale ze to jsou chytry zviratka to teda jo.Uci se rychle.
Jsem si to olizala sama lupi. ,no neeee vazne
,neni jen tak nahodou ze si zvire lize rany a i clovek si instinktivne slini prst na svoje male bobo.
Samane to vedeli uz davno davno,ze sliny leci.
![]()
Nakonec jsem napul zvire takze je to jasna vec s tim olizanim ran.
No já se tomu nedivím, dělám to taky a dělala jsem to i dětem. Nejlepší desinfekce, rychlé hojení - prostě luxus. Akorát, že od psů je to ještě větší fofr a ještě větší luxus 
Není tady

Ano, kočky se musí vychovávat 
Vzpomněla jsem si, jak jsem jedla a jedna z mých mafiánek se mi usadila vedle talíře, natáhla krk a už-už se chtěla připojit k hostině. Na "Kššššššc....!!!!" "Jedeeeeeeš!!!" a "Mazej!!!" nereagovala, takže dostala výchovnej pohlavek. Oči jí jantarově zasršely, rozpřáhla se a facku mi bleskurychle vrátila ... 
Není tady
No já se tomu nedivím, dělám to taky a dělala jsem to i dětem. Nejlepší desinfekce, rychlé hojení - prostě luxus. Akorát, že od psů je to ještě větší fofr a ještě větší luxus
Mas recht. 
Není tady
Kiara napsal(a):
Oči jí jantarově zasršely, rozpřáhla se a facku mi bleskurychle vrátila ...
Proste zadny posera.
A tyhle ja mam nejradsi. 
Není tady
Morphisko,
tak ja Ti nevim,ale prstinek je ftakovina,ale neco peknyho kolem krku je fajn. Treba perly kamo,misto zlata. 
Ja nevim fakt,me se druhym blbe radi a blbe se radi taky kdyz toho cloveka neznam. 
A jak se ji vede?
Není tady
morpheus napsal(a):
Momentalne shanim Jorksira, chci nejakou 3 minutovou hracku pro meho kocoura, mel by byt asi stejne velky jako on, aby nebyl ani jeden v nevyhode,
Tri minutovou hracku. A pak je po nem? 
Není tady

hirondel napsal(a):
Morphisko,
tak ja Ti nevim,ale prstinek je ftakovina,ale neco peknyho kolem krku je fajn. Treba perly kamo,misto zlata.
Ja nevim fakt,me se druhym blbe radi a blbe se radi taky kdyz toho cloveka neznam.
A jak se ji vede?
Perly nosí slzy, hir - ty neznáš tu pověru
?!?
Není tady
Kiara napsal(a):
hirondel napsal(a):
Morphisko,
A jak se ji vede?Perly nosí slzy, hir - ty neznáš tu pověru
?!?
Kiaro,nejsem poverciva. Povery na me neplati. 

Ale jestli na nekoho plati,pak bude nejspis z takoveho darku na kasi. Ach jo,neni ten svet na hlavu?!?
Není tady
hirondel napsal(a):
Kiara napsal(a):
hirondel napsal(a):
Morphisko,
A jak se ji vede?Perly nosí slzy, hir - ty neznáš tu pověru
?!?
Kiaro,nejsem poverciva. Povery na me neplati.
Ale jestli na nekoho plati,pak bude nejspis z takoveho darku na kasi. Ach jo,neni ten svet na hlavu?!?
Je, to na pikacu
Ale aj tak nemam na prave perly dostatek penez, bo jsem jen obycejny zeleznicar 
Nejaky jiny navrh ?
Není tady
hirondel napsal(a):
morpheus napsal(a):
Momentalne shanim Jorksira, chci nejakou 3 minutovou hracku pro meho kocoura, mel by byt asi stejne velky jako on, aby nebyl ani jeden v nevyhode,
Tri minutovou hracku. A pak je po nem?
Ano, zda se, ze ano. Kdyz venku vidim Jorksira, tak se pokazde rozesmeju a rikam spolubydle : Podivej, jde Puntova vecere
Myslim, ze by s Jorksirem zacvicil asi tak, jak pred casem s jezevcikem, kdyz prisla jedna z mych kamaradek. Chjo...asyk mu chutna psi maso, zrejme bude po paneckovi 
Není tady