|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dusicka : Kdyz to beres z pohledu krestanstvi, tak povezme ano. Ale ni v tomto pripade nemusis mit uplnou pravdu. Svaty otec ve Vatikanu je Svaty ( podle cirkve ) ale za blada fungoval v HitlerJugend takze az tak svaty ( nesobecky ) nebude. Lisi se tim, ze je hlava katolice cirkve, je jiny, nez ti ostatni a tim je tedy Svaty. Je to snadne. Kuwa, ja to nemam z knih, mam to ze svych videni, ktere mivam dost casto, zavru oci a nejednou proziju nejakou udalost, nebo dostanu odpoved na nejakou otazku, divne sam tomu dobre nerozumim
Jsem tak trochu jiny uzivatel Babinetu 
Není tady
Ne, svatost není jinost. Nechápu, kde si tohle vzal.
JInost je svátost, ne svatost 
Není tady
Svátost - co si představuješ Ty Morfe jako jedinečnost, je od slova svátek
Svatost je podle mého něco jiného
Není tady
Morfe - nevím, jestli svatost se dá brát podle církve. Církev není svatá. 
Tím pádem není svatý ani Papež, je to člověk, žádný člověk není svatý
Upravil(a) dusička (7. 3. 2011 11:46)
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : A kdo tedy muze byt Svaty ?
Nevím,přemýšlím nad tím, někdo, kdo není sobec. A to člověk je
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : A kdo tedy muze byt Svaty ?
Morphe - definuj přesně - Svatý. Pak se lze bavit, kdo "může" být svatý.
Majkafa : Svaty je Jiny. Takze ?
Dusicka : Pes, Kočka, Křeček ? ( zviratko ) 
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : Pes, Kočka, Křeček ? ( zviratko )
Morphisko je Svaty 
Zviratko Morpheus
taaaaaak a rebus je vyresen. 
Není tady

tralalalala
Není tady
Zenuo : Jsem hovado
Pisnu o tom az vecer... Pac tady me Velky bratr fuuurt sleduje
Uz je zasek za mnou ...
Není tady
morpheus napsal(a):
V tom případě jsme Svatí všichni. Protože každý člověk je Jiný než ten druhý.
Mam pikosku : Mam vysokou spotrebu vody. Cely den jsem v praci a sprsim se 2 x za den, usp.ornou sprchou. Zjistil jsem ze ta blbka Punťa si pres den hraje, pakou si pusti vodu, cely den na ni cuci a ve ctyri vodu zavre, jakoze nic...
Ted mi volala sousedka, ze porad tece voda, ale ja doma nejsem a rano jsem ji normalne zavrel... Ji zlišcim, ze to nevidela ! 
Upravil(a) morpheus (7. 3. 2011 13:27)
Není tady
majkafa napsal(a):
morpheus napsal(a):
V tom případě jsme Svatí všichni. Protože každý člověk je Jiný než ten druhý.
Ano. A o tom celou dobu mluvim, a vis proc ? Pac vsichni pochazime od nejsvetejsiho - od Boha...
Není tady
morpheus napsal(a):
Zenuo : Jsem hovado
Pisnu o tom az vecer...
Jo ,o hovadu neco pisnu ...... kdyz me jednou pichlo hovado,tyyyyy vago to bylo neco ,ten si cecnul poradne kluk jeden. No co,taky musi z neceho zit. 
Není tady
Zenua :
Mas pravdu, i ono to male hovadku se musi najist. Mmch ted me napada... nechtela jsi napriklad naznacit, ze ja jakozto babineti hovado tady na Babi vycucavam energii z uzivatelu a ze tu pusobim jako energeticky upir, ze ne ?

Není tady
To není hovado, ale ovad. Už jsme to probírali. šmarjá 

Majkafa : Ano, asi je to ovad
Dost se to plete, ale velikostne je to nepopletitelne 
Není tady
morpheus napsal(a):
Majkafa : Ano, asi je to ovad
Dost se to plete, ale velikostne je to nepopletitelne
To není asi. To tak je.
Už tě vidím, jakej bys byl, kdyby tě kouslo hovado. Nejsi ty městské dítě? 
Ovádi a hovada http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=5073
Není tady
morpheus napsal(a):
Zenua :
Mas pravdu, i ono to male hovadku se musi najist. Mmch ted me napada... nechtela jsi napriklad naznacit, ze ja jakozto babineti hovado tady na Babi vycucavam energii z uzivatelu a ze tu pusobim jako energeticky upir, ze ne ?
![]()
No dovol Morphi
,to jsem teda rict vuuuubec nechtela.Rekla jsem jen ze stipou protoze .... 
Ty vado ted by jsi mel videt moji podrapanou ruku. Hrala jsem si s tim divokym kocourem co se tu potuluje a zase se sicak trosku rozsoupnul,proste mu preskocilo a zahryzl se a zaryl se mi do ruky,tak dostal vychovnyho lepaka a koukal jak vrana. 
Není tady
Hirondel - posílám pofoukání 
Není tady
Dekujuuuu 
Není tady