Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 6. 3. 2011 21:40

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VI

dusička napsal(a):

No jo, jsem vlastně zapomněla na ty Tvoje supr dlouhé nalakované nehty hm loltongue

Ano gloria Vůžovoucke gloria Ale v klidu, priznam se dobrovolne, bez muceni. ty ruzove co mam ted mi delali na Palacaku. Jsou tam nejaci cinane, nebo co to jsou a staly me mrchy osmsetpadesat korun ceskych ! grater

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#127 6. 3. 2011 21:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

No jo, jsem vlastně zapomněla na ty Tvoje supr dlouhé nalakované nehty hm loltongue

Ano gloria Vůžovoucke gloria Ale v klidu, priznam se dobrovolne, bez muceni. ty ruzove co mam ted mi delali na Palacaku. Jsou tam nejaci cinane, nebo co to jsou a staly me mrchy osmsetpadesat korun ceskych ! grater

Se Ti přiznám, sem Ti je v září obdivovala a záviděla. Na takovou krásu se nikdy nezmůžu. Se mi nehtíky sami od sebe lámou, a jakmile je mám jednou nalakovaný, jdu umýt nadobí a hned to jde dolu. Myčku nemám a rukavice používat neumím.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#128 6. 3. 2011 21:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

viktorko a jak víš, jestli majkafa střídá chlapy jako špinavý ponožky ?
šlápla ti na kuří oko, že to vracíš takhle ?

Ja jsem nikomu nic nevracela. Odpovedela jsem ji. A ze chlapy strida, pise Majka sama, sem, a evidentne je na to hrda. Ja jsem zas hrda na to, ze jsem byla (a budu) vzdycky radne vdana...

vidíš a já si nikdy nevšimla, že by tu psala, natož se chlubila tím, že střídá chlapy. jestli ty v tom jejím psaní nevidíš viktorko to, co tam vidět chceš.
mimochodem, ty jsi měla taky období, na které asi nejsi moc pyšná, ne ? myslím, že víš, o čem mluvím.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#129 6. 3. 2011 21:48

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Morfe, ty jsi vážně Volovitz....teď nemyslím nehty, samozřejmě supermario

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#130 6. 3. 2011 21:49

morpheus
Babinet Klub
Web

Pavli + Viktoria : Ale notak holky smile nechcete si to jit vyrikat na zachod ? wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#131 6. 3. 2011 21:50

morpheus
Babinet Klub
Web

lupina montana napsal(a):

Ja to vim. A denne me nektera z vas na to taktne upozorni. Ten Volovitz se mi libi, mozna ho sem tam pouziju, nevadi ? wink

Není tady

#132 6. 3. 2011 21:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Ale vis, ja jsem takovej srandista..., si delam pr... z manzela, z Morfa, z Babi, a tak, vseobecne, vsude je jakasi legrace, no ni? reta

jasně reta
ale dělat si pr.... z někoho, a psát,že muže střídá jako ponožky, moc hezký není. víš, ani legrační.

viktoerka ví, tohle ona přebírá po morfovi, řekla bych.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#133 6. 3. 2011 21:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

morpheus napsal(a):

... Podiv se na me, projevuju se tu jak imbecil a presto by se mnou pulka Babinetu tajne rada sla na kavu ! lol Nejdou jen proto, ze jsou vdane, nebo zadane, nebo si jen mysli, ze se mnou stejne popiji kavu ty ostatni big_smile

Teda Morfe! dumbom A ja si az doted myslela, ze jsem jedina... grater

Ja rikam tajne. Ty jsi takovy borec, ze to vykricis do celeho sveta ( Babinetiho ) a je Ti jedno, co si o nas lide mysli a me ostatne taky smile Takova Pavla rekla, ze jedina ktera me tu zere je Viktorie a mela pravdu, Ty jsi videt a vsechno reknes narovinu, coz je fajn smile

vážně vissla

Není tady

#134 6. 3. 2011 21:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

dusička napsal(a):

...ale dělat si pr.... z někoho, a psát,že muže střídá jako ponožky, moc hezký není. víš, ani legrační.

Vidis, a to ja zrovinka Majce odpovidala s vervou v dusi, uprimne, citlive a velevazne. A zdalo se mi to velice "hezký" na to, co jsem ve skutecnosti mela "na prstiku"... Pac z tak vaznych veci, jako jsou Majcini kolousci, se legrace nedela, ne? rodna

viktorko, vychladni. ty sama jsi fakt poslední, kdo může kecat o jiných a soudit, koho si tahají do postele.
nehrej si tu zase na něco, co nejsi.

Není tady

#135 6. 3. 2011 21:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ja to vim. A denne me nektera z vas na to taktne upozorni. Ten Volovitz se mi libi, mozna ho sem tam pouziju, nevadi ? wink

No mně rozhodně ne lollol Můžu ovšem dělat klidně maminku cool

Není tady

#136 6. 3. 2011 21:56

morpheus
Babinet Klub
Web

Tak koukam, ze je tu Ppavlaa, zacne tu byt vazna debata a to vazne neni nic pro me tongue Takze ja hmizzim smile Kdybych se tu uz dneska neukazal, preji vsem krasne sniky a ty nejkrasnejsi moji nejoblibenejsi Babinetce 5. Elementu hjarta

Není tady

#137 6. 3. 2011 22:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

nemyslela jsem to zle, doufám, žes to tak nepobrala par
každodajka to teda slyším poprvé big_smile to si musím zapamatovat.

No, abych pravdu řekla, napřed jsem se naprdla, pak jsem si uvědomila, kdo mi to píše a zkorigovala jsem se - takže ve výsledku ne - nepobrala jsem to zle lol

hm, já to měla napsat jinak, omlouvám se. myslela jsem, že to pochopíš vzhledem k morfovým příspěvkům, které tomu předcházely ...
a že ses zkorigovala po tom, co jsi zjitila, kdo ti to píše, tak to bych se asi měla naprdnout zase já graterdumbomlol

Není tady

#138 6. 3. 2011 22:01

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Tak koukam, ze je tu Ppavlaa, zacne tu byt vazna debata a to vazne neni nic pro me tongue Takze ja hmizzim smile Kdybych se tu uz dneska neukazal, preji vsem krasne sniky a ty nejkrasnejsi moji nejoblibenejsi Babinetce 5. Elementu hjarta

Taky preji hezke sny smile

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#139 6. 3. 2011 22:03

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

a že ses zkorigovala po tom, co jsi zjitila, kdo ti to píše, tak to bych se asi měla naprdnout zase já graterdumbomlol

Ste upadla, milostivá? lol Naopak - to se klíďo raduj! storstarkpussa

Není tady

#140 6. 3. 2011 22:04

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

asi taky zmizim...nemam rada, kdyz sem nekdo prijde a zacne se do nekoho navazet...

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#141 6. 3. 2011 22:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jojo, tak to už jsi měla zmizet dávno, s tím navážením tu začal někdo už před pár hodinama wink

Není tady

#142 6. 3. 2011 22:08

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

jojo, tak to už jsi měla zmizet dávno, s tím navážením tu začal někdo už před pár hodinama wink

jo jasny tak dobrou lol ...

Není tady

#143 6. 3. 2011 22:11

morpheus
Babinet Klub
Web

morpheus napsal(a):

No mně rozhodně ne lollol Můžu ovšem dělat klidně maminku cool

Jeste nez se definitivne zazeru do sitovani, Lupi, toto by byla skvela kombinace a bojim se vubec premyslet o tom, co by vzniklo. Kombinace DNA cloveka, kočky a vlka, to by dalo do hromady neco, cemu bezny Morph z Babi nesaha ani po kotnicky lol Tak co, placnem si maminko ? Vis ze ve virtualnim svete muzu byt zcasti vlkem nez bys rekla svec, staci se jen do teto role vzit tongue Ted me napada, ze takto by mohl vzniknout tvor napriklad ze spoluziti Pejska a Kocicky, jiste ten pribeh znas, napriklad jak varili pravy Bavorsky eintopf, cili polevku ze zbytku, tak misto vareni by si hrali v laboratori s lidskou DNA a pridali by tam ( nedopatrenim ) i kazdy jeste tu svoji smile Teoreticky je to mozne, ze ano ?

Není tady

#144 6. 3. 2011 23:29

majkafa
Host

ViktorkaM napsal(a):

Hele Dusi, to neres. Pac ja musim sekat dobrotu, jinak dostanu banan. A neber ty pismenka, co ti litaj po obrazovce, tak smrtelne vazne... My se s Majkou mame docela rady, presne podle toho, co jsi psala pred chvilkou: Co se skadliva, to se rado miva, ... ze jo, Majky? pussa hjarta kapitulation

Ne.

#145 7. 3. 2011 8:37

morpheus
Babinet Klub
Web

Sokovala me jedna Babinetka otazkou na duchovnim co je to svatost : Inu, svatost je "jinost" odlisnost. Tak jsem se zacal tlemit a rikam si, NJN, Morpheus je svaty, bo je naprosto odlisny od beznych uzivatelu Babinetu, kteri se utapi v depresich, takze tady mate takoveho Babinetiho svetce anik o tom mozna nevite glorialol

Upravil(a) morpheus (7. 3. 2011 8:38)

Není tady

#146 7. 3. 2011 9:13

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Svatost není jinost. Myslím,že ne.
Já se ptala,proč si ¨v dnešní době představujem svatost jinak než dřív z minulosti. To si psal Ty. Já svou představu mám.

Není tady

#147 7. 3. 2011 9:21

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Dobrej den big_smile
nevim co je svatost a taky ziju. lol

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#148 7. 3. 2011 9:50

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

Dobrej den big_smile
nevim co je svatost a taky ziju. lol

Svaty = Jiný smile Ale to neni podstatne smile

Není tady

#149 7. 3. 2011 10:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Sokovala me jedna Babinetka otazkou na duchovnim co je to svatost : Inu, svatost je "jinost" odlisnost. Tak jsem se zacal tlemit a rikam si, NJN, Morpheus je svaty, bo je naprosto odlisny od beznych uzivatelu Babinetu, kteri se utapi v depresich, takze tady mate takoveho Babinetiho svetce anik o tom mozna nevite glorialol

Nemůžeš být svatý
svatý není odlišný.
člověk nemůže být svatý,protože je od přírody sobec.
Svatost je bezsobectví.
Co je na světě bez sobectví?

Není tady

#150 7. 3. 2011 11:02

majkafa
Host

Morphe, pojem svatost si taky vytvořili lidé tak, jak se jim to hodí.
Zeptej se papeže, jaké jsou podmínky pro to, aby některého člověka svatořečili - prohlásili svatým.
Ty myslíš fakt vážně, co píšeš, nebo si děláš legraci?
Nemůžu věřit, že tohle myslíš vážně. I to, co píšeš o bibli a o tom, aby tě ve výkladu vedl dobrý kněz.
Taky nevím, co znamená - dobrý kněž. Pro každého může být dobrým knězem úplně jiný kněž než pro tebe.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí