|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
elementgirl napsal(a):
dusička napsal(a):
Jasně Element, to je nejlepší řešení, se prostě nerozčilovat, a neřešit, ale ten telefon ses neměla nasr.... (ničí Ti to zdraví), příště předhod jednání Tvému šéfovi, at to dořeší.
Hlavně klídek, to zmákneš.Volal mi necekane.Na sefa jsem to uz prehodila to se neboj.Nastesti me brani takze o.k
Tak to je fajn, že máš v šéfovi ochranu. To je dobře 
Není tady
morpheus napsal(a):
Mile Babinetky, mam pro vas dalsi velice jednoduchy testik a take ukazku, jak se dokaze pocitacovy analfabet, jako jsem ja naucit pracovat s Gimpem
![]()
http://novy.babinet.cz/attachment.php?a … 1299440910
5. Element : Ale notakSnad to nemyslis vazne totok ?
Nemuzes prece posuzovat cloveka podle toho jak se projevuje. Podiv se na me, projevuju se tu jak imbecil a presto by se mnou pulka Babinetu tajne rada sla na kavu !
Nejdou jen proto, ze jsou vdane, nebo zadane, nebo si jen mysli, ze se mnou stejne popiji kavu ty ostatni
Vis Morphe, kdyz by na Tebe nekdo rval do telefonu jak si to predstavujes jet do italie a neumet italsky kdyz jeho zamestnanci se jinak nedomluvi ty bys s takovym clovekem nekam chodil?Ja teda ne.Navic bych na kafe stejne nesla...vsak vis ze ne...
Není tady

dusička napsal(a):
...ale dělat si pr.... z někoho, a psát,že muže střídá jako ponožky, moc hezký není. víš, ani legrační.
Vidis, a to ja zrovinka Majce odpovidala s vervou v dusi, uprimne, citlive a velevazne. A zdalo se mi to velice "hezký" na to, co jsem ve skutecnosti mela "na prstiku"... Pac z tak vaznych veci, jako jsou Majcini kolousci, se legrace nedela, ne? 
Není tady
dusička napsal(a):
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Element - a ještě se na něho mile usmívat co Tomu říkám vych....nost.
Bych to tedy neuměla se chovat jinak než myslím Ty přece nepotřebuješ vyměknout . takže zítra až se s ním setkáš, žádný úsměv, ale prostě dělej, to, na co se cítíš. Prostě bych byla odměřená.
Tak Ty si pri svych myslenkovych pochodech chlapce jen tak nenajdes
Ale OKI. Element je tam pracovne, takze musi nejak prezit. Kdyz se bude mracit, tak bude sama proti sobe, bude to urtpeni a ne pracovni cesta, ale nevim, nejsem zena
Já si chlapce ani nehledám. Já mám doma tři a ty mi bohatě stačí
Prostě jsem taková, neumím se přetvářet, když mi je někdo nesympatický, nebudu se na něho usmívat. Proč jako? Za jakým účelem?
Jasně, Element je v práci, já myslela, že s ním má schůzku a že s ním bude diskutovat - brala jsem to jako návaznost na ten jejich telefonát. Ale už mi to vysvětlila, že s ním nepřijde do kontaktu a že se s ním bude bavit šéf. Takže je to oki.
Ja s nim do kontaktu prijdu, ale nemam o cem s nim diskutovat.Ja teda fakt ne.Ja mam pokyny z nasi office z Prahy co mam delat a on po me chce neco jineho...ale to neni ma prace...to uz s nim musi vyresit muj sef.
Není tady
Element - ale třeba fakt zdání klame.
Hele, to je vidět i ve filmech, dva se nesnášej, pořád se dohadujou, ječej na sebe, a pak se do sebe nakonec zamilujou. Viděla si toho Itala už v reálu? Nebo si ho slyšela jen do telefonu?
Není tady
dusička napsal(a):
Hele, to je vidět i ve filmech, dva se nesnášej, pořád se dohadujou, ječej na sebe, a pak se do sebe nakonec zamilujou. Viděla si toho Itala už v reálu? Nebo si ho slyšela jen do telefonu?
Ja se nehodlam zamilovat
mam doma uzasnyho chlapa 
Nevidela jsem ho.A abych pravdu rekla ani o to moc nestojim.
Není tady
elementgirl napsal(a):
dusička napsal(a):
Hele, to je vidět i ve filmech, dva se nesnášej, pořád se dohadujou, ječej na sebe, a pak se do sebe nakonec zamilujou. Viděla si toho Itala už v reálu? Nebo si ho slyšela jen do telefonu?Ja se nehodlam zamilovat
mam doma uzasnyho chlapa
Nevidela jsem ho.A abych pravdu rekla ani o to moc nestojim.
Víš že si láska nevybírá 
Jasně, to byl ode mě ftip. Máš doma úžasnýho chlapa, co s nějakým Italem. Stýská se Ti? To je ale blbá otázka
Není tady

morpheus napsal(a):
...Ja rikam tajne. Ty jsi takovy borec, ze to vykricis do celeho sveta ( Babinetiho ) a je Ti jedno, co si o nas lide mysli a me ostatne taky
Takova Pavla rekla, ze jedina ktera me tu zere je Viktorie a mela pravdu, Ty jsi videt a vsechno reknes narovinu, coz je fajn
Morfiku, a Ty myslis, ze TADY je nekdo, kdo nechce byt videt? A nahodou, neni mi vzdycky jedno, co si kdo mysli, vis? Ti, na kterych mi zalezi, to moc dobre vedi...
chi-chi 
Není tady
5. Element : Ja vim, ze bys nesla. Jen me napadlo, ze pokud by bylo pracovni, ale je fakt ze se da vypit i v openspace z automatu. Ja si svoje koceny zvu ke me do cukrarny,
jednak tim ukazuju jinym kocenam, ktere pracuji v cukrarne, nebo kolegynim, ze je o me zajem a zeny jsou v tomto dost divne, kazda chce mit to, co maji i ostatni, nebo byt tou nejlepsi,
a jednak je to velice prijemne posezeni se sympatickymi damami 
Ted me napada, ze zitra pokud bude prset, tak utonu 
Není tady

morpheus napsal(a):
...Ted me napada, ze zitra pokud bude prset, tak utonu
Ty ses scvrknul?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
dusička napsal(a):
...ale dělat si pr.... z někoho, a psát,že muže střídá jako ponožky, moc hezký není. víš, ani legrační.
Vidis, a to ja zrovinka Majce odpovidala s vervou v dusi, uprimne, citlive a velevazne. A zdalo se mi to velice "hezký" na to, co jsem ve skutecnosti mela "na prstiku"... Pac z tak vaznych veci, jako jsou Majcini kolousci, se legrace nedela, ne?
Viktorko, Majkafa napsala jen svůj názor, že by nespěchala do vdavek po zkušenostech, třikrát vdaná.
Já osobně jsem vdaná jednou, a až se rozvedu, vdávat už se nechci.
Láska přeci není o papíru jestli máš štempl vdaná paní.
Ty si na to odpověděla, že muže střídá jako ponožky. To podle mýho není odpověd.
Není tady
dusička napsal(a):
elementgirl napsal(a):
dusička napsal(a):
Hele, to je vidět i ve filmech, dva se nesnášej, pořád se dohadujou, ječej na sebe, a pak se do sebe nakonec zamilujou. Viděla si toho Itala už v reálu? Nebo si ho slyšela jen do telefonu?Ja se nehodlam zamilovat
mam doma uzasnyho chlapa
Nevidela jsem ho.A abych pravdu rekla ani o to moc nestojim.Víš že si láska nevybírá
Jasně, to byl ode mě ftip. Máš doma úžasnýho chlapa, co s nějakým Italem. Stýská se Ti? To je ale blbá otázka
No jasne ze se mi styska.Ale travime vecery na skypu takze to ujde...
Není tady
jednak tim ukazuju jinym kocenam, ktere pracuji v cukrarne, nebo kolegynim, ze je o me zajem
No to je hláška.
Se tu tlemím, že tohle může vůbec někoho napadnout. 
Není tady
Viktoria : Tak napriklad ja nechci byt videt
Ale nejak se mi to nedari 
Dusicka : Slibuju, ze uz si Te nikdy nevezmu do sve nevymachane huby ( d*žky )
Kuwa holka, bavi Te to takto zit ? Anik se nepotesis, vtip Te nerozesmeje, chodis na depresivni temata, resis zpackane vztahy jinych, vsak je to cista deprese. Ja takto fungovat, tak je do tydne vazne po me 
Není tady
dusička napsal(a):
jednak tim ukazuju jinym kocenam, ktere pracuji v cukrarne, nebo kolegynim, ze je o me zajem
No to je hláška.Se tu tlemím, že tohle může vůbec někoho napadnout.
A vidis ze muze
Tady mas jasny dukaz a uz o tom nemusis moc premystlet
Jedine Morpha to muze napadnout. Morph je totiz jedinecny, exot exotu, na celem svete nenajdes kopii Morphea
Bud rada, ze smis byt jeho kamaradkou, jina by chtela, ale Morph nechce ... 
Není tady
morpheus napsal(a):
5. Element : Ja vim, ze bys nesla. Jen me napadlo, ze pokud by bylo pracovni, ale je fakt ze se da vypit i v openspace z automatu. Ja si svoje koceny zvu ke me do cukrarny,
jednak tim ukazuju jinym kocenam, ktere pracuji v cukrarne, nebo kolegynim, ze je o me zajem a zeny jsou v tomto dost divne, kazda chce mit to, co maji i ostatni, nebo byt tou nejlepsi,
a jednak je to velice prijemne posezeni se sympatickymi damami
Ted me napada, ze zitra pokud bude prset, tak utonu
Nojo tak pracovni kafco bych asi taky dala, ale s nekym sympatickym, s nekym s kym si mam co rict, a ne s nekym kdo me jeste ani neuvidi a zacne na me rvat 
ps: proc utones?
Není tady

Hele Dusi, to neres. Pac ja musim sekat dobrotu, jinak dostanu banan. A neber ty pismenka, co ti litaj po obrazovce, tak smrtelne vazne... My se s Majkou mame docela rady, presne podle toho, co jsi psala pred chvilkou: Co se skadliva, to se rado miva, ... ze jo, Majky?

Není tady
ViktorkaM napsal(a):
morpheus napsal(a):
...Ted me napada, ze zitra pokud bude prset, tak utonu
Ty ses scvrknul?
Ne, naprsi mi do nosiku, jak ho nosim nahoru 
Není tady
morpheus napsal(a):
Viktoria : Tak napriklad ja nechci byt videt
Ale nejak se mi to nedari
Dusicka : Slibuju, ze uz si Te nikdy nevezmu do sve nevymachane huby ( d*žky )![]()
Kuwa holka, bavi Te to takto zit ? Anik se nepotesis, vtip Te nerozesmeje, chodis na depresivni temata, resis zpackane vztahy jinych, vsak je to cista deprese. Ja takto fungovat, tak je do tydne vazne po me
Baví mě to takto žít?
Jak můžeš vědět jak žiju?
Ne, já nežiju, já přežívám. Ale mám tři skvělé děti, Marky mě drží nad vodou, s ní se směju, prožívám legraci, prožívám chvilky štěstí.
Vtipy mě neberou, nikdy mě nebrali, asi beru život příliš vážně. Jo jasně, zasměju se taky, ale spíš nad věcí, kterou někdo řekne a neřekne to jako vtip, ale já si to přeberu podle svého. Prostě vtipy, na pokyn se smát, není nic pro mě.
Neřeším zpackaé vztahy jiných. To si musí každý vyřešit sám.
Nemám depresi. Vím, co je deprese. Ale už jaro tuká za dveřma, svítí sluníčko, to mě dobíjí.
Mám fajn práci, mám kam utéct. K čísličkám.
Vím, že dokud budu žít tak jak žiju, budu jen přežívat, ale ted momentálně s tím nic neudělám. Musím vyčkávat.
Ja takto fungovat, taj je do týdne po mě? To víš, ženská vydrží víc než zvíře.
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
No to je hláška.Se tu tlemím, že tohle může vůbec někoho napadnout.
A vidis ze muze
Tady mas jasny dukaz a uz o tom nemusis moc premystlet
Jedine Morpha to muze napadnout. Morph je totiz jedinecny, exot exotu, na celem svete nenajdes kopii Morphea
Bud rada, ze smis byt jeho kamaradkou, jina by chtela, ale Morph nechce ...
Ale no tak Morfe, nenosíš moc hřebínek nahoru?
Mám být ráda, že smím být Tvoje kamarádka?
Víš, já si nevybírám přátele podle toho, jestli mám dovoleno s nima kamarádit nebo nemám dovoleno. Já si vybírám podle sebe. 
Není tady

morpheus napsal(a):
...Ne, naprsi mi do nosiku, jak ho nosim nahoru
Aha...
No, to ale sand nejni utonuti, ale uduseni, ne? Vis co? Tak si vem preventivne ten cervenej klaunovskej nos, ten Ti bude taky sluset...

Není tady
hirondel napsal(a):
lupina montana napsal(a):
No tak nevzpomínej a napiš, osobo.
To jsem nestihla.Citila jsem Te za rohem prichazet. Toz sesty smysl.
Kez mas se tedy dobre.
Nojo, furt na něj zapomínám 
Dobře jo, děkuju hezky - jen trochu složitě.
Ale to už je takový povzdech horolezce, který se furiansky rozhod, že zleze nějakej pěknej převis nádavkem....no, fňukat můžu, stěžovat si ne-e 

Není tady
"Ja takto fungovat, tak je do týdne po mě? To víš, ženská vydrží víc než zvíře."
Dusicka : Dekuji za poklonu
Svym zpusobem mas pravdu, mam castecne zvireci DNA, konkretne kočky, takze jsem napul clovek a napul selma. Ma to jiste vyhody, napriklad abych se najedl, nepotrebuji pribor, staci mi tlamicka a mohu mnohem nutricne hodnotnejsi maso v syrovem stavu, moje spolubydla me cas od casu propocita davku Milbemaxu ( odcervovacich tablet ) a musim to snist, jinak nevstanu od stolu ( drezura jak na vijne kuwa ) No a pak dalsi vec, zenam se to i dost libi, jen jim musim slibit, ze je moc neposkrabu 
Není tady
No jo, jsem vlastně zapomněla na ty Tvoje supr dlouhé nalakované nehty hm 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
nemyslela jsem to zle, doufám, žes to tak nepobrala
každodajka to teda slyším poprvéto si musím zapamatovat.
No, abych pravdu řekla, napřed jsem se naprdla, pak jsem si uvědomila, kdo mi to píše a zkorigovala jsem se - takže ve výsledku ne - nepobrala jsem to zle 
Není tady