Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 25. 3. 2011 17:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VI

majkafa napsal(a):

erem, proč jsi pomstychtivá? Obzvláště na člověku, který s tím nemá nic společného? Výživné vaší dcery je POUZE záležitostí tebe a tvého BM. Probůh, proč do toho chceš zatahovat starou ženu a starého muže? Od nich nemáš žádné právo cokoli požadovat. A mluvit o ní tak, jak mluvíš - ta baba... Není ti hanba? Zlost na tvého BM ti i po tolika letech zatemňuje mozek? Tak se pomstíš na lidech, kterým do vašeho sporu nic není?
Jaký příklad dáváš svým dětem do jejich dalšího života, když takhle mluvíš o jejich vlastních prarodičích?

Majko ty si si s ni neprozila to co ja.Ze spani jsem se budila,kdyz me chodili jeji vyhruzne a sproste smsky.I sam pan z kriminalky s ni byl sokovan jen,kdyz ji videl a promluvil s ni par slov.K teto zene mam obrovskou nenavist.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#1002 25. 3. 2011 17:39

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

ViktorkaM napsal(a):

dusička napsal(a):

...Co se říká, že chlap nepůjčuje?
Kosu a ženu stolt

A ja myslela, ze to je auto, zena a fajfka. Auto se prej obcas muze pucit, zena jenom nejlepsimu kamaradovi, ale fajfka, toz fajfka prej NIKDY!

Jiný kraj, jiný mrav
u nás se říká toto - ale to je zvyk z východních Čech

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1003 25. 3. 2011 17:40

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Ano - Majkafo - taky mě napadlo slovo pomstichtivost. A co tím Erem vyřešíš? Nic, vůbec nic. dumbom

Chci jen to co patri dceri.Ty penize nechci pro sebe chci je dat dceri,ktery nalezi.Uspesne udelala ridicak tak by si za ne mohla koupit ojete auto.Tady clovek bez auta je ztraceny co se tyce prace.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#1004 25. 3. 2011 17:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

majkafa napsal(a):

erem, proč jsi pomstychtivá? Obzvláště na člověku, který s tím nemá nic společného? Výživné vaší dcery je POUZE záležitostí tebe a tvého BM. Probůh, proč do toho chceš zatahovat starou ženu a starého muže? Od nich nemáš žádné právo cokoli požadovat. A mluvit o ní tak, jak mluvíš - ta baba... Není ti hanba? Zlost na tvého BM ti i po tolika letech zatemňuje mozek? Tak se pomstíš na lidech, kterým do vašeho sporu nic není?
Jaký příklad dáváš svým dětem do jejich dalšího života, když takhle mluvíš o jejich vlastních prarodičích?

Majko ty si si s ni neprozila to co ja.Ze spani jsem se budila,kdyz me chodili jeji vyhruzne a sproste smsky.I sam pan z kriminalky s ni byl sokovan jen,kdyz ji videl a promluvil s ni par slov.K teto zene mam obrovskou nenavist.

Erem - dobře, věřím TI, ale chceš se zachovat jako ona? CHceš ukázat , že si stejná jako ona? Zlost za zlost. Pomstit se. Budeš z toho mít radost. Já Ti holka nevím. Udělej si podle svého, mně to přijde podlost.

Není tady

#1005 25. 3. 2011 17:42

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

dusička napsal(a):

Ano - Majkafo - taky mě napadlo slovo pomstichtivost. A co tím Erem vyřešíš? Nic, vůbec nic. dumbom

No jo, je videt, ze vam dvema penize na deti nikdo nedluzi. Coz treba naivni myslenka na to, ze se pramatinka ci pratatinek slituji, pochopi, ze vyzivne, ktere bylo stanoveno rozsudkem soudu, detem asik patrilo a urcite hodne chybi, kdyz jim ho jejich synacek jaksi nedopral... a dopreji ho vnoucatum teda aspon oni, jakoze v zastoupeni? Mmch., az tak daleko od moznosti zadat dluzne vyzivne od nich Erem neni, pac v zakone stoji i to, ze pokud rodic z vaznych duvodu vyzivne platit nemuze, mohou (neboli maji - podle okolnosti, ze jo), tuto povinnost za nej prevzit jeho rodice... stolt

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1006 25. 3. 2011 17:42

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

dusička napsal(a):

Chci jen to co patri dceri.Ty penize nechci pro sebe chci je dat dceri,ktery nalezi.Uspesne udelala ridicak tak by si za ne mohla koupit ojete auto.Tady clovek bez auta je ztraceny co se tyce prace.

Erem - stejně je neuvidíš, nikdy, chápeš to? Nikdy .
Osobně - neměla bych na to handrkování.

Není tady

#1007 25. 3. 2011 17:42

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Viktorko - nevíš o mně nic. Jak můžeš vědět,že si žiju na vysoké noze. Hm wink

Upravil(a) dusička (25. 3. 2011 17:43)

Není tady

#1008 25. 3. 2011 17:46

majkafa
Host

eremuruss napsal(a):

dusička napsal(a):

Dluží je tvé dceři její prarodiče? erem erem. Co vysíláš, to se ti vrátí.
Chovala ses vždycky slušně k tchánovi a ke tchýni? Copak ani tady nevidíš, že co vysíláš, UŽ TEĎ se ti vrací?
Kdo do tebe kamenem, ty do něj kamenolomem?

Upravil(a) majkafa (25. 3. 2011 17:49)

#1009 25. 3. 2011 17:49

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Nic takoveho jsem nepsala. Je mi fuk, na jake noze zijes, ale kdyz rikas mame, ze se ma vykaslat na sto tacu, co patrej jejim detem, nedostatek zrejme neznas...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1010 25. 3. 2011 17:50

majkafa
Host

ViktorkaM napsal(a):

dusička napsal(a):

Nic takoveho jsem nepsala. Je mi fuk, na jake noze zijes, ale kdyz rikas mame, ze se ma vykaslat na sto tacu, co patrej jejim detem, nedostatek zrejme neznas...

Viktorko, nepiš nesmysly. Nikdo tady nepíše, že se má erem vykašlat na sto táců. Když už se dala na boj, tak ať bojuje rovně, fair. A nezatahuje do toho dva staré lidi, co nemůžou za to, jak se k ní chová jejich syn.

#1011 25. 3. 2011 17:51

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

...Chci jen to co patri dceri.Ty penize nechci pro sebe chci je dat dceri,ktery nalezi.Uspesne udelala ridicak tak by si za ne mohla koupit ojete auto.Tady clovek bez auta je ztraceny co se tyce prace.

Dluží je tvé dceři její prarodiče? erem erem. Co vysíláš, to se ti vrátí.
Chovala ses vždycky slušně k tchánovi a ke tchýni? Copak ani tady nevidíš, že co vysíláš, UŽ TEĎ se ti vrací?
Kdo do tebe kamenem, ty do něj kamenolomem?

Teda Majko dumbom Tva odpoved jako reakce na slova Erem... va

Není tady

#1012 25. 3. 2011 18:01

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

majkafa napsal(a):

Toto me pobavilo big_smile
Jaky asyk priklad davaji matky svym detem, kdyz hanlive mluvi o svem choti, se kterym byly ve svazku, zcela dobrovolne, zplodily s nim ony deticky a shazuji se samy pred nima ? A tech je Majkafo, tech je věru něúrekom ... tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1013 25. 3. 2011 18:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

majkafa napsal(a):

Toto me pobavilo big_smile
Jaky asyk priklad davaji matky svym detem, kdyz hanlive mluvi o svem choti, se kterym byly ve svazku, zcela dobrovolne, zplodily s nim ony deticky a shazuji se samy pred nima ? A tech je Majkafo, tech je věru něúrekom ... tummenupp

Jaký příklad dávaj matky dětí o svém otci?
Jaký příklad? Jak můžou dávat příklad za muže, za otce. Oni si děti přeci udělaj sami přehled o tom, jaký kdo je. Třeba až v dospělosti, nemá cenu hanlivě mluvit ani kdyby byl jejich otec exot. Protože - stále je to jejich otec.

Není tady

#1014 25. 3. 2011 18:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

dusička napsal(a):

Máš pravdu Viktorko, neznám nedostatek. stolt Mám manžela,který nás uživí stolt

Není tady

#1015 25. 3. 2011 18:07

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

ViktorkaM napsal(a):

ze vyzivne, ktere bylo stanoveno rozsudkem soudu, detem asik patrilo a urcite hodne chybi, kdyz jim ho jejich synacek jaksi nedopral... a dopreji ho vnoucatum teda aspon oni

Asyk to neni pravne osetreno totok, ale mas pravdu. Se zakladni myslenkou souhlasim tummenupp
Jestlize rodice vychovaji nezodpovedne hovado, pac to, ze se chova jako hovado, je jejich vizitka, tak at si za to hovadoi pekne nesou odpovednost a zaplati dluhy.
Tech hovad v jedne vete, kde se to ve me bere kuwa va

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1016 25. 3. 2011 18:09

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

hirondel napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Celek tvorit snad muzem, ale nejakej ten svuj pisecek bychom taky radi, ze jo? reta

faaaaakt ? va A ploc? A kdo? big_smile

No ja treba jo. Svuj pisecek. Sveho chlapa, svoji lopaticku... a o nic se delit nebudu. Ani s bratry, co s nima tvorim ten celek... gloria kapitulation dumbom

Jeeee to je ale smutny toto. Takze se s bratrem Morpikem nepodelis.  Na pisek ho nepustis,lopatku mu nepujcis,nedarujes a sveho chlapa taky nenaporcujes. 
Mno, kazdy to nejak mame. big_smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí