29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
erem, proč jsi pomstychtivá? Obzvláště na člověku, který s tím nemá nic společného? Výživné vaší dcery je POUZE záležitostí tebe a tvého BM. Probůh, proč do toho chceš zatahovat starou ženu a starého muže? Od nich nemáš žádné právo cokoli požadovat. A mluvit o ní tak, jak mluvíš - ta baba... Není ti hanba? Zlost na tvého BM ti i po tolika letech zatemňuje mozek? Tak se pomstíš na lidech, kterým do vašeho sporu nic není?
Jaký příklad dáváš svým dětem do jejich dalšího života, když takhle mluvíš o jejich vlastních prarodičích?
Majko ty si si s ni neprozila to co ja.Ze spani jsem se budila,kdyz me chodili jeji vyhruzne a sproste smsky.I sam pan z kriminalky s ni byl sokovan jen,kdyz ji videl a promluvil s ni par slov.K teto zene mam obrovskou nenavist.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
dusička napsal(a):
...Co se říká, že chlap nepůjčuje?
Kosu a ženuA ja myslela, ze to je auto, zena a fajfka. Auto se prej obcas muze pucit, zena jenom nejlepsimu kamaradovi, ale fajfka, toz fajfka prej NIKDY!
Jiný kraj, jiný mrav
u nás se říká toto - ale to je zvyk z východních Čech
Není tady
dusička napsal(a):
Ano - Majkafo - taky mě napadlo slovo pomstichtivost. A co tím Erem vyřešíš? Nic, vůbec nic.
Chci jen to co patri dceri.Ty penize nechci pro sebe chci je dat dceri,ktery nalezi.Uspesne udelala ridicak tak by si za ne mohla koupit ojete auto.Tady clovek bez auta je ztraceny co se tyce prace.
Není tady
eremuruss napsal(a):
majkafa napsal(a):
erem, proč jsi pomstychtivá? Obzvláště na člověku, který s tím nemá nic společného? Výživné vaší dcery je POUZE záležitostí tebe a tvého BM. Probůh, proč do toho chceš zatahovat starou ženu a starého muže? Od nich nemáš žádné právo cokoli požadovat. A mluvit o ní tak, jak mluvíš - ta baba... Není ti hanba? Zlost na tvého BM ti i po tolika letech zatemňuje mozek? Tak se pomstíš na lidech, kterým do vašeho sporu nic není?
Jaký příklad dáváš svým dětem do jejich dalšího života, když takhle mluvíš o jejich vlastních prarodičích?Majko ty si si s ni neprozila to co ja.Ze spani jsem se budila,kdyz me chodili jeji vyhruzne a sproste smsky.I sam pan z kriminalky s ni byl sokovan jen,kdyz ji videl a promluvil s ni par slov.K teto zene mam obrovskou nenavist.
Erem - dobře, věřím TI, ale chceš se zachovat jako ona? CHceš ukázat , že si stejná jako ona? Zlost za zlost. Pomstit se. Budeš z toho mít radost. Já Ti holka nevím. Udělej si podle svého, mně to přijde podlost.
Není tady
dusička napsal(a):
Ano - Majkafo - taky mě napadlo slovo pomstichtivost. A co tím Erem vyřešíš? Nic, vůbec nic.
No jo, je videt, ze vam dvema penize na deti nikdo nedluzi. Coz treba naivni myslenka na to, ze se pramatinka ci pratatinek slituji, pochopi, ze vyzivne, ktere bylo stanoveno rozsudkem soudu, detem asik patrilo a urcite hodne chybi, kdyz jim ho jejich synacek jaksi nedopral... a dopreji ho vnoucatum teda aspon oni, jakoze v zastoupeni? Mmch., az tak daleko od moznosti zadat dluzne vyzivne od nich Erem neni, pac v zakone stoji i to, ze pokud rodic z vaznych duvodu vyzivne platit nemuze, mohou (neboli maji - podle okolnosti, ze jo), tuto povinnost za nej prevzit jeho rodice...
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Chci jen to co patri dceri.Ty penize nechci pro sebe chci je dat dceri,ktery nalezi.Uspesne udelala ridicak tak by si za ne mohla koupit ojete auto.Tady clovek bez auta je ztraceny co se tyce prace.
Erem - stejně je neuvidíš, nikdy, chápeš to? Nikdy .
Osobně - neměla bych na to handrkování.
Není tady
Viktorko - nevíš o mně nic. Jak můžeš vědět,že si žiju na vysoké noze. Hm
Upravil(a) dusička (25. 3. 2011 17:43)
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Dluží je tvé dceři její prarodiče? erem erem. Co vysíláš, to se ti vrátí.
Chovala ses vždycky slušně k tchánovi a ke tchýni? Copak ani tady nevidíš, že co vysíláš, UŽ TEĎ se ti vrací?
Kdo do tebe kamenem, ty do něj kamenolomem?
Upravil(a) majkafa (25. 3. 2011 17:49)
dusička napsal(a):
Nic takoveho jsem nepsala. Je mi fuk, na jake noze zijes, ale kdyz rikas mame, ze se ma vykaslat na sto tacu, co patrej jejim detem, nedostatek zrejme neznas...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
dusička napsal(a):
Nic takoveho jsem nepsala. Je mi fuk, na jake noze zijes, ale kdyz rikas mame, ze se ma vykaslat na sto tacu, co patrej jejim detem, nedostatek zrejme neznas...
Viktorko, nepiš nesmysly. Nikdo tady nepíše, že se má erem vykašlat na sto táců. Když už se dala na boj, tak ať bojuje rovně, fair. A nezatahuje do toho dva staré lidi, co nemůžou za to, jak se k ní chová jejich syn.
majkafa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
...Chci jen to co patri dceri.Ty penize nechci pro sebe chci je dat dceri,ktery nalezi.Uspesne udelala ridicak tak by si za ne mohla koupit ojete auto.Tady clovek bez auta je ztraceny co se tyce prace.
Dluží je tvé dceři její prarodiče? erem erem. Co vysíláš, to se ti vrátí.
Chovala ses vždycky slušně k tchánovi a ke tchýni? Copak ani tady nevidíš, že co vysíláš, UŽ TEĎ se ti vrací?
Kdo do tebe kamenem, ty do něj kamenolomem?
Teda Majko Tva odpoved jako reakce na slova Erem...
Není tady
majkafa napsal(a):
Jaký příklad dáváš svým dětem do jejich dalšího života, když takhle mluvíš o jejich vlastních prarodičích?
Toto me pobavilo
Jaky asyk priklad davaji matky svym detem, kdyz hanlive mluvi o svem choti, se kterym byly ve svazku, zcela dobrovolne, zplodily s nim ony deticky a shazuji se samy pred nima ? A tech je Majkafo, tech je věru něúrekom ...
Není tady
morpheus napsal(a):
majkafa napsal(a):
Toto me pobavilo
Jaky asyk priklad davaji matky svym detem, kdyz hanlive mluvi o svem choti, se kterym byly ve svazku, zcela dobrovolne, zplodily s nim ony deticky a shazuji se samy pred nima ? A tech je Majkafo, tech je věru něúrekom ...
Jaký příklad dávaj matky dětí o svém otci?
Jaký příklad? Jak můžou dávat příklad za muže, za otce. Oni si děti přeci udělaj sami přehled o tom, jaký kdo je. Třeba až v dospělosti, nemá cenu hanlivě mluvit ani kdyby byl jejich otec exot. Protože - stále je to jejich otec.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
dusička napsal(a):
Máš pravdu Viktorko, neznám nedostatek. Mám manžela,který nás uživí
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
ze vyzivne, ktere bylo stanoveno rozsudkem soudu, detem asik patrilo a urcite hodne chybi, kdyz jim ho jejich synacek jaksi nedopral... a dopreji ho vnoucatum teda aspon oni
Asyk to neni pravne osetreno totok, ale mas pravdu. Se zakladni myslenkou souhlasim
Jestlize rodice vychovaji nezodpovedne hovado, pac to, ze se chova jako hovado, je jejich vizitka, tak at si za to hovadoi pekne nesou odpovednost a zaplati dluhy.
Tech hovad v jedne vete, kde se to ve me bere kuwa
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
hirondel napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Celek tvorit snad muzem, ale nejakej ten svuj pisecek bychom taky radi, ze jo?
faaaaakt ?
A ploc? A kdo?
No ja treba jo. Svuj pisecek. Sveho chlapa, svoji lopaticku... a o nic se delit nebudu. Ani s bratry, co s nima tvorim ten celek...
![]()
![]()
Jeeee to je ale smutny toto. Takze se s bratrem Morpikem nepodelis. Na pisek ho nepustis,lopatku mu nepujcis,nedarujes a sveho chlapa taky nenaporcujes.
Mno, kazdy to nejak mame.
Není tady