|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
majkafa napsal(a):
Už pro mě přestaly být hlášky Morpha vtipné.
Takže je pro mě čas udělat pápá.
Pápá.
Vsechno jednou pomine, Majkafo. Pa, pa...
Není tady
Kdo tu zustane, nebo se prida se k Morfovi, bude patrit samo ze k elite Babinetu. Zdrave jadro, jak by to nazvala Viktoria
Ostatni holt to psychicky nezvladli, skoda 
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka, kdyz ja nevim, jake cislo do sta bych asyk tak napsal
Vyberu nahodne, jo ? Co me za posledni 2 dny nejvic potesilo, ano ? Je to cislo 59
Psychicky ,duševně, rozumově se cítíš na 59
a víš co se říká, je Ti kolik,na kolik se cítíš
dědečku
Není tady
morpheus napsal(a):
Kdo tu zustane, nebo se prida se k Morfovi, bude patrit samo ze k elite Babinetu. Zdrave jadro, jak by to nazvala Viktoria
já bych se nenazvala elitou, ale zkušenou životem i zkoušenou...(nevím, jaký dát smajlík-něco uprostřed sarkasmu a smutku)
Není tady
já bych se nenazvala elitou, ale zkušenou životem i zkoušenou...(nevím, jaký dát smajlík-něco uprostřed sarkasmu a smutku)
obouchanou životem 
Není tady
dusička napsal(a):
morpheus napsal(a):
Dusicka, kdyz ja nevim, jake cislo do sta bych asyk tak napsal
Vyberu nahodne, jo ? Co me za posledni 2 dny nejvic potesilo, ano ? Je to cislo 59
Psychicky ,duševně, rozumově se cítíš na 59
a víš co se říká, je Ti kolik,na kolik se cítíš
dědečku
Vazne ? A vis, ze jsi me presne vystihla ? To jsem tedy mlady pan Morpheus, o 29 let mladsi, nez mi doopravdy je

Není tady
morpheus napsal(a):

Není tady
morpheus napsal(a):
Vsechno jednou pomine, Majkafo. Pa, pa...
Nezapomnel jsi se usmat...nahodou? 
Není tady
Sokoval me rozsudek soudu,ktery me prisel ohledne neplaceni vyzivneho BM.
Za 100 tisic dluhu byl odsouzen pouze na podminku jiz podruhe.!!!!!
Jsem nepricetne nasra.na.To mame soudy.
Není tady
Erem : Hlavne v klidu. Je v podmince. Nezaplati pristi mesic a jde sedet. A kolik let dostal ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Erem : Hlavne v klidu. Je v podmince. Nezaplati pristi mesic a jde sedet. A kolik let dostal ?
je tam psano,ze je odsouzen k trvani jednoho roku podminene z odkladem na zkusebni dobu dvou let.
Není tady
Cekam,az prijde dcera,abych se s ni domluvila,ze hned v pondeli musi jit podat trestni oznameni,uz mame na to nez tri mesice nez bude dcera vyucena.
Není tady
Ten rozsudek chci okopirovat a poslat byvale tchyni a tchanovi,myslite,ze je to vydirani,kdyz budu pozadovat do 14 dnu 50 tisic jinak,ze podam nove trestni oznameni?Oni sveho syna jenom hajili a me rekli,abych si deti zivila sama.
Není tady
eremuruss napsal(a):
morpheus napsal(a):
je tam psano,ze je odsouzen k trvani jednoho roku podminene z odkladem na zkusebni dobu dvou let.
Tak to je jasne. Dostal rok s podminkou na 2 roky. Jsem stary krimos, tak to vim, ne ? Ale ja jsem v klidu, ja jsem to mel jen za potulku a za drobne nemravnosti, jako stahovani kalhotek devcatum atd..
No, ale ted vazne, co budes delat ? Pockej mesic a podej nove trestni oznameni, ze nezaplatil. Pokud je odsouzeny, tak si ho najdou i v Libii 3 metry pod zemi.
HTH, Morph
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ten rozsudek chci okopirovat a poslat byvale tchyni a tchanovi,myslite,ze je to vydirani,kdyz budu pozadovat do 14 dnu 50 tisic jinak,ze podam nove trestni oznameni?Oni sveho syna jenom hajili a me rekli,abych si deti zivila sama.
Neni. Ty penize jsou Tveho ditete. Takze zadne pocity viny, ano ? 
Není tady
morpheus napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Neni. Ty penize jsou Tveho ditete. Takze zadne pocity viny, ano ?
No ja jen,aby ta baba nakonec nepodala trestni oznameni na me za vydirani.
Není tady
Erem : Jak to myslis ? Ty ji budes vydirat ? Ty ji nemuzes rict, ze koukej mi ty stara rachejtle vyplatit co mi patri, jinak te ( umlatim, necham zavrit tveho syna, vyskrabu ti oci )... To je hloupost. Vsechno v klidku, das si jointa, prijdes k ni, reknes ze tady je rozsudek a jak to tedy budete resit a hlavne s usmevem
Pokud nenajde reseni ( coz pochybuju ) nic nerikej a podej trestni oznameni. Pokud neni uplne pitoma, tak to pochnape v prvnich 30 vterinach 
Není tady
A ted me napada holki, nerikal tu naaahodou nekdo, pokud me pamet nesali, ze cloveka za neplaceni vyzivneho nelze v nasi republice odsoudit ???
Ja nic, ja jen ze se to tu mihlo ( asyk ) nebo jsem byl zhulenej ? Mevim ...
Mozna zenu za neplaceni vyzivneho stihat nejde, ale muze ano a zde mate dukaz. Takze totok si velmi dobre zapamatuju 
Upravil(a) morpheus (25. 3. 2011 17:12)
Není tady
Erem - chceš slyšet můj názor.
Já vím, asi jsem trubka a blbá, ale já bych to nechala být. Holka je za tři měsíce vyučená. Za tři měsíce stejně nic nezmůžeš. Ten chlap je prostě vůl, s prominutím. Hele, tolik let si živila děti sama, ty tři měsíce už to vydržíš. Nejhorší máš za sebou. Vždyt to stojí jen nervy. Já bych se fakt na něho vykašlala, at se třeba po.... tento.
a tchyně, tu bych vůbec neřešila a nic jí nekopírovala a neposílala, ona za svého syna nemůže. Skoro každá tchyně se zastává svého synáčka, málokdy dá přednost snaše.
PS: Jsou to Tvoje děti a ne tchyně.
Není tady

hirondel napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Celek tvorit snad muzem, ale nejakej ten svuj pisecek bychom taky radi, ze jo?
faaaaakt ?
A ploc? A kdo?
No ja treba jo. Svuj pisecek. Sveho chlapa, svoji lopaticku... a o nic se delit nebudu. Ani s bratry, co s nima tvorim ten celek...

Není tady
erem, proč jsi pomstychtivá? Obzvláště na člověku, který s tím nemá nic společného? Výživné vaší dcery je POUZE záležitostí tebe a tvého BM. Probůh, proč do toho chceš zatahovat starou ženu a starého muže? Od nich nemáš žádné právo cokoli požadovat. A mluvit o ní tak, jak mluvíš - ta baba... Není ti hanba? Zlost na tvého BM ti i po tolika letech zatemňuje mozek? Tak se pomstíš na lidech, kterým do vašeho sporu nic není?
Jaký příklad dáváš svým dětem do jejich dalšího života, když takhle mluvíš o jejich vlastních prarodičích?
Upravil(a) majkafa (25. 3. 2011 17:30)
Ano - Majkafo - taky mě napadlo slovo pomstichtivost. A co tím Erem vyřešíš? Nic, vůbec nic. 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
hirondel napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Celek tvorit snad muzem, ale nejakej ten svuj pisecek bychom taky radi, ze jo?
faaaaakt ?
A ploc? A kdo?
No ja treba jo. Svuj pisecek. Sveho chlapa, svoji lopaticku... a o nic se delit nebudu. Ani s bratry, co s nima tvorim ten celek...
![]()
![]()
Co se říká, že chlap nepůjčuje?
Kosu a ženu 
Není tady

morpheus napsal(a):
... Zdrave jadro, jak by to nazvala Viktoria
Dekuji za duveru a kompromis... 
Není tady

dusička napsal(a):
...Co se říká, že chlap nepůjčuje?
Kosu a ženu
A ja myslela, ze to je auto, zena a fajfka. Auto se prej obcas muze pucit, zena jenom nejlepsimu kamaradovi, ale fajfka, toz fajfka prej NIKDY!
Není tady