Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#976 25. 3. 2011 13:31

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VI

majkafa napsal(a):

Už pro mě přestaly být hlášky Morpha vtipné.
Takže je pro mě čas udělat pápá.
Pápá. stolt

Vsechno jednou pomine, Majkafo. Pa, pa...

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#977 25. 3. 2011 13:34

morpheus
Babinet Klub
Web

Kdo tu zustane, nebo se prida se k Morfovi, bude patrit samo ze k elite Babinetu. Zdrave jadro, jak by to nazvala Viktoria smile Ostatni holt to psychicky nezvladli, skoda sad

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#978 25. 3. 2011 13:42

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

morpheus napsal(a):

Dusicka, kdyz ja nevim, jake cislo do sta bych asyk tak napsal sad Vyberu nahodne, jo ? Co me za posledni 2 dny nejvic potesilo, ano ? Je to cislo 59 tongue

Psychicky ,duševně, rozumově se cítíš na 59 stolt a víš co se říká, je Ti kolik,na kolik se cítíš rock dědečku

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#979 25. 3. 2011 13:49

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Kdo tu zustane, nebo se prida se k Morfovi, bude patrit samo ze k elite Babinetu. Zdrave jadro, jak by to nazvala Viktoria smile Ostatni holt to psychicky nezvladli, skoda sad

já bych se nenazvala elitou, ale zkušenou životem i zkoušenou...(nevím, jaký dát smajlík-něco uprostřed sarkasmu a smutku)

Není tady

#980 25. 3. 2011 13:53

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

já bych se nenazvala elitou, ale zkušenou životem i zkoušenou...(nevím, jaký dát smajlík-něco uprostřed sarkasmu a smutku)
obouchanou životem tillfreds

Není tady

#981 25. 3. 2011 14:05

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

morpheus napsal(a):

Dusicka, kdyz ja nevim, jake cislo do sta bych asyk tak napsal sad Vyberu nahodne, jo ? Co me za posledni 2 dny nejvic potesilo, ano ? Je to cislo 59 tongue

Psychicky ,duševně, rozumově se cítíš na 59 stolt a víš co se říká, je Ti kolik,na kolik se cítíš rock dědečku

Vazne ? A vis, ze jsi me presne vystihla ? To jsem tedy mlady pan Morpheus, o 29 let mladsi, nez mi doopravdy je smile tummenupp

Není tady

#982 25. 3. 2011 14:50

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

va

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#983 25. 3. 2011 14:52

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Vsechno jednou pomine, Majkafo. Pa, pa...

Nezapomnel jsi se usmat...nahodou? big_smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#984 25. 3. 2011 15:29

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Sokoval me rozsudek soudu,ktery me prisel ohledne neplaceni vyzivneho BM.
Za 100 tisic dluhu byl odsouzen pouze na podminku jiz podruhe.!!!!!
Jsem nepricetne nasra.na.To mame soudy.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#985 25. 3. 2011 16:02

morpheus
Babinet Klub
Web

Erem : Hlavne v klidu. Je v podmince. Nezaplati pristi mesic a jde sedet. A kolik let dostal ?

Není tady

#986 25. 3. 2011 16:08

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Erem : Hlavne v klidu. Je v podmince. Nezaplati pristi mesic a jde sedet. A kolik let dostal ?

je tam psano,ze je odsouzen k trvani jednoho roku podminene z odkladem na zkusebni dobu dvou let.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#987 25. 3. 2011 16:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Cekam,az prijde dcera,abych se s ni domluvila,ze hned v pondeli musi jit podat trestni oznameni,uz mame na to nez tri mesice nez bude dcera vyucena.

Není tady

#988 25. 3. 2011 16:22

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ten rozsudek chci okopirovat a poslat byvale tchyni a tchanovi,myslite,ze je to vydirani,kdyz budu pozadovat do 14 dnu 50 tisic jinak,ze podam nove trestni oznameni?Oni sveho syna jenom hajili a me rekli,abych si deti zivila sama.

Není tady

#989 25. 3. 2011 16:42

morpheus
Babinet Klub
Web

eremuruss napsal(a):

morpheus napsal(a):

je tam psano,ze je odsouzen k trvani jednoho roku podminene z odkladem na zkusebni dobu dvou let.

Tak to je jasne. Dostal rok s podminkou na 2 roky. Jsem stary krimos, tak to vim, ne ? Ale ja jsem v klidu, ja jsem to mel jen za potulku a za drobne nemravnosti, jako stahovani kalhotek devcatum atd..

No, ale ted vazne, co budes delat ? Pockej mesic a podej nove trestni oznameni, ze nezaplatil. Pokud je odsouzeny, tak si ho najdou i v Libii 3 metry pod zemi.

HTH, Morph

Není tady

#990 25. 3. 2011 16:43

morpheus
Babinet Klub
Web

eremuruss napsal(a):

Ten rozsudek chci okopirovat a poslat byvale tchyni a tchanovi,myslite,ze je to vydirani,kdyz budu pozadovat do 14 dnu 50 tisic jinak,ze podam nove trestni oznameni?Oni sveho syna jenom hajili a me rekli,abych si deti zivila sama.

Neni. Ty penize jsou Tveho ditete. Takze zadne pocity viny, ano ? smile

Není tady

#991 25. 3. 2011 16:58

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Neni. Ty penize jsou Tveho ditete. Takze zadne pocity viny, ano ? smile

No ja jen,aby ta baba nakonec nepodala trestni oznameni na me za vydirani.

Není tady

#992 25. 3. 2011 17:08

morpheus
Babinet Klub
Web

Erem : Jak to myslis ? Ty ji budes vydirat ? Ty ji nemuzes rict, ze koukej mi ty stara rachejtle vyplatit co mi patri, jinak te ( umlatim, necham zavrit tveho syna, vyskrabu ti oci )... To je hloupost. Vsechno v klidku, das si jointa, prijdes k ni, reknes ze tady je rozsudek a jak to tedy budete resit a hlavne s usmevem smile Pokud nenajde reseni ( coz pochybuju ) nic nerikej a podej trestni oznameni. Pokud neni uplne pitoma, tak to pochnape v prvnich 30 vterinach smile

Není tady

#993 25. 3. 2011 17:10

morpheus
Babinet Klub
Web

A ted me napada holki, nerikal tu naaahodou nekdo, pokud me pamet nesali, ze cloveka za neplaceni vyzivneho nelze v nasi republice odsoudit ??? tongue Ja nic, ja jen ze se to tu mihlo ( asyk ) nebo jsem byl zhulenej ? Mevim ...vissla Mozna zenu za neplaceni vyzivneho stihat nejde, ale muze ano a zde mate dukaz. Takze totok si velmi dobre zapamatuju tongue

Upravil(a) morpheus (25. 3. 2011 17:12)

Není tady

#994 25. 3. 2011 17:20

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Erem - chceš slyšet můj názor.
Já vím, asi jsem trubka a blbá, ale já bych to nechala být. Holka je za tři měsíce vyučená. Za tři měsíce stejně nic nezmůžeš. Ten chlap je prostě vůl, s prominutím. Hele, tolik let si živila děti sama, ty tři měsíce už to vydržíš. Nejhorší máš za sebou. Vždyt to stojí jen nervy. Já bych se fakt na něho vykašlala, at se třeba po.... tento.
a tchyně, tu bych vůbec neřešila a nic jí nekopírovala a neposílala, ona za svého syna nemůže. Skoro každá tchyně se zastává svého synáčka, málokdy dá přednost snaše.
PS: Jsou to Tvoje děti a ne tchyně.

Není tady

#995 25. 3. 2011 17:21

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

hirondel napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Celek tvorit snad muzem, ale nejakej ten svuj pisecek bychom taky radi, ze jo? reta

faaaaakt ? va A ploc? A kdo? big_smile

No ja treba jo. Svuj pisecek. Sveho chlapa, svoji lopaticku... a o nic se delit nebudu. Ani s bratry, co s nima tvorim ten celek... gloria kapitulation dumbom

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#996 25. 3. 2011 17:23

majkafa
Host

erem, proč jsi pomstychtivá? Obzvláště na člověku, který s tím nemá nic společného? Výživné vaší dcery je POUZE záležitostí tebe a tvého BM. Probůh, proč do toho chceš zatahovat starou ženu a starého muže? Od nich nemáš žádné právo cokoli požadovat. A mluvit o ní tak, jak mluvíš - ta baba... Není ti hanba? Zlost na tvého BM ti i po tolika letech zatemňuje mozek? Tak se pomstíš na lidech, kterým do vašeho sporu nic není?
Jaký příklad dáváš svým dětem do jejich dalšího života, když takhle mluvíš o jejich vlastních prarodičích?

Upravil(a) majkafa (25. 3. 2011 17:30)

#997 25. 3. 2011 17:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ano - Majkafo - taky mě napadlo slovo pomstichtivost. A co tím Erem vyřešíš? Nic, vůbec nic. dumbom

Není tady

#998 25. 3. 2011 17:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

hirondel napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Celek tvorit snad muzem, ale nejakej ten svuj pisecek bychom taky radi, ze jo? reta

faaaaakt ? va A ploc? A kdo? big_smile

No ja treba jo. Svuj pisecek. Sveho chlapa, svoji lopaticku... a o nic se delit nebudu. Ani s bratry, co s nima tvorim ten celek... gloria kapitulation dumbom

Co se říká, že chlap nepůjčuje?
Kosu a ženu stolt

Není tady

#999 25. 3. 2011 17:28

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

... Zdrave jadro, jak by to nazvala Viktoria smile Ostatni holt to psychicky nezvladli, skoda sad

Dekuji za duveru a kompromis... pussa

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1000 25. 3. 2011 17:34

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

...Co se říká, že chlap nepůjčuje?
Kosu a ženu stolt

A ja myslela, ze to je auto, zena a fajfka. Auto se prej obcas muze pucit, zena jenom nejlepsimu kamaradovi, ale fajfka, toz fajfka prej NIKDY!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí