|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ViktorkaM napsal(a):
hirondel napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
- mam o co som si koledovala, no...
![]()
A jak se o neco takoveho koleduje?
No, provokuje se. A hooodne drze, drazdi hada bosou nohou, ci jak se to rika....
Nebo jeste jinak, timto si vykoledujete cokoli, ja jsem si o Vanocich takto prisel ke kartonu panskych ochran Contex Romantic 
"Koleda, koleda, Štěpáne! Co to neseš ve džbáně? Nesu, nesu koledu, upad jsem s ní na ledu, psi se na mě sběhli, koledu mi snědli.
Co mám smutný dělati, musím jinou žebrati. Koledu mi dejte, jen se mi nesmějte!"
Není tady
Ahojky Element
Dneska jsem si na Tebe vzpomel
Ja se tu mrcasim cely den s tou veci, jak jsem psal vcera a fuuuurt mi to nejede, pritom normalne by to fungovat melo, ale nejsem z toho frustrovany, rikam si, ze uz to, co jsem odladil vcera je velky uspech a mam se za co pochvalit. Chce to dostatek casu a spravne dotazy do Guuugla
Jak se mas Ty ?
Není tady

Hm, ja jsem tuhle memu internetove nevzdelanemu mivaskovi rekla: zadame to guuuglovi, on nam to najde... A on rika: Co si mas co furt s jakymsi blbcem vypisovat... 
Není tady
morpheus napsal(a):
Ahojky Element
Ja se tu mrcasim cely den s tou veci, jak jsem psal vcera a fuuuurt mi to nejede, pritom normalne by to fungovat melo, ale nejsem z toho frustrovany, rikam si, ze uz to, co jsem odladil vcera je velky uspech a mam se za co pochvalit. Chce to dostatek casu a spravne dotazy do Guuugla
Jak se mas Ty ?
Ja se mam vcelku pracovne, ale jinak to jde.Zitra to bude horsi...ceka me srazka s tim
italem ... 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Hm, ja jsem tuhle memu internetove nevzdelanemu mivaskovi rekla: zadame to guuuglovi, on nam to najde... A on rika: Co si mas co furt s jakymsi blbcem vypisovat...
Takze ja jsem blberc ???

Není tady
Lvice napsal(a):
Morphe, sorry, když já to tady čtu už velice výjimečně. Přijde mi to jako totální nuda, promiň
. A už mi to ani nepřijde vtipný, jako dřív. Asi že 100x nic umořilo i osla
. Přeji krásný zbytek neděle
Lvice - a já si myslela ,že jenom já nemám smysl pro humor. A nejsem sama, no to mě těší 
Není tady
elementgirl napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ahojky Element
Jak se mas Ty ?
Ja se mam vcelku pracovne, ale jinak to jde.Zitra to bude horsi...ceka me srazka s tim
italem ...
Hlavne v klidu. Sledujes relaci s Italem v kuchyni ? Bo ja jo a dneska jsem se napriklad naucil, jak porcovat maso a take tatarsky biftek po italsku. No a kdyz se na neho tak divam, tak si rikam, ze to musi byt velice zajimavy narod ( vcetne mafii a podobnych zverstev
) Zitra se na neho hezky usmivej, bud sebevedoma, zapoj malinko asertivitu ( ja to delam dnes a denne ) a vymekne tak, ze Te nakonec pozve na nejlepsi kavu ve meste 
Není tady
Lvice - na reklamaci by měli mít měsíc, jestliže věc do měsíce nevyříděj,chtěj peníze zpět, máš na to nárok. Já bych jim napsala nějaký dopis a přiložila bych kopii z pošty s razítkem.
Není tady

morpheus napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Takze ja jsem blberc ???
![]()
Ale jdi ty jesito. To pan Google, precis, tobe pisu tajne, kdyz nejni doma... 
Není tady
morpheus napsal(a):
elementgirl napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ahojky Element
Jak se mas Ty ?
italem ...
Hlavne v klidu. Sledujes relaci s Italem v kuchyni ? Bo ja jo a dneska jsem se napriklad naucil, jak porcovat maso a take tatarsky biftek po italsku. No a kdyz se na neho tak divam, tak si rikam, ze to musi byt velice zajimavy narod ( vcetne mafii a podobnych zverstev
) Zitra se na neho hezky usmivej, bud sebevedoma, zapoj malinko asertivitu ( ja to delam dnes a denne ) a vymekne tak, ze Te nakonec pozve na nejlepsi kavu ve meste
Tak tohle je posledni clovek s kym bych sla na kavu to mi ver...uz jen proto, ze si mysli ze musim umet italsky kdyz jsem v Italii 
Není tady
Element - a ještě se na něho mile usmívat co 

Tomu říkám vych....nost.
Bych to tedy neuměla se chovat jinak než myslím.
Ty přece nepotřebuješ vyměknout . takže zítra až se s ním setkáš, žádný úsměv, ale prostě dělej, to, na co se cítíš. Prostě bych byla odměřená. 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
morpheus napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Takze ja jsem blberc ???
![]()
Ale jdi ty jesito. To pan Google, precis, tobe pisu tajne, kdyz nejni doma...
Viktorko - Záleží Ti na tom být vdaná? Být věrná? Být oddaná? Pokavad miluju, nedělám nic tajně. Proč taky.
Takže já osobně bych si to s tím snatkem ještě pořádně promyslela 
Není tady
Mile Babinetky, mam pro vas dalsi velice jednoduchy testik a take ukazku, jak se dokaze pocitacovy analfabet, jako jsem ja naucit pracovat s Gimpem
5. Element : Ale notak
Snad to nemyslis vazne totok ?
Nemuzes prece posuzovat cloveka podle toho jak se projevuje. Podiv se na me, projevuju se tu jak imbecil a presto by se mnou pulka Babinetu tajne rada sla na kavu !
Nejdou jen proto, ze jsou vdane, nebo zadane, nebo si jen mysli, ze se mnou stejne popiji kavu ty ostatni 
Není tady
dusička napsal(a):
Element - a ještě se na něho mile usmívat co
Tomu říkám vych....nost.
Bych to tedy neuměla se chovat jinak než myslím.Ty přece nepotřebuješ vyměknout . takže zítra až se s ním setkáš, žádný úsměv, ale prostě dělej, to, na co se cítíš. Prostě bych byla odměřená.
NO jenze ja se budu usmivat, ale asi jen proto ze mi v hlave pujde neco uplne jineho.Nase firma s nim ma veliky kontrakt, takze musim mlcet.Veskere problemy resim s mym nadrizenym a on si to resi s nim.Neni ma prace s nim o necem diskutovat.
Není tady

Ale vis, ja jsem takovej srandista..., si delam pr... z manzela, z Morfa, z Babi, a tak, vseobecne, vsude je jakasi legrace, no ni? 
Není tady
Jasně Element, to je nejlepší řešení, se prostě nerozčilovat, a neřešit, ale ten telefon ses neměla nasr.... (ničí Ti to zdraví), příště předhod jednání Tvému šéfovi, at to dořeší.
Hlavně klídek, to zmákneš.
Není tady
dusička napsal(a):
Element - a ještě se na něho mile usmívat co Tomu říkám vych....nost.
Bych to tedy neuměla se chovat jinak než myslím Ty přece nepotřebuješ vyměknout . takže zítra až se s ním setkáš, žádný úsměv, ale prostě dělej, to, na co se cítíš. Prostě bych byla odměřená.
Tak Ty si pri svych myslenkovych pochodech chlapce jen tak nenajdes
Ale OKI. Element je tam pracovne, takze musi nejak prezit. Kdyz se bude mracit, tak bude sama proti sobe, bude to urtpeni a ne pracovni cesta, ale nevim, nejsem zena 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Ale vis, ja jsem takovej srandista..., si delam pr... z manzela, z Morfa, z Babi, a tak, vseobecne, vsude je jakasi legrace, no ni?
jasně 
ale dělat si pr.... z někoho, a psát,že muže střídá jako ponožky, moc hezký není. víš, ani legrační.
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Element - a ještě se na něho mile usmívat co Tomu říkám vych....nost.
Bych to tedy neuměla se chovat jinak než myslím Ty přece nepotřebuješ vyměknout . takže zítra až se s ním setkáš, žádný úsměv, ale prostě dělej, to, na co se cítíš. Prostě bych byla odměřená.
Tak Ty si pri svych myslenkovych pochodech chlapce jen tak nenajdes
Ale OKI. Element je tam pracovne, takze musi nejak prezit. Kdyz se bude mracit, tak bude sama proti sobe, bude to urtpeni a ne pracovni cesta, ale nevim, nejsem zena
Já si chlapce ani nehledám. Já mám doma tři a ty mi bohatě stačí 
Prostě jsem taková, neumím se přetvářet, když mi je někdo nesympatický, nebudu se na něho usmívat. Proč jako? Za jakým účelem?
Jasně, Element je v práci, já myslela, že s ním má schůzku a že s ním bude diskutovat - brala jsem to jako návaznost na ten jejich telefonát. Ale už mi to vysvětlila, že s ním nepřijde do kontaktu a že se s ním bude bavit šéf. Takže je to oki.
Není tady

morpheus napsal(a):
... Podiv se na me, projevuju se tu jak imbecil a presto by se mnou pulka Babinetu tajne rada sla na kavu !
Nejdou jen proto, ze jsou vdane, nebo zadane, nebo si jen mysli, ze se mnou stejne popiji kavu ty ostatni
Teda Morfe!
A ja si az doted myslela, ze jsem jedina... 
Není tady
morpheus napsal(a):
Mile Babinetky, mam pro vas dalsi velice jednoduchy testik a take ukazku, jak se dokaze pocitacovy analfabet, jako jsem ja naucit pracovat s Gimpem
![]()
http://novy.babinet.cz/attachment.php?a … 1299440910
5. Element : Ale notakSnad to nemyslis vazne totok ?
Nemuzes prece posuzovat cloveka podle toho jak se projevuje. Podiv se na me, projevuju se tu jak imbecil a presto by se mnou pulka Babinetu tajne rada sla na kavu !
Kecáš, tohle v gimpu dělaný není. 
Není tady
dusička napsal(a):
Jasně Element, to je nejlepší řešení, se prostě nerozčilovat, a neřešit, ale ten telefon ses neměla nasr.... (ničí Ti to zdraví), příště předhod jednání Tvému šéfovi, at to dořeší.
Pokud me pamet neklame, tak totk bylo minule tematem sporu nas dvou
Byl jsem odsouzen k vykastrovani, bez anestezie za to, ze problemy neresim, a ze to neni dobre
Ja si ale na rozdil od nekterych za svym stojim a neresim je, ale taky nikomu neradim, jak to ma delat 
Není tady
dusička napsal(a):
Volal mi necekane.Na sefa jsem to uz prehodila to se neboj.Nastesti me brani takze o.k
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
morpheus napsal(a):
... Podiv se na me, projevuju se tu jak imbecil a presto by se mnou pulka Babinetu tajne rada sla na kavu !
Teda Morfe!
A ja si az doted myslela, ze jsem jedina...
Ja rikam tajne. Ty jsi takovy borec, ze to vykricis do celeho sveta ( Babinetiho ) a je Ti jedno, co si o nas lide mysli a me ostatne taky
Takova Pavla rekla, ze jedina ktera me tu zere je Viktorie a mela pravdu, Ty jsi videt a vsechno reknes narovinu, coz je fajn 
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Hlavně klídek, to zmákneš.Pokud me pamet neklame, tak totk bylo minule tematem sporu nas dvou
Byl jsem odsouzen k vykastrovani, bez anestezie za to, ze problemy neresim, a ze to neni dobre
Ja si ale na rozdil od nekterych za svym stojim a neresim je, ale taky nikomu neradim, jak to ma delat
Pracovně ano, v práci se musí držet hubu a krk a poslouchat šéfa.
V osobním životě ne. V tom je Morfe velký rozdíl. A nekecej, že jsem tu někdy psala o vykastrování atd.... si nevymýšlej na mojí osobu nic. Díky.
Vymýšlej si srandičky o sobě, ale já si nepřeju , aby ses mě bral do svoji nevymáchané h.... pusy.
A PS: Já nikomu neradím, jak co má dělat. Já tady píšu jen moje názory, každý má svůj rozum a nikdy jsem nikomu nic neradila, pokud mi neporadil o pomoc.
A třeba si jedu i já podle svého , a neposlouchám nějaké žvásty, podle kterých pojedu , od nějakého faráře. 
Není tady