Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 6. 3. 2011 20:23

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VI

ViktorkaM napsal(a):

hirondel napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

- mam o co som si koledovala, no... grater dumbom

A jak se o neco takoveho koleduje?  va

No, provokuje se. A hooodne drze, drazdi hada bosou nohou, ci jak se to rika.... reta

Nebo jeste jinak, timto si vykoledujete cokoli, ja jsem si o Vanocich takto prisel ke kartonu panskych ochran Contex Romantic tongue
"Koleda, koleda, Štěpáne! Co to neseš ve džbáně? Nesu, nesu koledu, upad jsem s ní na ledu, psi se na mě sběhli, koledu mi snědli.
Co mám smutný dělati, musím jinou žebrati. Koledu mi dejte, jen se mi nesmějte!"
tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#77 6. 3. 2011 20:26

morpheus
Babinet Klub
Web

Ahojky Element smile Dneska jsem si na Tebe vzpomel smile Ja se tu mrcasim cely den s tou veci, jak jsem psal vcera a fuuuurt mi to nejede, pritom normalne by to fungovat melo, ale nejsem z toho frustrovany, rikam si, ze uz to, co jsem odladil vcera je velky uspech a mam se za co pochvalit. Chce to dostatek casu a spravne dotazy do Guuugla smile Jak se mas Ty ?

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#78 6. 3. 2011 20:30

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Hm, ja jsem tuhle memu internetove nevzdelanemu mivaskovi rekla: zadame to guuuglovi, on nam to najde... A on rika: Co si mas co furt s jakymsi blbcem vypisovat... rodna

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#79 6. 3. 2011 20:32

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Ahojky Element smile Dneska jsem si na Tebe vzpomel smile Ja se tu mrcasim cely den s tou veci, jak jsem psal vcera a fuuuurt mi to nejede, pritom normalne by to fungovat melo, ale nejsem z toho frustrovany, rikam si, ze uz to, co jsem odladil vcera je velky uspech a mam se za co pochvalit. Chce to dostatek casu a spravne dotazy do Guuugla smile Jak se mas Ty ?

Ja se mam vcelku pracovne, ale jinak to jde.Zitra to bude horsi...ceka me srazka s tim  usch  italem ... mad

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#80 6. 3. 2011 20:36

morpheus
Babinet Klub
Web

ViktorkaM napsal(a):

Hm, ja jsem tuhle memu internetove nevzdelanemu mivaskovi rekla: zadame to guuuglovi, on nam to najde... A on rika: Co si mas co furt s jakymsi blbcem vypisovat... rodna

Takze ja jsem blberc ??? mad tongue

Není tady

#81 6. 3. 2011 20:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Lvice napsal(a):

Morphe, sorry, když já to tady čtu už velice výjimečně. Přijde mi to jako totální nuda, promiň wink. A už mi to ani nepřijde vtipný, jako dřív. Asi že 100x nic umořilo i osla big_smile. Přeji krásný zbytek neděle smile

Lvice - a já si myslela ,že jenom já nemám smysl pro humor. A nejsem sama, no to mě těší stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#82 6. 3. 2011 20:40

morpheus
Babinet Klub
Web

elementgirl napsal(a):

morpheus napsal(a):

Ja se mam vcelku pracovne, ale jinak to jde.Zitra to bude horsi...ceka me srazka s tim  usch  italem ... mad

Hlavne v klidu. Sledujes relaci s Italem v kuchyni ? Bo ja jo a dneska jsem se napriklad naucil, jak porcovat maso a take tatarsky biftek po italsku. No a kdyz se na neho tak divam, tak si rikam, ze to musi byt velice zajimavy narod ( vcetne mafii a podobnych zverstev tongue ) Zitra se na neho hezky usmivej, bud sebevedoma, zapoj malinko asertivitu ( ja to delam dnes a denne ) a vymekne tak, ze Te nakonec pozve na nejlepsi kavu ve meste smile

Není tady

#83 6. 3. 2011 20:41

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice - na reklamaci by měli mít měsíc, jestliže věc do měsíce nevyříděj,chtěj peníze zpět, máš na to nárok. Já bych jim napsala nějaký dopis a přiložila bych kopii z pošty s razítkem.

Není tady

#84 6. 3. 2011 20:45

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Ale jdi ty jesito. To pan Google, precis, tobe pisu tajne, kdyz nejni doma... pussa

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#85 6. 3. 2011 20:48

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

elementgirl napsal(a):

morpheus napsal(a):

Hlavne v klidu. Sledujes relaci s Italem v kuchyni ? Bo ja jo a dneska jsem se napriklad naucil, jak porcovat maso a take tatarsky biftek po italsku. No a kdyz se na neho tak divam, tak si rikam, ze to musi byt velice zajimavy narod ( vcetne mafii a podobnych zverstev tongue ) Zitra se na neho hezky usmivej, bud sebevedoma, zapoj malinko asertivitu ( ja to delam dnes a denne ) a vymekne tak, ze Te nakonec pozve na nejlepsi kavu ve meste smile

Tak tohle je posledni clovek s kym bych sla na kavu to mi ver...uz jen proto, ze si mysli ze musim umet italsky kdyz jsem v Italii lol

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#86 6. 3. 2011 20:50

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Element - a ještě se na něho mile usmívat co dumbomdumbomdumbomdumbom Tomu říkám vych....nost.
Bych to tedy neuměla se chovat jinak než myslím. gloria  Ty přece nepotřebuješ vyměknout . takže zítra až se s ním setkáš, žádný úsměv, ale prostě dělej, to, na co se cítíš. Prostě bych byla odměřená. stolt

Není tady

#87 6. 3. 2011 20:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

morpheus napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Ale jdi ty jesito. To pan Google, precis, tobe pisu tajne, kdyz nejni doma... pussa

Viktorko - Záleží Ti na tom být vdaná? Být věrná? Být oddaná? Pokavad miluju, nedělám nic tajně. Proč taky.
Takže já osobně bych si to s tím snatkem ještě pořádně promyslela stolt

Není tady

#88 6. 3. 2011 20:53

morpheus
Babinet Klub
Web

Mile Babinetky, mam pro vas dalsi velice jednoduchy testik a take ukazku, jak se dokaze pocitacovy analfabet, jako jsem ja naucit pracovat s Gimpem tongue

http://novy.babinet.cz/attachment.php?attachmentid=3017&d=1299440910

5. Element : Ale notak tongue Snad to nemyslis vazne totok ? smile Nemuzes prece posuzovat cloveka podle toho jak se projevuje. Podiv se na me, projevuju se tu jak imbecil a presto by se mnou pulka Babinetu tajne rada sla na kavu ! lol Nejdou jen proto, ze jsou vdane, nebo zadane, nebo si jen mysli, ze se mnou stejne popiji kavu ty ostatni big_smile

Není tady

#89 6. 3. 2011 20:53

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Element - a ještě se na něho mile usmívat co dumbomdumbomdumbomdumbom Tomu říkám vych....nost.
Bych to tedy neuměla se chovat jinak než myslím. gloria  Ty přece nepotřebuješ vyměknout . takže zítra až se s ním setkáš, žádný úsměv, ale prostě dělej, to, na co se cítíš. Prostě bych byla odměřená. stolt

NO jenze ja se budu usmivat, ale asi jen proto ze mi v hlave pujde neco uplne jineho.Nase firma s nim ma veliky kontrakt, takze musim mlcet.Veskere problemy resim s mym nadrizenym a on si to resi s nim.Neni ma prace s nim o necem diskutovat.

Není tady

#90 6. 3. 2011 20:56

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Ale vis, ja jsem takovej srandista..., si delam pr... z manzela, z Morfa, z Babi, a tak, vseobecne, vsude je jakasi legrace, no ni? reta

Není tady

#91 6. 3. 2011 20:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jasně Element, to je nejlepší řešení, se prostě nerozčilovat, a neřešit, ale ten telefon ses neměla nasr.... (ničí Ti to zdraví), příště předhod jednání Tvému šéfovi, at to dořeší.
Hlavně klídek, to zmákneš.

Není tady

#92 6. 3. 2011 20:56

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Element - a ještě se na něho mile usmívat co Tomu říkám vych....nost.
Bych to tedy neuměla se chovat jinak než myslím Ty přece nepotřebuješ vyměknout . takže zítra až se s ním setkáš, žádný úsměv, ale prostě dělej, to, na co se cítíš. Prostě bych byla odměřená.

lol Tak Ty si pri svych myslenkovych pochodech chlapce jen tak nenajdes tongue Ale OKI. Element je tam pracovne, takze musi nejak prezit. Kdyz se bude mracit, tak bude sama proti sobe, bude to urtpeni a ne pracovni cesta, ale nevim, nejsem zena wink

Není tady

#93 6. 3. 2011 20:57

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

Ale vis, ja jsem takovej srandista..., si delam pr... z manzela, z Morfa, z Babi, a tak, vseobecne, vsude je jakasi legrace, no ni? reta

jasně reta
ale dělat si pr.... z někoho, a psát,že muže střídá jako ponožky, moc hezký není. víš, ani legrační.

Není tady

#94 6. 3. 2011 20:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Element - a ještě se na něho mile usmívat co Tomu říkám vych....nost.
Bych to tedy neuměla se chovat jinak než myslím Ty přece nepotřebuješ vyměknout . takže zítra až se s ním setkáš, žádný úsměv, ale prostě dělej, to, na co se cítíš. Prostě bych byla odměřená.

lol Tak Ty si pri svych myslenkovych pochodech chlapce jen tak nenajdes tongue Ale OKI. Element je tam pracovne, takze musi nejak prezit. Kdyz se bude mracit, tak bude sama proti sobe, bude to urtpeni a ne pracovni cesta, ale nevim, nejsem zena wink

Já si chlapce ani nehledám. Já mám doma tři a ty mi bohatě stačí reta
Prostě jsem taková, neumím se přetvářet, když mi je někdo nesympatický, nebudu se na něho usmívat. Proč jako? Za jakým účelem?
Jasně, Element je v práci, já myslela, že s ním má schůzku a že s ním bude diskutovat - brala jsem to jako návaznost na ten jejich telefonát. Ale už mi to vysvětlila, že s ním nepřijde do kontaktu a že se s ním bude bavit šéf. Takže je to oki.

Není tady

#95 6. 3. 2011 21:00

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

... Podiv se na me, projevuju se tu jak imbecil a presto by se mnou pulka Babinetu tajne rada sla na kavu ! lol Nejdou jen proto, ze jsou vdane, nebo zadane, nebo si jen mysli, ze se mnou stejne popiji kavu ty ostatni big_smile

Teda Morfe! dumbom A ja si az doted myslela, ze jsem jedina... grater

Není tady

#96 6. 3. 2011 21:00

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Mile Babinetky, mam pro vas dalsi velice jednoduchy testik a take ukazku, jak se dokaze pocitacovy analfabet, jako jsem ja naucit pracovat s Gimpem tongue

http://novy.babinet.cz/attachment.php?a … 1299440910

5. Element : Ale notak tongue Snad to nemyslis vazne totok ? smile Nemuzes prece posuzovat cloveka podle toho jak se projevuje. Podiv se na me, projevuju se tu jak imbecil a presto by se mnou pulka Babinetu tajne rada sla na kavu ! lol Nejdou jen proto, ze jsou vdane, nebo zadane, nebo si jen mysli, ze se mnou stejne popiji kavu ty ostatni big_smile

Kecáš, tohle v gimpu dělaný není. rock

Není tady

#97 6. 3. 2011 21:00

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Jasně Element, to je nejlepší řešení, se prostě nerozčilovat, a neřešit, ale ten telefon ses neměla nasr.... (ničí Ti to zdraví), příště předhod jednání Tvému šéfovi, at to dořeší.

Pokud me pamet neklame, tak totk bylo minule tematem sporu nas dvou smile Byl jsem odsouzen k vykastrovani, bez anestezie za to, ze problemy neresim, a ze to neni dobre tongue Ja si ale na rozdil od nekterych za svym stojim a neresim je, ale taky nikomu neradim, jak to ma delat smile

Není tady

#98 6. 3. 2011 21:01

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Volal mi necekane.Na sefa jsem to uz prehodila to se neboj.Nastesti me brani takze o.k

Není tady

#99 6. 3. 2011 21:02

morpheus
Babinet Klub
Web

ViktorkaM napsal(a):

morpheus napsal(a):

... Podiv se na me, projevuju se tu jak imbecil a presto by se mnou pulka Babinetu tajne rada sla na kavu ! lol Nejdou jen proto, ze jsou vdane, nebo zadane, nebo si jen mysli, ze se mnou stejne popiji kavu ty ostatni big_smile

Teda Morfe! dumbom A ja si az doted myslela, ze jsem jedina... grater

Ja rikam tajne. Ty jsi takovy borec, ze to vykricis do celeho sveta ( Babinetiho ) a je Ti jedno, co si o nas lide mysli a me ostatne taky smile Takova Pavla rekla, ze jedina ktera me tu zere je Viktorie a mela pravdu, Ty jsi videt a vsechno reknes narovinu, coz je fajn smile

Není tady

#100 6. 3. 2011 21:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Pokud me pamet neklame, tak totk bylo minule tematem sporu nas dvou smile Byl jsem odsouzen k vykastrovani, bez anestezie za to, ze problemy neresim, a ze to neni dobre tongue Ja si ale na rozdil od nekterych za svym stojim a neresim je, ale taky nikomu neradim, jak to ma delat smile

Pracovně ano, v práci se musí držet hubu a krk a poslouchat šéfa.
V osobním životě ne. V tom je Morfe velký rozdíl. A nekecej, že jsem tu někdy psala o vykastrování atd.... si nevymýšlej na mojí osobu nic. Díky.
Vymýšlej si srandičky o sobě, ale já si nepřeju , aby ses mě bral do svoji nevymáchané h.... pusy.
A PS: Já nikomu neradím, jak co má dělat. Já tady píšu jen moje názory, každý má svůj rozum a nikdy jsem nikomu nic neradila, pokud mi neporadil o pomoc.
A třeba si jedu i já podle svého , a neposlouchám nějaké žvásty, podle kterých pojedu , od nějakého faráře. reta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí