29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
morpheus napsal(a):
5. Element : A to Te rozhodilo ? To mi prijde jako ve Francii
Oni anglicky umi, ale zasadne nemluvi ocekavaji, ze cizinec bude umet francouzsky. Jen my jsme tu takovi pitomci, kteri se klani nemcourum a posluhujeme jim, misto abychom je kopali do zadku a posilali zpatky do nemecka naucit se cesky.
Vis ja jim sem prijela pomoct.Navic oni za to neplati ani korunu.To jen nase firma to plati.A chovat se takhle?
Není tady
5. Element : Hezky se vypinkej a uz na to nemysli Ja mam jeste spoustu prace, nefunguje jedna vec, kterou chci dneska a zitra doladit a pristi tyden to snad nasadim u zakaznika.
Dobrou noc vsem
Není tady
tak dobrou
Není tady
Dobre ranko
Nejlepsim trestem pro skolaky je zabavit mobil i pocitac a vyhnat do prirody ! Takze pokud budete chtit sva ditka dokonale potrestat za spatne znamky, tak sbalit a vyrazit na vylet, kdovi zda jim timto spis neprospejete
Není tady
A je to tu Mam pro vas dalsi cast testu pro chytre uzivatele Babinetu. Tak ted jsem na vas zvedaf
Zatim se moc nezapojujete, mozna nemate zajem ( to by jste mi asyk taktne naznacily ) nebo doma tajne tisknete a lustite se svymi manzeli, kdo vi, ozhodne jeste neni konec. I kdyz se to pokusila zkazit nase krasna Helena, verim, ze jste se na spravne odpovedi na mem webu nepodivaly
Není tady
Rozhovor se spolubydlou ( prase Morph ji osahava u myti nadobi )
Ja : No Ty si ale chutnucka...
Ona : Mohol by si sa takto sapat po me aj za 10, 20 rokov ?
Ja : Mno, za 20 nie, to uz budes stara breca, ale za 10 urcite
Ona : No dovol ?
Ja : Nepoznas srandu ? Uz Ta niekedy niekto pomiloval pri umyvani riadu ?
Ona : Nie nejde to, mam velmi horucu vodu !
Tak ja vam nevim pratele...
Není tady
Pandorraa se přímo rodinnými konstelacem nezabývá, ale nějakou si už pravda postavila . Já radit nemohu, neoslovilo mne to, neabsolvovala jsem
.
Morphe, já na naznačování moc nejsem, za mně - it´s stupid . Kočičky mě holt neberou no.....
Představ si, jak jsem dopadla s reklamací. Prý ji zaevidovali 23.2., přestože mám doklad od České pošty, že předala firmě výrobek 31.1. To j šokující, co ? Asi mi nezbyde nic jiného, než si počkat půl roku, než laskavě ona firma reklamaci vyřídí.
No a na závěr, možná, že kdybys ten riad umyl místo ní, tak by si dala říct .
Není tady
Lvice : Pikacovina Ona me k nadobi nepusti, uz jsem to tu psal. Mohu ho umyt jen kdyz neni doma, pac mi furt rika, ze co svet svetem stoji, tuto praci furt delala zena a ze az odjede na vikend na Slovensko, ze si mohu myt nadobi podle libosti.
Ja ji nemusim premlouvat, aby si dala rict, nikdy v zivote jsem ji o to prosit nemusel Kdyby delala drahoty tak je Morph uz davno u jine zeny, nebo taky ne, zalezelo by, zda by varila lepe, nez ta moje
pac ja strasne rad jim.
JJ, ale tu nejde ani tak o kocky, klidne to mohli byt napriklad pejsci, nebo jezci, nebo krecci, kocka je vsak velice oblibene zviratko k jakekoli prezentaci cehokoli napriklad programatori je casto s oblibou vyuzivaji pro demonstraci jak napsat tridu, metodu atd..
Není tady
Suprovy rozhovor se spolubydlou Pote, co jsem vysel ze sprchy a davam si svuj oblibeny deodorant
Ja : Zahrajem si fotbalek, ako ten borec v tej reklame ?
Ona : A dokazes to ?
Ja : No, je to dost hranate, nevjeeem...
Ona : ( smich a sviti ji ocicka )
Ja : A stejne nam tu chyba ten borec s tou kocenou s nakupnym kosickom, takze by to bolo stejne na pikaču, jakze sa ten chlapik vola ?
Ona : Zinedine Yazid Zidane
Ja : Ano, on. Leda ze by k nam prisiel aj s jeho prekrasnou manzelkou na grupac
Ona : ( ticho )
Ja : Alek ked o tom tak premyslam, oni by sa nam dvom na nejaky grupac vybodli, ze ?
Ona : ( ticho )
Ja : Ale stejne by to bola parada. Ty by si si vrzla so sympatickym fotbalistou a ja zase s jeho super dokonalou zenuskou Veronikou, Boze uplne si to viem predstavit !
Ona : ( urazene a nasrane ) A to mi vravis 10 minut po peknom milovani ?
Ja : Ano
Ona : Tak si pekne prasa Morfisko!!! a pre mlieko so mozes ist s tou ( ..doplnte si vhodne sproste slovo.. ) Veronique !
Tak ja vam nevim pratele, mate to doma stejne ? Ja myslim ze ne - tim jen potvrdite vyjimecnost Morphea
Upravil(a) morpheus (6. 3. 2011 13:41)
Není tady
Ja mam doma momentalne pruser jak vrata, a svadba asik nebude, ani spolocne byvanie, ani nic nebude, lebo... a vobec ma to nesokovalo - mam o co som si koledovala, no...
Není tady
Morphe, sorry, když já to tady čtu už velice výjimečně. Přijde mi to jako totální nuda, promiň . A už mi to ani nepřijde vtipný, jako dřív. Asi že 100x nic umořilo i osla
. Přeji krásný zbytek neděle
Není tady
jj lvice, takových nás bude asi víc
Není tady
Lvice : na to mas samozrejme pravo - necist to Ja to taky nectu, ver mi
ja sem jen vkladam prispevky a co se s nema deje pak, je mi nejak jedno. Mozna se setkame nekdy na nejakem duchaplnejsim chlivku, mej se hezky
Viktoria : No vyzvidat nebudu, nejsem Babineti drbna, abych to pak siril dal pres SZ, snad jen to, ze svatba neni dulezita a jako verici vis, ze pokud Buh neco nechce, tak to mit nebudes. Ale jinak teda aspom pusinku
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Ja mam doma momentalne pruser jak vrata, a svadba asik nebude, ani spolocne byvanie, ani nic nebude, lebo... a vobec ma to nesokovalo - mam o co som si koledovala, no...
![]()
ty ses vůbec, ale vůbec nepoučila.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jj lvice, takových nás bude asi víc
Pavlo, Ty jsi tu byla vseho vsudy 2 x ? Bude mi sice po Tobe smutno, ale z Nuselaku kvuli tomu neskocim
Není tady
morfe a co ? proč mi to vůbec píšeš
Není tady
Ppavlaa : Molzna proto, ze Te tajne miluju ? Ale zasek ne az tak abych se kvuli Tobe napriklad věšel
Není tady
Morphe, dočetla jsem knížku od Terryho Pratchetta a Gray Jolliffe - Nefalšovaná kočka.
Doporučuji.
morfe, ty miluješ úplně každou
Není tady
Majkafa : Mam ji doma ale diky !
Ppavlaa : Ano, protoze jsem Bozi ditko a vim ze "miluj blizniho sveho, jako sebe sameho".
Ted trocha filozofie: nemohu spachat kvuli Tobe sebevrazdu, protoze tim bych dal jasne najevo, ze Te vlastne nemiluji, to by znamenalo ze nemiluji sam sebe a tim padem nemohu milovat ani nikoho jineho
Není tady
tsss, jak můžeš filozofovat, když jde o lásku, ty seš teda romantik
Není tady
Ppavlaa : Ale musim Ti neco prozradit Dnes bych Te mohl klido polibit, to koukas co ? A vis proc ? Ponevadz jsem si koupil zbrusu novou zubni pastu a ustni vodu stejne znacky, po ktere mam pry ledove svezi dech ( rikala spolubydla, ale nevim
) tak jsem si rikal, ze by se to snad mohlo libit i mym pritelkynim
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tsss, jak můžeš filozofovat, když jde o lásku, ty seš teda romantik
Ale kdepak Ja jsem Roman Tyčka
Ale to znas, to je jeden z Morpheovych vtipku stary jak Metuzalem
Mohu to sem jeste jednou naposledy vlepit, chces ?
Není tady
Morfiku + Pajko, pruser zazehnan. Ale bylo mi tuuuuuze ouzko...
Není tady
Viktoria : A nelames to vsechno moc pres koleno ? Ja nevim, jen se domnivam. Me kdyz ve vztahu blika cervena kontrolka, davam ruce pryc a jdu jinam, pac to smrdi peknym pruserem, ze ktereho se jen tak nedostanu, zrovna vcera jsem tu moji opatrnost trosku popisoval. Ale nezajima me, jak to mate, takze strilim od boku A kdyz budes chtit neco napsat, vis kde me najdes, sem to psat vazne nemusis
Není tady