Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 5. 3. 2011 23:06

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VI

morpheus napsal(a):

5. Element : A to Te rozhodilo ? To mi prijde jako ve Francii smile Oni anglicky umi, ale zasadne nemluvi ocekavaji, ze cizinec bude umet francouzsky. Jen my jsme tu takovi pitomci, kteri se klani nemcourum a posluhujeme jim, misto abychom je kopali do zadku a posilali zpatky do nemecka naucit se cesky.

Vis ja jim sem prijela pomoct.Navic oni za to neplati ani korunu.To jen nase firma to plati.A chovat se takhle?

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#27 5. 3. 2011 23:23

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

5. Element : Hezky se vypinkej a uz na to nemysli pussa Ja mam jeste spoustu prace, nefunguje jedna vec, kterou chci dneska a zitra doladit a pristi tyden to snad nasadim u zakaznika.

Dobrou noc vsem smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#28 5. 3. 2011 23:24

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

tak dobrou

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#29 6. 3. 2011 8:31

morpheus
Babinet Klub
Web

Dobre ranko tongue

Nejlepsim trestem pro skolaky je zabavit mobil i pocitac a vyhnat do prirody ! lol Takze pokud budete chtit sva ditka dokonale potrestat za spatne znamky, tak sbalit a vyrazit na vylet, kdovi zda jim timto spis neprospejete tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#30 6. 3. 2011 8:53

morpheus
Babinet Klub
Web

A je to tu smile Mam pro vas dalsi cast testu pro chytre uzivatele Babinetu. Tak ted jsem na vas zvedaf tongue Zatim se moc nezapojujete, mozna nemate zajem ( to by jste mi asyk taktne naznacily )  nebo doma tajne tisknete a lustite se svymi manzeli, kdo vi, ozhodne jeste neni konec. I kdyz se to pokusila zkazit nase krasna Helena, verim, ze jste se na spravne odpovedi na mem webu nepodivaly tongue

http://novy.babinet.cz/attachment.php?attachmentid=2993&d=1299397636

Není tady

#31 6. 3. 2011 11:34

morpheus
Babinet Klub
Web

Rozhovor se spolubydlou ( prase Morph ji osahava u myti nadobi )  lol
Ja : No Ty si ale chutnucka...
Ona : Mohol by si sa takto sapat po me aj za 10, 20 rokov ?
Ja : Mno, za 20 nie, to uz budes stara breca, ale za 10 urcite tongue
Ona : No dovol ? va
Ja : Nepoznas srandu ? tongue Uz Ta niekedy niekto pomiloval pri umyvani riadu ?
Ona : Nie nejde to, mam velmi horucu vodu ! lol

Tak ja vam nevim pratele... vissla

Není tady

#32 6. 3. 2011 12:01

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Pandorraa se přímo rodinnými konstelacem nezabývá, ale nějakou si už pravda postavila big_smile. Já radit nemohu, neoslovilo mne to, neabsolvovala jsem smile.

Morphe, já na naznačování moc nejsem, za mně - it´s stupid lol. Kočičky mě holt neberou no..... wink

Představ si, jak jsem dopadla s reklamací. Prý ji zaevidovali 23.2., přestože mám doklad od České pošty, že předala firmě výrobek 31.1. To j šokující, co vissla? Asi mi nezbyde nic jiného, než si počkat půl roku, než laskavě ona firma reklamaci vyřídí.

No a na závěr, možná, že kdybys ten riad umyl místo ní, tak by si dala říct tongue.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#33 6. 3. 2011 12:35

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice : Pikacovina smile Ona me k nadobi nepusti, uz jsem to tu psal. Mohu ho umyt jen kdyz neni doma, pac mi furt rika, ze co svet svetem stoji, tuto praci furt delala zena a ze az odjede na vikend na Slovensko, ze si mohu myt nadobi podle libosti.
Ja ji nemusim premlouvat, aby si dala rict, nikdy v zivote jsem ji o to prosit nemusel wink Kdyby delala drahoty tak je Morph uz davno u jine zeny, nebo taky ne, zalezelo by, zda by varila lepe, nez ta moje tongue pac ja strasne rad jim.
JJ, ale tu nejde ani tak o kocky, klidne to mohli byt napriklad pejsci, nebo jezci, nebo krecci, kocka je vsak velice oblibene zviratko k jakekoli prezentaci cehokoli smile napriklad programatori je casto s oblibou vyuzivaji pro demonstraci jak napsat tridu, metodu atd..

Není tady

#34 6. 3. 2011 13:39

morpheus
Babinet Klub
Web

Suprovy rozhovor se spolubydlou lol Pote, co jsem vysel ze sprchy a davam si svuj oblibeny deodorant tongue
Ja : Zahrajem si fotbalek, ako ten borec v tej reklame ?
Ona : A dokazes to ?
Ja : No, je to dost hranate, nevjeeem...
Ona : ( smich a sviti ji ocicka )
Ja : A stejne nam tu chyba ten borec s tou kocenou s nakupnym kosickom, takze by to bolo stejne na pikaču, jakze sa ten chlapik vola ?
Ona : Zinedine Yazid Zidane
Ja : Ano, on. Leda ze by k nam prisiel aj s jeho prekrasnou manzelkou na grupac tongue
Ona : ( ticho )
Ja : Alek ked o tom tak premyslam, oni by sa nam dvom na nejaky grupac vybodli, ze ?
Ona : ( ticho )
Ja : Ale stejne by to bola parada. Ty by si si vrzla so sympatickym fotbalistou a ja zase s jeho super dokonalou zenuskou Veronikou, Boze uplne si to viem predstavit ! tongue
Ona : ( urazene a nasrane )  A to mi vravis 10 minut po peknom milovani ?
Ja : Ano big_smile
Ona : Tak si pekne prasa Morfisko!!! a pre mlieko so mozes ist s tou ( ..doplnte si vhodne sproste slovo.. ) Veronique ! mad

Tak ja vam nevim pratele, mate to doma stejne ? Ja myslim ze ne - tim jen potvrdite vyjimecnost Morphea tongue

Upravil(a) morpheus (6. 3. 2011 13:41)

Není tady

#35 6. 3. 2011 14:25

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Ja mam doma momentalne pruser jak vrata, a svadba asik nebude, ani spolocne byvanie, ani nic nebude, lebo... a vobec ma to nesokovalo - mam o co som si koledovala, no... grater dumbom

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#36 6. 3. 2011 14:45

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Morphe, sorry, když já to tady čtu už velice výjimečně. Přijde mi to jako totální nuda, promiň wink. A už mi to ani nepřijde vtipný, jako dřív. Asi že 100x nic umořilo i osla big_smile. Přeji krásný zbytek neděle smile

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#37 6. 3. 2011 15:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jj lvice, takových nás bude asi víc stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#38 6. 3. 2011 15:37

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice : na to mas samozrejme pravo - necist to smile Ja to taky nectu, ver mi smile ja sem jen vkladam prispevky a co se s nema deje pak, je mi nejak jedno. Mozna se setkame nekdy na nejakem duchaplnejsim chlivku, mej se hezky tongue

Viktoria : No vyzvidat nebudu, nejsem Babineti drbna, abych to pak siril dal pres SZ, snad jen to, ze svatba neni dulezita a jako verici vis, ze pokud Buh neco nechce, tak to mit nebudes. Ale jinak teda aspom pusinku pussa

Není tady

#39 6. 3. 2011 15:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

Ja mam doma momentalne pruser jak vrata, a svadba asik nebude, ani spolocne byvanie, ani nic nebude, lebo... a vobec ma to nesokovalo - mam o co som si koledovala, no... grater dumbom

ty ses vůbec, ale vůbec nepoučila.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#40 6. 3. 2011 15:38

morpheus
Babinet Klub
Web

PPavlaa napsal(a):

jj lvice, takových nás bude asi víc stolt

Pavlo, Ty jsi tu byla vseho vsudy 2 x ? Bude mi sice po Tobe smutno, ale z Nuselaku kvuli tomu neskocim tongue

Není tady

#41 6. 3. 2011 15:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

morfe a co ? proč mi to vůbec píšeš hmm

Není tady

#42 6. 3. 2011 16:05

morpheus
Babinet Klub
Web

Ppavlaa : Molzna proto, ze Te tajne miluju ? tongue Ale zasek ne az tak abych se kvuli Tobe napriklad věšel tongue

Není tady

#43 6. 3. 2011 16:05

majkafa
Host

Morphe, dočetla jsem knížku od Terryho Pratchetta a Gray Jolliffe - Nefalšovaná kočka.
Doporučuji. big_smile

#44 6. 3. 2011 16:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

morfe, ty miluješ úplně každou lol

Není tady

#45 6. 3. 2011 16:28

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : Mam ji doma ale diky ! tummenupp

Ppavlaa : Ano, protoze jsem Bozi ditko a vim ze "miluj blizniho sveho, jako sebe sameho".
Ted trocha filozofie: nemohu spachat kvuli Tobe sebevrazdu, protoze tim bych dal jasne najevo, ze Te vlastne nemiluji, to by znamenalo ze nemiluji sam sebe a tim padem nemohu milovat ani nikoho jineho smile

Není tady

#46 6. 3. 2011 16:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tsss, jak můžeš filozofovat, když jde o lásku, ty seš teda romantik vissla

Není tady

#47 6. 3. 2011 16:30

morpheus
Babinet Klub
Web

Ppavlaa : Ale musim Ti neco prozradit smile Dnes bych Te mohl klido polibit, to koukas co ? A vis proc ? Ponevadz jsem si koupil zbrusu novou zubni pastu a ustni vodu stejne znacky, po ktere mam pry ledove svezi dech ( rikala spolubydla, ale nevim tongue ) tak jsem si rikal, ze by se to snad mohlo libit i mym pritelkynim smile

Není tady

#48 6. 3. 2011 16:32

morpheus
Babinet Klub
Web

PPavlaa napsal(a):

tsss, jak můžeš filozofovat, když jde o lásku, ty seš teda romantik vissla

Ale kdepak big_smile Ja jsem Roman Tyčka smile Ale to znas, to je jeden z Morpheovych vtipku stary jak Metuzalem smile Mohu to sem jeste jednou naposledy vlepit, chces ?

Není tady

#49 6. 3. 2011 16:46

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Morfiku + Pajko, pruser zazehnan. Ale bylo mi tuuuuuze ouzko... kapitulation

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#50 6. 3. 2011 16:50

morpheus
Babinet Klub
Web

Viktoria : A nelames to vsechno moc pres koleno ? Ja nevim, jen se domnivam. Me kdyz ve vztahu blika cervena kontrolka, davam ruce pryc a jdu jinam, pac to smrdi peknym pruserem, ze ktereho se jen tak nedostanu, zrovna vcera jsem tu moji opatrnost trosku popisoval. Ale nezajima me, jak to mate, takze strilim od boku wink A kdyz budes chtit neco napsat, vis kde me najdes, sem to psat vazne nemusis smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí