29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pratele, uvitam nove sokujici udalosti. Pokud jste dostatecne vnimavi jedinci, spatrite veci, nad kteryma se rozum zastavuje
Na svem chlivecku zvu vsechny pratele i nepratele, je zde dovoleno vse, pokud se budeme drzet pravidel Babinetu. Nesnesu zde na chlivecku jakekoli napadani a urazeni, to pisu hned na zacatku, aby se pak nekteri jedinci nemohli vymlouvat, ze to nevedeli..
S diky a pranim krasneho vecera
=Morph=
PS : Spolubydla je ve sprse, uz mi oznamila, ze nepotrebuje sex 2 x za den, po moji poznamce, ze by si mela najit pritele k sobe rovneho, tzn. o 20 let starsiho, nez je ona na me vejekla,i ty sprostaku jeden. Alek sledujte :
Takovemu borci bude stacit se na ni jen podivat a bude OKI. Ona udajne sex nepotrebuje vubec pry to dela jen kvuli me, takze by mohla byt teoreticky spokojena - uplne bez sexu. Problem je, ze kdyz ona to dela kvuli me, zda se mi, ze orgasmus jen hraje ( az ho zacnu hrat ja, tak se ji z toho udela spatne !
). Takze zaver je asi takovy, ze si co nevidet najdu zenu o par let mladsi, nez je ona, plnou vasne a chuti na milovani, protoze ja kdyz mam bydlet se spolubydlou, tak za urcitych podminek - ze bude mladsi, coz fyzikalne nejde dosahnout, takze musim vymenit partnerku, nebo se bude SNAZIT byt mladsi, jinak opet vymenim partnerku. No parada, mam co delat pristi tyden...
Upravil(a) morpheus (5. 3. 2011 21:24)
Není tady
Dusicka : Tak jsem schválně projela zpět dnešek. Za celý večer jen dva otazníky. A od tebe tolik odpovědí.
Ale notak. Mam je spocitat ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : Tak jsem schválně projela zpět dnešek. Za celý večer jen dva otazníky. A od tebe tolik odpovědí.
Ale notak. Mam je spocitat ?
No tak tři nebo čtyři no. Ale to bylo všeobecně, ne na Tebe osobně. Protože já se Tu osobně nebavím. víš???
Není tady
A chci popřát v novém chlívku šokujícím záživné a šokující čtení
Není tady
Dusicko ? Precti si prvni prispevek a poprosim Te abys opravila smajla z fuck na supr. Vytrznosti tu nestrpim a uz vubec ne, aby nekdo nekomu primo na jeho osobu poslal fakovaka. Nedelam to ja a nestrpim, aby to tu kdokoli delal. Dekuji.
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicko ? Precti si prvni prispevek a poprosim Te abys opravila smajla z fuck na supr. Vytrznosti tu nestrpim a uz vubec ne, aby nekdo nekomu primo na jeho osobu poslal fakovaka. Nedelam to ja a nestrpim, aby to tu kdokoli delal. Dekuji.
Hele kamaráde, smajlík tam je v řadě, aby se používal a záleží na mém rozpoložení, kterýho si vyberu. A jestli si ho bereš na sebe, tvůj problém, já klikla na něho, protože se mi líbí.
Takže mi nebudeš poroučet, jakého smajlíka mám používat ano
Jestli že ti smajlík vadí, obrat se na moderátory, at ho vymažou z řady. Je to jen obyčejný smajlík, pod slovem výtržnost si představuju něco jiného
Upravil(a) dusička (5. 3. 2011 21:27)
Není tady
Dusicka : Jsi nenapravitelna Tak si ho pouzivej teda
Není tady
Rodinné konstelace
Můžete mi někdo napsat o tom něco víc? Děkuju
Není tady
Dusicka : To mohu, dneska jsme tu sami dva + moje spolubydla, ta to sleduje z dalsiho kompu a nechnape ale co je na tom tak sokujiciho ?
Není tady
dusička napsal(a):
Rodinné konstelace
Můžete mi někdo napsat o tom něco víc? Děkuju
Obrat se na Pandoru ta je na to profik ;)Jinak muzes zadat do googlu...najde Ti spoustu linku...
Není tady
elementgirl napsal(a):
dusička napsal(a):
Rodinné konstelace
Můžete mi někdo napsat o tom něco víc? DěkujuObrat se na Pandoru ta je na to profik ;)Jinak muzes zadat do googlu...najde Ti spoustu linku...
Ahoj Element? Tak jak? Jak válčíš? Dneska jsem si na Tebe vzpomněla
Já chtěla nějaký názor, kdo na ní byl, jaký to bylo a tak .
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : To mohu, dneska jsme tu sami dva + moje spolubydla, ta to sleduje z dalsiho kompu a nechnape
ale co je na tom tak sokujiciho ?
Co sleduje? TEbe, jak tu píšeš na babi? Tímto jí zdravím a navrhuju ji, až se bude nudit, at si přečte starší vlákna - co vás dneska šokuje
Upravil(a) dusička (5. 3. 2011 22:06)
Není tady
Dusicka : Ona to ma prectene, nektere jsme vymysleli spolu !
5. Element : Ahoj kotatko, doufam, se tam mas dobre
Není tady
dusička napsal(a):
elementgirl napsal(a):
dusička napsal(a):
Rodinné konstelace
Můžete mi někdo napsat o tom něco víc? DěkujuObrat se na Pandoru ta je na to profik ;)Jinak muzes zadat do googlu...najde Ti spoustu linku...
Ahoj Element? Tak jak? Jak válčíš? Dneska jsem si na Tebe vzpomněla
Já chtěla nějaký názor, kdo na ní byl, jaký to bylo a tak .
Tak to jo, mam pocit, ze Pandora se tim primo zabyva:) Jinak mam se docela fajnove, ale dnes jsem mela problem s jednim italem tady....takze jsem z toho trochu rozhozena...
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : Ona to ma prectene, nektere jsme vymysleli spolu !
5. Element : Ahoj kotatko, doufam, se tam mas dobre
Ahojky, ale jo jen jsem mela dnes vystup po telefonu s jednim italem prestenym...
Není tady
Element - povídej
Není tady
dusička napsal(a):
Element - povídej
no to snad ani ne tady
Není tady
5. Element : Spravne A pokud ano, tak jen vymyslene pribehy, jak to dela Morph
Italove jsou verici zdanlive pohodovy narod, ale skutecnost je mnohdy jina. Manzelstvi maskuje jejich prudke povahy a leckdy i doma to vre, nastesti vetsina paru si nesvary vyresi v posteli. proto se rika, u vas je to typicka italie, vecer se zhadaji kvuli malickosti a za hodinu se uz mucaji v posteli
Jo, jo, Italie je proste
Upravil(a) morpheus (5. 3. 2011 22:30)
Není tady
morpheus napsal(a):
5. Element : Spravne
A pokud ano, tak jen vymyslene pribehy, jak to dela Morph
Italove jsou verici zdanlive pohodovy narod, ale skutecnost je mnohdy jina. Manzelstvi maskuje jejich prudke povahy a leckdy i doma to vre, nastesti vetsina paru si nesvary vyresi v posteli. proto se rika, u vas je to typicka italie, vecer se zhadaji kvuli malickosti a za hodinu se uz mucaji v posteli
Jo, jo, Italie je proste
jenze tohle bylo v pracovni zalezitosti...
Není tady
5. Element : tak pockej, ted jsi me asyk nepochopila. Myslim Italsky narod jako celek, jake jsou povahy. Je to docela prudky, temperamentni narod, nemyslim tim, ze ital - kolega v klidu prijde, pohada se v kanclu s kolegyni a pak za hodinu skonci na registrackachj nekde v archivu, to urcite ne, i kdyz ta predstava ...
Není tady
morpheus napsal(a):
5. Element : tak pockej, ted jsi me asyk nepochopila. Myslim Italsky narod jako celek, jake jsou povahy. Je to docela prudky, temperamentni narod, nemyslim tim, ze ital - kolega v klidu prijde, pohada se v kanclu s kolegyni a pak za hodinu skonci na registrackachj nekde v archivu, to urcite ne, i kdyz ta predstava ...
Vis on me vpodstate nikdy nevidel a serval me po telefonu.A vis za co?Jak si to jako predstavuju prijet do italie a neumet ani slovo italsky, kdyz jeho zamestnanci neumi anglicky
Není tady
Upravil(a) elementgirl (5. 3. 2011 22:43)
Není tady
Upravil(a) Mikeš (5. 3. 2011 22:47)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mě dneska dorazil můj synek.
Přinesl mi boty, se slovy, že podobné by si také pořídil rád do lesa...
Já: "Ty se mnou budeš chodit do lesa na houby???"
Syn: "Ne, já tam budu chodit s Klárou na sex."
Nic proti, ať si kluk užije, v červnu mu bude 18, ale... tohle já říct v 17 letech tátovi, tak mi dá jednu po hubě...
Aspon vidis ze je fakt na holky a ne na kluky:)
Není tady
5. Element : A to Te rozhodilo ? To mi prijde jako ve Francii Oni anglicky umi, ale zasadne nemluvi ocekavaji, ze cizinec bude umet francouzsky. Jen my jsme tu takovi pitomci, kteri se klani nemcourum a posluhujeme jim, misto abychom je kopali do zadku a posilali zpatky do nemecka naucit se cesky.
Není tady