Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 3. 2011 17:21

katie69
♥------

Kolega v práci

Ahojte,

mám dojem, že vždycky, když se mi líbí nějaký chlap, tak o mě nemá zájem, a když má, tak ho ztratí. Jako nějaký zákon schválnosti. A těch, po kterých jsem opravdu toužila, není moc. A chlapy, které bych naopak chtěla jen za kamarády, a nepřitahují mě, tak po mně vyjíždí. Asi je chyba v mém chování – možná, že ty, které chci mít jako kamarády, tak se u nich nijak nestydím a chovám se přirozeně a ty, které chci, tak jsem u nich asi křečovitá nebo já nevím ...Zrovna teď je tu další – kolega z práce, ale je z jiné divize (v jiném kraji). Já jsem ve firmě krátce. Asi před čtvrt rokem jsme byli s firmou na team-buildingové akci v zahraničí, kde jsme se poprvé seznámili a pařili spolu. Byli jsme opilí – tancovali jsme, on mi říkal, že jsem hrozně sexy ženská, při tanci se ke mně tisknul, docela jsme si rozuměli a strašně to mezi námi jiskřilo, že jsem myslela, že se mi podlomí nohy. Ale nic dalšího mezi námi nebylo. Já na něj ale po té akci docela často myslela a pomyšlení na něj mě hrozně vzrušovalo.

Teď jsme jako firma byli na druhé firemní akci. Když jsme se první den uviděli, tak mě nadšeně přivítal a sjel mě takovým tím pohledem od hlavy k patě, několikrát se mi kouknul upřeně do očí ... prostě takovéty „žhavé“ pohledy. Byli jsme spolu chvíli sami. Jenže já už neměla alkohol na kuráž a mám dojem, že jsem se chovala jako totální debil. On se chová strašně suverénně, z lidí si moc hlavu neláme, všechno řekne na rovinu, i když má toho druhého urazit. Já ale najednou ani nevěděla, co si s ním mám povídat. Tak jsme buď chvilku mlčeli, nebo jsem mu něco koktala. Já už nevím, ale bylo to takové napjaté. Navíc jsem z něj pak byla tak nervózní, že jsem si třeba na stole zapomněla mobil, on si toho samozřejmě všimnul a tím svým suverénním projevem mi řek: „A co tohle? To si nevezmeš?“

Pak jsme spolu ale museli řešit něco pracovně a já z něj opět byla tak mimo, že jsem plácala nějaký nesmysly a vypadala jsem jak amatér. Po tom o mně musel ztratit i po pracovní stránce dobré mínění a musel si říkat, koho jsme to do tý firmy přijali.

Další den se zastavil za kolegyněmi a já byla s nimi a on jim začal vyprávět o svých dětech, jak ho zlobí atp. Nevím, jestli to od něj byl přede mnou úmysl, nebo opravdu chtěl poklábosit o dětech.

Já jsem odjížděla z té akce o něco dřív, tak jsem se se všemi šla rozloučit. Pár lidí sedělo v salónku a on byl v místnosti vedle a něco si tam četl, ale já o něm nevěděla. Se všemi jsem se rozloučila  a on ani nevykouknul, a to mě rozhodně musel slyšet – byl asi 3 metry ode mě. Pak jsem ho zahlídla, tak mu říkám „Je, ty jsi tu taky? Tak ahoj ...“ nebo něco takovýho a on dělal jakože o mně nevěděl a začal „ a ty už jedeš?“ 

No, to je celý. Vlastně ani nevím, co tu chci řešit. Na dlouhodobý vztah by to z praktického hlediska asi nebylo, spíš si jen užít, protože mě fakt hrozně přitahuje. A nebo s ním nemít vůbec nic, ale aspoň se před ním nechovat jako debil a neztrapňovat se v jeho očích. On má totiž ve firmě docela slovo, tak před ním nechci vypadat jako nějaký amatér. Vždycky jsem si zakládala na svém profesionálním vystupování a dobrých pracovních výsledcích.

Není tady

#2 4. 3. 2011 17:37

Pavllina
♥------

Re: Kolega v práci

Katie..vyprávěl o svých dětech..on je ženatý?

Není tady

#3 4. 3. 2011 18:25

katie69
♥------

Pavllina napsal(a):

Katie..vyprávěl o svých dětech..on je ženatý?

Není. Moc toho o něm nevím. Spíš jen z doslechu. Myslím, že je rozvedený a s dětma asi taky nežije. Asi to není úplně chlap pro dlouhodobý vztah a rodinu. Nevím, neřeším to. Ale nemůžu na něj zapomenout a pořád si přestavuju, jak se spolu dotýkáme. Nemůžu si pomoct.

Není tady

#4 5. 5. 2011 15:41

legitim
♥♥-----

Ahoj Katie,

a jak to dopadlo??? Nejaky novinky?

Není tady

#5 10. 5. 2011 16:42

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Katie, trochu se vidím v Tvém ..."chlapy, které bych naopak chtěla jen za kamarády, a nepřitahují mě, tak po mně vyjíždí". Můj názor je takový, že Tvůj kolega si chtěl užít a s takovou sexy kočkou, v jakou ses proměnila, to bylo jasné.
Pokud by byl ženatý / rozvedený, proč? Co když se rozešel se sebevědomou ženou, jejíž společnost ho doma ubíjela, a hledá něco jiného, i když svou suverenitou má blíž právě k těm sexy divám? Věř si, je přece super, že máš víc tváří a jsi inteligentní cílevědomá baba, která si zakládá na profesionálním vystupování a ví, co chce. Můžeš se "proměnit", v koho budeš chtít - kdybys takovou nebyla, šlo by to jen těžko.
Buď svá a vyčisti si hlavu třeba nějakým sportem nebo jiným odreagováním - mně to pomáhá, a uvidíš. Takový ten červík, který hlodá s otázkou Proč?, je na nic. Určitě by ses nechtěla přetvařovat kvůli chlapovi...
Hodně štěstí!

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#6 30. 6. 2013 13:02

andy75
♥♥♥----

Nechci být skeptik, ale pokusím se vyjádřit jeho myšlenkové pochody:
je mladá, pěkná,tu ještě neznám - mohl bych ji zkusit, sebevědomí mám , tak co.
- není špatná, ale mohla by být víc výřečná, víc energie - taková samice - problém, není
- nezajiskřilo, jak se jí zbavit, budu se věnovat klasickým věcem  - mám přece rodinu atd., nebudu se loučit, ještě by něco chtěla....

je to kruté, ale bývá to tak často, taky jsem to prožila,takovým chlapem se netrap, změň image, buď sebevědomá a máš klid, určitě chlapa najdeš.
Andrea

Není tady

#7 30. 6. 2013 16:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no, tak andreo, ona to od toho roku 2011, kdy tenhle problém měla, má nejspíš už dávno vyřešený.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí