18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jojo morfe, hlavně, e vy chlapi dokáete jednat vdy na rovinu, e jo ach jo
Není tady
Ano jako zadaný člověk...myslím si, e a je to jakkoliv, nikdy jsem nikoho nikam netlačila..a beru to ze svého pohledu..pokud bych měla rodinu, a měla k tomu souběný vztah se svobodným muem, byla bych ráda za chvíle kdy jsme astní..a musela bych počítat i s variantou, e přijde chvíle kdy půjde ten druhý pryč, protoe i on jednou bude chtít v uvozovkách plnohodnotný vztah, který já mu jakkéhokoliv důvodu nemůu poskytnout..a a se v ivotě rozhodne jakkoliv, měla bych to respektovat..A Morphe, ptala jsem se snad tisíckrát, napsal jsem mu ve otevřeně tak jak to cítím..jak říkám, psali jsme si dva měsíce v kuse pomalu 40 zpráv denně..pokadé kdy jsem poloila otázku proč, tak mi napsal, e má pocit, e jsem ho obětovala tím, e jsem ho vyměnila za srba..protoe jsem na něj nepodala trestní oznámení, e čekal minimálně , e se ho zeptám na jeho názor, a e v tu chvíli v podstatě pochopil, to co si nechtěl připustit, e on je mou ivotní láskou, a on je jen berličkou z jiného světa..ale e mě pořád miluje, a e je rád za kadou mou zprávu..e mu chybím, a e se se mnou sejíta v klidu si promluvit a ukončit to nedokáe..a já pomalu kadou noc probrečela, a vůbec nevěděla co s tím, nedokázala jsem utnout psaní, protoe, to srdíčko křičelo, e tam jetě nějaká ance je..ale nebyla jsem schopná myslet na nic jiného...kaou chvilku jsem zírala na mobil nebo mail...vůbec jsem to nezvládala..
Není tady
A morphe věř mi, e by to pro mě bylo daleko jednoduí dostat přímou odpověď, protoe bych to v sobě dokázala uzavřít..
Není tady
morpheus napsal(a):
Pavllina napsal(a):
Chápu, e je konec, nechci ho zpět, jen bych potřebovala tyhle jeho věty pochopit..jestli to tak opravdu cítil, nebo jestli si to vechno tím jen oddůvodňoval a nedokázal mi říct narovinu u s tebou být nechci..děkuju za názory..
Ahoj Pavli Proc se na jeho pocity nezeptas primo JEHO, ale ptas se cizich lidi na Babinetu ? To mi jaksik hlava nebere... Hlavni vlastnosti zen je, ze neumi jednat na rovinu, nepolozi partnerovi primou otazku, na kterou mohou dostat jen primou odpoved, proto se tu resi spousta takovych hlouposti kolem vztahu a diskuse vedou do /dev/null ( pro windowsaky - do kose )
HTH =Morph=
Já bych řekla, e se ho ptala, jen on prostě sbabělec nedokázal odpovědět. Proto Pavla tápe a ptá se na bbn těch, kteří s enáči zaili.
A hlavní vlastnost muů je, e kdy na nějakou otázku nechtěj odpovídat, tak prostě neodpoví.
Není tady
Pavllina napsal(a):
A morphe věř mi, e by to pro mě bylo daleko jednoduí dostat přímou odpověď, protoe bych to v sobě dokázala uzavřít..
Nikdy nemůeme vědět, co by bylo.
To je jenom tvá berlička, protoe nemá v srdci uzavřeno.
JJ potřebovala jsem vědět pohled jiných očí...stačilo by mi říct, u tě nechci...nemiluju..nebaví mě to..chci být se svou rodinou, eventuálně s někým jiným...s tím vím bych se musela smířit, ale s tímhle se srovnávám těko..
Není tady
majkafa napsal(a):
Pavllina napsal(a):
Nikdy nemůeme vědět, co by bylo.
To je jenom tvá berlička, protoe nemá v srdci uzavřeno.
Berlička...co má na mysli?
Není tady
Pavllina napsal(a):
JJ potřebovala jsem vědět pohled jiných očí...stačilo by mi říct, u tě nechci...nemiluju..nebaví mě to..chci být se svou rodinou, eventuálně s někým jiným...s tím vím bych se musela smířit, ale s tímhle se srovnávám těko..
Proč to potřebuje? Proč chce, aby ti řekl to, co chce - potřebuje ty? On není ty.
Pavllina napsal(a):
Myslím tím, e si teď myslí, e kdyby ti řekl...... e bys to v sobě dokázala uzavřít. To nemůe vědět. To si jen myslí. Nemůe vědět, co by se stalo, kdyby ti řekl cokoliv. Můe vědět jenom to, co je. Nevymlouvej se sama před sebou, e bys to v sobě dokázala uzavřít, kdyby... Kdybys chtěla, mohla, uzavřela bys to teď hned.
Dej si čas. Ale nechtěj od něj to, co ti nemůe dát. Můe to chtít jenom od sebe.
Můe chtít i od něj, ale on není povinen.
Rozumí?
majkafa napsal(a):
Pavllina napsal(a):
Proč to potřebuje? Proč chce, aby ti řekl to, co chce - potřebuje ty? On není ty.
Majko, protoe jsem to chtěla pochopit, srovnat se s tím..vědět prostě pravdu...a tak nějak vnitřně cítím, e tohle ten důvod není..
Není tady
majkafa napsal(a):
Pavllina napsal(a):
Myslím tím, e si teď myslí, e kdyby ti řekl...... e bys to v sobě dokázala uzavřít. To nemůe vědět. To si jen myslí. Nemůe vědět, co by se stalo, kdyby ti řekl cokoliv. Můe vědět jenom to, co je. Nevymlouvej se sama před sebou, e bys to v sobě dokázala uzavřít, kdyby... Kdybys chtěla, mohla, uzavřela bys to teď hned.
Dej si čas. Ale nechtěj od něj to, co ti nemůe dát. Můe to chtít jenom od sebe.
Můe chtít i od něj, ale on není povinen.
Rozumí?
Není povinen..ano má pravdu..a i pro tuhle odpověď jsem psalo tohle vlákno..děkuju..
Není tady
Doporucuju zenace vubec neresit a kdyz uz se s nejakym zapleteme, tak si jen uzivat.
Neco resit opravdu nema cenu, co by bylo, kdyby.... se vyzvejknul? Nic, zase bude rozhodovani jen na nas....
Není tady
venue napsal(a):
Doporucuju zenace vubec neresit a kdyz uz se s nejakym zapleteme, tak si jen uzivat.
Neco resit opravdu nema cenu, co by bylo, kdyby.... se vyzvejknul? Nic, zase bude rozhodovani jen na nas....
V konečné fázi je rozhodování vdy jen na nás samotných..a člověk musí umět zaplatit daň za ty pomyslné chvilky těstí...přála bych si aby to u přestalo bolet..a doufám e čas to trochu zhojí..
Není tady
Zhojí. A kdoví, třeba zůstane láska.
majkafa napsal(a):
Zhojí. A kdoví, třeba zůstane láska.
Láska v srdci...nedovedu si to představit..
Není tady
V Praze funguje podpůrná skupina pro eny ve vztahu se enatým
viz podpurneskupiny.iplace.cz
Není tady