Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 3. 2011 17:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Po rozchodu s ženatým..

jojo morfe, hlavně, že vy chlapi dokážete jednat vždy na rovinu, že jo smile ach jo

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 6. 3. 2011 22:38

Pavllina
♥------

Ano jako zadaný člověk...myslím si, že a je to jakkoliv, nikdy jsem nikoho nikam netlačila..a beru to ze svého pohledu..pokud bych měla rodinu, a měla k tomu souběžný vztah se svobodným mužem, byla bych ráda za chvíle kdy jsme šastní..a musela bych počítat i s variantou, že přijde chvíle kdy půjde ten druhý pryč, protože i on jednou bude chtít v uvozovkách plnohodnotný vztah, který já mu jakkéhokoliv důvodu nemůžu poskytnout..a a se v životě rozhodne jakkoliv, měla bych  to respektovat..A Morphe, ptala jsem se snad tisíckrát, napsal jsem mu vše otevřeně tak jak to cítím..jak říkám, psali jsme si dva měsíce v kuse pomalu 40 zpráv denně..pokaždé když jsem položila otázku proč, tak mi napsal, že má pocit, že jsem ho obětovala tím, že jsem ho vyměnila za srba..protože jsem na něj nepodala trestní oznámení, že čekal minimálně , že se ho zeptám na jeho názor, a že v tu chvíli v podstatě pochopil, to co si nechtěl připustit, že on je mou životní láskou, a on je jen berličkou z jiného světa..ale že mě pořád miluje, a že je rád za každou mou zprávu..že mu chybím, a že se se mnou sejíta v klidu si promluvit a ukončit to nedokáže..a já pomalu každou noc probrečela, a vůbec nevěděla co s tím, nedokázala jsem utnout psaní, protože, to srdíčko křičelo, že tam ještě nějaká šance je..ale nebyla jsem schopná myslet na nic jiného...kažou chvilku jsem zírala na mobil nebo mail...vůbec jsem to nezvládala..

Není tady

#28 6. 3. 2011 22:41

Pavllina
♥------

A morphe věř mi, že by to pro mě bylo daleko jednodušší dostat přímou odpověď, protože bych to v sobě dokázala uzavřít..

Není tady

#29 6. 3. 2011 23:13

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

morpheus napsal(a):

Pavllina napsal(a):

Chápu, že je konec, nechci ho zpět, jen bych potřebovala tyhle jeho věty pochopit..jestli to tak opravdu cítil, nebo jestli si to všechno tím jen oddůvodňoval a nedokázal mi říct narovinu už s tebou být nechci..děkuju za názory..

Ahoj Pavli wink Proc se na jeho pocity nezeptas primo JEHO, ale ptas se cizich lidi na Babinetu ? va To mi jaksik hlava nebere... Hlavni vlastnosti zen je, ze neumi jednat na rovinu, nepolozi partnerovi primou otazku, na kterou mohou dostat jen primou odpoved, proto se tu resi spousta takovych hlouposti kolem vztahu a diskuse vedou do /dev/null ( pro windowsaky - do kose )

HTH  =Morph=

Já bych řekla, že se ho ptala, jen on prostě sbabělec nedokázal odpovědět. Proto Pavla tápe a ptá se na bbn těch, kteří s ženáči zažili.
A hlavní vlastnost mužů je, že když na nějakou otázku nechtěj odpovídat, tak prostě neodpoví.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#30 6. 3. 2011 23:26

majkafa
Host

Pavllina napsal(a):

A morphe věř mi, že by to pro mě bylo daleko jednodušší dostat přímou odpověď, protože bych to v sobě dokázala uzavřít..

Nikdy nemůžeme vědět, co by bylo.
To je jenom tvá berlička, protože nemᚠv srdci uzavřeno.

#31 6. 3. 2011 23:32

Pavllina
♥------

JJ potřebovala jsem vědět pohled jiných očí...stačilo by mi říct, už tě nechci...nemiluju..nebaví mě to..chci být se svou rodinou, eventuálně s někým jiným...s tím vším bych se musela smířit, ale s tímhle se srovnávám těžko..

Není tady

#32 6. 3. 2011 23:36

Pavllina
♥------

majkafa napsal(a):

Pavllina napsal(a):

Nikdy nemůžeme vědět, co by bylo.
To je jenom tvá berlička, protože nemᚠv srdci uzavřeno.

Berlička...co mᚠna mysli?roll

Není tady

#33 7. 3. 2011 0:02

majkafa
Host

Pavllina napsal(a):

JJ potřebovala jsem vědět pohled jiných očí...stačilo by mi říct, už tě nechci...nemiluju..nebaví mě to..chci být se svou rodinou, eventuálně s někým jiným...s tím vším bych se musela smířit, ale s tímhle se srovnávám těžko..

Proč to potřebuješ? Proč chceš, aby ti řekl to, co chceš - potřebuješ ty? On není ty.

#34 7. 3. 2011 0:05

majkafa
Host

Pavllina napsal(a):

Myslím tím, že si teď myslíš, že kdyby ti řekl...... že bys to v sobě dokázala uzavřít. To nemůžeš vědět. To si jen myslíš. Nemůžeš vědět, co by se stalo, kdyby ti řekl cokoliv. Můžeš vědět jenom to, co je. Nevymlouvej se sama před sebou, že bys to v sobě dokázala uzavřít, kdyby... Kdybys chtěla, mohla, uzavřela bys to teď hned.
Dej si čas. Ale nechtěj od něj to, co ti nemůže dát. Můžeš to chtít jenom od sebe.
Můžeš chtít i od něj, ale on není povinen.
Rozumíš?

#35 7. 3. 2011 0:11

Pavllina
♥------

majkafa napsal(a):

Pavllina napsal(a):

Proč to potřebuješ? Proč chceš, aby ti řekl to, co chceš - potřebuješ ty? On není ty.

Majko, protože jsem to chtěla pochopit, srovnat se s tím..vědět prostě pravdu...a tak nějak vnitřně cítím, že tohle ten důvod není..

Není tady

#36 7. 3. 2011 0:14

Pavllina
♥------

majkafa napsal(a):

Pavllina napsal(a):

Myslím tím, že si teď myslíš, že kdyby ti řekl...... že bys to v sobě dokázala uzavřít. To nemůžeš vědět. To si jen myslíš. Nemůžeš vědět, co by se stalo, kdyby ti řekl cokoliv. Můžeš vědět jenom to, co je. Nevymlouvej se sama před sebou, že bys to v sobě dokázala uzavřít, kdyby... Kdybys chtěla, mohla, uzavřela bys to teď hned.
Dej si čas. Ale nechtěj od něj to, co ti nemůže dát. Můžeš to chtít jenom od sebe.
Můžeš chtít i od něj, ale on není povinen.
Rozumíš?

Není povinen..ano mᚠpravdu..a i pro tuhle odpověď jsem psalo tohle vlákno..děkuju..stolt

Není tady

#37 7. 3. 2011 12:15

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Doporucuju zenace vubec neresit a kdyz uz se s nejakym zapleteme, tak si jen uzivat.
Neco resit opravdu nema cenu, co by bylo, kdyby.... se vyzvejknul? Nic, zase bude rozhodovani jen na nas....

Není tady

#38 8. 3. 2011 22:01

Pavllina
♥------

venuše napsal(a):

Doporucuju zenace vubec neresit a kdyz uz se s nejakym zapleteme, tak si jen uzivat.
Neco resit opravdu nema cenu, co by bylo, kdyby.... se vyzvejknul? Nic, zase bude rozhodovani jen na nas....

V konečné fázi je rozhodování vždy jen na nás samotných..a člověk musí umět zaplatit daň za ty pomyslné chvilky štěstí...přála bych si aby to už přestalo bolet..a doufám že čas to trochu zhojí..

Není tady

#39 8. 3. 2011 22:06

majkafa
Host

Zhojí. A kdoví, třeba zůstane láska. smile

#40 8. 3. 2011 23:16

Pavllina
♥------

majkafa napsal(a):

Zhojí. A kdoví, třeba zůstane láska. smile

Láska v srdci...nedovedu si to představit..roll

Není tady

#41 26. 4. 2018 8:25

Elena1978
♥------

V Praze funguje podpůrná skupina pro ženy ve vztahu se ženatým
viz podpurneskupi­ny.iplace.cz

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí