27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky,mám dotaz týkající se cysty.Kojím svého syna u rok a půl a beru při kojení antikoncepci azalia,při této antikoncepci jsem MS dostávala dvakrát v měsíci ale pak jsem v září ádnou MS nedostala a ukázalo se,e mám cystu,která mi sama praskla a měsíčky jsem opět dostala v listopadu.Jene opět jsem je dva měsíce nedostala-leden,únor a tak jsem se rozhodla,e tuto antikoncepci ji brát nebudu a budem se s manou chránit jinak.Dělala jsem si 6x test,vdy dva v týdnu a vechny jsou negativní.Myslíte a měla jste některá během tak krátké doby cystu?K dr jdu a ve čtvrtek,ale straně se bojím,nechci být těhotná a tak doufám,e tolik testů by nelhalo.Předem děkuju za kadou odpověd
Není tady