18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky, tak Stelinka se umorila vecnym splhanim a spi, tak jsem zvedava, jestli bude spat 30 nebo 40 min
Ze by si ted hrala sama, tak to nehrozi, dopoledne jsem ji houpala na houpacce, tak vydrzela asi 2 minuty a byl konec a uz zase nekam rajzovala.
Driv jsem mela jistotu, ze se alespon neprizabije , kdyz se kutalela jen po zemi.
Az se vyspi, tak vyrazime ven. Dopoledne jsem ji nechala chvili na zahradce ( tam se nema o co stavet), ale to se zase cpala hlinou, takze zadna vyhra.
Není tady
Nazdárek.
Dneska bylo zase tááák hezky.
Kokosko malá nevydrí ani na houpačce?? Na tu kdy posadím Vaka, tak to mám za trest, musím houpat a houpat a houpat.....
Evi to je pech s těma bacilama zákeřnýma. Tak a je brzo líp.
Vaek dneska snad půl dne zkouel stát bez drení. Kdy sem u něj hlídkovala, tak schválně padal jak hruka, a hrozně se tomu řehnil. No veeelká sranda.
Sem zvědavá na noc. Mohla by být jak včerejí. Po delí době sme ji měli vcelku v pohodě, kojila sem jen o půl jedné a v est. Vstával o půl osmé. No a v těch est nás oba vlastně vzbudil táta, prej si troku uchrupnul, ale třepali se nám tabulky v oknech, e by teda zemětřesení???
Není tady
Ahojte,
Kokosko, to jí musí dát taky chudince někdy najíst, aby nemusela jíst hlínu... hihi
No já jsem měla vyfotit, jak se ta moje hladovějící kulička cpe drobky z mazance, které sbírala ze země, poté co v nestřeený okamik převrhla taku, co jsem měla připravenou do popelnice. Sociálku na mě!
Dnes jsme byly na návtěvě u kamarádky, co má dva kluky, jen mi jaksi opomněla říct, e jsou oba unudlení a kalou, take čekám nai první chorobu. Navíc beru ATB na zánět močáku, take nekojím a asi budu muset léčbu ukončit předčasně, abych zase kojit mohla, kdyby jí bylo patně, a má alespoň to mlíčko.
Evčo,
ty bacily jsou čímdál tím odolnějí, snad to brzy přejde... Já se upínám na léto, snad se vechno srovná.
A třeba mě někdo ukamenuje, tak prosím etrně, jsem po týdnu nevyspání psychicky labilní Jedeme na začátku června k moři. Snad se i ten ekzém zlepí...
Upravil(a) JohankaS (28. 4. 2011 20:50)
Není tady
Zítra jdeme do porodny, jsem zvědavá na váhový přírustek a taky hodlám nechat naočkovat syna, budeme na něm muset "páchat násilí". Mám v ivé paměti, jak posledně visel na klice a nelo ho ani píchnout do prstu. Má u víc ne 20 Kg a sílu.
Anička dnes zase "pro změnu" vyblindila oběd. Tak ji polévka (rozmixovaná) chutnala, e polykala rychle a lo to zase skoro ve ven.
Není tady
Teda Evi, má to ale starosti.. Dovedu si pěkně představit ten boj se synem... Já teda musím zaklepat, ná Jakub je sice posera, ale docela statečnej. Zatne zuby a drí a pak teda pláče, ale to u je větinou po vem. Překvapil mě u zubaře, měl kaz a má první plombu a prostě drel - slzy v očích, ale drel. No a váí taky asi 21kg a to má trochu přes 4 roky!
Lucie je taky uplazená. Pořád mi visí na noze. Dneska jsem nemohla nic udělat. Potřebovala jsem utřít nádobí a musela jsem ji natvrdo zavřít do postýlky. To bylo řevu! A nic ji nebaví, hračky, ani Kubovi pistole u ji nebaví... Interaktivní stoleček ji taky nebaví!
Spaní v noci taky hrůza - dnes jsme v noci hodinu a půl ponocovali.
Uklidňuji se, e je to snad jen takové blbé období.
Zub č. 7 je venku...
Není tady
Johanko ale ona taková nebyla, pokazilo se to vechno zase minulý týden kdy lezl ten zatracený zub.Lucinka je jinak miloučká, hodňoučká, baculatá holčička.
Není tady
JohankaS napsal(a):
Ahojte,
Kokosko, to jí musí dát taky chudince někdy najíst, aby nemusela jíst hlínu... hihi
No já jsem měla vyfotit, jak se ta moje hladovějící kulička cpe drobky z mazance, které sbírala ze země, poté co v nestřeený okamik převrhla taku, co jsem měla připravenou do popelnice. Sociálku na mě!
Dnes jsme byly na návtěvě u kamarádky, co má dva kluky, jen mi jaksi opomněla říct, e jsou oba unudlení a kalou, take čekám nai první chorobu. Navíc beru ATB na zánět močáku, take nekojím a asi budu muset léčbu ukončit předčasně, abych zase kojit mohla, kdyby jí bylo patně, a má alespoň to mlíčko.
Evčo,
ty bacily jsou čímdál tím odolnějí, snad to brzy přejde... Já se upínám na léto, snad se vechno srovná.
A třeba mě někdo ukamenuje, tak prosím etrně, jsem po týdnu nevyspání psychicky labilní Jedeme na začátku června k moři. Snad se i ten ekzém zlepí...
JOhanko, taky bych si dala s morem rict U nas to zatim vypada, ze Bara dostane svujprvni spacak a pojedeme pod stan :-) NO se dvema detma jsem na to zvedava..
Jinak my uz spime celou noc asi tyden, ale tvrdosijne vstavame hodne pred sestou
Není tady
ahoj holky, u nas noc taky nejaka po*na.Taky se casto budila, rano vydrzela jen 2 hodky a uz byla tak ukvicena, ze musela jit spat, nastesti docela rychle usnula, ale co z toho, kdyz bude spat jen 30 min.. To si akorat prectu BBN
Evi, treba je Anicka zvykla na caste kojeni a male porce a kdyz si pak da jidla hodne, tak blindi. Zkus ji to rozdelit treba na 2x, po mensich porcich, casteji.
Oskarko, u vas to urcite rychle prejde a zase budes mit doma spokojenou Lucinku.
Denny, bohuzel ani houpacka ji nezabavi.Ted chce jen stat a stat a nic jineho.
Není tady
Oskarko, kdyz lezou Ondraskovi zuby,tak nevim,jak se jmenuji a jen nosim,nosim a nosim a to i v noci,jakozkto je to proti zasadam,ale nechat dite rvat,kdyz vim,ze mu neco je je i na me moc.
Co se nam ten treti zoubek prorezal,tak se uz druhou noc vse vratilo do starych koleji, opet usina krasne sam v osm a dnes jsem ho budila rano v osm,hrozne se mi chtelo na toaletu,jinak by jeste spal. A opet se nebudi a krasne spinka a kdyz se probudi,tak se jen otoci a pokracuje dal,takze je videt,ze to,co se deje neni zneuzivani matky,ale jen potreba rozdelit se s bolesti.
Je pravdou,ze zatim jeste nejime tak,jako pred zoubky,ale uz alespon nezvracime,kdyz nic. Jo deti a Johanko,ja nechci byt hnusna a strasit,ale ta obdobi,co prijdou budou jeste horsi nez ta,co byla a to primo umerne veku ditete a jeho mozkovemu vyvoji.
Není tady
Dobré ránko.
Tak u nás noc super, vzbudil se v 11 a v 5, vstával v 7. To s ním kadé ráno vstává tatínek a maminku nechávají jetě hodinku dospat.
No to sem vám ani nenapsala co tak po ránu malý vyvedl tátovi: jak spolu vstávají a já zaspala, tak mně vzbudil Vakův nepřestávající řev. Tak sem vyletěla a no a malý stál opřený o záchodové dveře, zavřel tátu vevnitř, dveře se samozřejmě otvírají ven. Vaek řval jak tur za tátou a ten chudák u přemýlel, e se vysouká záchodovým okýnkem ven- no to by bylo velice zajímavé, to by dřív vyvalil zeď.
Není tady
Kokoska napsal(a):
Denny, bohuzel ani houpacka ji nezabavi.Ted chce jen stat a stat a nic jineho.
Tak u jen pořídit Stelince maličké berličky, aby pořád nepadala.
A mimochodem, dívala sem se na fotky- Stela je nááádherná. Ty její kukadla budou chlapům pěkně motat hlavu.
Není tady
Slniečko napsal(a):
Johanko,ja nechci byt hnusna a strasit,ale ta obdobi,co prijdou budou jeste horsi nez ta,co byla a to primo umerne veku ditete a jeho mozkovemu vyvoji.
Slni, já zvládnu cokoliv, jen kdy na to v noci budu mít víc jak 2 hodiny spánku v kuse!!!
Není tady
Tak k tomu Ti Johanko napisi jen tolik,ze za ty posledni tri noci,co jsem mela budicek ve chvili,kdy se mi konecne podarilo usnout,takze jsem vlastne spala vcelku maximalne 2x po hodine Te naprosto chapu a citim s Tebou.
Není tady
Nazdár, Luci opět protivná i přes den, asi bude dalí zub či co. Anebo jsou nějaké erupce na slunci!
Já se dnes ve chvilce co spala snaila okopat kousek zahrady. Cibule mi vylezla, ale mrkev ani petrel skoro ne. Je to bída. Dám těm semínkům do pondělí, jinak to celé skopu a zasázím znovu!
Zítra nastupuje zedník na stavbu. Začínáme obkládat koupelny. Take na vás nebudu mít vůbec čas.
Kokosko Stelinka je fakt KUS! Krásný fotky. To hodování na zemi nemá chybu!
Není tady
Bezim vas jen pozdravit a poprat hlavne vasim detickam celonocni spanek..zitra rano odjizdime na 10 dni k babicce na chalupu a tam budeme bez netu :-) Jsem zvedava, jestli to vydrzim :-) :-)
Není tady
Přesun .... http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=45698
Projděte nástěnku a co komu chybí, tak mi to napite.. Jinak nástěnka obsahuje jen nás co sem chodíme... Take sluný babinec - jen 2 feáky tady máme - Ondru a Vénu.
Není tady