29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak a mám po žehlení- Vašek se brzo vzbudil.
Evi dík za pochvalu foteny. To sme se zrovna vrátili z motorkářského plesu, tak byl za "drsňáka". Nemohl přece tátovi dělat ostudu v medvídkové kombinézce.
Není tady
Denny, ten zápal mám zo stafylokoka, čo u mňa býva ...
Musím pozrieť fotečky vaše.
Není tady
Denny fotky opravdu parádní, a jaké má boty na té fotce s tím tričkem.. To by ti teda náš ortoped pěkně vyhuboval.
Moje kamarádka má chlapečka stejně starého jako Vašík, taky takový macík... No a taky stojí a pokouší se chodit a prý od toho doktora pěkně dostala, že prý na chození je ještě malý.
Není tady
Vařila jsem dnes náročnější oběd, kuchyně jako po výbuchu... Vše uklidím a zalehám s Luci spát. Kubík dojede až ve 3 ze školky, tak mám jedinečnou příležitost. Cítím že melu na rezervu, oči sotva držím otevřené.
Není tady
Tak jsem dovařila buřtguláš něco rychlého ale nám moc chutná
Lůca měla k obídku brambor+mrkev+květákěpohanku a jak baštila.Teď se tady cpe piškotem a pes jí u toho asistuje
Není tady
Evi, daj recept, ešte som to nejedla Malá je zlatučká, to papá tie veľké piškoty pocukrované?
Oskárka, čo dobré si varila?
Videla som fotky oskarky aj denny, Vašík vyzerá na rok, je uplny frajer a Luci je tiež taká veľká slečna. S tým samopalom nemá chybu proste
Není tady
Dnes jsem vařila vývar z kostí a jako druhé králíka na zelenině - takovou falešnou svíčkovou s knedlíkem. Udělala jsem toho celý kastrol, bude i na zítra. Nemusím vařit...
Luci měla zeleninu s bramborem, králičí maso a ovesné vločky.... Moc chutnalo.
Zítra musím zase něco vymyslet, asi bude zase králík - oddělala jsem si žebra a udělám jí to s rýží. Tu už dlouho neměla.
Po obědě jsem si hodinku zdřímla, hned mi je líp. Ale ještě musím utřít nádobí. Jak já to umývání a utírání nenávidím. V novém bude myčka i kdyby snad na chleba nebylo!!!
Není tady
Dneska venku fakt hnus, ani jsme na procházce nebyly. Jak byla Luci nedospaná z noci, tak ochotně usnula v postýlce i dopoledne i odpoledne. Spí tak 2x2hodiny. Navečer ji už nedávám, aspoň po 7 pěkně usne sama.
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
Evi, daj recept, ešte som to nejedla
Malá je zlatučká, to papá tie veľké piškoty pocukrované?
Oskárka, čo dobré si varila?
Videla som fotky oskarky aj denny, Vašík vyzerá na rok, je uplny frajer a Luci je tiež taká veľká slečna. S tým samopalom nemá chybu proste
Adri je to jednoduchý recept a když ti to popíšu,tak to určo znáš.
Osmahnu cibulku dám červenou papriku sladkou,nakrájím si brambory na kostičky a na tu cibulku to hodím zamíchám a podliju vodou přidám bobkový list,nové koření a černý pepř kuličky a jednu kostičku masoxu vařím dokud brambory nejsou měkké přidám párek na kolečka nebo dietní salám promíchám trochu povařím a zahustím vodou s moukou ještě chvilku povařit a je hotovo.
Lůca má ty piškotys cukrem,ale ona je moc nejí spíš stim blbne a dává psovi
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Moje kamarádka má chlapečka stejně starého jako Vašík, taky takový macík... No a taky stojí a pokouší se chodit a prý od toho doktora pěkně dostala, že prý na chození je ještě malý.
No jen by mně zajímalo jak by to jako ten doktor dělal kdyby se mu celý den dítko stavělo na nohy. Asi by mu je slepil izolepou dohromady. Ale s tím jaký je Vašek divoch by asi ani toto nestačilo.
Není tady
No nevím kdy to moje děcko půjde spinkat. Vykupšaný, najezený a je zas jak z divokých vajec. Tu po mně skáče, přelízá mně tam a zpět, prdí mi na břicho a je k neutahání. Zato já sem z něj za celý den už hotová.
Evi malá je kočena.
Není tady
Tak Lucinka naštěstí odpadla o půl 8, já zase ještě musím nějak zpacifikovat toho staršího. Ted už si 15 minut čistí zuby:) Pak ještě pohádka a taky budu mít volno.
Není tady
Oskarko,2x hodky, tak to je fakt pekne....
Dneska byla S. fakt hodnoucka...teda vyzadovala pozornost,ale nekvikala a porad jen breptala mamama a nenene, docela se tim zabavala....ale musela jsem byt v dohledu.
K veceri si dala kasi,co jsme ji delala, pridala jsem ji tam trochu hruskove presnidavky a myslim, ze snedla snad 300ml
Evco, Luca je kocka.
Dneska jsem nejaka utahana, pujdu zalehnout...je docela poznat, ze manza je nemocny a ani vecer mi s malou nepomuze.
Není tady
Ahoj holky, Anička má teplotu a rýmu, tak jsme na plánovaný výlet nejeli. Po odečtu měla ráno 37,5, ale jinak vypadá spokojeně i jí jako obvykle. Celou noc se kojila po hodině, ve dne dospávala venku v kočárku a teď samozřejmě ještě nespí. Mám ji ve vaku na břiše u prsu, ale nejvíc ji zajímá šňůrka od trika.
U nás bylo hezky, jen trochu větrno, pracovala jsem venku, pálila jsem větve.
Není tady
u nás je separačná úzkosť ako vyšitá hlavne teda keď má spať, do polnoci ju uspávam a keď položím, vrieska. a dokolečka celý večer...
Není tady
me taky porad kontroluje,kde jsem.....kdyz ji mam v posteli u sebe, tak porad zaklani hlavicku a kouka, jestli tam jsem...kdzy ji dam do postylky, tak me taha za triko, at jdu zase zpatky
U nas ryma konecne dobra, odsavat snad uz nebude potreba, mela z toho uplne trauma, vzdycky jecak, jen videla vysavac...
Evi,vam preju, at se toho Anicka brzy zbavi...
Není tady
Ahojky
Tak u nás se spinká dopolední spánek tak chvíli klídek ráno jsem jí tahala od kytek pořád jí to táák láká
a ona je neodbytná no děs
Tak jsem včera přeobjednala termín na očíčko,tak jdeme až začátkem dubna.
Holky nemáte nějaká zkušenost s tou síťkou na ovoce chtěla bych jí koupit,ale nevím aby to nebyly zbytečně vyhozený peníze stojí to okolo 150kč,ale když jsem na to koukala na netu,tak mi to přijde dobrý že to ovoce spíš jen vycucá a ta dužnina tam zůstane a nedusí se s kouskama.
Není tady
Nazdárek.
Noc u nás v poho, že se párkrát vzbudí a cucne si jsem zvyklá. Hlavně že neječí.
Sem se nepochválila- od neděle už taky žvatlá mamama.Tak to mám teť furt. A předevčírem se naučil paci paci a nejradši to trénuje když ho krmim. Tak to mám věčně vyraženou lžičku z ruky, nebo má on obsah lžičky na břiše.
U nás separační úzkost není, protože je na mně přicuclý 24 hodin- jak klíšťátko. V noci taky velké kontroly. Šátrá ručkou okolo, jak nic nenašahá, tak pouští alarm.
Ještě že máme v ložnici IP kameru, večer, když vidím že se začne hýbat tak šup za ním, on si mně ohmatá a mám zas od něj chviličku klid.
Evi sítko nemáme a kupovat určitě nebudu, Vašek už hrozně rád kouše jídlo. Banán už mu nemačkám, už si ho jenom ukusuje. Akorát hlídkuju jestli nemá velký kus, aby se nedávil.
Není tady
Ahoj, tak A. spí a je chvíle klidu. Teplotu už má nižší - neměřila jsem, hrozně se u toho měření mrská.
Denny, tak gratuluji k mama. Anička umí 2 slabiky ta a da a s tím si vystačí. Naznačuje jak je veliká a pá pá, místo pá pá říká tá tá. Ale když chci někomu ukázat, že to umí, tak neukáže nic, jen kouká a směje se na mě. Když jí řeknu, řekni máma, tak řekne táta.
Evi, ani nevím, co je to za síťku, lepší je asi dávat mixovanou stravu než aby miminko cucalo z nějakého síťkovaného cumle jen šťávu. Ta síťka, to je asi na způsob, jak lidi dávali kdysi cucat dítkům v hadříku zabalené jídlo?
Není tady
eva4444 napsal(a):
Evi, ani nevím, co je to za síťku, lepší je asi dávat mixovanou stravu než aby miminko cucalo z nějakého síťkovaného cumle jen šťávu. Ta síťka, to je asi na způsob, jak lidi dávali kdysi cucat dítkům v hadříku zabalené jídlo?
Přesně tak Evi. http://www.kocarkov.cz/detail.php?zbozi=2548833
Do toho hadříku dávali mému muži v půl roce uzenou kůži ze špeku.
Není tady
Denny, tak to já jsem myslela, že se to tak dělalo ještě dříve, za mojí prababičky :-) Znám to z knihy z r. 1920, kde to autorka dost kritizuje, že se po tom kazí zuby - oni jim do toho dávali něco s medem, aby se dítě uklidnilo - předchůdce dudlíka. Od toho je asi rčení: "Sladký jako cumel."
Evčo, jestli po tom toužíš, tak zabal jídlo do bavlněné látky (třeba pleny) a omotej šňůrkou. Je to víc eko-bio než ta chemicky působící síťka a navíc zadarmo.
Není tady