1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Popravdě u bylo lépe. Stázku mi nevzali do kolky, take přítí květen budu řeit, co s ní, kdy se musím vrátit do práce (teda pokud mě vezmou). Tak se tím teď trápím a není mi do zpěvu.
O zlobení nemluvím, Stázka je děsnej fraceček
Není tady
hm Gabi, to je blby a soukr. nejaka cenove dostupna neni?
Gabi vydrz, urco bude lip
me teda nevzali loni ani starsi a letos jeste u nas zapis nebyl, ale vypada to taky pekne blede, pocitam, ze pujde az pristi rok, jeste, ze je predskolak povinny a musi ji vzit Tak platim 3x dopoledne v tydnu soukromou. S. uz by taky rada chodila, ale s plenkama mi ji asi nevezmou. Premyslela jsem, ze by v lete chodila A. jen 2x tydne a 1x tydne s ni i S., aby si zvykla.
U nas je vic uknucenejsi A., casto me to jeji fnukani vytaci do bela S. je kaskader, kam muze vleze, sama modrina a sram, ted se ji zrovna hoji sram u oka, uz ma strup dole. Je to takovy prevleceny kluk
Není tady
No pokud mě vezmou do práce, budu to muset řeit soukromou. Od ledna chci dávat Stázku na nějaká dopoledne tady do mateřského centra - mají tam něco jako předkoličku. Soukromá količka je tu taky, ale vydělávat budu jen na ni. Ale bylo by to řeení, kdybych měla jistou kolku pak od září.
Ve závisí jen na tom, zda mě vezmou do práce.
Není tady
Ahoj holky!
Akar, teda gratulace k chlapečkovi, to jste nečekali, co?
Taky bych nevěděla co s pindíkem :-)..nedávno mi kamoka říkala, at dám vyčurat jejího dvouletýho prcka a já vůbec nevěděla jak...jestli ho posadit,nebo mu ho jen podret
Gabi, jsme na tom stejně, Viktorku mi nevzali do kolky, take já jsem od přítího března fakt namydlená...půl roku být zadara doma, no mazec. A soukromá kolka se mi nevyplatí...chtěla sjem začít na částečný úvazek
Není tady
Ahojte babuchy
Akar, gratulace ke klukovi je to super, holky budou mít bráku ochranitele
Straně to letí, nedávno jsem koukala a ty jsi byla ve 13 tt, pak 18 tt a koukám, ty to má za chvilku
no vidím to u sebe jak to letí ...
Gabi, přejeme s Tobískem ve nejlepí k svátečku Stázince a posíláme hubana
Jinak taky musím pochválit Tobíska, u 10 dní chodí na nočník, začal naprosto sám, ze dne na den, ale vyprovokovalo to to, e dostal půldenní průjem a otípalo mu to prďku , tak jsem ho pak druhý den nechala běhat jen v tričku, připravila za dveře kýbl s vodou a mop, e budu furt vytírat ... a do dneka ádná nehoda!!! Sám si zajde na nočník. Máme takový hrací, tak hned sliím, e něco bylo a hlavně on si ikula sám i zatleská
ale zatím mi tu běhá pořád jen v tričku, jak mu dám slipečky, tak se počůrá, bere to jako plínku
Ale třeba kdy jde spát po obědě, tak vypije 350 kakaa a spí i tři hodiny, tak plínku má suchou a hned běí na nočník, nebo kdy jdeme na procházku, tak taky sucho. Jen ty slipky nám zatím nejdou, ale to taky příjde
Tak vám přeju hezký zbytek neděle, dobrou chu, pokud zrovna obědváte a pa pa
Není tady
Gabi tak jak? sehnala jsi nejakou skolku? drzim palce, at ti v praci vyjdou vstric se skracenym uvazkem mas praci v Kladne nebo musis nekam dojizdet?
Sito jj leti to strasne vsak ty se uz budes taky blizit ke konci 1.trimestru
Tobi je velky sikula, ze nocnik tak hezky zvlada. U nas se nocnik porad bojkotuje.
jinak vsem dekuji k chlapeckovi v patek jsem byla opet na UTZ a Dr. ho zas potvrdil, tak tam fakt asi je
Amalka trva na tom, ze se bude jmenovat Alex, ostatni jmena jsou podle ni hloupa (pravdepodobne si na to uz zvykla), tak to tak asi nechame. Pokud nas jeste neco nenapadne, tak to bude Alex. Ja se priznam, ze tentokrat jsem nad jmenama rezignovala, nechavam to plne na rozhodnuti rodiny (tim myslim - manzel a holky, spis teda Amalka). Vsechna jmena (asi tri ) ktera se mi libila, byla okamzite zavrhnuta, tak jsme to vzdala
Není tady
Akar, Alex je moc pěkné!
Já kolku nesehnala, jedině zbývá doufat, e se něco uvolní během roku. JInak holt soukromá... Práci mám v Praze, tady je to bída.
Ale mám čerstvý záitek z úřadů. Byla jsem nechat udělat Stázce pas. Sice ji mám zapsanou ve svém, ale to přestává platit po 26.6., tak mi nezbylo ne vyrazit. No a hádejte, jak dlouho jsme čekaly? 4 a půl hodiny!!!! Myslela jsem, e tam u chcípnu, Stázka ke konci zlobila a pak mi v autobude vytuhla. Vlekla jsem ji dom v náručí, těká je teda děsně
Není tady
Sito, díky za přání Stázce Nějak nevím, co koupit k narozkám, vechno máme. Tak jedině Lego Duplo Popelčin zámek. Ovem co poradit naim, to u nevím... Boty dostala k svátku, hadry máme, koloodráedlo taky, hraček tuny...
Není tady
Ahojky,
jen pro zpestření píu z nemocnice. Stázka má rotavirovou infekci. Dva dny zvracela, průjem, horečky, nechtěla nic pít... Tak jsme skončily tady. Nepovedlo se jim napíchnout třikrát kanylu na infuze, take jsme stejně musely cpát čaj po ličce. Natěstí se to pak zlomilo a infuze nebyly třeba. Nicméně jsme tady 3.den a snad nás zítra pustí...
To jsem měla o narozeninách lepí představy
Upravil(a) Gabrielle (12. 5. 2012 14:39)
Není tady
ty jo Gabi, to je nadeleni - doufam, ze uz jste doma a Stazce dodatecne vse nej k narozeninam
Není tady
Akar, gratulace k chlapečkovi. Oběma Vám přeju hodně zdravíčka, pro malého hodně mlíčka a rychlé sití s celou rodinkou. Gratulace!!!
Není tady
holky diky, jj uteklo to jak voda
porod byl v ramci moznosti OK, zas celkem rychlovka (od prvni kontrakce 3,5hodky)
Maxik mi prijde desne prtavy a o to vic, ze holky mely obe temer 4kg a on 3,5
http://img4.rajce.idnes.cz/d0408/6/6763 … .jpg?ver=0
Upravil(a) akar (21. 7. 2012 21:06)
Není tady
holky diky
no ja nevim, zatim mi to moc neprijde - dve nebo tri ja mam vyhodu, ze mam manzela doma, holky chodi obe 4x tydne do skolky na dopoledne (manzel je vozi i vyzvedava) pak jdou spat a pak jsem s nima venku
(pokud neprsi), tak se to da. Ony jsou celkem samostatne, jedna bez druhe neudela ani krok
(samozrejme se obcas pohadaji, ale jinak jsou v pohode). Zatim si opravdu nemuzu stezovat - uvidim, jak to pujde dal. Maly vetsinou ji a spi, ale jak se mu doba, kdy bude vzhuru prodluzovat, tak to bude narocnejsi. No a taky od zari budou chodit do skolky jen 2x dopoledne, tak s nima budu navic chodit alespon do dvou krouzku (co budou chodit dopoledne obe), tak budu vyrazet se trema
+ A. bude mit asi porad jeste anglictinu a pridala jsem ji od zari fletnu
Není tady
Situs ty uz jsi za pulkou to to leti, co? se ani nenadejes a budes rodit
kluci budou skveli partaci
Není tady