6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdarec holky,zase po sto letech nakukuju,jestli se tady něco děje FCB mi zase blbne,tak na to prdím a u tam nelezu,stejně je to jen rout času .Mahari,taky jsem to tady měla ráda a úplně to lo do háje Na FCB nás bylo pár,hodně holek jsme ve skupině ani neměly,tak by mě zajímalo jak se mají a co ty jejich jarńátka Co třeba Sigi,Andulka,Akar,Meryblue,Sluni,Blue......třeba sem jetě občas některá nakoukne a písně,bylo by to
Není tady
Gabi ahoooj!! Jak se máte? Co holky??? Doufám, e jste vechny zdravé...protoe jakmile zase niki nastoupila do kolky, u máme zase vicni rýmu!
Má nějaký nový fotky? Musím ti omrknout rajče
Není tady
Maharishi, dík za optání. Rýmu mám hlavně já a Stázka, Bibi se drí. Asi u má lepí imunitu jak vloni, to taky pořád nudlala. Ale uvidíme, jak bude, a nastanou plískanice.
Heslo má v SZ
Není tady
ahoj holky
kdyz jste me tak hezky odalily, tak se jdu teda naprasit i sem
jj rozhodli jsme se pro treti, i kdyz vzhledem k memu pracovnimu vytizeni to je celkem zazrak, ze se to povedlo
no ja nestiham celkem nic, proto se ani na FB nebudu prihlasovat, jsem rada, ze jsem rada
a jak se vam dari, snad jste vsichni zdravi
Není tady
Akar, teda to jsou super zprávičky
Tak moc moc drím pěstičky, a vechno je tak jak má...
GAbi, Akar, nechcete za nama na FB? My u tady skoro vůbec nejsme :-/
Máme tam svoji skupinku Babinetí Jarňátka...
Není tady
Jéé Gábi,ahojky.Po sto letech se tady ukáu a tady to teda ije .Souhlas,e FB je zabíječ času občas tam nakouknu,ale nijak mě to nebere .Co holky,jak se mají?A jak se má ty?Kde má metříky?
Přeji krásné a veselé vánoce pro vechny co sem jetě nakouknou
Není tady
vse nej do noveho roku vam vsem
Gabi jj zadarilo, prvni trimest za mnou, tak snad bude dobre.
Holky ja na FB taky nejdu, ja zajdu jen obcas sem a na diskuzi kterou mame z jarnatek08 a i to stiham jak kdy
Není tady
Ahoj holky, no koda, e se to tak zde rozpadlo...ikdy hlavní podíl má i to, jak se to zde pořád přesouvalo na nový babinet a pak zase zpět :-(
No a hlavně mě zajímá, jak se máte vy ostatní? Andulka, Meryblue, Sigi apod...
Gabi, na fotky tvých holek jsem se nedávno dívala (mmch díky za heslo :-)...teda rostou fakt do krásy... :-)
Není tady
Ahojte holky
po dlouhé době sem taky nakukuju a koukám, e se tu občas někdo mihne
zdravím vechny a vem přeji opoděně ve nej do Nového roku
Akar, velká gratulace k těhu
My se taky snaíme, ale zatím se nedaří
Holky, kde jste vechny ... ? Meryblue, Blue, Andulka, Sigi ... Hlaste se, jinak máte černý puntík
Není tady
holky diky
Gabi ale urcite nekleplo
Sito jak dlouho se snazite? drzim place, at se brzo zadari a posilam ti par tehu bacilku
Není tady
Akar, teda třetí mimčo....prosímtě, kde na to bere sílu? ...Mě by z toho asi hráblo. Ale to musí mít asi moc hodný holky, e jsi do toho la. A co to bude dotřetice? U to ví?
Není tady
Maha, no S. je pekny certik, A. byla v jejim veku vic klidna, na sebe opatrna atd. S. kam muzes tam vleze atd. je sama modrina S A. uz se da vyjit, ale kdyz si postavi hlavu, tak je taky na ranu, zacina odmlouvat atd. Tajne doufam, ze alespon letos ji do statni skolky vezmou.
No asi jak jsem byla v praci a nebyla s nema od rana do vecera, tak si clovek odvykl a nejak mi to neprijde ten spravny blazinec asi nastane pozdeji I kdyz si na druhou stranu rikam, ze jedno dite se tady uz strati
Co to je jeste nevime - ve 12tt Dr. rikal, ze vsechny deti vypadji na kluka, a min.tyden kdyz jsem byla na UTZ, tak bylo mimco v rohu a melo nozicky u sebe. Jsem z toho usoudila, ze je to stydliva holcicka Nicmene s manzou pocitame s treti holcickou, manzel ma uz dlouho vymyslene jmeno. Jediny, kdo u nas mluvi o klukovi je A., touzi po bratrickovi, tak ji to vymlouvame. Chtela jsem prekvapko, ale kvuli ni, to si to rict nechame, abychom ji na to predem pripravili. Uz zacina rikat, ze sestricka by ji nevadila, ale braska by byl lepsi, tak at je s tim smirena uz predem
Upravil(a) akar (10. 2. 2012 10:27)
Není tady
Akar, tak to máme s těma dětma podobný... Nikolka byla andílek, dalo se s ní v pohodě dělat cokoliv, ale Viki je ďábel....je troku hyperaktivní, ikdy u se trochu zklidnila. A co u vechno umí Amálka? Chodí u na nočník atak?
Co se týče těhotenství, tak ono nakonec je jedno, co to bude, hlavně, kdy bude ve ok...e?
Není tady
Maha no jo, ty druhe deti jsou nejak zivejsi (treba to treti, zas bude andilek )
A. je bez plen od dvou let i na noc, to je samostatny jedinec. Ale zrejme jsi myslela S., no tak ta na to z vysoka dlabe - na nocnik si sedne, akorat po tom co se pocurala, proste ji to v mozku jeste nesepina, tak to nechame na leto. Jo a hur mluvi nez A. v jejim veku. Teprve ted zacina vic komunikovat. Rozumi vsemu, ale moc se ji nechce. Celkove na ni musime davat vic pozor, o A. jsem se tolik nebala ji nechat samotnou si hrat, at uz doma nebo venku, u S. clovek nikdy nevi, co provede. Napr. tento tyden, jsme chteli namontovat zabranu, aby neslitli ze schodu (udelali jsme jim v podkrovi hernu) a ji nenapadlo nic jineho, nez donest detskou zidlicku a zacala to prelezat :dumdom: tak jsme to zas sundali, protoze to by se prizabila urcite. Je lepsi, kdyz lita po tech schodech tak.
Není tady
Akar, njn, kadé dítě je jiné a to třetí bude určo nejhodnějí
S tím nočníkem to nehrot, viki nechtela ani sedět na nočníku a pak najednou před 14 dny si na něj sedla a vyčurala se a od té doby do plínky nechce...ale musím říct, e má občas nehody, take máme pročůrané punčocháčky. Jinak Viki je celkem dobrá v mluvení, u začla mluvit ve větách, take se s ní dá suprově domluvit. Ikdy teda ne tak jak bych si představovala, protoe ona furt jen odmlouvá :-D
Amálka je teda koumák s tou idličkou :-D, to je fakt bezpečnějí neCHAT schodistě otevřené...NO nic, musím jít vařit...ikdy nevím, jak se mi to povede, protoe Viki mě fakt nenechá. Ona se nezabaví vůbec sama...Nikča v tomto věku klidně vydrela i hodinu u pohádky, a viki nevydrí ani znělku u kouzelné kolky . Něco s ní udělat je opravdu nemoné.
Není tady
Maha ja ten nocnik u S. nehrotim, jinak je to porad stejne, curat tam proste nebude, tak to nechame na leto.
No a Dr. mi na velkem UTZ oznamil, ze je tam kluk - jsem s velkym prekvapenim sdelila, ze si dela srandu, tak s vaznou tvari oznamil, ze v takovych vecech se nezertuja a to, ze to do te doby nebylo videt, automaticky neznamena, ze je tam holka a ze to bud videt je nebo neni a ted to videt je a je tam kluk Byla jsem z te informace tak v soku a manzel jeste vic, protoze uz vybral jmeno pro holku. Rekli jsme si, ze dokud nam to jeste nepotvrdi, ze to budem brat, ze stale nevime Ted jsem byla na KO u sveho Dr. a pry tam taky vidi kluka
Uz tomu verime vic, ale nic to nemeni na tom, ze se jmenem pro kluka to bude fuska
Není tady
Maha - obema tvym holcickam dodatecne vse nej k narozeninam
Není tady
Jů, Akar, tak teda gratulace ke klukovi - já bych asi ani nevěděla, co s ním
Ad nočník - u nás taky ádný pokrok, na nočníku Stázku neudrím ani heverem, take to neřeím, vak ona to jednou pochopí. Bibi to taky trvalo déle...
Není tady
Gabi dik, ja si taky rikam, co s nim budem delat (teda jestli tam ten kluk je )
No jo, holt nekterym detem ten nocnik trva dyl. A. byla ve dvou letech bez plenky i na noc, ale nemuzu je srovnavat, kazda je jina
A jak se vubec dari?
Není tady