6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Katka83 napsal(a):
mefinka napsal(a):
Pry FEJSBABIZNY
Jde tu někde dát: To se mi líbí! ?
Není tady
Toi
tak mi jetě nechodíme(jen kolem nábytku). Jinak jí honím po baráku, po čtyřech leze rychlostí blesku a bude hůř.. Povídáme děda, babi, máma, táta, haha(pes), baóó(balón) atd..
Jinak klasika, ve taháme ze uplíků, telefonujeme(dětský telefon) dlouho jako máma
Holky, taky jste tak unavené? Nebo jsem já u tak stará Fakt, to věčný lítání za ní a zandavání věcí co ona vyndá.. Přes týden prakticky nic neudělám - s ní to nejde.. v ohrádce má psotník, tak je mi jí tam líto. Take o víkendu, kdy je doma manel, ale ten má teď spoustu áků, take jezdí i víkendy.. No ale je doma aspoň půl dne. Těím se, a se tenhle kolotoč troku zklidní FAKT
Není tady
Ahoooooj
Adámek říká akorát TÁTA a jinak nic. Dva dny říkal KOKO (a to nevím, co bylo), ale zase přestal. A tím jsme skončili...
Není tady
Ahoj holky, takjá taky něco přidám
Peti, tak musí chodít dočítat na fb
A neboj, já jsem taky totálně pořád znavená asi zhruba od té doby, co začala malá pořádně chodit, ona je totální hyperaktivec a navíc s ní na spoustu míst nemůu...do cukráren, na zahrádky, kde jsou dětské hřitě, ani asi aquapark nehrozí...Včera jsem právě byla s oběma holkama na zahrádce na pivu (jsem si dala jedno ) , no ale byl to mazec, protoe Viki se pořád snaila vylézt na skluzavku (dost vysokou) a jezdit...já jsem ji tam posadila a ne jsem ji la dolů chytat, tak se rychle potvůrka přetočila a u jela dolů po hlavě! Za to moje druhá dcerka, o té jsem ani nevěděla...celou dobu tam krmila kozy
Jinak já vůbec přes den (pokud Viki nespí) nic neudělám, nemůu ani vařit..Ona nesnáí, kdy si z jakéhokoliv důvodu stoupnu ke kuchyňské lince, to hned se na mě pověsí a řve
Toi, taky u nás bohuel lezou zuby. Viki je neuvěřitelně protivná, vak jsi ji viděla
Není tady
Zdravím Babinet po 150-ti letech !!!!!!!!!
O holkách co si píeme na FCB vím,ale jak se má třeba Peulačka nebo Akar atd....nevíme nic. Take holky,co sem občas něco napsat
U nás vechno OK.Matýsek je číslo ,chviličku neposedí,celé dny v pohybu -někdy nestíhám
Na rajčeti mám pár nových fotek,jak jsme byli neteři na svatbě-před dvěma týdny-to jen pro ty co nechodí na FCB
Upravil(a) A-N-Y 1 (26. 6. 2011 17:01)
Není tady
Ahoj,
my se na FB domlouvame, takze se sem najednou nahrneme vsechny
My se mame taky dobre. Adamek ma dneska 13 mesicu .
Není tady
To ano, metriky mi tam taky chybi.
Není tady
Tak já jsem po dlouhé době taky nakoukla a ádná sláva teda
A kde jsou takovou dobu holky jako Blue, Meryblue, Andulka, Sigi...kde je vám konec ?
Kdyby přece jen občas někdo zael, tak mi písněte SZ, e chcete taky přidat do naí skupinky na FB
Není tady
Ahoj holky, prominte, ze vam sem lezu, jen jsem si rikala, ze skoro nepisete, to my Letnatka jaks taks jeste fungujeme. Kde jste vy? Na FB, nebo na novem Babinetu? O BLUE jsem uz hodne dlouho neslysela a docela me to mrzi, ze tu ji a dalsi zname tvare vubec nevidim.
Není tady
Ahoj Sakur,
my jsme přestěhovaný na FB v soukromé skupině a tady u se jen občas mrknem. Holky se rozprchly a u nikdo nepíe ...
Není tady
Presne, zustala nas jen hrstka "vernych"
Není tady
Gabrielle napsal(a):
No jo, vichni jsou na FB a já ho zruila Take jsem úplně mimo mísu
A proc jsi ho zrusila, Gabco? Nechces si ho znovu zalozit?
Není tady
Mefi, celý FB mi přijde prostě zbytečný... ztráta času. Sice se tam dá najít pár známých, ale stejně s větinou z nich jsem neprohodila kloudné slůvko a ty, se kterými mluvit chci, si vdycky nějak najdu.
Není tady
Njn, my bysme zůstali klidně tady, ale v podstatě, kdy sem u nikdo nechodí, tak my, co jsme zbyly, raději soukromě vykecáváme na fb
Ale je to koda, ráda jsem sem chodila...
Není tady