|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, hlásím, že jsem před chvílí zaplatila zálohu na srazík
, takže teď už jen čekáme na bližší informace a jak budeme vědět něco víc, tak dáme vědět. Jo, ještě jsme všem objednali snídaně a večeře, Mahari i Nikolce a Honzíkovi od Kačky
Kdybyste tu byl někdo, kdo si chcete vařit a nakupovat sám
tak dejte vědět a Vaši stravu zruším, ale myslím, že nikdo nebude chtít stát u sporáku víc, než je nezbytně nutné k zavaření vody na kávu

Není tady
Ahojky 
No to jsou super zprávičky
tak snad Berulka už bude taky úplně OK. 
Situ,Tobísek je šikulka-pěkně si pro dárečky ke každému dojde po svých
no vám se to už pěkně krátí-máte to za pár.Stejně se mi nechce věřit,že už budeme postupně slavit první rok,připadne mi,že to nějak hrozně rychle uteklo-mě se to zdá jako chvilička,když se tady začalo rodit a čekaly jsme na zprávy kdo už porodil.Ach jo.hrozně to letí........ 
Toši,Verunka je úžasná jak skáče po prdce
to absolutně nemá chybu 
Není tady
Mahari to je skvele, ze uz je Vikiskovi lip a Situ, u vas to same
my uz se k Dr prozatim nechystame, soplik byl zelenej jen vcera rano... asi po noci, jak se ji v nosanku nahromadil... behem dne uz jen cira voda a odpoledne nic... ted uz zase trosku sopli, ale ze vcerejskem se to neda srovnat a zase spis cira voda... uz zase okupuje svuj hraci stolecek
uz mi z te pisnicky "prace prace, sama prace" normalne hrabe
ANY ona je sice strasne srandovni, jak se plazi po prcine, ale diky tomu uz nechce vubec na brisko, tak uz se skoro ani neplazi a o lozeni si tudiz muzeme nechat jen zdat

Není tady
Toši,tak si našla svůj způsob pohybu-ona na to přijde,že je to rychlejší na kolínkách nebo ti hned začne chodit-každý prcek to má jinak.Tak to měla sestřenice u malé,vůbec jí nelezla a hned začala chodit a pak až lezla.
Matýsek začal sedat,že se přitahoval,tak jsem ho nechala a po pár dnech přišel,že je to lepší sedat tak jak se má.
Není tady

Tak jsme doma..výsledky v pátek
doufám,že jsme si z té čekárky nedotáhli další morybundus
kdyby jste nás viděli,jak jsme tam zotvírali okna,otevřely dveře
a na chodbě si vytříkávali ruce desinfekcí
i Berče 
a sami jsme měli dítko s průjmem

no nic
takže nic nového,vše děláme dobře,takže pokračujeme v Hylaku a Enterolu
v pátek výsledky ze stěru,ale asi jen to jsou stěry na salmoneu a jiný,na rotaviry se dělají spešl v nemocnici a podle stolice by neměli být hraniční,prej je u nich zapáchající stolice a kašovitě bílošedá nebo zelená stol..My si jedeme ty žlutý vajíčka s vodou 

pardon
je stále bez teplot a nezvrací,to fakt měla s toho řvaní
chůdě moje malý 
jo a kojit,kojit,kojit... to je naše záchrana,že to má takový průběh a jak se v noci budí tak má žízen,ona se totiž i díky týhle nemoci naučila konečně pít čaj..no
naučila
táhá několik cuců až se jí propadne celý dudlík a pustí se,protože neumí u toho dýchat
váha dnes 9500g(9,5 měs.) na 8 měsících měla 9700g,tak docela zůročíme ty naše kilečka 
Any B. v pytly vůbec nespí,ale je krásnej..to fakt
jsi hodná dík 
Tobíkovi gratulace k chození,je to borec
nám přicestuje aktiv. chodítko dnes
Mahu tak to je super
že už byla ucházející stolička,no já sem taky předevčírem jásala..a ouvej,ale dr. říkala že to trvá klidně i více jak týden,než se tam ty řasinky vymydlený virozou obnoví,že ten průjem může přetrvávat dlouho,třeba když už je fajn stačí cokoli mastějšího a je to zpátky
Toši Verunka je tím poskakováním po zadečku ojedinělá,je jasný že by jsi raději,aby trénovala na břiše
ale ono je to tak roztomilý
je fajn,že rýma je na ústupu.
tak jdu kotrmelína je vzhůru a šmdlá tam do chůvy
Není tady
Ahoj, tak to jsou super zprávy, venku sluníčko - co víc si přát
Gabu a vám přeju, ať jsou výtěry v pořádku 
Já dnes dopol lítala po sociálce, zdravotním, na finančáku - samá příjemná místa
.
Toši, už přišla podložka - tak se dnes večer poprvé vrhnu na shazování kil 
Tobínkovi ještě i sem gratulace k chození - je to šikulka!
Mahari, vy si to vyžíráte, ale alespoň bude už bacilama prolezlá a pak by mohl být nástup do školky ok
(v to samé doufám u Adámka :-))
Jo a dnes ve městě jsem si zas přišla jak úplněj magor (degenerace z pátého roku na MD), tak jsem se rozhodla chodit mezi lidi častěji - udělala jsem ze sebe nejednou úplnýho deb.la
ach jo.... 
Není tady
Gabu, teda to mi připomíná nás, když jdeme k dr....pořádně vyvětrat, ničeho se nedotýkat a vše zdezinfikovat 

Takže aspon víš, že roťáci to nejsou...viki měla stoličku jak popisuješ - strašně smradlavou a šedozelenou, úplně jsem z toho vždy málem hodila kosu...a nejhorší je, že nám tim posrala koberec, kterej teda moc vyčistit nejde
, ale celej jsem ho pošplíchala Sanytolem, tak snad tam žádný viry už nebudou...
Kači, tak ty se taky pouštíš do tančení?? 
Je to super věc ta podložka, co? Jsem to od J.dostala k vánocům a musím teda říct, že kila jdou dolů...jsem se dneska vážila a mám 57,5 kg...a to jsem teda týden netancovala...ale zítra už začnu. 
Není tady
JO a do měsíce bych se chtěla dostat na 56kg, pěkně do plaveček, tak snad se mi to podaří..ikdyž jsem teda zhubla tam, kde to nepotřebuju - na zadku a na prsách a to hnusný břicho se ani nehne 
Není tady
Mahar, nez na to zapomenu (se te na to chci zeptat uz dlouho). K te podlozce, jak na ni tancujes, je potreba jeste neco? Kdyz bych to chtela spojit s PC, co k tomu potrebuju? Jeste nejaky program nebo je neco u te podlozky?
Není tady
ahojky, tak snad se všechno to marodění blíží k závěru. Je to děs, co někteří ti mrňousci už museli překonat.
téda tak to si snad tu pařící podložku budu muset taky pořídit. já stále nějak nemůžu zhubnout a že je teda co!!
Toši, já bych si s tím "VeruStylem" pohybu hlavu nedělala. A rozhodně bych neřekla, že to znamená, že už nepoleze. kubík se od těch 7 mi měsíců plazil jak voják a teď když už stojí se najednou naučil lézt po 4...je to asi týden co s tím začal sám najednou z ničeho nic
Možná předbíhám, ale už jsem zařadila do jídelníčku sýr. Dnes měl ke svačince cottage a venku jsem mu zkusila dát i kidiboo a baštil spokojeně oboje.
jo a myslím, že se tu Mefi ptala na ten nekapající hrneček. Tak jestli myslíš ten bez pítka, opravdu jen hrnek, tak ten mám já. Ale zkušenosti zatím žádné. S velkým úsilím jsem ho naučila pít z pítka, tak s dalším učením ještě vyčkávám.
Není tady
JJ, Mahari, začínám s pohybem :-) Tanec je jedinej pohyb, kterej mě ba
Pak teda drobet squash a lyže, ale tím to hasne
. Jo a ještě na škole mě bral baseball...
Mefi, k té podložce jsou dvě CD (instalační a pak s těma písničkama)
Mahari 56
To na sraz nejedu 
Není tady
Mefi, pokud si koupíš podložku od DDR.cz, tam ti dají k tomu software zdarma...ale jinak si to můžeš stáhnout taky na těchto stránkách. Jmenuje se to Stepmania, mám to já i Toša 
Kači, tak to máme podobný sporty, já mám ráda taky tanec a chodili jsme dřív s J. na squash...a lyže taky můžu 
Mraket, myslím, že sýry jsou už ok...
Není tady
Uz jsem to nasla tady: http://www.x-trader.cz/dance-mat a je k tomu neco prilozeneho, jak dole pisou. A jeste se muze neco stahnout z toho webu, jak pises. A je to vubec ta sama, kterou mate? Nebo mate nekdo neco jineho?
Ja bych prave taky potrebovala uz neco zacit delat. Moje fyzicka je desna. Ale Mahar, 56, jo? To asi jako Kacka nikam nejedu
.
Není tady
Ahoj holky 
co blázníte? Sraz je povinný
Kila nekila
A vůbec, na vzhledu přece nezáleží 
Jinak ahojte dneska. Zas mám za sebou perný den, ale už to tu začíná vypadat jak u lidí 
Dneska měl dojít borec vyčistit koberec a sedačku, uplynuly 2 hodiny od dohodnutého termínu, tak mu volám, co jako je a on to chudáček nemohl najít.... A ani moje tel. číslo si nevzal.... To je teda pech
Takže koberec je pořád špinavej. Ale mám vypraný záclony a napůl pověšený
Na to, že jsem s Ellí sama doma, dobrý
Pořád chtěla za mnou na štafle 
Upravil(a) Jája80 (2. 3. 2011 17:49)
Není tady
Gabu,tak to je super,že to nejsou rotaviry-to byla určitě jen střevní chřipajzna
a to,že jsi hned použila dezinfekci mi někoho připomíná
já to dělám taky tak-dokonce tím i otřu madlo u kočárku
Já váhu skoro neřeším,už jsem celkem spokojená,jde to pomaličku dolů,ale jde-už se dostanu do riflí velikosti XS ,sice ještě nemám 50 kg co bych chtěla mít,ale už tam pomaličku jsem
Ono je to hodně dáno geneticky a já jsem po otcovi,ten je vysokej a štíhlej.Já ani necvičím,netancuju ,ale pohybu mám s Matýskem dost a když ho nosím,tak to mám jako posilovnu.Je teda pravda,že nejsem nějakej jedlík-moje snídaně je kafe a cigáro
,svačina kafe-cigáro pak sním oběd a svačina stejná jako dopoledne
někdy si dám něco na večeři-ale to je fakt mimořádka.Mě opravdu stačí jedno jídlo za den 
Není tady
Kači, Mefi, nebojte, na srazíku budu mít určo 10kg navrch
, protože já miluju americko-čínskou kuchyni a hlavně to jejich ALL YOU CAN EAT, tak tam já budu trávit snad každej večer
..fakt bych tam nemohla bydlet, protože za pár let by museli probourat dům a naložit mě na náklaďák, protože bych měla určo min.250 kg 
Any, teda to se máš, že to máš genetický a taky že toho moc nesníš, to je super, já jsem nenažranec největší, mám jídlo asi 7x denně a nedělá mi problém v 10 večer sežrat kus dortu
, proto musím cvičit, co se dá.
Jáji, tak vidím, že se zabydlujete...no snad budete mít koberec brzo čistej :-)
Mefi, mrknu kterej typ přesně máme a napíšu.
Není tady
Mefi, tak máme tuto:
http://www.ddr.cz/recenze-tanecnich-pod … -hard-foam
Podle recenzí je hodně dobrá...na těch stránkách ddr.cz jsou všechny srovnaný, mrkni na to...ony totiž existují i kšunty, tak abys nebyla zklamaná.
Ted jsem na tom asi 40 min zlehka pařila, doufám že zas nebudu nemocná
, ale je to fakt závislárna 
Není tady
Kaci a ty mas jakou podlozku? A Tosa? At si vyberu mezi ozkousenyma
. Mahar, koukala jsem, ze mas pro pokrocile, to ja bych asi potrebovala spis pro zacatecniky 
Holky, tak Adamkovi uz nahmatam prstikem malililinkatej kousek zoubku
. Jeho prvni zoubek... Hmm
A jsem ani nereagovala, ze mam radost, ze Beruska nema ty rotaviry, je to super
. A s tou desinfekci se ti ani nedivim. Ted, kdyz vsude lita kde co... Clovek aby se bal vyjit pomalu jen ven, jestli nahodou nepujde nekdo kolem a neprskne. A co uplne nesnasim, kdyz jdu po obchode a nekdo jde kolem tebe, zaheka a ani si neda ruku pred pusu. Ja bych je fackovala za tohle!
Holky, jake kysane vyrobky prckum davate?
Není tady
Mefi, tady jsou všechny, co se prodávaj:
http://www.ddr.cz/recenze-tanecnich-podlozek
A když budeš pařit tak často jak já, tak budeš brzo taky pokročilá 
A gratulace k zoubku!!!
Není tady
Tak, konečně mám chvilku klid 
Super, že už to tu s marodama vypadá líp 
Mefi, gratulace k zoubku 
To mi připomíná, které dětičky už mají venku hodně zubů, jak je čistíte? Ellí si nenechá do pusy šáhnout. Zuby odhaluju pouhým pohledem, když se směje
Doktorka včera už nás hnala k zubaři... No a udělala nám už jakože roční prohlídku. Tak Ellí zůstala na 80 cm, ale přibrala nám na 9500 g 
Jo a musím se pochlubit. Ellí včera začala pomaličku chodit kolem nábytku
No a tatínek ji naučil zhasínat světlo 
Jo a abych nezapomněla, Situš, gratulace k chození 
Není tady
Ted jsem zrovna cetla, ze je batolatum je dobre pridavat kefir, acidofilni mleko, jogurtovy napoj ci podmasli. Tak by me zajimalo, od kolika tak mesicu a jestli jste uz neco zkousely.
Není tady
Jáji,taky Matýskovi koukám na zoubky jen když se zasměje,jinak pusu neotevře
a to se chodí tak brzo k zubaři
??Tak to si nemumím dost dobře představit,aby ukázal zoubky -to u nás fakt nehrozí. 
Mefi,nezkoušela jsem s toho co píšeš nic ,ale určitě bych to viděla nejdřív od roku 
Není tady