6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky
no na FB se nepridam, FB nemam. Celkove travim hodne casu v praci a kdyz uz jsem doma tak travim cas s holkama nebo relaxuji na zahradce
Maha no v praci se mi ani nestiha po holkach styskat, ty hodiny v praci utikaji tak strasne rychle, ze bych potrebovala aby mel den alespon 30 hodin
Není tady
Honzíčkovi vše nej k 1.narozeninkám
ahoj akar
to jako fakt že ti utíká v práci čas tak to já si vůbec neumím představit,že bych o tyhle krásný chvilky s Bereničkou přes den přišla někde mimo domov v práci a manžel mi opravdu právem může závidět mateřskou
ale je fakt,že ty jsi si to užila nedávno s Amálkou a druhé máte relativně dost brzy za sebou
Toši už sem psla na Fb,my jsme měli super dva dny na zahradě,B. se cáchala v bazénku,hrála v domečku a na pískovišti po trávě leze po zadních..asi aby si nezapinila kolínka a ručičky od písku se naučila pucovat o sebe bude asi pěkná fajnovka,na spaní sem jí odnesla domů do postýlky(tedy po uspání ve velký ) a s chůvičkou měla čas na truhlíky a knížku jééé škoda,že už je zítra pondělí a budme zase spolu sami
ale čeká nás v úterý plavčo,příště už budeme začínat 5.kurz..neskutečně to letá a středu máme MC cvičení,čtvrtek roční prohlídku
Není tady
Gabrielle napsal(a):
a já jsem totální lenoch, nepíšu nikam
Není tady
Gabu napsal(a):
zase máte období jen FB jo
moje 17letá dcera určitě, ta je tam od rána do večera Tady holky nevím.. asi taky Já tam účet mám, ale moc mě FB nechytl.. ale jestli budu chtít pokecat, tak asi jen tam
Není tady
akar napsal(a):
ahoj holky
no na FB se nepridam, FB nemam. Celkove travim hodne casu v praci a kdyz uz jsem doma tak travim cas s holkama nebo relaxuji na zahradce
Maha no v praci se mi ani nestiha po holkach styskat, ty hodiny v praci utikaji tak strasne rychle, ze bych potrebovala aby mel den alespon 30 hodin
Akar,
máš můj obdiv, že to takhle zvládáš
Není tady
Ahoj holky
Tak zpětně přeji Honzíčkovi moc krásné první narozeniny
a k dnešnímu oslavenci Valentince taky
No a kdybych zde zítra nebyla, tak i Adámkovi posílám moc pusinek k narozkám
Holky, je fakt, že s tou účastí je to tady chabé...tak já něco teda přispěju
Tak hned na začátek se musím pochlubit , že Vikinka mluví čím dál líp, pořád se ptá "co to je", a přidala nový slůvko "dobry" , když třeba spadne nebo když ji něco chutná...místo táta říká "Jiži" jako Jiří... No ale na druhou stranu, jak už jsem psala na fb, nechápe k čemu je nočník a je divoká, že ji nikde neudržím a nic ji nezabaví
Takže u nás funguje jen to, že ji vypustím na zahradu, kde se vyblbne.
Co nového u vašich dětiček???
Není tady
petulacka napsal(a):
akar napsal(a):
ahoj holky
Maha no v praci se mi ani nestiha po holkach styskat, ty hodiny v praci utikaji tak strasne rychle, ze bych potrebovala aby mel den alespon 30 hodinAkar,
máš můj obdiv, že to takhle zvládáš
Akar, jestli to čteš, tak by mě hodně zajímalo, jak zvládá mateřskou tvůj manžel???? Přece jen není tolik tatínků s dětma doma jak maminek...Třeba kdyby byl doma ten můj, tak by neměl ani s kým se scházet, neznáme v našem městě nikoho, kdo by byl doma...
Není tady
Našemu poslednímu jarňátku ADÁMKOVI přejeme celá rodinka všechno
nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky.
Spoustu hraček a věčně zářící úsměv na tváři.
KRÁSNÉ PRVNÍ NAROZENINKY!!!
Upravil(a) Sita (26. 5. 2011 9:59)
Není tady
Holky, dekujeme tady i na FB za pranicka
Není tady
Adamkovi, Honickovi a Valentynce dodatecne vse nej k narozeninam
Není tady
Mahar tak nejak to manza zvlada normalne - stara se o holky, vari, uklizi atd. atd. Zalozil si firmu, tak chce zacit postupne neco delat.
Jinak jj tatinci na materske v okoli nejsou, ale je doma sousedka a dva sousedi delaji na smeny, tak kdyz chce s nekym pokecat, tak staci vylezt na zahradu Jinak se S. chodi plavat, kdyz je A. ve skolce, jezdi s holkama do muzei, do ZOO atd. Taky je domluveni s byvalou kolegyni, ze priste jdou do ZOO vsichni spolecne, ma male mimco (4m) atd. Teda ted ma A. nestovice (cekam, kdy to chyti S.), tak jsou zavreni doma V lete se chystaji na nejakou dobu k babicce a tak.
Není tady
Akar, no to teda fakt smekám, jak to máte zařízený a že to funguje
Hlavně to, že dělá i ty domácí práce
Je fajn, že to tvůj manžel tak zvládá...já si myslím, že by to zvládl i ten můj a dokonce by si to užil...ale u nás k této možnosti nemůže dojít, z hlediska financí, pořád je to on, kdo vydělává
tak držím pěsti, ať jsou holky s neštovicema bez komplikací.
Upravil(a) Maharishi (27. 5. 2011 20:45)
Není tady
Maha dik, snad je S. chytne brzo a budou moct zas chodit ven, doma je to opruz.
ja, tim, ze vydelavam vic, tak jsme se prehodit mohli a hlavne on o to stal, byt s holkama doma. No a kdyz prisla nabidka, tak jsme to zkusili. Vlastne se muzem prehodit zpet kdykoliv, on se ma porad kam vratit a ja muzu zamestnavatele do tri let veku ditete, kdykoliv pozadat o poskytnuti rodicovske dovolene.
Není tady
Sita napsal(a):
všechny na FB coooo
Není tady
Holky,
od srazu jste opustili BB hromadně? Aspoń jsem dočítala teď už není co
Není tady
No Peťul, vypadá to tak , občas tu mám monolog, občas dialoguju s Mefinkou a jinak je tu pusto, prázdno ...
Není tady
Tak ja teda neco prihodim
u nas celkem nic noveho, jen se nam asi klube dalsi zub... trosku prujmujem a chraptime presne jako minule... No a milacek ma porad prsty v pusine porad jeste nechodime a jak jsme ji chvalila, tak uz nechce ani samostatne stat... proc taky, kdyz si muze sednout, ze??? Peti co u vas noveho??? a rikaji vasi prcci uz neco??? teda krome Viki, tak mluvi krasne, to vime
jinak preji krasny zacatek noveho tydne... a kdyby to tu pokracovalo stejnym tempem, tak rovnou i hezky vikend
Není tady