29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gábi nám Berča přijala Nutrilon až asi po měsíčím podáváním v noci a taky jej vypije pouze v noci a vždy jen 125ml,má to jak uspávadlo okamžitě vytuhne a spí bez kozy
Jakmile jí ho připravím jakože k snídani,po probuzení ..tak ho vůbec nechce.
A přes den musíme mít aktivitu,jakmile jsme doma tak mi leze do výstřihu tak je to takový naše mazlení
protože si myslím,že v těch prsech moc nemám,už se ani nenalévají.
takže kdo tu ještě kojí,jako já
SItuš,ty jo viď
??
Není tady
Stazince krasne narozeniny!!!
Není tady
A protože brzo vyjíždíme, tak nevím, jestli bych to stihla ...
Bereničce všechno nejlepší k 1. narozeninkám, hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a hraček
Není tady
Gabu, já ještě jo i když už měsíc přestávám, tak se to moje maličký mazlidlo a tulidlo nechce nechat ukecat
Není tady
Gábi, také jdu popřát Bereničce vše nejlepší k 1. narozeninkám, hodně štěstíčka, zdravíčka a poznávání nového
Není tady
Všem oslavenečkům vše NEJ
Není tady
Přejeme Berulce vše nejlepší k dnešním narozeninám, hlavně hodně zdravíčka a pohodičky - ale tu Vy určitě máte
Doufám, že jste to parádnicky oslavili a těším se na fotečky (já jsem totiž z Berulky odvařená - lezu Ti na rajče každou chvíli ona je totiž naprosto kouzelná
)
Není tady
Holky všem moc díky,je hezké,že jste si na Bereničku vzpomněly i ty přespolní Lenďí Verčulko
Dádulí my měli rok v pátek 13. ale to neva,jsi skvělá,ty jedna odvařená
za to já nemám kde Elenku šmírovat
prosím pošli mi nějaká fota na mejlík
Upravil(a) Gabu (15. 5. 2011 23:03)
Není tady
Gabu napsal(a):
Holky všem moc díky,je hezké,že jste si na Bereničku vzpomněly i ty přespolní Lenďí
Verčulko
![]()
![]()
![]()
Dádulí my měli rok v pátek 13.ale to neva,jsi skvělá,ty jedna odvařená
![]()
![]()
za to já nemám kde Elenkušmírovat
prosím pošli mi nějaká fota na mejlík
A ono toho 15. kdy jsem to psala nebylo už 13-tého ????
Já to přeci vím, že jste šťastná 13 ale nějak nestíhám sledovat datumy
Se teda omlouvám, zrovna dneska jsem psala kamarádce, taky měla narozky a taky 13-tého. No jo, holt nastupuje u demence vykojeného mozku.
Zlatíčko se mi budí, tak jdeme papat, fota určitě pošlu
Není tady
Zdarec závislačky na FCB
Situ,fotky jsem viděla a jsou nádherný-psala jsem to i na faceb.
jako od profíka.
Gabu,no a malá jako vždy- úžasná panenka jen to hrozně rychle uteklo,že???
Všechno jsem si dočetla,ale stejně nic nevím .Já to tady nesledovala,myslela jsem,že se tu pořád nic neděje
Matýsek už chodí krásně,ale stejně nejvíc upřednostňuje lezení to je rychlejší a dostane se všude kam potřebuje tak rychle,že ho skoro nechytím
Asi nám zase lezou nějaké zoubky,všechno zase začal kousat a pořád si chytá do pusinky,tak jsem zvědavá kterej to bude teď .
Není tady
Ahoj holky,
Jájo fotky ze srazu je fajn že vám vyšlo i počasí
Gabu,
fotky z oslavy taky nádhera, Berulka je kouzelná
Any,
to jsme dvě já jen Madlu chytám po bytě
Taky musím dát nějaké fotky na rajče, ale zastavím se až večer, kdy potvůrka usne a to už nemám náladu na pc ale
s manželem už v 10 jak dřeva
Není tady
ahojte babuchy
Any, děkujeme za pochvalu fotek, manžovi vyřídím
zbylé fotky budou dneska už i vím, proč to nenatáhlo zbylých 56 fotek - vypadl ráno proud a je třeba to nastavit znova
Gabu, fotky Berulky jsou krásný a malá je nádherná
Babuchy, moc mi chybíte
Není tady
Fotky od Situš jsou krásný taky ode mne pochlava manželovi
co se mi líbí,je,jak kluci oblejzají Pukylino a v pampeliškách je to jak od profíka a Verunka má krásnej ohoz
a triko s nový letní kolekce od Nextíku
a malej Adámeček nemá chybu,taky super triko jen taťku bych vám Mefi okamžitě ostříhala
Malá Maharischi nemám slov,umíte krásný děti Verunko,jak by asi vypadal chlapeček
p.s. pejska je mi moc líto
Ellinka má nádherný lokýnky sem zvědavá,asi takový taky budeme mít
Adámek a Tobík ...ty bych spapala pro jejich krásný oči
fakt nádhera koukat na tolik krásných dětiček
snad sem na nikoho nezapomněla a jesli jo,tak je taky boží
jo Situško ty jako testuješ jo
Není tady