19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj holky
tak právě mi zapojili net, tak se hlásím z Brna
No a jak čtu, tak přes víkend se tu nahromadily samé problémy... Mahari Gabu, je fajn, e je líp... A Toi, Ellí kdy dostala v nemocnici rýmu, měla po odečtu teplotu 38,2... Take to můe být jen ta rýma. Druhý den u potom byla OK
No a my se jdeme na 13:30 mrknout na novou paní doktorku a domluvit potřebné odběry. Krev na sedimentaci, a taky prý na tu infekční mononukleozu no a na testy na alergii na Augmentin... Tak snad se jen domluvíme a s prohlídkou paní doktorka počká a na rok....
Není tady
Jo a holky, Vy mě tu deptáte s tím pitím prcků.... Ellí nechce. Jak to není mlíko, skoro nic do ní nedostanu. U jsem vyzkouela různý čajíky i vodu, prostě nic moc Řeímm to tak, e jí hodně ředím vodou obídek a tak... Ale nějak se to Ellí naučit musí
Jinak my tu teď máme ííííííílenýýýýýý bordel. Kuchyň a obývák u vypadá jaktakk, ale ten zbytek... To ne dáme do kupy, to potrvá minimálně týden....
Není tady
Jetě jednou já
Jsem si vzpomněla, e v nemocnici mi paní doktorka říkala, e objem pití a jídla pro prcka v Ellinčiným věku je něco kolem 85O ml. No a Ellí dá kolem 1200 ml, tak prý to stačí.... Já teda nevím
Upravil(a) Jája80 (1. 3. 2011 10:00)
Není tady
Ahoj holky
díky za starost - natěstí jsme doma, Viki to zvládá dobře, ikdy je straně otravná a v noci mi asi hodinu brečela, protoe jí to bříko dost bolelo, celá se kroutila . Ted spinká, dokonce usnula i u mě v posteli a ne v kočárku.
Ale já pěkně nestíhám, chlap je nemocnej, a je horí jak děcko , furt jen vařím čajíčky a nosím léky, no jak u blbejch
Jájo, tak teda gratuace k přestěhování a hlavně a dobře pořídí u doktorky.
Mefi, uijte si plavčo
Gabu, teda s tím zvracením to taky není moc ok, ale snad u to bude taky u vás dobrý...Viki ádný léky nedostává,na to v podstatě nic není. Akorát do ní cpu probiotika. A taky ze začátku jsem ji dávala na ten průjem Smectu.
Gabu, jako to kojení u fakt nezávidím (ikdy teda je moný, e kdybych jetě kojila, tak by maláádný rotaviry nechytla...ale co u)...ale hlavně to noční vstávání. Jako od té doby, co jsem to uala, tak vstávám jednou za noc...pohoda. Ikdy se rozhodne to utnout a sníit frekvenci, tak stejně ty děti vycítí, e prostě jednou dostanou a jednou ne...spí je asi potřeba vyčlenit prostě dobu, kdy pít bude a kdy ne...prostě např. do půlnoci ji nedat ani jednou, ikdyby řvala jak tur...ale kdo to má vydret, e??
Toi, Situ, vaim broučkům taky posílám , aby byli co nejdřív úplně v pohodě...teda letoní zima je co se týče nemocí fakt drsná.
Upravil(a) Maharishi (1. 3. 2011 10:08)
Není tady
dala jsem B. spát do postýlky hysterku,nakonec zabralo e jsem na ní hodila svůj upan
a usla během chvilky,tak třeba bude spát v mém upanu
moná to člověk zbytečně řeí,teď sem koukala do databáze na kojení.cz ...já sem ráda e kojím,určitě by např.nemoci měli horí průběh,přeci jen jí dodám tekutiny a obrané látky,nebo uklidním...mě vadí ty noci,tak jen doufám,e tohle je jen přechodné
Mahu tak to je fajn,e jste nikam nemusely taky dávám laktobacily
pevnýho hovnouse jetě,ale zdaleka nemá
B. si to zvracení si vyvolá řevem teď snědla k sváče u i banán s jogurtem,tak sem zvědaví co to udělá....protoe jinak nás ten dr. zítra taky nemine
Jájo to má Elli ráj ne?! Berča je hrozná kramářka ..tý by s u vás momentálně líbilo
Není tady
Tý jo, holky, my se tu z těch nemocí nevyhrabeme
Toi - Adámem měl zelenou rýmu, dost jsem to přecházela, pak u mi to nedalo, byli jsme u dr. a měl v nose pneumokoka - la bych na výtěr....jak to není čirá rýma, tak to nebude v pořádku.
Vikča je teda statečná, super, e jste doma - i kdy fakt nemocej chlap je horí jak dítě....
Gabu - prej hodila jsem na ní upan a je ticho - si jí drobet ubrala kyslíku, e? Jen jestli jetě vůbec dýchá
Jájo, super, e jste doma.
Situko, drím palce u dr.
Mefi, uijte si plavání.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Holky,jetě jsem se chtěla zeptat-to si u nepamatuju
kdy se má přestat dávat flaka s dudlíkem?Já mu teda pořád dávám Nutrilon přes dudlík, čaj i večer kaičku-jinak mi to moc nechce
ANY, Berue pije ranní a večerní mlíko z flaky pořád Má to jako rituál.
Ale kai bych asi začala u soukat ličkou.
Není tady
Holky, tak jsme dooma, u i po obědě ... teda jen malej, já čekám s obědem na
U doktora jsem se natvala, přijedu tam a doktor dnes a zítra neordinuje tak jsem se fakt ... grrrr
Tak pak jsem si rekla, ze zajedu jenom tu u nás do obchodu pro jogurty a rohlíy a co čert nechtěl ... blokl se rmi azámek v autě a to nelo ani zaboha zavřít take zas zapnout Tobíska do sedačky, zavolat manovi (pořádně si ponadávat
) a jet za manou do Třince aby se na to koukul
Natěstí to opravil a já mohla razit domů. Stavila jsem se jetě pro rohlíky a jogurty a v půl dvanáctý jsme byli doma.
Natěstí od toho ranního Panadolu je bez teplot, v těch 5 ráno měl 39, tak jsem mu dala 5ml sirupu a od té doby se drí pod 37, jen u dvakrát měl srajďou take to vypadá spí na zuby. Kdyby to byla está,tak kde vude by se osypal...?
Mahari,jsem ráda e je líp
Toi Verunce taky a asi bych taky zala na výtěr, zelení soplení není moc dobrý
Gabu, Berulce taky samozřejmě a ji u blindění přejde.
Jáji, vítej doma
Není tady
Situ,to teda nas...,ale hlavně,e jste to zvládli bez teplot
U estky je vyráka na hrudníčku,bříku a na zádičkách.Matýskovi to končilo u krku a u třísel.Je to taková droboučká růová vyráka-měl ji asi čtyři dny a byla pryč.
A co ostatní marůdci?Doufám,e je to u vech jen a jen lepí.
Jáji,Matýsek by se taky vyřádil-čím víc věcí je kolem něho tím je spokojenějí
Dneska jsme zase měli odpolední siestu se svačinkou na zahrádce jen jsem slyela předpověď,e se má zase od víkendu dost ochladit
dokonce se sněením
Není tady
Gabrielle napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Holky,jetě jsem se chtěla zeptat-to si u nepamatuju
kdy se má přestat dávat flaka s dudlíkem?Já mu teda pořád dávám Nutrilon přes dudlík, čaj i večer kaičku-jinak mi to moc nechce
ANY, Berue pije ranní a večerní mlíko z flaky pořád
Má to jako rituál.
Ale kai bych asi začala u soukat ličkou.
Gábi,tak to jsi mě potěila,protoe u nás je to taky hlavně ranní rituál
On jak vidí flaku,tak má hroznou radost
Není tady
Beruka se totálně zes..dila
tak sem zavola dr. a zítra jdeme pro jistotu taky na výtěr protoe jen,aby na ní koukla,jak říkala
tak by nic neshledala,teplotu nemá,břicho měkký ...... sem si řekla o výtěr
Any s dudlíkem si nelámej hlavu ví kolik dětí má jetě ve dvou letech flaku u pusy
Situ hmmm,veselé dopoledne
Gábi jsou to malý potfory
Upravil(a) Gabu (1. 3. 2011 15:31)
Není tady
Gabu,to jsi udělala dobře,e jdete na výtěr přece jen to trvá dlouho a bude mít jistotu,e nemá rotavira.Budu dret palečky
A flaku mu jetě nechám,broučínek malej-on ji má fakt hrozně rád
Není tady
Mahari,Toi nevíte kde v PV koupím na Matýska značkové a dobré botasky.Nechce se mi lítat po obchodech.Právě nevím jestli tak malé botičky mají třeba v Alpine,Adidasu nebo třeba ve Sportissimu?Nebo mám jet rovnou do Olmika?
Není tady
Dobrej večír holky.
Taky jsem byla dnes na procházce s kočárkem, bylo pěkně...la jsem k mamce, zanést ji nákup, páč taky od pátku leí...ale u je jí líp. Viki dnes měla kadění jen jednou a vypadalo to celkem sluně (sice řidí ne norma, ale v porovnání se včerejkem hustějí, ale stále to pěkně smrdělo - to je u rotaviru typické - straně smrdí ta stolička)
Gabu, tak drím pěstičky a nemá Beruka to co my...ikdy i kdyby jo, tak to zvládáte suprově
Any, myslím, e v Arkádě ve sportu nějaký značkový seene, ale teda nevím jakou velikost.
Situ, teda kdy se fakt zadaří, tak se zadaří, viď..., to je klasika
Toi, no určo s Veru zajdi na výtěr...zelená rýma+teplota není moc dobrá kombinace..takto to měla Viki a pak jí to sedlo i na dýchací cesty, a to měla tenkrát toho pneumokoka a měla antb.
Any, já dávám taky furt mlíko z dudlu, ale kai normálně u ličkou - od 6.měsíce.
Gabi, no s tím kojením, to je fakt naprd, zvlát, kdy si o tebe brousí zoubky
Jinak teda je to drsný, malá nemá ani rok a u jsme měli takový náupový nemoci - estou nemoc, laryngitidu, pneumokoka, rotaviry....
Není tady
O víkendu budu shánět boty-zkusím Arkádu,Alpine a pak max.OL chci kotníčkové ,tak snad něco koupím
Mahari,no s těma nemocema jste si to teda vyraly pěkně-snad u budete mít aspoň rok pokoj!!!
A co ostatní marůdci,dobrý?
Matýsek u dlouho spinká ,je to zlatíčko
u
Upravil(a) A-N-Y 1 (1. 3. 2011 19:07)
Není tady
Ahoj holky,
Mahar, vazne si s tem nemocema uzivas . Snad uz je tohle to posledni a budes mit na dlouho, fakt dlooooouho klid
Tak zoubek dava Adamkovi zabrat. Vecer u kase zacal tak plakat, ze jsme mi dali Panadol, aby mel klidnou noc. A ted uz spinka.
My davame kasi jen pres lzicku. Nikdy jsem mu ji nedavala lahvickou. Jedinou kasi, co lahvickou dostal, je ta hotova v kelimku.
Jajo, takze uz doma :-). Ten uklid nezavidim. A Adou nejsem ted moc schopna delat obr uklidy. Jen, kdyz spi.
Situs, to byl den a jak rika Any, to nastve.
Tosi, taky si myslim, ze bys mela radsi zajit na vytery.
A Gabu, na vytery drzim palce, at to nic neni a uz mate taky klid.
No a me se dodelal gulasek v troube, tak to tady krasne voni. A zkousela jsem hrnkove knedliky, tak snad budou dobre. Jednoduche byly, tak jeste, aby chutnaly.
Pekny vecer.
Není tady
Gabu,spinká Berulka ve spacím pytlu ?-tento je speciálně pro beruky http://www.kamilka.cz/index.php?main_pa … ts_id=3460 je super
Není tady
Ahoj holky... tak jak je prdolkam??? u nas dobry... od vcerejiho obeda skoro bez rymy a bez teploty... je teda dost zahlenena a jak se snazi odkaslat si, tak se ji navaluje... jiank je absolutne v pohode... hraje si, smeje se...
ANY ten spaci pytel je kouzelnej boty nevim
to my jeste dlouho resit nebudem
vcera jsem Verunku "ucila" lezt... dokonce by ji to i slo, ale proc by to delala, kdyz po zadecku ji to bavi vic, ze?
Není tady
Dobré ránko babuchy
Tak hlásím, e my od včerejka u taky bez taplotky
a dokonce dneska spinkal skoro 12 hodin v kuse
moje milovaný.
Toi to je super , e u je Verunce líp
Mahari, gabu jak u vás ? Ale snad u se taky beruky cítí líp.
Mefi a Adámkovi a pofoukání na zoubeček.
Holky musím vám říct, e my u chodíme - od pondělí jak měl ty horečky, tak se rozchodil
v pondělí sám přeel celou kuchyň a včera u si chodil kam chtěl, pustil se stolku a el třeba k telce - víc ne dva metry
a s tím aktivním chodítkem u běhá
tak to vidím, e na narozky u si půjde vítat návtěvy po svých
Any, my budeme teď kupovat botky v Polsku od Bartka a jinak ze značkových mám doma pumy a londsdalky z Anglie
Není tady
Dobré ránko holky,
tak my jsme se nádherně vyspali, Viki usnula v 18 hod, vzbudila se v 5 ráno na mlíko a pak hned jetě usnula a do 7.15 ... bříko ji v noci u nebolelo a dnes ráno měla stoličku u celkem slunou
Take u si myslím, e to nejhorí je zaehnáno.
Toi, no to je svkěly, e je Veru bez teploty. A půjde s ní k dr.? Nebo u ne?
Situ, teda gratuluji Tobískovi k chození, to je fakt ikula
a je fajn,e u nemá teplotky
To jsou samé dobré zprávičky, jetě aby ta Beruka byla u úplně ok, a bude to komplet :-)
Není tady