29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A-N-Y 1 napsal(a):
Gabu,druhý spánek-co to je
u nás se dneska spalo kolem poledne hodinu a teď tady řádí a vyhazuje věci co má v komodě
ale zase bude šest a bude chrupkat
no jo,to je právě ono,ale pak máš celou noc spáče
B. spí dvakrát..dopolko kolem 10-11h spí slabou hodinku a odpolko kolem 13:30-14h a spí hodinu a půl a večer jsme začali dávat spát později,ona je navbečer jak milius,hraje si,oblejzá nás na zemi na koberci,už s toho máme takovej rituál....a v půl20 jde a spí hned po kojení
už se začala i méňe budit,poprvé třeba až kolem půlnoci a potom už třeba jen dvakrát,což byl luxus..hm,sem zvědavá jak to bude teď když byla přicuclá tři noce skoro celý
dala sem fotky na rajče
Není tady
Gabu, Beruška je fakt úžasná
Viki spí stejně jak Beruš, taky dvakrát denně a večer chodí v 18.30.
Jinak se zatím drží, nekadí, prolívám ji pořád jen rýžovým odvarem s glukopurem, což ji naštěstí chutná, tak snad se nemocnici vyhneme...
Jo dala jsem na rajče video z min.týdne, jak Viki tancuje...tak vždy začne pařit, když někdo tancuje na té tancovací podložce
Není tady
Kači a Adámek měl šestou nemoc? To mě nějak uniklo..já nevím s tím kňouráním, viki ji měla ve 4 měsících a to mi tenkrát řvala ikdyž nemocná nebyla :-)
Není tady
Gabu,Berulka nemá chybu je krásná
Mahari,tak snad to bude už dobrý,ten rýžovej odvar je fajn na tyhle problémy no a video je
pokud budeš potřebovat tanečníka,tak se hlásím-Matýsek trsá stejně
Katka to včera večer psala na FCB,že se Adámek osypal a měl čtyři dny teplotu,že má šestku.
Není tady
Any, vím, že Kačka psala, že měl Adámek teplotu, o tom osypání jsem si nevšimla
No čím dřív se odnaučí od dudlíku, tím líp - kvůli kazivosti zoubků...ale myslím si, že ne každé dítě si nechá tu savičku vyměnit za hrníček...Niki takto dumlala přes dudel asi do roku a půl
A zuby má v pohodě , myslím si, že to spíš o genetice...já třeba zatím nemám žádnou plombu...můj děda, než umřel, tak jediné, co měl zdravé, tak právě zuby
Není tady
Mahari,já si říkala tak do roku a pak začnu dudlík odstavovat,ale nevím, nevím-on má tu flašku tak rád Jsem ráda,že do něho teď dostanu za den kolem 300 ml čaje,jak mi doktor řekl,že by měl mít litr tekutin (teda počítat i Nutrilon) tak jsem přitvrdila a bez flašky s dudanem nemám šanci ani polovinu
Není tady
Any, Aďula je sice o něco starší, ale už tak měsíc pije z klasického plastového kelímku (po douškách) - jinak ale večer kaši taky z flašky s dudlanem
A jdu mrknout na fotky a video
...Gabu, Beruška je sladká - máš ji parádně vystrojenou
- a jako přistihla jsem se, že se při pohledu na její fotky usmívám jak debil....
a Mahari, Vikča trsá suprově - neskutečně vyrostla - krásná holčička
Upravil(a) Katka83 (28. 2. 2011 19:47)
Není tady
Kači,taky mu dávám z hrníčku,ale to právě nechce-proto mám strach,že mi toho za den tolik nevypije.Někdy zavře pusu a neotevře ji a nedostanu to do něj.No nic,budeme muset víc trénovat
Není tady
Maharishi napsal(a):
Jináč, my už jsme zpět z nem., tak dr.říkala, že to má hraniční (dehydrataci), tak pokud by měla ještě nekolikrát průjem dneska (zatím měla 3x), tak máme přijet na noc na kapačku, no snad to nebude potřeba...a výsledky na roťáky budou zítra.
Mahar, vy si teda uzivate. Budu drze palce, aby to bylo tak, jak rika Gabu. A zitra uz bude podstatne lepe a do nemocnice nebudete muset.
Není tady
Kdyz jste u toho piti, tak ja davam Adovi pit z netekouci lahvicky od Fisher Price, ma savicku a vypije mi 300 ml a dvakrat vypil i 400 ml. Taky jsem mu koupila od MAM lahvicku, tak uz ma to pitko tvrdsi, ale nemam k nemu ouska, tak mu je musim dokoupit, aby si to chytal sam. Hrnicek ma vetsinou nekde po ruce a sam se chodi i napit. Asi, jak vidi me, jak porad piju, tak pije taky . Ale jak vas tak ctu, tak mozna zkusim obcas dat i hrnicek, jak se na to bude tvarit.
Holky a z ceho by tak mohl pit UM, pokud by to nebylo z lahvicky, ktery by mel dudlik? Treba z netekouci lahvicky? Nejak nevim. Jsem myslela, ze lahvicka s dudlikem je na mleko v kazdem veku
Jo a nemate nekdo ten netekouci hrnecek? Pry je to dobry...
Jo a dneska na plavcu jsme se pak bavily s maminkama a jedna rikala, ze dava k veceri normalne masozeleninu, ze pak mala lepe spi. Ze kase vubec nezabirala, ale po tehle veceri spi fakt lepe. Tak treba by to pomohlo i nasim nespavcum...
Není tady
Mahu tak co dobrýý??jste doma??ještě jsem se tě chtěla zeptat co máte za léky?
jinak Viki je úžasná jak trsá a tatík taky
Kačko třeba na tebe taky ještě čeká taková berunka
Mefi jo jo,to vím že se dá večeřet i masozel.,nebo jsou zeleninové kaše,myslím třeba od Sunarky,u nás to není o jídle to vím u nás to je mamánkovství a děs,že tam nejsem,budí se i u mě v postely
My pijeme z flašky mam Avent s Mam dudlíkem,někdy jí dělám kaši do flašky,když je ukňouraná a ospalá,to mám taky od Mam přímo na kaši.Avent nekapající-kouzelnej máme....pítko se neujalo,tak tam dávám zatím taky dudlík.To zatím neřešíma řešit nebudu,sem ráda že vůbec pije.
Upravil(a) Gabu (28. 2. 2011 21:10)
Není tady
JJ, tatík od Mahari je bezva
Taky máme MaM dudlík na Aventu...
Gabu, myslíš, jo? Já budu mít dřív fotbalovej oddíl, než panenku v růžovém -ale čím víc zkoušek na holčičku, tím pak větší šance na alespoň jednu vnučku :-)) Věřím tomu, že aspoň jednomu z nich se povede
Není tady
Ahojky přeji na starém bb jen samé dobré zprávičky a mi z letňátek jsme se taky přesunuli na starý bb přece jen na starém je to lepší
Není tady
Dobre rano holky,
tak to moje piskle dnes vstavalo v 5:40! A to sel spat v osm. Sice jsme vylezli po sedme (driv jsem odmitla vstat), ale neusnuli jsme ani jeden (Ada byl u sebe v postylce). Ach jo.
Dneska v poledne odjizdime na plavco. Mame nahradni hodinu, tak se uz tesim. Ada se uzasne potapi :-). Tento treti kurz pry budeme koncit tak, ze budeme pod vodou prcky poustet - pres obruc, tak jsem na to zvedava. Urcite, az to budu muset udelat poprve, tak ho nepustim :-).
Mahar, jak je?
Situs a Tobisek? Je mu lepe?
Gabu, Beruska je OK?
A Tosi, uz ma Verunka tu rymu lepsi?
Snad jsem na nikoho nezapomnela.
Vsem
Není tady
vsem preji krasne rano jak mne se po tech smajlicich styskalo
tak jak je marudkum??? u nas nic moc... Vcera vecer mela Verunka 38,8 po odectu... dostala cipek a krasne spinkala celou noc... rano uz teplotu nemela, ale soplik uz chytil takovou tu pravou zelenou barvu a tece snad proudem... Ted Verunka vypada celkem v pohode (myslim naladu) tak uvidime... myslite, ze rymu muze provazet takova teplota??? asi je to teda nejaka viroza, ale nic jineho ji nastesti netrapi...
Mefi 5:40 jeste neni tak hrozny a to plavco si uzijte... budete fotit nebo natacet???
Není tady
Ahoj
U nás opět proběhlo blitíčko před usnutím,asi budu mít pěknýho nerváčka...protože už je jasný,že je to ze vzekání a řvaní,že není u prsa,ale v postýlce
jinak průjem není,včera pozdě odpledne jen taková stolička kojeného dítka,tak snad bude klid,dnešek rozhodne.
Noc tragédie,jsem opět živej dudlík :grater:od pů2h se budila po hodině a to už byla mezi námi v posteli
prostě ječí jak když ji na nože berou a stichne jen s kozou v hubě
Tak jsme se rozhodli,že budu kojit do roka(a odstavím naráz),že vydržím,jelikož jinak to nejde,myslím,že dítě špatně chápe omezení,že jednou dostane a pak zas ne ale je to začaraovanej kruh celý tohle kojení
Možná se to zase zlepší,už to vypadalo dobře před tou stř,virozou,.No a teď zase zub a jsme tam znova
Beruška začíná být pěkná teroristka,teď na mě třeba huláká z houpačky,že se houpe málo...nebo začne hejkat(až mi bzučí z ní v hlavě)že nezpívám...no to bohužel neumím..psát na pc a pět ta mi dává fakt
Toši ať rýmičky brzo přejdem,žlutá je blbá to značí zánětlivou
co asi Mahu,nevíte??písni jí Tošo...já na ně od včera myslím chudina Vikís,takovej prcek mrňavej a ještě to co na ní je,vykajdí.
Ona by jí ta infuzička pomohla,ale sama si to vůbec neumím představit tak snad jsou holky dobrý
Mefi večer sem koukala na vaše fotečky,Adámek je z ničeho nic takovej kus chlapa on má takovej potutelnej smích v očích,je sladkej
Situš co vy,co se s toho vyklubalo?
Evo díky,taky jsem ráda že jste tady,přeci jen patříme tak nějak,díky stáří dětí s vámi Letňaty dohromady
Není tady
Hezké ránko a hlavně bez teplot a průjmů!!
Toši,já si myslím,že u rýmy taková teplota by být neměla-zvýšená jo,ale tohle je moc.Ale mohly by to být klidně zuby-u nich může být i soplík.Tady se ovšem doktoři přiklání,že u zubů může být jen zvýšená teplota-no ,ale já mám jinej názor.No,ale možná by bylo lepší brnknout doktorovi nebo tam s ní zajít!!!
A co Vikinka a Berulka?Snad jsou OK
Evi,no jo starej bbn je mnohem lepší-vítám vás zpátky :jojo
Není tady
Gabu,tak snad už to budou jen dozvuky a bude to OK
No a s tím kojením,to máš teda fakt mazec třeba je to tím,že byla nemocná a do toho ten zoubek.
Mefi,plávání si užijte
Já myslím,kdyby byla Mahari v nemocnici,že napíše sms,určitě jsou doma
Není tady
Gabu, teda, az takovy to mate, jo? To si vubec neumim predstavit.
Tak uz vim, proc je Ada par dnu takovy protivnejsi a ma rozhazeny snad vsechno. Klube se zoubek. Dole jsem zahlidla, jak mu dasnickou neco prosvita. Sice jeste nejde nahmatat, ale nejspis uz tam je. Takze nas prvni az v 9 mesicich... Musim ted koukat casteji. Sice saty nedostanu, ale i tak
Není tady
Zdravím babuchy
taky na všechny naše marůdky myslím
U nás nic moc, včera se nám to dařilo pomocí Panadolu a Nurofenu držet mezi 37,5 - 38, v noci spinkal celkem dobře, ale vzbudil se před pátou a měl už zase 39. Jdu ho zbalit a zajedeme pro jistotu k doktoru
Gabu, ty si teda užíváš my naštěstí Tobíka naučili spinkat v postýlce (teda jen v noci,přes den jedině u prsa
) a spí v kuse i 10 hodin. Ale dřív dělal to samé co píšeš.
Taky myslím na Mahary a na Vikíska, jak to zvládly holky zlatý.
Není tady