29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
JARŇÁTKA 2010 a jsme zase tady,zvyk je železná košile
naši chlapečci
Sita
chlapeček Tobiáš 48cm,2650g se narodil akutním císařským řezem 12.3.2010 v 13:18 v tt 40+3
Katka83
chlapeček Adam 52 cm, 3660g se narodil císařským řezem 13.3.2010 v 10:40 v tt 40+6
A-N-Y 1
chlapeček Matyáš 52cm, 3750g se narodil 9.4.2010 ve 14:00 v tt 40+0
Slunicka
chlapeček Vladimír 52cm, 3700g se narodil 17.4.2010 v 5:21 v tt 39+6
Mraketa
chlapeček Jakub 54cm, 5170g se narodil císařským řezem 24.4.2010 v tt 41+0
Nika9
chlapeček Jan 49cm, 3300g se narodil 22.5.2010 v 7:10 v tt 38+2
Mefinka
chlapeček Adam 2920g, se narodil císařským řezem 26.5.2010 v 11:18 v tt 39+1
naše holčičky
Verca01
holčička Natálie 50cm, 3560g se narodila 5.3.2010 ve 4:08 v tt 40+6
Jája
holčička Ella 51 cm, 3500 g se narodila 17.3.2010 ve 23:50 v tt 40+2
Maharishi
holčička Viktoria 47cm, 2900 g se narodila 18.3. 2010 v 19:30 v tt 37+4
Toša
holčička Veronika 49cm, 3250g se narodila 26.3.2010 v 8:39 v tt 40+1
Petulacka
holčička Magdalena 50cm, 3330g se narodila 26.3.2010 v 10:30 v tt 39+0
Sigi
holčička Marie 46cm, 3680g se narodila císařským řezem 26.3.2010 v 11:17 v tt 41+0
Blue
holčička Kateřina 50cm, 3500g se narodila 1.4.2010. v tt 39+1
Akar
holčička Sofie 52cm, 3920g se narodila 2.5.2010 ve 2:59 v tt 40+5
Andulka
holčička Kateřina 49cm, 2900g se narodila 11.5.2010 v 21:30 v tt 37+3
Gabrielle
holčička Anastázie 50cm, 3150g se narodila 12.5.2010 ve 4:40 v tt 39+3
Gabu
holčička Berenika54cm, 3990g se narodila 13.5.2010 v 9:19 v tt 39+6
Meryblue
holčička Valentýna 49cm, 2900g se narodila 25.5.2010 v 21:10 v tt 40+0
Upravil(a) jarňátka 2010 (9. 6. 2011 23:16)
Není tady
Ahoooooj zpatky na starym . Abych se preucila smajliky
Není tady
Tak holky
v novém chlíku,na našem starém,dobrém babinetu hodně štěstí a především zdravé dětičky
za chvilku bude jaro(pro nás to nejhezčí roční období ) a všechny nemoci se odstěhují
FB skupinu si necháme na takový ten rychlopokec a hlavně třeba na nádávání na
Není tady
p.s.trochu jsem provětrala nástěnku pak až bude čas najdu nějaký nadpis
Berča usla,světe div se po přenesení po kojení do postýlky,hodila pár protestů a vytuhla
škoda,že to není pravidlo...
nechtěla ani banán,tak už je to moje miminko třetí den jen kojeno tak jak pak mám poznat,že je ve střevíčkách už pořádek,když jsme se vrátili ke kojené stoličce
tak jdu něco rychle poklidit,pak už nemám šanci,máme průzkumnické období všehokoliv,od misek pro kočky po odpoadkový koš..no znáte to
Není tady
Holky, tak to je super, že jsme zpátky
Gabu máš recht, tak hlavně, ať je tento chlívek a další už bez nemocí!!
Jo a když už jsme u toho, tak půl hodky jedem na vyšetření do nemoc., mám nabrat z plínky vzorek a dr.se chce na Viki podívat. Takže tak.
Není tady
jasně,že Jáju přidám
to je fajn,že vemeš ten vzorek,já ještě počkám do zítra,myslím si že by už B. kajdila a neudržela nic,od noci je klid a měla jen tak lehce "uprdnuto" v plínce
Viki má častej ten průjem i dnes?
Není tady
tak Jája je tam,ještě se tam pak musí dopsat míry Elli,
holky ještě sem chodila holčina,nemůžu si vzpomenout na nick,její holčička je taky na tý koláži fotek na nástěnce,ta s háčkovanou čepkou s kytičkou ???
byla přece tolik smutná,že nás našla na psaní a že s někam stěhujeme a nešla jí se registrovat....ví někdo???
Gabu
Není tady
Gabu,vůbec bych si na ni nevzpomněla,ale jak jsi to napsala tak se mi něco vybavilo.Tu koláž dělala Toša,tak třeba si ona vzpomene
Jdu napsat na novej bbn,že jsme zpátky.
Já už ani nevím jak sem dát smajlíky ,ale naštěstí si jich většinu pamatuju
Není tady
Hip,hip hurááá jsme zpátky Domečku náš milovaný
Tak taky přeju šťastný návrat , žádné nemoci a krásně oslavený první roček
My holky zatím furt válčíme, ale vypadá to, že jsme na dobré cestě a už by mohl být od teplot klid, uvidíme
Není tady
Gabu ohledně převýchovy jsem ti psala na Fcb
koukám, že si tu zas teda musím doplnit metřík. Jsem ho kvůli té rozjitřené diskuzi smázla....no tak aspoň tam šoupnu rovnou i nějakou novou fotečku
Není tady
Gabu, ta holčina byla myslím Gabri :-) , jestli si to dobře pamatuju..
Jináč, my už jsme zpět z nem., tak dr.říkala, že to má hraniční (dehydrataci), tak pokud by měla ještě nekolikrát průjem dneska (zatím měla 3x), tak máme přijet na noc na kapačku, no snad to nebude potřeba...a výsledky na roťáky budou zítra.
Jo a můj je taky nemocnej...úplně to stejný jako měla Niki, já a mamka...teplota, kašel a rýma. Tak je v posteli, a já litám ještě kolem něho. Navíc celej týden měl školit asi 30 lidí, tak je jeho šéf nadšenej, protože ho nemá kdo zastoupit....
Není tady
Holky, mě už ale jebne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teď mi volali z nemocnice, že se to potvrdilo a malá má rotaviry
Takže, když bude mít do večera ještě průjem, tak musíme nastoupit do nemocnice...ach jo...mě fakt hrábne...co s tema dětma pořád je??? Před měsícem pneumokok, teď zas rotaviry. Ale říkala dr., že zatím to zvládáme dobře...ale to říkala tenkrát u Niky taky a nakonec zkončila za dva dny na JIP.
Není tady
Mahari, rotaviry? No to je svinstvo. tak snad to nebude mít ošklivý průběh.
Já hlásím velký pokork v lezení a taky první snahy o kleknutí jen na jedno koleno a druhou nohu opřít o chodidlo. Doufám, že za týden nebude stát!!!!
Není tady
Mahu achjo to jsi mě docela vylekala,sice B. kákla od rána jen jednou po těch třech dnech srajdění a je bez teploty
Vikinka má teplotu? strašně moc držím palečky aby se do do večera samo zklidnilo
a nikam jste holky nemusely
manžel je taky doma,už včera si stěžoval na břicho a to tuhle střevní měl před minulý týden
já preventivně zdělávám do sebe ten nechutnej Hylak
Gábi obrgratulejšn Stázinečce a budeme jenom tady a na Fb skupině sporadicky
Není tady
Gabu, no uvidíš, hlavně ať pije, ono to může mít i lehčí průběh...u nás to právě trvá už od čtvrtka a dnes je to horší než to bylo. Ale teploty už nemá, ty měla právě první dva dny.
NO snad nemáte to stejný...ted je prej zase na to doba.
Je fakt zajímavý, že u Niki jsem přestala v 10měsících kojit a hned do měsíce chytla rotaviry a teď u Viki je to úplně stejný - taky ukončení kojení v 10ti měs. a v 11.měsících to někde chytla..a vůbec netuším kde, protože jsme od pondělka doma
Ach jooo...
GAbi, no super, vidíš jaký dělá krásný pokroky :-)
Není tady
Ahoj - tady je kráááásně
Gabi, gratulace Stázince k takovým pokrokům - a co Ty? Už je Ti líp na duši?
Mahari, ty jo, vy máte, holka, pech Taky držím palce, ať do nemocnice nemusíte.
Adam je poslední dny strašně uplakanej a rozmrzelej (90% dne prokňourá, i když si hrajeme) - kdo jste měl šestou - je to normální?
Jo a Gabu - taky začínám mít skoro plně kojené miminko - jak jsem chtěla, aby měl dostatek tekutin, tak jsem si zadělala na pořádnýho savce
Upravil(a) Katka83 (28. 2. 2011 14:20)
Není tady
Mahari,sakra!!!!Kruci,to je v prd.... no snad to bude dobrý a nebudete muset do špitálu.Kdyby něco písni sms,ale doufám,že se to nestane!!!
Holky,já dnes nešla ani na procházku,byli jsme hodinu na zahrádce-je tam nádherně,dokonce tam i svačil jablečné pyré se sušenkou,jsem mu to ohřála a bylo to krásně teplé než to snšdl:Byla tu dopoledne sestřenice,že její malá-měla tři roky,je nemocná-angína a chřipka-prý je toho tady plno,proto jsem nevylízala ani ven,protože každá naše procházka je se spoustou zastávek,jak potkávám známé lidi,tak se každej nad Matýska naklání a chce ho ňuhňat a na to se můžu tak vys...ještě na něho někdo něco prskne
Tak jsem dala kočárek na zahrádku a seděla krásně v klidu :jojop:
Není tady
Kačko to je prča co,no mě už ale normálně bolí bradavky přeci jen to je už síla,ten jejich zátah
Berča dnes už měla oběd,tak jsme jedno kojení vynechali
Mahu B. už zaplať pánbů pije-vyzrála jsem na ní větší dírou v dudlíku,že se pomalu až topí,a pije konečně tak 200ml za den,bejt takhle nemocná před měsícem tak nevím,asi i to kojení dodá nějakou tu tekutinu,ale zas to mlíko na srajdění taky nic moc my zatím dnes dobrý,ale to jsem tvrdila už včera a večer se zeblindila žéé
budu na vás myslet,kéž by ten dnešek byl zlomový a průjem už nebyl
taklmy budeme celý týden doma ven půjdeme,ale zítra plavčo raději néé,šla bych s ní,kdyby byla ok,ale bylo by to nefér vůči ostatním,kdyby od ní něco chytli
a středu jsme začali chodit do MC na cvičeníčko,to se Bereničce moc líbí,zatím jsme byli třikrát,zpívá se tam a cvičí
masírují se nožičky a tancuje
sranda no
no a pak tam na hodku vždycky zůstaneme v herně a to je táák nadšená,prolejzá takovej velkej vláček a pozoruje dětičky.....dostane tam sváču a pak jdeme parkem prochajdou domů a to usne spánkem spravedlivých tak na hodinu a půl a to u nás je něco no a hned je ten den kratší .....
Mraket taky sem ti psala taky na fb aby to byl celek ta debata
Není tady
spíme druhý spánek jdu stáhnout fotky,dnes ráno bylo krásný světlo když sem B. fotila ještě v pyžamku
Není tady