6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
JARŇÁTKA 2010 a jsme zase tady,zvyk je elezná koile
nai chlapečci
Sita
chlapeček Tobiá 48cm,2650g se narodil akutním císařským řezem 12.3.2010 v 13:18 v tt 40+3
Katka83
chlapeček Adam 52 cm, 3660g se narodil císařským řezem 13.3.2010 v 10:40 v tt 40+6
A-N-Y 1
chlapeček Matyá 52cm, 3750g se narodil 9.4.2010 ve 14:00 v tt 40+0
Slunicka
chlapeček Vladimír 52cm, 3700g se narodil 17.4.2010 v 5:21 v tt 39+6
Mraketa
chlapeček Jakub 54cm, 5170g se narodil císařským řezem 24.4.2010 v tt 41+0
Nika9
chlapeček Jan 49cm, 3300g se narodil 22.5.2010 v 7:10 v tt 38+2
Mefinka
chlapeček Adam 2920g, se narodil císařským řezem 26.5.2010 v 11:18 v tt 39+1
nae holčičky
Verca01
holčička Natálie 50cm, 3560g se narodila 5.3.2010 ve 4:08 v tt 40+6
Jája
holčička Ella 51 cm, 3500 g se narodila 17.3.2010 ve 23:50 v tt 40+2
Maharishi
holčička Viktoria 47cm, 2900 g se narodila 18.3. 2010 v 19:30 v tt 37+4
Toa
holčička Veronika 49cm, 3250g se narodila 26.3.2010 v 8:39 v tt 40+1
Petulacka
holčička Magdalena 50cm, 3330g se narodila 26.3.2010 v 10:30 v tt 39+0
Sigi
holčička Marie 46cm, 3680g se narodila císařským řezem 26.3.2010 v 11:17 v tt 41+0
Blue
holčička Kateřina 50cm, 3500g se narodila 1.4.2010. v tt 39+1
Akar
holčička Sofie 52cm, 3920g se narodila 2.5.2010 ve 2:59 v tt 40+5
Andulka
holčička Kateřina 49cm, 2900g se narodila 11.5.2010 v 21:30 v tt 37+3
Gabrielle
holčička Anastázie 50cm, 3150g se narodila 12.5.2010 ve 4:40 v tt 39+3
Gabu
holčička Berenika54cm, 3990g se narodila 13.5.2010 v 9:19 v tt 39+6
Meryblue
holčička Valentýna 49cm, 2900g se narodila 25.5.2010 v 21:10 v tt 40+0
Upravil(a) jarňátka 2010 (9. 6. 2011 23:16)
Není tady
Ahoooooj zpatky na starym . Abych se preucila smajliky
Není tady
Tak holky
v novém chlíku,na naem starém,dobrém babinetu hodně těstí a předevím zdravé dětičky
za chvilku bude jaro(pro nás to nejhezčí roční období ) a vechny nemoci se odstěhují
FB skupinu si necháme na takový ten rychlopokec a hlavně třeba na nádávání na
Není tady
p.s.trochu jsem provětrala nástěnku pak a bude čas najdu nějaký nadpis
Berča usla,světe div se po přenesení po kojení do postýlky,hodila pár protestů a vytuhla koda,e to není pravidlo...
nechtěla ani banán,tak u je to moje miminko třetí den jen kojeno tak jak pak mám poznat,e je ve střevíčkách u pořádek,kdy jsme se vrátili ke kojené stoličce
tak jdu něco rychle poklidit,pak u nemám anci,máme průzkumnické období vehokoliv,od misek pro kočky po odpoadkový ko..no znáte to
Není tady
Holky, tak to je super, e jsme zpátky
Gabu má recht, tak hlavně, a je tento chlívek a dalí u bez nemocí!!
Jo a kdy u jsme u toho, tak půl hodky jedem na vyetření do nemoc., mám nabrat z plínky vzorek a dr.se chce na Viki podívat. Take tak.
Není tady
jasně,e Jáju přidám
to je fajn,e veme ten vzorek,já jetě počkám do zítra,myslím si e by u B. kajdila a neudrela nic,od noci je klid a měla jen tak lehce "uprdnuto" v plínce
Viki má častej ten průjem i dnes?
Není tady
tak Jája je tam,jetě se tam pak musí dopsat míry Elli,
holky jetě sem chodila holčina,nemůu si vzpomenout na nick,její holčička je taky na tý kolái fotek na nástěnce,ta s háčkovanou čepkou s kytičkou ???
byla přece tolik smutná,e nás nala na psaní a e s někam stěhujeme a nela jí se registrovat....ví někdo???
Gabu
Není tady
Gabu,vůbec bych si na ni nevzpomněla,ale jak jsi to napsala tak se mi něco vybavilo.Tu kolá dělala Toa,tak třeba si ona vzpomene
Jdu napsat na novej bbn,e jsme zpátky.
Já u ani nevím jak sem dát smajlíky ,ale natěstí si jich větinu pamatuju
Není tady
Hip,hip hurááá jsme zpátky Domečku ná milovaný
Tak taky přeju astný návrat , ádné nemoci a krásně oslavený první roček
My holky zatím furt válčíme, ale vypadá to, e jsme na dobré cestě a u by mohl být od teplot klid, uvidíme
Není tady
Gabu ohledně převýchovy jsem ti psala na Fcb
koukám, e si tu zas teda musím doplnit metřík. Jsem ho kvůli té rozjitřené diskuzi smázla....no tak aspoň tam oupnu rovnou i nějakou novou fotečku
Není tady
Gabu, ta holčina byla myslím Gabri :-) , jestli si to dobře pamatuju..
Jináč, my u jsme zpět z nem., tak dr.říkala, e to má hraniční (dehydrataci), tak pokud by měla jetě nekolikrát průjem dneska (zatím měla 3x), tak máme přijet na noc na kapačku, no snad to nebude potřeba...a výsledky na roáky budou zítra.
Jo a můj je taky nemocnej...úplně to stejný jako měla Niki, já a mamka...teplota, kael a rýma. Tak je v posteli, a já litám jetě kolem něho. Navíc celej týden měl kolit asi 30 lidí, tak je jeho éf nadenej, protoe ho nemá kdo zastoupit....
Není tady
Holky, mě u ale jebne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teď mi volali z nemocnice, e se to potvrdilo a malá má rotaviry
Take, kdy bude mít do večera jetě průjem, tak musíme nastoupit do nemocnice...ach jo...mě fakt hrábne...co s tema dětma pořád je??? Před měsícem pneumokok, teď zas rotaviry. Ale říkala dr., e zatím to zvládáme dobře...ale to říkala tenkrát u Niky taky a nakonec zkončila za dva dny na JIP.
Není tady
Mahari, rotaviry? No to je svinstvo. tak snad to nebude mít oklivý průběh.
Já hlásím velký pokork v lezení a taky první snahy o kleknutí jen na jedno koleno a druhou nohu opřít o chodidlo. Doufám, e za týden nebude stát!!!!
Není tady
Mahu achjo to jsi mě docela vylekala,sice B. kákla od rána jen jednou po těch třech dnech srajdění a je bez teploty
Vikinka má teplotu? straně moc drím palečky aby se do do večera samo zklidnilo a nikam jste holky nemusely
manel je taky doma,u včera si stěoval na břicho a to tuhle střevní měl před minulý týden
já preventivně zdělávám do sebe ten nechutnej Hylak
Gábi obrgratulejn Stázinečce a budeme jenom tady a na Fb skupině sporadicky
Není tady
Gabu, no uvidí, hlavně a pije, ono to můe mít i lehčí průběh...u nás to právě trvá u od čtvrtka a dnes je to horí ne to bylo. Ale teploty u nemá, ty měla právě první dva dny.
NO snad nemáte to stejný...ted je prej zase na to doba.
Je fakt zajímavý, e u Niki jsem přestala v 10měsících kojit a hned do měsíce chytla rotaviry a teď u Viki je to úplně stejný - taky ukončení kojení v 10ti měs. a v 11.měsících to někde chytla..a vůbec netuím kde, protoe jsme od pondělka doma
Ach jooo...
GAbi, no super, vidí jaký dělá krásný pokroky :-)
Není tady
Ahoj - tady je kráááásně
Gabi, gratulace Stázince k takovým pokrokům - a co Ty? U je Ti líp na dui?
Mahari, ty jo, vy máte, holka, pech Taky drím palce, a do nemocnice nemusíte.
Adam je poslední dny straně uplakanej a rozmrzelej (90% dne prokňourá, i kdy si hrajeme) - kdo jste měl estou - je to normální?
Jo a Gabu - taky začínám mít skoro plně kojené miminko - jak jsem chtěla, aby měl dostatek tekutin, tak jsem si zadělala na pořádnýho savce
Upravil(a) Katka83 (28. 2. 2011 14:20)
Není tady
Mahari,sakra!!!!Kruci,to je v prd.... no snad to bude dobrý a nebudete muset do pitálu.Kdyby něco písni sms,ale doufám,e se to nestane!!!
Holky,já dnes nela ani na procházku,byli jsme hodinu na zahrádce-je tam nádherně,dokonce tam i svačil jablečné pyré se suenkou,jsem mu to ohřála a bylo to krásně teplé ne to sndl:Byla tu dopoledne sestřenice,e její malá-měla tři roky,je nemocná-angína a chřipka-prý je toho tady plno,proto jsem nevylízala ani ven,protoe kadá nae procházka je se spoustou zastávek,jak potkávám známé lidi,tak se kadej nad Matýska naklání a chce ho ňuhňat a na to se můu tak vys...jetě na něho někdo něco prskne Tak jsem dala kočárek na zahrádku a seděla krásně v klidu :jojop:
Není tady
Kačko to je prča co,no mě u ale normálně bolí bradavky přeci jen to je u síla,ten jejich zátah
Berča dnes u měla oběd,tak jsme jedno kojení vynechali
Mahu B. u zapla pánbů pije-vyzrála jsem na ní větí dírou v dudlíku,e se pomalu a topí,a pije konečně tak 200ml za den,bejt takhle nemocná před měsícem tak nevím,asi i to kojení dodá nějakou tu tekutinu,ale zas to mlíko na srajdění taky nic moc my zatím dnes dobrý,ale to jsem tvrdila u včera a večer se zeblindila éé
budu na vás myslet,ké by ten dneek byl zlomový a průjem u nebyl
taklmy budeme celý týden doma ven půjdeme,ale zítra plavčo raději néé,la bych s ní,kdyby byla ok,ale bylo by to nefér vůči ostatním,kdyby od ní něco chytli a středu jsme začali chodit do MC na cvičeníčko,to se Bereničce moc líbí,zatím jsme byli třikrát,zpívá se tam a cvičí masírují se noičky a tancuje sranda no
no a pak tam na hodku vdycky zůstaneme v herně a to je táák nadená,prolejzá takovej velkej vláček a pozoruje dětičky.....dostane tam sváču a pak jdeme parkem prochajdou domů a to usne spánkem spravedlivých tak na hodinu a půl a to u nás je něco no a hned je ten den kratí .....
Mraket taky sem ti psala taky na fb aby to byl celek ta debata
Není tady
spíme druhý spánek jdu stáhnout fotky,dnes ráno bylo krásný světlo kdy sem B. fotila jetě v pyamku
Není tady