6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
Já je drívala, dokud to mělo ten původní význam - přifrčeli kamarádi, tedy ti dospělí, samozřejmě - pomladili, vajco dostali, popili.
Mě iritujou děti, co běhají po vsi a tvářejí se, e mi nesou spolu s vrbovým prutem plodnost
Nesou ti plodnost, má být ráda jak rádio. Plodnost tvůrčí například ti nesou nápady inspiraci Jaro, Béďo
Není tady
Plodnost No jo no
Není tady
haiel napsal(a):
Já je drívala, dokud to mělo ten původní význam - přifrčeli kamarádi, tedy ti dospělí, samozřejmě - pomladili, vajco dostali, popili.
Mě iritujou děti, co běhají po vsi a tvářejí se, e mi nesou spolu s vrbovým prutem plodnostNesou ti plodnost, má být ráda jak rádio. Plodnost tvůrčí například ti nesou nápady inspiraci Jaro, Béďo
No joooo....jene velikonoce a pomlázka jsou o plodnosti tak nějak...neduchovní! Je v tom silnej sexy podtext a teda Draku, to se mi s desetiletým usoplencem od sousedů teda fakt doost kříí
Není tady
A hejno "hnědočechů" u nás zvoní hned ráno, nemají pomlázku, ale přijdou si s igelitkou z LIDLU. Na stoprocent by si dali panáka, nějaký vajco je jim umák.
Kde jsou ty tradice ?
e od dvanácté chodí upat holky kluky se jaksi zapomnělo.
Není tady
Ahoj ve spolek,dámy prosím neznáte někdo Janu Malou 52let bydlela v Duchcově,třeba nějaká spoluačka,z Duchcova u je cca 27let.Předem děkuji za nějakou informaci. sendy58 Můj mail vojs@centrum.cz
Upravil(a) sendy58 (3. 4. 2023 0:33)
Není tady