Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 31. 1. 2012 13:56

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Re: Tlachání...

lupina montana napsal(a):

Já je držívala, dokud to mělo ten původní význam - přifrčeli kamarádi, tedy ti dospělí, samozřejmě - pomladili, vajco dostali, popili.
Mě iritujou děti, co běhají po vsi a tvářejí se, že mi nesou spolu s vrbovým prutem plodnost va

Nesou ti plodnost, mᚠbýt ráda jak rádio. Plodnost tvůrčí například ti nesou stolt nápady stolt inspiraci stolt Jaro, Béďo big_smile

Není tady

#77 31. 1. 2012 15:04

Epica
♥------

Plodnost big_smile No jo no tummenupp

stolt

Není tady

#78 31. 1. 2012 19:48

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

haiel napsal(a):

Já je držívala, dokud to mělo ten původní význam - přifrčeli kamarádi, tedy ti dospělí, samozřejmě - pomladili, vajco dostali, popili.
Mě iritujou děti, co běhají po vsi a tvářejí se, že mi nesou spolu s vrbovým prutem plodnost va

Nesou ti plodnost, mᚠbýt ráda jak rádio. Plodnost tvůrčí například ti nesou stolt nápady stolt inspiraci stolt Jaro, Béďo big_smile

No joooo....jenže velikonoce a pomlázka jsou o plodnosti tak nějak...neduchovní! vissla Je v tom silnej sexy podtext a teda Draku, to se mi s desetiletým usoplencem od sousedů teda fakt doost kříží coollol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#79 1. 2. 2012 16:31

Epica
♥------

A hejno "hnědočechů" u nás zvoní hned ráno, nemají pomlázku, ale přijdou si s igelitkou z LIDLU. Na stoprocent by si dali panáka, nějaký vajco je jim šumák.
Kde jsou ty tradice ? butter
Že od dvanácté chodí šupat holky kluky se jaksi zapomnělo. hmm

stolt

Není tady

#80 3. 4. 2023 0:30

sendy58
♥------

hjarta
Ahoj ve spolek,dámy prosím neznáte někdo Janu Malou 52let bydlela v Duchcově,třeba nějaká spolužačka,z Duchcova už je cca 27let.Předem děkuji za nějakou informaci. sendy58 Můj mail vojs@centrum.cz

Upravil(a) sendy58 (3. 4. 2023 0:33)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí