29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vikorko, já na rozdíl od Zklamané si myslím, že tvůj bůh tě miluje, protože tě nechává jít cestou, kterou sis ty sama vybrala.
A zatratit ho ani nemůžeš, protože zase na rozdíl od tebe, která ho vnímáš kdesi VNĚ tebe samotné, já jsem přesvědčená, že on je UVNITŘ tebe, je tvou součástí stejně tak jako ty jsi jeho součástí
Není tady
Ja vim, Pan, ze me miluje, a je shovivavy k "memu tapani",... kazdy den mi to dava najevo...
DNES, musim uznat, to udelal OBZVLAST uzasne... zas me totiz nejakej milej clovicek "vytahl z bryndy"...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
... na rozdíl od tebe, která ho vnímáš kdesi VNĚ tebe samotné, já jsem přesvědčená, že on je UVNITŘ tebe, je tvou součástí stejně tak jako ty jsi jeho součástí
Tohle vim. Citim to. Uz dlouho.
Ja nevim, co s tim, zatim...
Velmi si cenim, ze "to vidis"...
Není tady
... http://www.youtube.com/watch?v=8v_4O44sfjM
..... plus serdicko, ktere place...
.... takovej smajla tady holt nejni...
Není tady
Neco pro Zklamanou: "ruzny uhel pohledu"...
http://www.stream.cz/video/648866-senza … icke-klamy
Není tady
Viktorko, použiju tvé téma a třeba mi to objasníš tady. Napsala jsi mi, že až budu žít opravdický život...vysvětli mi prosím, co to podle tebe je. Já ho žiju, ale možná máš jiné představy o opravdickém životě. Jaké?
Není tady
Opravdicky zivot je ten, kdyz uz nejsi jenom "TY", ale kdyz jste VY, teda kdyz TY muzes rict: "My" jsme to a ono...
Nejen teoreticky, ale doopravdy...
Kdyz spolu ulehate a snidate tam, co "jste vybudovali", vis, holcicko?
Není tady
A co to mělo společného s tím, že mi přišlo směšné že jdu pěšky a někdo si pomyslí, že jsem nezaměstnaná a jdu na poštu?
Upravil(a) holcina (7. 1. 2012 21:31)
Není tady
Jo, a nejlepe k tomu jeste nejaky stebetajici deti kolem tebe (VAS), ktery rikaj: Mami? Tati?... a... cehosi se dozaduji...
Upravil(a) ViktorkaM (7. 1. 2012 21:33)
Není tady
A jak víš, že takový opravdický život nežiju?
Není tady
...cetla jsem aj jine TVE prispevky...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
...cetla jsem aj jine TVE prispevky...
Takže jsi se určitě dočetla, že švitořící dětičky kolem mě neposkakují, neboť jsou již dospělé:-) vůbec nevíš o čem mluvíš
Není tady
Jasne. To nevim NIKDY...
Není tady
Tak kdy podle tebe začnu žít ten opravdický život? ty podmínky co jsi psala splňuju...co dál?
Není tady
Už se těšim na Vánoce, sakra...
Není tady
Epica napsal(a):
Však jsou už za dveřmi
Není tady
haiel napsal(a):
Epica napsal(a):
Však jsou už za dveřmi
Už jen 331 dní
Není tady
No ty brďo. Mám fobii z Velikonoc!!!!!
Není tady
Epica napsal(a):
No ty brďo. Mám fobii z Velikonoc!!!!!
Tak mi ji pošli. Já fobie sbírám, chovám, krmím a provozuji fobií útulek.
Není tady
Koukni do lednice. Tam jsou vajíčka, symbol Velikonoc jak vyšitý!!! Aaaaaaaa!!!!!
Není tady
Žádný velikonoce. Vajco je symbolem jara a nových začátků. A zajíčci a kuřátka a kytičky taky kyky kykyryký.
Není tady
Dala bych si zajíčka ... a kuřátko ... možná nejprv to kuřátko a pak nějakýho šikovnýho zajíčka
Není tady
hahaha
aha
dobře :-)
Ne fakt. Je to hloupý. Sadisti přijdou zmrskat zadek nevinným dívkám. Ještě jim poděkujeme, nalijeme slivovičku, podáme VAJCO, ukloníme se, a ještě s úsměvem za nimi zavřeme dveře. A to pořád dokola. Za den jich přijde dvacet. Nesnáším velikonoce. Noční můra.
Není tady
Epico, význam mrskání byl kdysi naprosto jiný a přes ty všechny spodnice a sukně to snad nebylo ani tak sadistické. jenže doba se mění a mladíci mají dojem, že jsou frajeři, když daj holce pořádně naprdel, ozvracejí každý rožek a vajco si ani nevemou. S původní symbolikou to nemá nic společného, proto velikonoce taktéž nedržím.
Není tady
Já je držívala, dokud to mělo ten původní význam - přifrčeli kamarádi, tedy ti dospělí, samozřejmě - pomladili, vajco dostali, popili.
Mě iritujou děti, co běhají po vsi a tvářejí se, že mi nesou spolu s vrbovým prutem plodnost
Není tady