18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vikorko, já na rozdíl od Zklamané si myslím, e tvůj bůh tě miluje, protoe tě nechává jít cestou, kterou sis ty sama vybrala.
A zatratit ho ani nemůe, protoe zase na rozdíl od tebe, která ho vnímá kdesi VNĚ tebe samotné, já jsem přesvědčená, e on je UVNITŘ tebe, je tvou součástí stejně tak jako ty jsi jeho součástí
Není tady
Ja vim, Pan, ze me miluje, a je shovivavy k "memu tapani",... kazdy den mi to dava najevo...
DNES, musim uznat, to udelal OBZVLAST uzasne... zas me totiz nejakej milej clovicek "vytahl z bryndy"...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
... na rozdíl od tebe, která ho vnímá kdesi VNĚ tebe samotné, já jsem přesvědčená, e on je UVNITŘ tebe, je tvou součástí stejně tak jako ty jsi jeho součástí
Tohle vim. Citim to. Uz dlouho.
Ja nevim, co s tim, zatim...
Velmi si cenim, ze "to vidis"...
Není tady
... http://www.youtube.com/watch?v=8v_4O44sfjM
..... plus serdicko, ktere place...
.... takovej smajla tady holt nejni...
Není tady
Neco pro Zklamanou: "ruzny uhel pohledu"...
http://www.stream.cz/video/648866-senza … icke-klamy
Není tady
Viktorko, pouiju tvé téma a třeba mi to objasní tady. Napsala jsi mi, e a budu ít opravdický ivot...vysvětli mi prosím, co to podle tebe je. Já ho iju, ale moná má jiné představy o opravdickém ivotě. Jaké?
Není tady
Opravdicky zivot je ten, kdyz uz nejsi jenom "TY", ale kdyz jste VY, teda kdyz TY muzes rict: "My" jsme to a ono...
Nejen teoreticky, ale doopravdy...
Kdyz spolu ulehate a snidate tam, co "jste vybudovali", vis, holcicko?
Není tady
A co to mělo společného s tím, e mi přilo směné e jdu pěky a někdo si pomyslí, e jsem nezaměstnaná a jdu na potu?
Upravil(a) holcina (7. 1. 2012 21:31)
Není tady
Jo, a nejlepe k tomu jeste nejaky stebetajici deti kolem tebe (VAS), ktery rikaj: Mami? Tati?... a... cehosi se dozaduji...
Upravil(a) ViktorkaM (7. 1. 2012 21:33)
Není tady
A jak ví, e takový opravdický ivot neiju?
Není tady
...cetla jsem aj jine TVE prispevky...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
...cetla jsem aj jine TVE prispevky...
Take jsi se určitě dočetla, e vitořící dětičky kolem mě neposkakují, nebo jsou ji dospělé:-) vůbec neví o čem mluví
Není tady
Jasne. To nevim NIKDY...
Není tady
Tak kdy podle tebe začnu ít ten opravdický ivot? ty podmínky co jsi psala splňuju...co dál?
Není tady
U se těim na Vánoce, sakra...
Není tady
Epica napsal(a):
Vak jsou u za dveřmi
Není tady
haiel napsal(a):
Epica napsal(a):
Vak jsou u za dveřmi
U jen 331 dní
Není tady
No ty brďo. Mám fobii z Velikonoc!!!!!
Není tady
Epica napsal(a):
No ty brďo. Mám fobii z Velikonoc!!!!!
Tak mi ji poli. Já fobie sbírám, chovám, krmím a provozuji fobií útulek.
Není tady
Koukni do lednice. Tam jsou vajíčka, symbol Velikonoc jak vyitý!!! Aaaaaaaa!!!!!
Není tady
ádný velikonoce. Vajco je symbolem jara a nových začátků. A zajíčci a kuřátka a kytičky taky kyky kykyryký.
Není tady
Dala bych si zajíčka ... a kuřátko ... moná nejprv to kuřátko a pak nějakýho ikovnýho zajíčka
Není tady
hahaha aha dobře :-)
Ne fakt. Je to hloupý. Sadisti přijdou zmrskat zadek nevinným dívkám. Jetě jim poděkujeme, nalijeme slivovičku, podáme VAJCO, ukloníme se, a jetě s úsměvem za nimi zavřeme dveře. A to pořád dokola. Za den jich přijde dvacet. Nesnáím velikonoce. Noční můra.
Není tady
Epico, význam mrskání byl kdysi naprosto jiný a přes ty vechny spodnice a sukně to snad nebylo ani tak sadistické. jene doba se mění a mladíci mají dojem, e jsou frajeři, kdy daj holce pořádně naprdel, ozvracejí kadý roek a vajco si ani nevemou. S původní symbolikou to nemá nic společného, proto velikonoce takté nedrím.
Není tady
Já je drívala, dokud to mělo ten původní význam - přifrčeli kamarádi, tedy ti dospělí, samozřejmě - pomladili, vajco dostali, popili.
Mě iritujou děti, co běhají po vsi a tvářejí se, e mi nesou spolu s vrbovým prutem plodnost
Není tady