6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky :-).. .tak dobře, na pláži být nemusí, ale na zahradě... to jde ne ?? ... mimochodem. mne taky na pláži žádná romantika nečeká.-jedeme s dětma a s našima .. takže nevím, nevím :-)
My jinak taky stavíme.. no, teda spíše dostavujeme... ale holt--- dovolené jsme nedokázali odolat... ale je pravda, že to nijak nehrotíme... protože původní část už máme zrekonstruovanou-tady už rok bydlíme a dostavba nám jen zvýší komfort, ale bez ní bychom asi taky přežili, takže dovča letos vyhrála :-)...
Ivulko, tak to ještě stihnu kouknout v pondělí, jak jsi na tom....protože letíme až v úterý.. .takže ještě nahlídnu :-)
No... když se tak dívám na toho svého drahouška- po dvou denním betonování to nevypadá, že by dneska měl chuť něco jiného kromě ticha, klidu a postele :-).. no neva.... hlavně to snažení nebudu hrotit.. :-)... ale třeba se mi ho podaří dneska ještě zlomit
Není tady
Co se to tu dějééééééééééé???
Holky jestli někdo víc chodíte na jiný server, ráda se přihlásím jinam. Třeba tam už jsem.
Není tady
Pritt,
tady na snažilkovských tématech se moc nepíše o tom, kdo co měl k večeři, jak zlobily děti, co tchýně a tak... .
No a zřejmě budeme víc ukecaný, až se povede a bude se probírat vyšetření v těhu,
ultrazvuky, výbavička a tak.
U nás nic novýho, blíží se plodný dny, ale zřejmě to pro tenhle měsíc odpískáme, protože jdu na
plastiku - ve středu 15.6. a budu v celový narkóze min. 2 hodiny.
Co nového u vás?
Jo a Petřička je asi na tý dovolený, ne? Si ráchá kotníčky u móře a my sušíme h.ubu
Upravil(a) Veruska72 (11. 6. 2011 20:07)
Není tady
Veru mnooo já spíš myslím, že tady na babinetu je to zabitý.
Chodím na bc a emimi a tam to rozhodne neni tak mrtve jak tady.
Na bc v diskuzi o třetím až pátem top žije víc než na jendom dítku......
Spíš miá přijde že holkdy tady babinetku mají jako minulou nebo okrajovou diskusi
Není tady
čaute holky, tak já se ještě nerachám :-), jenom nestíhám :-), protože kvůli dovolené musím udělat práci dopředu - nachystat kolegyním, do toho děcka nemocné a já taky k.o., tak se kurýruji, ať vůbec někam letím .,,mám nA TO DVA DNY
Pritt, já MYSLÍM, ŽE TO JE TÉMA OD TÉMATU.. JAK SE PROSTĚ LIDI SEJDOU.. JÁ jsem TADY REGISTROVANÁ DLOUHO, ALE JE PRAVDA, ŽE BYLY DOBY, KDY BYL BABINET MŮJ ŽIVOT A HOLKY Z CHATU BYLY OPRAVDU JAKO KAMARÁDKY, KTERÉ VĚDĚLY VŠE, ALE PAK PŘIŠLO OBDOBÍ, KDY JSEM TADY ANI NEPÁCHLA, PROTOŽE JSEM MĚLA VĚCI, KTERÉ SE MI NECHTĚLO PROBÍRat s nikým ( rozvod, atd.) ,takže je to asi o tom...
jinak já ani na jiném serveru nějak nepíšu.. prostě babinet mi přirostl k srdci, ale hlavně, taky myslím, že až se zadaří, tak bude těch téMAT SPOLEČNÝCH VÍC...
NICMÉNĚ, MĚ NAPŘÍKLAD STAČÍ, ŽE VÍM, ŽE JE PÁR BLÁZNŮ, KTEŘÍ SE SNAŽÍ O TŘETÍ JAKO JÁ, ALE ZATÍM NEJSEM VE FÁZI, KDY BYCH DENNĚ ŘEŠILA BT, OVULKU, A PROTOŽE CHODÍM DO PRÁCE A DOMA MÁM RELATIVNĚ DOST PRÁCE TAKY :-)- DĚTI, STAVBA, ZAHRADA, ATD.. TAK PROSTĚ NEMÁM VŽDYCKY ČAS A SÍLU DEBATOVAT :-), COŽ ALE NEZNAMENÁ, ŽE MĚ NEZAJÍMÁ, JAK JSOU HOLKY NA TOM. KOLIKRÁT TŘEBA BABINET JEN OTEVŘU A ČTU-TŘEBa o DSÁŘICI, VÝSLEDKY PSYCHOTESTŮ NA ADOPCI, ATD.--
ALE NEPÍŠU, PROTOŽE SE MI TŘEBA NECHCE...
VÍM, ŽE VERU TŘEBA JE VÍCE NA DRUHÉM SNAŽILKOSKÉM CHLÍVEČKU, TAM SE TOHO DĚJE VÍC A HLAVNĚ SE TAM HOLKY ZNAJÍ DÝL... A HLAVNĚ SE TAM TOHO VÍC DĚJE :-) .. A TŘEBA JSOU JEN VÍC UKECANÉ :-)
JAK ZNÁM SEBE, JAKMILE ZAČNU TESTOVAT.. JE MI JASNÉ, ŽE TADY BUDU ZASE PEČENÁ VAŘENÁ
Není tady
Ahoj holky.
Petricko,mám to nějak tak podobně jako ty.....
Jinak vás nebudu déle napínat,už druhý den slabounký stínek druhé čárky.Já sama jsem dost překvapená,jeden pokus a vyšlo to-přestala jsem to řešit a vykašlala se na ležení,podpírání zadečku,speciální polohy a podobně.Teda je to ještě dost předčasné,dneska teprve 27DC,takže není nic jistého,může se stát ještě milion věcí.Ale zase si říkám,že jsem ještě nikdy neměla pozitivní test falešně,tak to teď snad tak nebude.Zkoušela jsem už 4 testy a všude něco je.Myslete na mě,budu testovat ještě pár dní,jestli to bude sílit,tak uvěřím.Jinak trochu bolí prsa,jinak žádné příznaky.Přeju ostatním,ať se zadaří,zatím pa pa.
Není tady
Jo a manžel už to samozřejmě ví.Protože jsme zastánci černého humoru,koupila jsem mu přání s nápisem ,,Upřímnou soustrast,, a uvnitř byl nalepenej testík.Pochopil hned,ale stejně se tak krásně zeptal...Ty jsi těhotná? No není roztomilej?
Není tady
Ivulko, tak to je super zprávA!!!! SAMOZŘEJMĚ MOC MOC GRATULUJI, ALE ZATÍM POTICHOUČKU... KAŽDOPÁDNĚ.. PRÝ JE TO Nakažlivé :-) !!!!!!! U mě zATÍM ČEKACÍ FÁZE, ALE DOBŘE TO NEVIDÍM, PROTOŽE MÁM SVOU OBVYKLOU UBREČENOU PŘEDMENSTR. NÁLADU !!!
NO, BUDU DOUFAt,ŽE SE MI TO ZPOZDÍ ALESPOŇ TROŠIČKU, PROTOŽE ZÍTRÁÁÁ LETÍMEEEEE :-) ,TAK AT SI MOŘE UŽIJU BEZ MRCHY CO NEJDÉLE
JINAK JSEM SE DOZVĚDĚLA, ŽE MŮJ BÝV. MANŽEL ČEKÁ V SRPNU CHLAPEČKA.. SUPER, BYLO TO TAJNÉ... NECHÁPU PROČ, ALE ZROVNA JÁ JSEM TO NEMĚLA VĚDĚT ....SMĚŠNÉ, NECHÁPU, PROČ, NICMÉNĚ NA TO, ŽE DalŠÍ DÍTĚ NECHTĚL A S NASTÁVAJÍCÍ MAMINKOU JEŠTĚ NENÍ ANI ROK, DOCELA ZAJÍMAVÉ.. HOLT-LÁSKA DĚLÁ DIVY...
Není tady
Ahoj holky.
Tak jak se daří?
Verusko,Petricko....jak to s vámi vypadá?
U mě všechno ok,alespoň doufám,nic mě není,jen prsa bolí.Už se nemůžu dočkat UZ a prvního vyšetření,jdu na něj 1.července v 11:45,tak na mě myslete,ať je to dobrý!
Termín mě vychází asi na 22.2.2012...takže ještě zimňátka,možná ryba,nebo si pospíší a bude vodnář....uvidíme,je to ještě tak daleko.
Doufám,že se někdo ozve a bude mít pozitivní zprávičky a nebudu v tom sama...zatím pa pa Iva+něco malého-doufám,že jen jedno:-D.
Není tady
Ivulko gratuluju.
Holky já to nemyslela tak, že tu budeme mluvit jen o jednom a pak byt na palici, ze to nejde.
Já nevím no, jsem asi zvykla z jineho serveru.
Chodim na emimi, obcas na baby cafe a nemáme problém tam nakecat pár stránek za den (proto jsem se ptala, jestli nektera nechodite i jinam na server).
Ted v létě je to s ucasti horsi, ale dopo, nebo vecer nebo kdyz deti spi, se tam vzdycky nekdo nap okmec najde.
A ne jen o třetím a nevím cem. Prostě o všem
Není tady
Ahoooj holky !! Tak Vás zdravím po dovolené v Tunisu... no... mám jednu pozitivní a jednu negativní zprávu... pozitivní-cyklus se mi srovnal, negativní-dostala jsem to předpisově 31DC .. takže tentokrát žádná vyvolávačka.. ale ani čárky :-).. neva, asi jsme se málo snažili :-) tento měsíc to napravíme..
Ivulko, tak tě v tom nechám zatím samotnou... ale neboj budu se snažit :-)
Tak holky, otvírám téma... druhé svatby.. je tady někdo, kdo zvažuje, že by se vdal... já to tak trošku zvažuji.. :-)
Není tady
Já jsem rozvedená skoro pět let a s přítelem budeme teď v září 4 roky.--.. tak nevím, říkala jsem si, že po bolestném rozvodu už o svaTBĚ NIKDY NEPROMLUVÍM.. ALE...
Není tady
Ahoj Petricko.
Vítám tě zpět.Škoda,že to tentokrát nevyšlo,ale jak říkáš,pravidelný cyklus je taky plus....
Jinak s tou svatbou,proč ne?Neznáte se přeci jen pár týdnů,tak už asi víte,co od toho druhého čekat.I když chápu,že po blbém rozvodu můžeš mít pocit,že se zklamání může opakovat.Ale na to nedej,to by jsi už musela do smrti být sama.Chcete mimčo,tak se vemte a hotovo.....Třeba je ten prcek tradicionalista a čeká,až to budete mít na papíře a pak teprve přijde:-D.
Není tady
Jinak u mě snad dobrý,čekám na páteční UZ.....už aby to bylo,pořád se mě zdá,že čekám,nebo jsem porodila dvojčátka.Dneska v noci dvě holčičky císařem a měli prý každá přes čtyři kila a když jsem si je šla prohlédnout,měli tak rok,jedna byla podobná na manžela a druhá na mě....už jsem z toho čekání na hlavu!
Není tady
teda Ivulko, tak na tvůj ult jsem teda vážně zvědavá , snad tam nebudou tři :-)!!! Je to super, že jsi těhotná, říkám si, že až bude mít moje málá stejně jako Maty, tak třeba budu taky mít takový nový metřík jako ty :-)
JINAK S TOU SVATBOU.. NO, UVIDÍME, ALE ASI TO NECHÁME NA PŘÍŠTÍ ROK, ale je pravda, že být rozvedená s třema dětma -pokud se zadaří:-)-se mi taky nechce..
jinak malý - mimochodem.dneska má dva ročky :-), tak toho mám s přítelem, zatím se jako partner i jako tatínek osvědčil :-), tak snad to tak bude dál... každopádně, kdybych se náhodou přece jen vdávala ještě letos, tak dám vědět :-),...
no, mě nastává snažící období a po pravdě můžu říct, že se mi vůbec nechce :-) ... no... mám pocit, že mě začíná bolet hlava
Není tady
Ahoj holky ,
Petřičko, já budu letos v září se svým manželem taky přesně 4 roky a vzali jsme se letos kvůli stavbě domu , takže ne z lásky . Byla jsem rozvedená 13 let a vyhovovalo mi to. Jenže je pravda, že když člověk někam přijde a něco se řeší, ať už u doktora nebo na úřadech, zní líp: "manžel", než "přítel" a jak píšeš, i mně se můj manžel osvědčil na 120% jako ten nejlepší táta pro Lucinku, partner a milenec a měnit nebudu . Měla jsem dva dlouhodobý vztahy před ním a až teď jsem spokojená . Vdávala jsem se v březnu a v té době jsem byla těhotná(9tt), bohužel pár dnů po svatbě jsem skončila na revizi kvůli ZT.
Ivulko, držím palce na zítřek, dej nám vědět, co jsi viděla na UTZ, kolik prcek měří a tak, jsem zvědavá!!!
Mně se operací totálně rozhodil cyklus, což se mi za tři roky měření ještě nestalo, takže ovulka asi teprve přijde(viz můj graf ). Jsem 14 dnů po operaci (zmenšení kozenek) a jsem šťastná,
že si připadám zase jako člověk .
Tak s chutí do toho, Petřičko , ať těhulíme s Ivulkou co nejdřív
Není tady
Jůůůů Ahoj Petřičko zlato moje ..jsem ráda,že tě "vidím" jé a vy byste rádi třetí no to je super tak hodně štěstí..nás nějak zatím obchází
a co jinak jak se máš??????
Není tady
Ahoj holky.
Tak dneska na UZ paráda.Paní doktorka všechno dobře prohlédla a je tam jeden prcek,krásně už tlouklo srdíčko.....Mám i obrázek,je samozřejmě nejrásnější na světě a měří celých 4,25mm.To je ale kus!Podle MS jsem 6+3,podle UZ 6+1,což odpovídá,mám ovulaci o chlup déle.Takže prcek v pohodě,tak jsem se odvážila to už říct v práci,aby to věděli a počítali s tím,že brzy vypadnu z prac.procesu.Jinak doufám,že se všichni brzy přidáte,ať v tom nejsem sama.Jo a termín mám 21.2.2012....hezký datum.
Není tady
A na všechny samozřejmě pluju ty těhu bacílky....hlavně na tebe Lucy....zkusím si předělat metřík,pa pa.
Není tady
Tak se povedlo....uuuuuf.
Není tady
Hurááá,... Ivulko, tak gratuluji k tomu čtyřcentimetrovému štěstíčku :-) !!!!! A chytám, chytám bacilky :-)--- jinak včeta mě ta hlava nakonec přestala bolet ... tak první snažení poctivě za mnou :-)
Jéé, Verusko, my taky budeme v září!!! 4 roky :-) s přítelem spolu, ale vzhledem k tomu, že dnes oznámil brácha svatbu se svou přítelkyní-taky jsou spolu 4 roky a mají 2,5letého prcka, tak to asi hrotit letos nebudeme :-), jelikož dvě svatby v jeden v jedno léto, to asi neee :-), i když, kdybych otěhotněla, tak možnááá..... :-), nicméně, tak jak říkáš, zní to líp-manžel a přítel... navíc, když se někde přifařím s oběma dětma a přítelem, tak mi to přijde srandovní :-)...
uvidíme..
Verusko, četla jsem o tvé operaci :-).. tak blahopřeji a doufám, že jsi s výsledkem spokojená!!!???:-)
tak to vypadá, že budeme nakonec testovat spolu,já teda neměřím ani nijak nesleduji, ale myslím, že i tato etapa přijde :-)...
Lucíííííínkooo, ahoooj !!!!!! No, já něco četla na nějaké nástěnce, že se Vám nedaří, ale nevím přesně proč :-( ... v jaké jste fázi, četla jsem něco o umělém,ale nevím jestli IVF nebo IUI...
to mě moc mrzí....... tak snad se brzy povede!!!!!! ozvi se!!!!!
U mě Natálka trvala cca půl roku a Míša rok a půl, takže myslím, že to tak rychle nepůjde.... jestli vůbec..
A jak se má Marička a Štarmik???
A jak se máš ty???
U mě dobrý, přestěhovala jsem se do domku, který rekonstruujeme, děti mají velkou zahradu, takže paráda.. :-) .. vody se jakž takž uklidnily, takže věřím,. že už bude líp a líp....
Není tady
Ivulko moc gratuluju a poctivě chytám
Petřičko ...jéé testovat budeme i spolu jsem dneska taky 15 DC to je náhoda a snážo bylo taky poctivý
No u nás asi tak..loni v září jsme byli na IUI,kdy zjistili,že problém je na straně manžela..já jsem předtím byla ještě na akutní operaci prasklé cysty,ale vše u mě bylo zachráněno...takže po neúsěšným IUI jsme v říjnu stimulovali na IVf,vše o.k. v listopadu mi zavedli jedno embryo..neúspěch,v prosinci KET dvou embryii a taky nic...mezi tím jsem asi třikrát skončila v nemocnici,protože špatně reaguju na hormony apak dochází k přestimulování vaječníků takže tedka zkoušíme doma a v mrazáku máme ještě jedno poslední embryo,takže zkusíme asi poslední šanci v září
Jinak Naty nám roste jak z vody,ale je pořád nemocná,byli jsme i v lázních,ted je po vyndání madle,ale je zase na atb. jinak chodím do práce,za 14 dní se chystáme na Kanáry,začneme stavět nový dům....atak
Maričku vídám občas jen na FB,před dvěma roky jsme s něma a Štarmíkama byli na víkendu a bylo to super,má jen Tobiho,vdala se a pracuje jako redaktorka na svatbu jsme taky byli zvaný,ale bohuže nám to nevyšlo
a Štarmíci mají půročního Kubíčka a ta za námi chodí na nový babinet,kde se pořád scházíme....s těma co zůstali plus podzimnátka 2006..před měsícem jsme měli super srazík v jednom penzionku a bylo to super
Není tady
Ivulko gartuluji k úspěšnému utz určitě bude všechno v pořádku a v únoru se dočkáš svého vytouženého miminka díky za SZ
Verusko,vůbec se ti nedivím,že chceš pro Lucinku sourozence,mě je líto,že Berenička bude "sama"kdyby mne bylo tak o dva méňě,taky bych do toho asi šla znova
jen asi čtvrtej porod by mě zdravotně rozsekal
A prsa schvaluju suoper volba zřejmě mě taky čeká modelace ale kojím a jak to tak vypadá,mám to spečetěný tak do dvou let ..budu si muset ještě počkat
tak Vám Všem holky tady,budu aspoň držet palečky hodně štěstí a brzké //
Není tady
Petricko,držím pěstičky na testování!
Není tady