18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkuenosti s rekvalifikačním kurzem poradce pro výivu (či podobným), zajímá mě předevím kurz v Brně ale můe být i jinde. A dá se na základě tohoto získat zaměstnání nebo jsou znalosti spí pouitelné jen pro vlastní potřeby?
Není tady
Betulko, já nevím, snad je to můj dojem, ale s poradci pro výivu se doslova "roztrhl pytel" - a bohuel dnes pro větinu lidí poradce pro výivu=herbalife a pod. Na seriózní práci v tomto oboru je podle mně potřeba normální V, pak se můe věnovat třeba tomu, co dr. Cajthamlová. Jestli jsi z Brna, tady dělají zajímavé vzdělávací kurzy pro Brno, ale je to spí ekonomie, marketing, management...S tou výivou ti bohuel neporadím, napsala jsem jen svůj nezainteresovaný pohled, tak snad to nikoho neurazí
Není tady