18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajímala by mě jedna věc.
Jak dlouho jste chodili se svým partnerem ne jste se s ním poprvé vyspaly? Myslím jako úplně poprvé.
Děkuji za odpovědi
Není tady
Myslím, e docela záleí na tom, kolik člověku je. Ono je to jiné v 15 a jiné v 30 Těko někdo komu je 30 bude rok čekat ...
Není tady
Tak já jsem s přítelem půl roku a jetě jsme spolu nespali. Je mi 24 a přítelovi skoro 30, take, Hhanco, ono je to dost individuální.
Není tady
Zalezi v jakem veku, s byvalym manzelem,kdyz jsme se poznali po pul roce.S ostatnimi v pozdnim veku vetsinou do 14 dnu.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Tak já jsem s přítelem půl roku a jetě jsme spolu nespali. Je mi 24 a přítelovi skoro 30, take, Hhanco, ono je to dost individuální.
jj s tím souhlasím, e je to individuální...
Není tady
misha88 napsal(a):
Lady se ptá asi na prvního sex.partnera...ne?? Take ve 30ti má asi málokdo 1.sex. zkuenosti..., to u mají větinou vichni za sebou !!Lady to je indivindy, jedno zda je ti 15, 17 nebo dvacet....anketa ve tvém rozhodnutí přece nic nerozhodne, to musí sama!! Já osobně asi přes dva měsíce..
Vichni ne. Můj přítel je v necelých 30 panic. Ale je mi jasné, e je spí výjimka.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Proč? Váně mě to zajímá, chápala bych to ve věku 15-18. Ale tomuhle nerozumím. Asi jsem hodně náruivá, kdy jsem zamilovaná, potřebuji ho mít nejblí, jak jen to jde i fyzicky.
Já bych to nevydrela, odrovnalo by mě to. U bych nedokázala myslet na nic jiného. S přítelem, který mě po 3 měsících ani nepolíbil, jsem se rozela. Protoe potřebuji i sexuální přitalivost k dobrému vztahu. A kdy je přitalivost, dlouho nevydrím.
Upravil(a) majkafa (24. 2. 2011 18:30)
Větinou po pár týdnech. Jen s mým prvním asi po 3 měsících, ale mazlili jsme se dávno před tím. Bylo mi 19.
Upravil(a) majkafa (24. 2. 2011 18:27)
asi po 6 - 7 měsících ...
Není tady
majkafa napsal(a):
Vilemína napsal(a):
Proč? Váně mě to zajímá, chápala bych to ve věku 15-18. Ale tomuhle nerozumím. Asi jsem hodně náruivá, kdy jsem zamilovaná, potřebuji ho mít nejblí, jak jen to jde i fyzicky.
Já bych to nevydrela, odrovnalo by mě to. U bych nedokázala myslet na nic jiného. S přítelem, který mě po 3 měsících ani nepolíbil, jsem se rozela. Protoe potřebuji i sexuální přitalivost k dobrému vztahu. A kdy je přitalivost, dlouho nevydrím.
Mam to taky tak.Vilemino proc to tak u vas je?Ty po nem netouzis?
Není tady
Majkafo a Eremuruss, jasně e mě přítel přitahuje. Nemějte strach, intimnosti mezi námi probíhají takřka pokadé. Jen jsme spolu prostě jetě nespali, to je vechno. Jednak nemáme ani kde - v úvahu by teď v zimních měsících připadalo jen auto a to jsme se oba shodli, e v autě o "to" nechceme přijít, asi namítnete, e můeme jít do hotelu, to můeme, ale je tady problém v tom, e přítel je soukromý zemědělec a je uvázaný doma na statku, můe se vzdálit jen tak na jednu dvě noci - druhak jsme na to dlouho nebyli připraveni - teprve zhruba dva týdny vím, e on je ten pravý, i kdyby to nedopadlo a nakonec jsme se rozeli, tak vím, e si to nebudu vyčítat - dále zatím neberu antikoncepci - mám zřejmě zvýený prolaktin v těle a mám úplně rozhozený cyklus, přítí týden se to začne u doktora řeit, díky tomu jsem jetě nezačala brát antikoncepci, ač ji mám u od října doma - no a v neposlední řadě nemám na sex takovou chu, za to můou antidepresiva, která beru.
Majkafo, u mě to funguje tak, e musím napřed člověka poznat a a pak jsem schopna se mu otevřít a vyspat se s ním. Přítel to má stejně jako já. Sex beru něco jako velmi intimního, co poskytnu člověku, kterého opravdu hluboce miluju. A já jsem schopna hluboce milovat (někteří asi namítnete, e se jedná o zamilovanost, moná budete mít pravdu) a tak po půl roce, dřív ne. Kdyby mě někdo tlačil, abych se vyspala dříve, ne mi můj instinkt říká, e je to ten pravý, tak ho polu někam.
Není tady
Vil, drím palečky, líbí se mi, jak jsi to napsala, jak to cítí a tak ...
Není tady
Já s prvním přítelem a po roce chození.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Vil, drím palečky, líbí se mi, jak jsi to napsala, jak to cítí a tak ...
Opravdu hezky napsaneChapu to ,tak at vam to vyjde.
Není tady
Vilemíno, děkuji za vysvětlení.
Drím vám palce.
Děkuju za drení palců. Snad nám to spolu vyjde a budeme spolu navdy. Zatím máme nádherný vztah plný čisté lásky. Milujeme se. Samozřejmě, e je mi jasné, e pořád to nebude růové. Já se teď snaím "nasát" kadý okamik s ním.
Není tady
*lady* napsal(a):
Zajímala by mě jedna věc.
Jak dlouho jste chodili se svým partnerem ne jste se s ním poprvé vyspaly? Myslím jako úplně poprvé.
Děkuji za odpovědi
Myslím, e záleí na tom, kolik nám je, kolik je naemu partnerovi, jací jsme, jaký je ná partner.
Chodila jsem se svým prvním a posledním partnerem skoro rok a půl, ne jsme se dostali k prvnímu styku. Mě bylo patnáct a jemu sedmnáct, kdy jsme spolu začali chodit. Bylo to velmi romantické a krásné. Myslím, e i bez pohlavního styku byl ná vztah moc krásný. Není nutno něco, tak krásného uspěchat. Ano, u starích párů pochopím rychlejí sblíení. Ničeho nelituji a oba na nae začátky rádi vzpomínáme.
Upravil(a) AnB (26. 2. 2011 22:14)
Není tady
*
Upravil(a) PPavlaa (27. 2. 2011 10:11)
Není tady
Tak to je super, e nejsem jediná, připadala jsem si jako mimozeman, kdy jsem se svým prvním přítelem poprvé spala a skoro po ročním vztahu. Vím, e je to dost individuální záleitost, ale připadá mi, e v dnení době se s tím prostě tak neotálí, jak tomu bylo dříve, co je patně. Pro mě je osobně na prvním místě vybudování pevného vztahu a potom a sex
Není tady
*lady* napsal(a):
Tak to je super, e nejsem jediná, připadala jsem si jako mimozeman, kdy jsem se svým prvním přítelem poprvé spala a skoro po ročním vztahu. Vím, e je to dost individuální záleitost, ale připadá mi, e v dnení době se s tím prostě tak neotálí, jak tomu bylo dříve, co je patně. Pro mě je osobně na prvním místě vybudování pevného vztahu a potom a sex
Přesně tak to mám já.
Není tady
Ano. Ale pak se někdy zjistí, e sex nefunguje. A pro mě je soulad i po této stránce velmi důleitý. Pevný vztah bez souladu v sexu není. Moná ve výjimečných případech. Ale je důleité dát prostor i své sexualitě a neodsouvat ji na vedlejí kolej. Protoe pak člověk po čase, dříve nebo později, větinou zjistí, e je neastný. Protoe to je půlka vztahu.
Tak já to raději zkouím brzy. A pak "buduji" vztah. Protoe kdy tohle nefunguje, nemá cenu pokračovat dál. Moná tak v 70-ti, ale teď ne.
Ale to se zjistí a později, případně v dalích vztazích, e i tato stránka vztahu je velmi důleitá.
Upravil(a) majkafa (27. 2. 2011 22:26)