Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 26. 3. 2011 21:36

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Re: Energetické esence

Morphe, udělá si z něj sekanou lol. Sorry, mě to nedalo gloria.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#52 30. 5. 2011 15:32

werena30
♥♥♥♥---

Ahoj Lvice,
jak bylo na Bachovkách ?

Není tady

#53 31. 5. 2011 13:30

Lvice
♥♥♥♥♥--

Bylo to velice zajímavé. Aromaterapie byla spíš taková okrajová, a přiznám se, že jsem tam stejně šla za účelem bachovek. Kreslili jsme si mandalu, mám  hlavu plnou vědomostí, teď si to musím hezky zažít a získat zkušenosti a praxi. Bylo toho hodně, a mám v plánu to doplnit na podzim kurzem na zvířecí esence. Navíc bližší poznání lektorky byla cenná zkušenost.

Není tady

#54 7. 6. 2011 10:01

werena30
♥♥♥♥---

Lvice napsal(a):

Bylo to velice zajímavé. Aromaterapie byla spíš taková okrajová, a přiznám se, že jsem tam stejně šla za účelem bachovek. Kreslili jsme si mandalu, mám  hlavu plnou vědomostí, teď si to musím hezky zažít a získat zkušenosti a praxi. Bylo toho hodně, a mám v plánu to doplnit na podzim kurzem na zvířecí esence. Navíc bližší poznání lektorky byla cenná zkušenost.

To zní moc dobře smile . Ono je jasné,že se aromaterapie a bachovky celé do jednoho víkendu nevejdou  a člověku do hlavy už vůbec ne.
Teď jsem taky zrovna přijela z víkendového školení na masáže a mám z toho hlavu jak pátrací balon lol .
A umíš podle toho kurzu někomu namíchat bachovky "na míru"?

Není tady

#55 8. 6. 2011 19:41

Lvice
♥♥♥♥♥--

Lidem, které důvěrně znám a vím, co je bolí, tak ano. Zrovna nedávno tady byla kámoška, dostala od jedné paní namíchané bachovky, které dotyčná vytestovala kinezkou, ale jak jsem ji tak poslouchala, tak mi tam naskakovaly další esence lol. Ale faktem je, že co jí namíchala, tak sedělo. Navíc u bachovek je dobrý, že i když se nestrefíš, tak se nic neděje, prostě to jen nepůsobí big_smile. Ale u cizích, to bych si zatím ještě netroufla, na to ještě nemám dostatek zkušeností a praxe. Koukala jsem, že v Praze dělá semináře přímo lektorka z Bachova centra v Anglii, vážně o tom uvažuju. Jestli na podzim bude nějaký termín, tak vyrazím, dokonce dostanu glejt big_smile.

Není tady

#56 10. 6. 2011 11:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Lvice, jestli ti takhle naskakujou, tak by to mohla byt tvoje parketa tummenupp

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#57 10. 6. 2011 12:34

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem kdysi o tom spoustu načetla, ale dál jsem se nedostala. Vlčice, ty jsi s bachovkami nějak koketovala..ne?
Moc se mi to líbilo.
zajímalo by mě - máte prosím nějakou konkretní zkušenost? Co se díky tomuto způsobu léčby zdařilo ?
A u zvířat?

Není tady

#58 10. 6. 2011 13:16

Lvice
♥♥♥♥♥--

Lupi, huvidíme, čas ukáže smile.

Wiki, já beru bachovky už cca rok, já bych to nenazvala léčbou, ale harmonizací. Dr. Bach měl představu, že sadu všech 38 (včetně 39 krizové esence) bude mít každý doma a bude ji používat pro účely své a rodiny. Bombastická myšlenka a vůbec není od věci. Já osobně 39 krizovku mám permanentně doma a nosím ji i v kabelce, kdyby náhodou..... Je neuvěřitelné, jak jejím působením se rychle dostanu zpět do pohody...... Bachovky působí jemně, nepozoruješ to na sobě a to, že působí zjistíš v okamžiku, kdy při konkrétní situaci buď nereaguješ vůbec a míjí tě to, nebo zareaguješ úplně jiným než navyknutým vzorcem chování. Nedávno jsem brala bachovky na prožitý šok a fyzickou a mentální únavu a během týdne jsem cítila, že se to pomalinku vytrácí. Některý věci jsou samozřejmě zažraný hodně pod kůží, takže to je na dlouhý lokty, žejo vissla, ale pokud se to zkombinuje s kinezkou či jinou metodou odbloku, tak se postupuje rychleji tummenupp. Další konkrétní příklad je, že můj syn je nesmírně citlivý na jakékoliv očkování a pokaždé horečky skoro 40 mad, tak jsem při posledním očkování nelenila a kapala krizovky a stříkala na noc do pokojíku a ejhle, měl 37, byl kapánek protivný a to bylo všechno. Zlatý krizovky gloria. Jinak synovi dávám zvířecí esence a díky nim se z plachýho bojácnýho kluka stal normální kluk, který se nebojí klidně uštědřit facáka, když mu někdo ubližuje, ječí stejně jako ostatní, když mu někdo bere JEHO hračky lol a celkově je mnohem menší maman a je více sám za sebe. tummenupp. Ne, že by se z introverta stal extrovert, ale už si sám dokáže prosadit to svoje tummenupp.

U zvířat - mám jen jednu zkušenost, paní chodila s pejskem na cvičák a pejsek na cvičáku začal panikařit, nechtěl tam chodit, asi měl strach bo co hmm, tak dostal bachovky a byl klid.

Není tady

#59 10. 6. 2011 13:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jj, zlaty krizovky stolt Abych byla uprimna, jsou i situace, ktery nezvladaj, ale vetsinu beznych strachu v pohode.
Mam vyzkouseny na sobe i na cubine - davala jsem ji je intuitivne a zvladly jsme krasne skaredou paniku.
Ja navic brala jeste olivu, vytestovanou na pul roku - coz je nezvykle dlouhy - ale vytahala teda kostlivcu hnufnejch....fujtajbl.

Není tady

#60 10. 6. 2011 14:00

Lvice
♥♥♥♥♥--

Lupi, povídej, to mě zajímá z terapeutického hlediska (týjo, asi se mi fakt zažraly pod kůži vissla) teda jestli můžeš tady veřejně, kdyžtak mi to písni v SZ. Co nezvládaj?

Já si myslím, že nějaký hodně hnufný bloky a sajrajty co jsou natlačený hodně ve sklepě se bachovkama nevyčistí, na to už je potřeba odblok a pak bachovkama doladit do jemna......hmm, ale na běžný úrovni fungují skvěle.

Upravil(a) Lvice (10. 6. 2011 14:07)

Není tady

#61 12. 6. 2011 10:49

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice, tak to ja by som pre starsieho symatora potrebovala presny opak dumbom

Není tady

#62 17. 6. 2011 16:23

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Lvice - dík.
Je to velmi zajímavé. Velmi lákavé. Jenže, jen tak to koupit, to se mi nechce...chtělo by to něco víc, než informace  z netu ...  Min. vyslechnout přednášku se zkušenostma atd.. Taky určitě záleží kde si to objednávám a kupuju..nebo je to jedno?

Syn asi ani netuší, že něco bere..ne?  Placebo efekt je vyloučený..je tak? Vyhledávala jsem cíleně něco, co by zmenšilo plachost, bojácnost u psa.
Samozřejmě , že já bych potřebovala litry "krizovek", to ani nepíšu... Ale rozhodně ne na plachost lol

Není tady

#63 17. 6. 2011 20:53

Lvice
♥♥♥♥♥--

Wiki, jen tak bych ti to ani nedoporučovala. Já je brala na doporučení kinezioložky, momentálně mám za sebou víkendový kurs bachovek, a protože se znám velice dobře, už jsem schopna sama sobě a svým blízkým pomoci. Navíc mám i karty bachových esencí, s těmi pracuje podvědomí, takže pokud si nejsem jistá já, podvědomí to za mne vyřeší.

Syn je bere na základě konzultace s paní, která se esencemi zabývá a má na to několik certifikátů. Syn velice dobře ví, že bere něco, co mu pomáhá. Ze začátku si o kapky sám říkal a označoval je jako ňam big_smile. A když jsem zapomněla mu je dát, přihlásil se sám. Prostě děti ví, co je pro ně dobré. Víš Wiki, to je stejný, jako když máš chřipajznu a dáš si lipový čaj s medem. Bachovy esence jsou vyráběny z rostlin, keřů a stromů, není to žádná záhada ani placebo. A že flora obsahuje mnoho účinných látek už věděli naši prapra.....předci smile. A když na to přijde, můžeš si Bachovy esence klidně vyrobit sama..... stolt.

Každý z nás potřebuje litry krizovek...... big_smile. Ona totiž myšlenka, abychom měli doma Bachovy esence pro každodenní používání vůbec není od věci.

K tomu psu, napiš mi do SZ všechno, co se toho problému týče. Jak se ta plachost a bojácnost projevuje, při jakých příležitostech (cvičák, cizí prostředí, konkrétní situace), poradím ti, co s tím.

Není tady

#64 4. 7. 2011 9:54

werena30
♥♥♥♥---

Lvice napsal(a):

Lidem, které důvěrně znám a vím, co je bolí, tak ano. Zrovna nedávno tady byla kámoška, dostala od jedné paní namíchané bachovky, které dotyčná vytestovala kinezkou, ale jak jsem ji tak poslouchala, tak mi tam naskakovaly další esence lol. Ale faktem je, že co jí namíchala, tak sedělo. Navíc u bachovek je dobrý, že i když se nestrefíš, tak se nic neděje, prostě to jen nepůsobí big_smile. Ale u cizích, to bych si zatím ještě netroufla, na to ještě nemám dostatek zkušeností a praxe. Koukala jsem, že v Praze dělá semináře přímo lektorka z Bachova centra v Anglii, vážně o tom uvažuju. Jestli na podzim bude nějaký termín, tak vyrazím, dokonce dostanu glejt big_smile.

To zní opravdu dobře! tummenupp
Kouknu se po těch seminářích,protože Prahu mám v dosahu stolt .Nevím totiž,jak s tím začít experimentovat,ale teď se mi zalíbila ta myšlenka,že by si tu esenci vyrobil člověk sám.To si nechám jako plán do důchodu lol .

Upravil(a) werena30 (4. 7. 2011 10:12)

Není tady

#65 4. 7. 2011 10:04

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice napsal(a):

Lupi, povídej, to mě zajímá z terapeutického hlediska (týjo, asi se mi fakt zažraly pod kůži vissla) teda jestli můžeš tady veřejně, kdyžtak mi to písni v SZ. Co nezvládaj?

Já si myslím, že nějaký hodně hnufný bloky a sajrajty co jsou natlačený hodně ve sklepě se bachovkama nevyčistí, na to už je potřeba odblok a pak bachovkama doladit do jemna......hmm, ale na běžný úrovni fungují skvěle.

Promiň, přehlídla jsem tě.
Ne, není to nějak intimní....ale zažila jsem na kamarádce, jak nezvládaly, jenže to byla začínající deprese. Nikolov depka, ale skutečná deprese.
No, když jsi ve stresu, tak podle aktuálního stavu  mysli a velikosti stresu se rozklepeš. Ne nutně fyzicky, ale vždycky psychicky a následně i energeticky. Kdyby tě někdo mohl v tu chvíli vidět na tý energetický úrovni, tak by tě asi viděl rozmazaně - tak nějak si to představuju.
A krizovky tohle umějí uklidnit, tohle rozvibrování (mmch, já ho cítím jakoby uvnitř, v těle taky - dokonce jsem zažila, že přejde do setrvalýho pocitu vnitřního třasu.)
No a myslím si, že když se člověk "rozhodí" - rozvibruje příliš, že tam už to prostě nedokážou zklidnit.

Není tady

#66 4. 7. 2011 10:06

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ale panickou ataku zvládaj kráásně! I ty zvířecí. A i zpětně leccos pošolíchaj.....já je mám setrvale v kabelce lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí