Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 20. 3. 2011 19:52

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Energetické esence

lupina montana napsal(a):

Jak chceš "vidět" samotný tok volných elektronů?

O basu Plznicek, ze Ti to predvedu ? Opravdovy tok elektronu, ktery bude viditelny ? tongue
Dobre nebudu Te napinat a plzinka me nebere, sezen si napriklad pristroj "Vyděržaj pianěr" lol, podobny jako meli ve filmu Pelisky, roztoc to, kontakty pripni na neco, co bude izolovane a budes obe casti posouvat k sobe. Az se dostanou kontakty dost blizko, uvidis ne jiskru, ale souvisly tok elektronu.
Priklad cislo dva. zacne bourka, vyjdi si pred domecek a pozoruj blesky. Jakmile uvidis blest, videla jsi opravdova tok elektronu ve viditelne podobe.
To neni spatne, ne ?

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#27 20. 3. 2011 19:57

morpheus
Babinet Klub
Web

Lupina : Homeopatii s Tebou nemohu probirat, pac nevim co to presne je. Jakysi podivny druh leku, ne moc ucinny a pomerne drahy, neprispiva na neho zadna zdravotni pojistovna, asyk vi proc.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#28 20. 3. 2011 21:36

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Nojo, na belsk jsem nepomyslea, máš recht lol
Homeopatické léky jsou prakticky čistá info - jsou VELMI účinné (při správném použití natrvalo) velmi levné a české pojišťovny je neplatěj, poněvadž z nich není ani setinu takovej vejvar, jako z normálních farmaceutik.
Z téhož důvodu nezajímají pochopitelně ani farmafirmy.
Mmch - v některých zemích je pojišťovny platí - asi vědí proč tongue
Á když jsem se konečně dopracovali až k těm informacím...jak je to tedy s tou vírou? cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#29 20. 3. 2011 22:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Lupi, tys myslím ty bachovky taky zkoušela, nebo si tě s někým pletu ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 21. 3. 2011 7:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

1. Svetelne bytosti jsou pomerne hloupe, nechavaji se chytnout a delat s nema pokusy a vytahovat z nich nejakou energii big_smile
2. Ten, kdo to prodava si to vymyslel, protoze to technicky zrejme neni mozne
3. Svetelne bytosti neexistuji.
-
1. Světelné bytosti - někde jsem četla, že duše, než se dostane do těla jsou jako děti, které jezdí na exkurzi na Zem, a jsou ještě nevyzrálé dušičky, na Zemi zloběj, strašej, a jsou hloupoučký. může to být i od nich energie
NEbo třeba duše jiných a tím jejich energie, co my víme, kdo na tomto světě existuje.
2. Nechápu, jak ze světelných bytostí jde tvořit esence. To si nedovedu představit.Pro nás je to nepochopitelné, jako pro pračlověka elektrika.
3. Myslím, že existují. Jen nevím, proč se jim říká světelné, představuji si je, že jsou prostě takové neviditelné, neošahatelné jako Bůh.
A homeopatické léky - věřím jim, jsou účinné pokud se dávkují přesně, jak píše Lupina není o ně moc zájem v lékárnictví, protože oni reklamu nepotřebujou. Přirovnala bych je trošku k bylinkám. stolt

Upravil(a) dusička (21. 3. 2011 7:13)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#31 21. 3. 2011 7:50

morpheus
Babinet Klub
Web

Moje spolubydlici si se mnou rano vazne promluvila. Zase jsem na ni vybafnul, ze nejak mi to nejde do hlavy s tema svetelnyma bytostma. Pry jsem dost inteligentni na to, abych uz v sobotu byl pochnapal, ze je to hloupost a ze nic takoveho, jako Svetelne bytosti a andlele neexistuji. Rozhodne ne esence z nanebevzatych, jak tam pisou a esence z archandelu, to uz je pry ulet jak svina.
Jinak Homeopatika mi vysvetlila taky spolubydla tongue Sama je bere, bo nic jineho nemuze a jsou velice ucinna ( dovolil bych si tvrdit, ze dokonce bere i Hormonalni antikoncepci jako homeopatikum, ale to by mi zrejme nikdo neuveril roll nebo ano ? roll )

Není tady

#32 21. 3. 2011 7:57

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Morfe - může Tvoje spolubydla dokázat neexistenci? Přeci člověk nemůže tvrdit, že neexistují. Co když ano?
Vždyt nemáme prozkoumaný svět. Nebo náš mozek neumí vnímat světelné bytosti (proč se jim tak říká?)
To by mohla i říct, že neexistuje Bůh, protože toho jsme taky nikdy neviděli.
KDyž existuje Bůh, existují i andělé stolt

Upravil(a) dusička (21. 3. 2011 7:57)

Není tady

#33 21. 3. 2011 8:05

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : nevim, asi dokazovat nic nemusi, ale porad se mi divi, jak muzu viset neustale na BBN a resit pikacoviny big_smile No a ja ji to nejak nedokazu vysvetlit, ze se tu clovek docela dobre pobavi big_smile Svetelne to je objev jako hrom, myslim, ze to bude predmetem dlouheho badani ( pro me ) smile

Není tady

#34 21. 3. 2011 8:09

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jo takto jo, ona Ti možná jen řekla, at světelné bytosti nezkoumáš, aby si nevisel na babinetu a věnoval se jí stolt
Ale vážně, mě by zajímalo, proč ten název Světelné bytosti.
Svítěj ? Ve tmě jako světlušky? Nedovedu si představit Boha, natož andílky. Ale věřím, že jsou při nás.
Proč se říká, stojí při Tobě anděl strážný?
Je to všechno zvláštní.

Není tady

#35 21. 3. 2011 8:10

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Vím o světelných bytostech tolik co ty, Morphe, ale proč by nemohly být?
Když světelné, tak je to vlastně energie. A energie může vyzařovat, prostupovat nějakým materiálem a částečně v něm ulpět. Když může radioaktivita ulpět ve špenátu (taky vlastně záření), proč ne nějaké jiné záření třeba ve vodě nebo oleji ( i olivovém smile)? Beru to jako amatér....
Já teda spíš věřím na domácí skřítky, furt se mi ztrácejí věci a nacházím je, když už, na nepochopitelných místech smile, nebo na sílu a energii stromů (klidně bych tomu řekla i duch stromu).

Upravil(a) Daphné (21. 3. 2011 8:13)

Není tady

#36 21. 3. 2011 8:21

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Daphne - Skřítky máme taky doma stolt a víš co na ně platí? To mám fakt vyzkoušený snad tisíckrát a už jsem i zblba rodinu.
Když něco hledám, otočím skleničku dnem dolů a myslím na hledanou věc. Nevěřila by si, ale pokaždé najdu .
Už i mí děti říkaj - mami otoč skleničku. Taky věřej wink
energie ze stromů - vnímám nejvíc začátkem léta - když je slunečno, už mají listy - uplně cítím z nich tu pohodu,sílu.

Upravil(a) dusička (21. 3. 2011 8:23)

Není tady

#37 21. 3. 2011 9:45

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

PAvli jo - ale já si je vytestovala na strašně dlouho (na půl roku) a bylo to docela maso, teda hmm

Dafné, pocem par tys to krásně dala dokupy! Vlastně jsi objasnila způsob vzniku esencí čehokoliv! Jasně že tak nějak to musí být. Info - v tomhle případě něčeho, čemu budeme pracovně říkat Světelné bytosti (třeba proto, že se možná skutečně skládají částečně z fotonů, kdoví?) projde vnímavou bytostí a způsobí změny, které je dotyčný jedninec schopen zaregistrovat a nějak fixovat. storstark a tudíž muže tutéž informaci šířit nepozměněnou dále.

Morfe, jo - klidně věřím i tomu, že spolubydla bere homeoantiko. Homeopatika jsou vlastně na podobném principu - ředí se tak dlouho proto, že je to jen způsob, jak z nich vydestilovat informaci. A čím čistější info, tím vyšší účinek - proto může homeopat s klidným svědomím tvrdit, že vyšší potence je vyšší účinnost.
Všimni si mmch toho paradoxu - skutečně se tomu říká "potence" smile ačkoliv tam údajně "nic není"

Není tady

#38 21. 3. 2011 10:44

morpheus
Babinet Klub
Web

Lupina : Pak uz to ale muze byt docela dobre placebo smile Sam jsem si placebo efekt vyzkousel ( mmch, co si Morf vlastne nevyzkousel ? Mozna jen vlastni smrt ) smile

Není tady

#39 21. 3. 2011 10:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Lupina : Pak uz to ale muze byt docela dobre placebo smile Sam jsem si placebo efekt vyzkousel ( mmch, co si Morf vlastne nevyzkousel ? Mozna jen vlastni smrt ) smile

Víš co ještě si nevyzkoušel? Být ženskou lol

Není tady

#40 21. 3. 2011 10:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ergo - jakákoliv informace může být placebo - jo, v tomhle smyslu jo. Protože jakákoliv informace je sama o sobě nepoužitelná - je použitelná pouze v souvislostech. V tomto případě v souvislostech s tebou.
Takže info=placebo - souhlasíš?
Ale v tom běžném smyslu, jak se používá - ne, tak to nemůže být "placebo"....

Mmch, zajímalo by mně, kde se k placebu vzalo tolik pohrdání: já bych se spíš zajímala o to, co přesně spustilo impuls k uzdravění - kdybych byla vědec.
Ovšem naštěstí nejsem cool takže můžu být zvědavá ženská a klást otázky tak nějak....mimo výzkumný program tongue

Není tady

#41 21. 3. 2011 17:00

morpheus
Babinet Klub
Web

Lupina : My si zrejme nerozumime smile Ale nebudu Te drazdit, jsi prece jen vlcice a ja se svoji kočiči DNA bych stejne nemel sanci, ale "mozna" bych stihnul utect tongue
Ja nemam nic proti placebu. Sam jsem vyzkousel, ze to "funguje" a pokud by se se mnou nekdo hadal, poslu ho do haje. Vse zalezi na informaci, jak ji kdokoli poda, jak dokaze presvedcit o ucinku teto veci ( i v Novem zakone jsou o tom zminky, v podobe viry ) a jak tu informaci dotycny pobere a zda uveri. Ja se o placebu nevyjadruju hanlive, ja jen rikam, je to "jen" placebo, coz znamena, ze v tom nemusi, ale muze byt ucinna latka. Cetl jsem nejake stare veci z archivu, pry esejci dokazali cloveku tak pomotat hlavu, ze clovek si vsugeroval, ze pije vino a pritom pil nejakou podivnou vodu ( zeby ona novozakonni premena vody vy vino ? kdovi ? )
Z vlastni zkusenosti : Kdysi davno, pred mnoha lety jsem si zil jinak, nez dnes. Byl jsem uz stary a nemohouci, trapily me ruzne bolesti. Nesmej se, je to pravda tongue Diagnozu mi lekari nedovedli stanovit a tak jednu lekarku napadlo, podavat mi zvlastni lek v pytlickach, o kterem mi rekla, ze je novinkou na trhu a ze urcite zabira, ze ma desitky vylecenych pacientu. Jedine co jsem musel udelat, pokazde po uziti leku zapsat do specialni knizky, jak na me pusobil. Zadne vymysleni, vse tam bylo predepsane. Po pul roce jsem knizku zapsal celou a lekarka se me ptala, jak mi je. Jisteze mi bylo fajn a rikal jsem ji, ze tomu, kdo to vymyslel, bych dal nobelovou cenu smile Pozdeji jsem se vsak dozvedel, jako spravny inspektor Colombo, ze ona ucinna latka vubec nebyla v leku obsazena a lek byl povazovan za placebo, obsahovalo to snad nejaky vitamin, ktery ale nemohl byt ucinny na to, co trapilo me smile Dobry ne ? smile
Tak Ty jsi taky zvedava zenska ? Jednu zvedavou uz znam, ale neprozradim smile Udelala by mi bim, bim po hlavicce dumbom

Není tady

#42 21. 3. 2011 17:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Morfe - jenom jednu? rock
řekni, a znáš ženskou, která není zvědavá? offtopic

Není tady

#43 21. 3. 2011 17:13

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : Jo, jednu. To je ta nejzvedavejsi baba na Babinetu. Sleduj : Muzete mi nekdo rozumne vysvetlit, co dela Morf na babinetu ? A jeste v nasem chlivku ? ( nebo tak nejak to bylo ) A zbytek si domysli smile wink

Není tady

#44 21. 3. 2011 17:41

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Morfe, já nepochybuju o tom, že placebo může působit, taky jsem to zažila. I když to nebylo ani placebo.....mně stačilo, že pan dochtor řek "bude to fungovat" a řek to dostatečně sebejistě lol a lék fungoval, ačkoliv jsem ho nevyndala z kapsy - tož tolik k placebu.
A podivnostem se já nesměju - ostatně, jsi na duchnách - kdo by se tu vůbec mohl smát podivnostem, když jsme tu celá sbírka podivností?

Jen říkám, že info medicína nepůsobí jako placebo.
Vysvětlím ti to: já jsem z určitých důvodů nikdy nechtěla vědět CO beru a homeopati z podstaty věci nikdy přesně nevědí, JAK to přesně bude působit. Už z toho druhýho je celkem jasný, že ti nemůžou nic konkrétního vsugerovat - ale když ani nevíš, co to baštíš, jak chceš, aby nastal nějaký placeboúčinek? Vždyť se to prakticky vylučuje, když se nad tím zamyslíš.
Byla jsem toho hezkým příkladem - reagovala jsem (nevědouc, co žeru, ani jak mám dopadnout) poměrně velmi různě cool Někdy k nadšení mému i homeopatčinu, někdy ne a někdy tak různě.
Nehledě k tomu, že infomedicínou se léčí zviřata, ba i rostliny....no a tam už je to s tou sugescí vskutku na pováženou, to uznej wink

A ještě jedna věc - kdo zažil oboje - to jest placebo i infomedicínu - jako třeba já, naučil se mezi tím docela dobře rozlišovat - ba i mezi různými účinky různých druhů infomedicín.

Není tady

#45 21. 3. 2011 19:06

morpheus
Babinet Klub
Web

lupina montana napsal(a):

Jen říkám, že info medicína nepůsobí jako placebo.
Vysvětlím ti to: já jsem z určitých důvodů nikdy nechtěla vědět CO beru a homeopati z podstaty věci nikdy přesně nevědí, JAK to přesně bude působit. Už z toho druhýho je celkem jasný, že ti nemůžou nic konkrétního vsugerovat - ale když ani nevíš, co to baštíš, jak chceš, aby nastal nějaký placeboúčinek? Vždyť se to prakticky vylučuje, když se nad tím zamyslíš.

Lupi, je mi lito, ale o homeopatikach nevim zhola nic, nemohu s Tebou diskutovat na toto tema, pac tomu nerozumim sad Pokud bych s Tebou chtel vest diskuse, musel bych do knihovny a nastudovat si problematiku, coz je momentalne nemozne, bo me zamestnavatel zahrnul jinou praci. Ale klidne piste, ja se rad poucim, nez zajdu do te knihovny smile

Není tady

#46 22. 3. 2011 20:01

Marila
♥♥♥----

morpheus napsal(a):

Ale klidne piste, ja se rad poucim, nez zajdu do te knihovny smile

Doporučuju knihu od-Dr.Manfred Heide-Bludné cesty ke zdraví který je vedoucím lékařem léčebného ústavu v Bad Laasphe.Ve svých dílech zkoumal mnoho lečebných metod a popisuje jejich praktiky, jejich původ, jakož i podstatu.

Nenechte nad svým hněvem zapadnout slunce.

Není tady

#47 26. 3. 2011 17:15

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Morphe, já sama za sebe: Jelikož nouze naučila Dalibora housti, mě přivedla k infomedicíně. Konkrétně už mi paní dr. napsala termín na škubání krčních mandlí, ale jelikož se mi do toho moc nechtělo (díky bohu.....), jela jsem do Prahy k vyhlášenému homeopatovi, vložil mi pár kuliček pod jazyk, prohlásil máte na rok vystaráno a bylo. Mno, byla jsem tedy notně nedůvěřivá, ale říkala jsem si, že nemám co ztratit big_smile. A ono to záhadně zafungovalo, i když jsem tomu věřila tak napůl vissla. Později jsem pochopila příčinu, dnes mám krční mandle a jsem bez problémů.....

A jen pro doplnění. Svýmu klukovi jsem začala dávat zvířecí esence http://www.johanka.eu/harmonizacnilehatko.html a jelikož jsem tomu tak nějak intuitivně důvěřovala i když to byla pro mě neznámá, šla jsem do toho. Můžu ti říci, že syn se změnil o 180 stupňů a fakt jen zírám. Prostě neuvěřitelný. Ale jelikož už jsem těhle "zázraků" zažila docela dost, vůbec mě to nepřekvapuje, a jsem tomu moc ráda.

Na závěr: Nesnažím se ti vnutit svůj pohled a prožitky, jen snad nabízím jakousi jinou alternativní možnost přístupu k problémům na vlastní kůži vyzkoušenou a fungující. Čímž neříkám, že tomu musíš věřit big_smile.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#48 26. 3. 2011 18:03

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice napsal(a):

Na závěr: Nesnažím se ti vnutit svůj pohled a prožitky, jen snad nabízím jakousi jinou alternativní možnost přístupu k problémům na vlastní kůži vyzkoušenou a fungující. Čímž neříkám, že tomu musíš věřit big_smile.

A dari se Ti to smile Nemyslim, abych neveril, parev ze Ti verim, ale nevnucujes mi to za kazdou cenu a to se ceni smile
Diky, s tema mandlema, to me malem porazilo, jak jsem to cetl. Ja je nemam od 4 let, bo jsem mel casto anginy, tak mati jako ze jdeme k panu doktorovi a neboj, nebude to bolet big_smile Bolelo jak svina big_smile Do dneska si to pamatuju a to je uz 84 let.
K cemu jsou vlastne mandle holki ? Jsou asyk tak stejne dulezite jako napr. slepak ? smile
Proc nas Vsemohouci obdaril slepym strevem, ktere je v organismu zrejme k nicemu ?
Ty jo, ja si snad zalozim vlakno, uz o nem premyslim asi tak 5 let, kazdy neco vi a muze mi odpovidat na moje demetni otazky smile

Není tady

#49 26. 3. 2011 19:15

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Tak pro mě mandle - myslím, že zachytí bacil ,který nejde do plic, do těla. Proto by měli zůstat, tam kde jsou.
Slepé střevo ? To si počkám odpovědí, to nevím. ano, říká se, že je navíc. nevím

Není tady

#50 26. 3. 2011 19:38

morpheus
Babinet Klub
Web

Hele borci, uz jsem tu dlouho nevidel Marilu. A tak dobre se mi s ni kecalo sad Njn, lide na forum prichazi a zasek odchazi, ani se nedozvim, zda ty holuby sedi na vetvicce, nebo na nejakem elektrickem drate...roll

Dusicka, uvidime. Ale bez mandli ziju uz 84 let a ziju normalne ( teda dumbom lol normalni je relativni pojem ze ? ) a jeste hulim, jak cinan ve sve cinske restauraci, hosti, nehosti.. A co s tim bacilem potom ta mandle udela ?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí