Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 22. 2. 2011 13:32

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Energetické esence

http://www.johanka.eu/harmonizacnilehatko.html

Setkal jste se s tím někdo? Pro mě je to novinka. Vypadá to docela zajímavě... Máte s tím někdo zkušenosti?

Našla jsem i odkaz na jiné energetické esence. http://energeticke-esence.prirodni-leciva.cz/

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#2 19. 3. 2011 17:10

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Energetické esence

Zdarec. Zapomenute tema jsem objevil nahodou. Zaujal me ten druhy odkaz, klik a co vidim ?
Esence Stevetlnych bytosti ( nejak nerozumim, co je to Svetelna bytost a kde se da potkat ? ) lol

Cituji autota : Jak to funguje:
"Nemateriální energie esencí Světelných bytostí aktivují a přinášejí harmonii do proudu životní energie"

To byl jeho pokus o vysvetleni. Zrejme ani sam autor popisu na netu nedokaze vysvetlit jak to opravdu, funguje a zda to vubec funguje, tudiz necekam, ze mi to vysvetli nekdo zde na Babi, ale zkuste nekdo smile
Vytucnene : Vyrobce se nam snazi podsunout, ze prodava to, cim samotna Svetelna bytost JE, coz je naprosta hloupost.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#3 19. 3. 2011 22:12

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Morfi,
nečetla jsem odkaz, ale zkusím to.
Vycházíme z předpokladu, že nejsme sami ve vesmíru a jedna  skupinu lze nazývat Světelné bytosti. Jestli bytují v dimenzi 5. či 6, či x.té- nevím., ale jsou to jemnohmoťáci na vysokých vibracích. A jsou tací lidé , kteří mohou být kanálem ,kterým dovedou léčivé vibrace Světelných bytostí přenést , stáhnout, aktivovat, vložit do - řekneme- vody. Tím kanálem může být každý z nás a Ty jsi v jádru duchovně založený člověk, takže s nimi jsi asi taky ve spojení.
Jenže- to jsou věci, na které si nesáhneš, které nevidíš , jde o vnitřní víru a tu buď máme nebo ne. Když nemáme, hledáme, klademe otázky, na které  už známe odpověď, provokujeme, prudíme, však Ty víš.

Někdy Ti moc nerozumím,( asi mám nedostatky ve vzdělání či čo)  nebo nevím, o čem píšeš, ale jsi fajn mlaďoch.

Není tady

#4 19. 3. 2011 22:33

morpheus
Babinet Klub
Web

Heluska : V tech dimenzich to jsou umrele bytosti ? Nebo odkud se vzali ? Nicmene, zrejme nejake bytosti tu byt musi, protoze ve vesmiru sami nejsme a to nejsem ufolog, ani nic podobneho. Oni nas vidi a my je nevidime ? Co maji za ukol ? jak muzeme vedet, ze to neni spatne, co oni vysilaji ( muze byt napr. nebezpecne pouziti tech esenci ? )
Libi se mi "...provokujeme, prudime, vsak Ty vis..." smile Jasne ze vim, protoze ja jsem provokater a prudic, ale musim se Ti s necim sverit. Zalezi, hodne zalezi na tom, s kym jednam.
Nemusis mi rozumet, jen ... ( to se sem nehodi, to by byl citat z jedne lednice, u jedne me kamaradky, ale roztomily a mohla by jsi si o me pomyslet, ze jsem se zblaznil - coz by mi az tak nevadilo, protoze to si mysli, pulka Babinetu ) smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#5 20. 3. 2011 8:40

Lvice
♥♥♥♥♥--

Rozumím tomu dobře, že máš potřebu mě prudit a provokovat lol?

Není tady

#6 20. 3. 2011 8:45

Lvice
♥♥♥♥♥--

Morphe, taky jsem opatrná, a hlavou mi projelo to, co tobě - aby to spíš neublížilo než pomohlo, proto jsem tohle téma založila. Člověk taky musí používat selský rozum......

Není tady

#7 20. 3. 2011 11:10

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice napsal(a):

Tebe Lvice ? Kdepak, jak bych mohl ! tongue Tebe jsem si velice oblibil. Celou noc jak dement premyslim o Svetelnych bytostech. Rano nevyspaly se ptam spolkubydle : "Veris na Svetelne bytosti ? Mohou existovat?" Ona se na me podivala, jako by mi preskocilo a rekla, ze NIKDY o nich neslysela, ani o zadnych dimenzich a to se uz teda par let zabyva esoterikou a dokonce ani pres Jogu se o nicem takoven nedozvedela, pry kdo to napsal takovou pikacovinu. Ukazal jsem ji stranky a ona ze je to pekna hloupost, ale ze se to jiste bude velmi "dobre" prodavat, protoze je to napsane tak, ze tomu jiste nerozumi ani sam autor tongue

Není tady

#8 20. 3. 2011 11:21

Lvice
♥♥♥♥♥--

Morphe, to že o nich neslyšela ještě neznamená, že neexistují wink. O počtu a rozlišení dimenzí jsem kdysi četla, ale kdybys mě zabil, už si nevzpomenu kde big_smile. Dethlefsen, Monroe.... no fakt ti nevím. Holt hosip je hosip lol.

Není tady

#9 20. 3. 2011 11:30

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Třeba andělům a nanebevzatým mistrům se říká světelné bytosti.

Není tady

#10 20. 3. 2011 11:33

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Zrovna tyhle neznám.

Není tady

#11 20. 3. 2011 11:36

Lvice
♥♥♥♥♥--

Agewo, zvířecí esence už používám. Co tak pozoruji, mají pozitivní účinek. Věřím jim stejně jako bachovkám.

Není tady

#12 20. 3. 2011 11:46

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Já používám bachovky a jeden čas esence nanebevzatých mistrů. Hodně mě to posunulo a pomohlo.

Není tady

#13 20. 3. 2011 11:56

Lvice
♥♥♥♥♥--

Bachovky já taky, o těch druhých jsem ještě neslyšela. Zvířecí teď dávám synovi, vytestli jsme na kinzece.
Můžeš mi k tomu prosím něco písnout více, nebo hodit nějaký odkaz? Ráda si rozšířím obzory. Díky.

Není tady

#14 20. 3. 2011 14:44

Johana50
♥♥♥♥♥--

morpheus napsal(a):

Lvice napsal(a):

Tebe Lvice ? Kdepak, jak bych mohl ! tongue Tebe jsem si velice oblibil. Celou noc jak dement premyslim o Svetelnych bytostech. Rano nevyspaly se ptam spolkubydle : "Veris na Svetelne bytosti ? Mohou existovat?" Ona se na me podivala, jako by mi preskocilo a rekla, ze NIKDY o nich neslysela, ani o zadnych dimenzich a to se uz teda par let zabyva esoterikou a dokonce ani pres Jogu se o nicem takoven nedozvedela, pry kdo to napsal takovou pikacovinu. Ukazal jsem ji stranky a ona ze je to pekna hloupost, ale ze se to jiste bude velmi "dobre" prodavat, protoze je to napsane tak, ze tomu jiste nerozumi ani sam autor tongue

tak vraťe školné, oba...lol
V době, kdy  se chodíme dívat do kina na 3D (trojrozměrné) filmy. Napíše Morpheus takovou pikačovinu, jakože neví, co je to dimenze.
No nic.... raději jdu  číst něco jiného než pikačoviny. rock

Není tady

#15 20. 3. 2011 14:53

agewa
♥♥♥♥♥♥-

zrovna na tom druhém odkazu jsou
Mě pomohli se srovnat a "vypustit " emoce ( můj velky problém(.

Není tady

#16 20. 3. 2011 15:01

morpheus
Babinet Klub
Web

Johana50 napsal(a):

tak vraťe školné, oba...lol
V době, kdy  se chodíme dívat do kina na 3D (trojrozměrné) filmy. Napíše Morpheus takovou pikačovinu, jakože neví, co je to dimenze.
No nic.... raději jdu  číst něco jiného než pikačoviny. rock

Ty se spis zamysli nad prikladem, ktery uvadis, abys me presvedcila o Svetelnych bytostech a dimenzich o jakych se tu pise, holy nesmysl, protoze pokud se chodis divat do kina na 3D filmy a naivne veris, ze je to skutecne 3D a ne jen 3D simulace 2D obrazu, tak potom se my dva nemame o cem bavit, dokud si tuto vec nedostudujes alespon na Wikine lol

Není tady

#17 20. 3. 2011 15:12

Johana50
♥♥♥♥♥--

Můj příspěvek se ani letmo nedotkl nějakého přesvědčování o existenci Světelných bytostí. Nevím, jak jsi na to přišel. Psala jsem pouze a jen o  významu slova  "dimenze". Tak si uklidni hormon a vrať se s důvěrou ke svým vlastním pikačovinám, kterým rozumíš. Já zase půjdu po svých. Pac.... rock

Upravil(a) Johana50 (20. 3. 2011 15:12)

Není tady

#18 20. 3. 2011 15:30

morpheus
Babinet Klub
Web

Pac a pusu i Tobe Johanko. O dimenzich vim dost na to, abych je mohl prodiskutovat, ale nejedna se o jakesi pochybne dimenze, ve kterych udajne ziji Svetelne bytosti, ktere samozrejme nejsou videt, jak jinak, ze ? To mas jako s Bohem, toho take nikdo nikdy nevidel a vsichni veri ze existuje.
Offtopic : Mel jsem jednu kamaradku, ktera si neholila nozicky, parkrat jsem se ji zeptal, proc to nedela, ze prece jen oholene nozicky jsou svudnejsi, nez neoholene. Napotreti mi odpovedela, ze tema chloupkama prijima signaly z vesmiru ! Malem me jeb.lo a uz jsme se nevideli.
Takze podobne se stavim i k Svetelnym bytostem a dimenzim, ve kterych ziji smile Blabol jak svina, nebo-li pikacovina.

Není tady

#19 20. 3. 2011 15:37

Lvice
♥♥♥♥♥--

hjarta

Upravil(a) Lvice (20. 3. 2011 15:55)

Není tady

#20 20. 3. 2011 15:50

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice : Ja nejsem Somaia smile Nebo to ted nebylo na me ? Jediny kdo prudi na BBN jsem ja lol Predstav si, snazim se dopatrat Svetelnych bytosti, pekny popis najdes na mem chlivecku, az muj vyzkum skonci, dam vedet.
Offtopic : Co je to Tildicky ? va
PS : myslis, ze bych mohl zavolat vyrobci esenci a trosku se poptat, odkud ty Svetelne bytosti bere a vyrabi z toho esence ?

Není tady

#21 20. 3. 2011 15:52

Lvice
♥♥♥♥♥--

Ty jo to je dobrý nápad tummenupp Pak dej vědět výsledek big_smile. Jo a jestli nějaké ty bytosti vyluhuješ, pošli vzorek big_smilestorstark

Upravil(a) Lvice (20. 3. 2011 15:56)

Není tady

#22 20. 3. 2011 15:55

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice napsal(a):

Morphe, to neřeš wink. Ty jo to je dobrý nápad tummenupp Pak dej vědět výsledek big_smile.

Me totiz strasne rozciluje, kdyz je prede me postaven zdanlive neresitelny problem smile Zadny problem neni neresitelny, ale jeden je. cestovani v case - bohuzel smile A tak bych to obcas potreboval, kvuli overeni faktu.

Není tady

#23 20. 3. 2011 16:46

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

morpheus napsal(a):

To mas jako s Bohem, toho take nikdo nikdy nevidel a vsichni veri ze existuje.
Takze podobne se stavim i k Svetelnym bytostem a dimenzim, ve kterych ziji smile Blabol jak svina, nebo-li pikacovina.

Ánebo jako s elektřinou wink
Mmch - já myslela, žes věřící? Ale moh to taky bejt blábol jako sviňa, pravda lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#24 20. 3. 2011 17:58

morpheus
Babinet Klub
Web

Ale elektrinu citi kazdy. Za urcitych okolnosti, ovsem, ale kazdy. Elektrina je viditelna, Svetelne bytosti nikoli, ja jsem zadnou jen tak venku nebo doma nepotkal. Me by zajimalo, jak delaji ty esence, chytnou bytost, malinko ji vyzdimou, smichaji to neviditelne s nejakym olejem, zrejme olivovym, pridaji neco aromatickeho, nebo taky ne, vsak to neni dulezite, hodi nalepku esence ze Svetelnych bytosti a prodavaji za sedm set woci. Kdybych mel doma Svetelnou bytost a esence byla opravdu funkcni, daval bych ji zadara, ja spoustu veci delam zadarmo. Pokud by mel nekdo zajem o esenci mych silenych koček, mohu poskytnout, u me budete mit jistotu, ze bude urcite z koček, protoze jsem chovatelem. Chudinky male, doufam, ze mi to prominou roll
Napada me par veci :
1. Svetelne bytosti jsou pomerne hloupe, nechavaji se chytnout a delat s nema pokusy a vytahovat z nich nejakou energii big_smile
2. Ten, kdo to prodava si to vymyslel, protoze to technicky zrejme neni mozne
3. Svetelne bytosti neexistuji.
Holki, nerikejte mi, ze vy tomu vazne verite...

Není tady

#25 20. 3. 2011 19:46

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Prd a vořech, Morfe - ale čekala jsem jestli se nachytáš cool Ty vidíš přece jen to, co elektřina dělá, výsledek.....následky jejího působení. Jak chceš "vidět" samotný tok volných elektronů?
A to může kdekdo i s čímkoliv, akorát, že to nebude masový jev.....mo-žná vissla
Ale můžeme použít něco onačejšího...třeba homeopatii.
S tou vírou je to jak?  wink
Avšak dosti škádleního - překvapuje mně, že zrovna ty máš tak malou důvěru v sílu informací.....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí