18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj,
v červnu zakončuji dálkové bakalářské studium a ráda bych pokračovala v navazujícím magisterském, taky dálkově.
Vybraný obor jetě nemám, proto u vás hledám inspiraci Jsem z Prahy, ale dojídění, pokud je výuka přes víkend, by mi nevadilo.
Děkuji!
S.
Není tady
Měla bys studovat to, co tě baví, s ohledem na budoucí uplatnění na trhu práce. Nepíe, jaký obor studuje nyní, těko radit.
Není tady
amba001 napsal(a):
Měla bys studovat to, co tě baví, s ohledem na budoucí uplatnění na trhu práce. Nepíe, jaký obor studuje nyní, těko radit.
Ambo, studuji momentálně Cestovní ruch. V magisterském u se mu ale věnovat nechci. Právě e nemám úplně jasno v tom, co bych chtěla studovat dál. Proto jsem zaloila tuto diskusi, aby ostatní napsali, co studují, kde, jestli to splnilo jejich očekávání, atd, atd. Neslibuji si od toho, e mi to pomůe se rozhodnout, ale inspirovat mne to můe určitě
Není tady
Stránky: 1